Info
x
Sunt unpic timid cum rezolv problema asta?
|
Neverfar 4 mesaje Membru din: 6/10/2011 |
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 02:27
Sunt matur deja am aproape 20 de ani,dar faptul ca is timid imi afecteaza viata in multe feluri si regret multe lucruri ca leam pierdut si nu am reusit sa le duc la bun sfarsit.
Multi ma ocolesc pentru faptul ca nu prea is vorbaret,de multe ori nu reusesc sa ma integrez in societate,sa imi fac prieteni. Cu femeile nu stau prea bine,faptul ca is mai retras unpic,calm,moale nu prea reusesc sa am relatie stabila. Nu vreau sa ajung la 25-30 de ani sa raman tot asa,vreau sa trec la alt nivel,dar nu stiu ce schimbari sa fac in viata mea. Alti la 20-25 de ani deja au un copil ,o relatie stabila,masina,o casa a lor,au facut ceva in viata lor de care sa fie mandri,dar io regret ca nu am toate astea. Nu stiu nici ce scop am viata,ca toate imi merg pe dos,orice as incerca sa fac cu viata asta grea. As dori sa vorbesc cu cineva sa imi dea ceva sfaturi in legatura cu asta,care a trecut prin asa ceva,sau un psiholog ceva. Simt ca viata trece pe la mine,fara sa apuc sa ma bucur de ea si cat is tanar,cum o fac alti. Id de yahoo never.lose0 . Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 03:46
Incepe cu chestii din astea marunte. De exemplu, sa devii conducator de stat. Sau prim ministru, daca nu merge presedinte.
Apoi, altele mai ambitioase, cum ar fi sa......intemeiezi o familie..... Iti trebuie mult curaj ptr asta. Mai bine ramii burlic, ca dureaza pina iti pare rau de timpul pierdut. Zeci de ani, trai pe vatrai.Dupa ce ai facut si un copil, doi, urmeaza de la sine, toate, fara efort. Piata, servici, curat in casa, spalat vase. Daca ai ambitii si mai marti, tablele de la coltul blocului, te rezolva radical.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 08:45
De la: Neverfar, la data 2011-10-06 02:27:20Sunt matur deja am aproape 20 de ani,dar faptul ca is timid imi afecteaza viata in multe feluri si regret multe lucruri ca leam pierdut si nu am reusit sa le duc la bun sfarsit. Problemele astea se rezolva usor....cu putina cultura generala...ca sa capeti incredere in tine.....Apoi incepi o relatie stabila cu o fata....sau te insori....si o sa remarci ca intr-un an ....capeti un "tupeu" de nici macar tu ...nu te mai recunosti....Totul tine de cunoastere.........In ceea ce priveste masina si casa .....depinde si de altceva.....de sprijinul parintilor si de veniturile tale si ale partenerei.....A lua un credit e o greseala.....cumpararea cu bani din viitor nu e indicata decat daca ceea ce cumperi produce bani pentru achitarea creditului ..........si ceva in plus......
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 22:38
De la: Neverfar, la data 2011-10-06 02:27:20Sunt matur deja am aproape 20 de ani,dar faptul ca is timid imi afecteaza viata in multe feluri si regret multe lucruri ca leam pierdut si nu am reusit sa le duc la bun sfarsit. Linistestete amice.........1.La aproape 20 de ani ....NU esti matur,abia dupa 25 devii un tinar adult.......acu esti cel mult un copil batrin(ma refer la gindire): 2.Faptul ca esti timid,arata ca...nu ai incredere in tine.....ceea ce vine din familie cu parinti prea posesivi sau un mediu in care nu tia fost insuflata increderea....... Sfatul meu ar fi sa nu ei viata prea in serios,ca nici ea nu te ia... .In viata poti sa ai tot ce-ti doresti trebue doar sa stii ce vrei.iar problema ta este ca nu stii. totul incepe cu a gindi....a vrea....a face.......viata nu iti ofera nici o garantie in nimic.Totul este sa vrei si cel mai important este sa ramai consecvent.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 290 mesaje Membru din: 29/09/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 11:05
Ca sa-ti capeti increderea in tine io zic sa incepi sa te incaieri nitel cu baietii pentru vreo fatuca din cartier. Sigur fetele vor aprecia asta!
Raporteaza abuz de limbaj
,,A g�ndi este cel mai greu lucru, de aceea majoritatea oamenilor judeca..."
|

Iti trebuie mult curaj ptr asta. Mai bine ramii burlic, ca dureaza pina iti pare rau de timpul pierdut. Zeci de ani, trai pe vatrai.
Linistestete amice.........