Info
x
Economii bazate pe resurse
|
DDDaniel91 3 mesaje Membru din: 21/07/2011 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 August 2011, ora 10:41
Miscarea Zeitgeist propune un model economic nou, acela al unei "Economii Bazate pe Resurse", in care fundamentul dezvoltarii este dat de disponibilitatea resurselor naturale transformate in bunuri si servicii si diseminate catre populatie intr-o maniera cat mai automatizata (si in acelasi timp sustenabila), eliminand in mare parte nevoia pentru munca umana.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2011, ora 13:51
Principalul aport al omului consta in inteligenta lui.
Prelucrarea superioara a resurselor. Plusvaloare adaugata. Creatie. De sute de ani se tot elimina munca fizica. Poate te referi la munca bruta, fizica. Mai e de lucru in agricultura. Toti fug de automatizarea totala a acelei munci. Chiar si in gradini mici e posibil. Si mineritul va fi abandonat din lipsa totala a automatizarii. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2011, ora 13:53
Asta cu reasursele naturale e f alunecoasa.
Stiu de exemplu ca inainte de 90 era o penurie f mare de cupru. Brusc dupa 90, a aparut din neant. Acum probabil iar e penurie de de toate. Oare de ce? Eu stiu. Fiindca a m cunoscut din plin 2 regimuri. Si acum al treilea. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|