back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Alcool la volan

getic2000

1 mesaj
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 13:07

Buna,desi nu caut sa ma scutiti de diferite acuze si dojane pe care le merit ,eu va scutesc de o poveste care sa ma disculpe intr-o anumita masura si va spun direct ca am fost depistat cu 0,70 alcool in aerul respirat.Fabulos de mult stiind ca in sange de regula iese dublu.Deci de departe dosar penal.Acum am cateva intrebari daca poate cineva sa imi raspunda.
1.Nu am baut decat doua beri,pe a doua nu chiar toata pentru ca m-a oprit politistul(deci am suflat in etilotest cu berea in gura)nu mancasem nimic in ziua respectiva si era deja dupamiaza.Este posibil ca din aceasta cauza sa fi iesit o valoare atat de ridicata?
2.Am achitat la IML analizele dar nu am nici un raspuns.Nici ce alcoolemie am nici daca sunt sau nu urmarit penal.Cand sau cum se afla acest lucru?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 12:06

De la: getic2000, la data 2011-06-28 13:07:04Buna,desi nu caut sa ma scutiti de diferite acuze si dojane pe care le merit ,eu va scutesc de o poveste care sa ma disculpe intr-o anumita masura si va spun direct ca am fost depistat cu 0,70 alcool in aerul respirat.Fabulos de mult stiind ca in sange de regula iese dublu.Deci de departe dosar penal.Acum am cateva intrebari daca poate cineva sa imi raspunda.
1.Nu am baut decat doua beri,pe a doua nu chiar toata pentru ca m-a oprit politistul(deci am suflat in etilotest cu berea in gura)nu mancasem nimic in ziua respectiva si era deja dupamiaza.Este posibil ca din aceasta cauza sa fi iesit o valoare atat de ridicata?
2.Am achitat la IML analizele dar nu am nici un raspuns.Nici ce alcoolemie am nici daca sunt sau nu urmarit penal.Cand sau cum se afla acest lucru?

Daca n-ai mai postat inseamna ca ti-a venit rezultatul ...

Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
| Varianta pentru tiparire a topicului alcool la volan
Mergi la: