back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Buna

9am182130

10 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 14:45

nuty.blogsite.ro
ce parere aveti de Regele Mihai?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

875 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 16:23

De la: 9am182130, la data 2011-06-25 14:45:06nuty.blogsite.ro
Ce parere aveti de Regele Mihai?

O parere foarte proasta! In general despre regi si in particular despre fostii nostri iar acum chiar numai despre Mihai. Vezi dar ca nu e o parere determinata de prostiile debitate de al nostru presedinte. Stiu ca primul rege, Carol I de Hohenzollern a venit cu pantalonii rupti in .... si a devenit gratie parlamentului (1884) cel mai mare mosier al tarii. Domeniile coroanei numarau 12 mosii in suprafata de peste 100.000 ha. Ferdinant I (nepot de frate al regelui Carol I), a dus o politica de inabusire a miscarii muncitoresti si revolutionare, dar a facut si cate ceva bine tarii. Carol al II-lea, rege intre 1930-1940 a fost adus pe tron de catre oligarhia financiara din Romania. Politica de rezolvare a crizei economice din 1929-1933 a fost prin aruncarea greutatilor pe spinarea maselor muncitoare; a favorizat dezvoltarea gruparilor fasciste. Cu ajutorul coruptiei, fraudelor si abuzurilor scandaloase a devenit posesor al unei averi uriase. A dus o politica de fascizare a tarii, a apropierii de Germania hitlerista.
Eu am aratat motivele pentru care urasc fostii nostri regi! Se imbogatesc pe spinarea plebei. Acum, revenit Mihai, si-a primit averea "mostenire" de la " neamurile" lui. Are 90 de ani si in loc sa-si vada de "viitor" inca bazaie prin mostenitoarea sa. Personal nu e mai bun decat Basescu si nici un alt politician care s-a perindat la putere sau intentioneaza sa ajunga in varf.
PS: Stiu ca istoria lor e "mare" dar eu am scris numai ce m-a facut sa atac acest topic.
( a ataca= a comenta subiectul! Asta ca sa nu se inteleaga ceva belicos).

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
9am182130

10 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 16:52

Sintem oameni liberi si putem sa ne spunem parerea.Nu sint de acord cu ce a facut presedintele,dar sa ne gindim numai ca Regele a fost intors de Iliescu din drum nu i a dat voie sa se intoarca ,dar cind a avut permisiunea sa se, intoarca nu a facut alt'ceva decit sa si revendice averile,lumea murea de foame iar el se judeca ,cu statul sa si ia averile inapoi

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 16:57

pai, da ie roman: Hohenzolern

9am182130

10 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 16:58

pai da