Info
x
Reprimarea violentei conjugale!
|
ingerasulluptator 210 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Pascani |
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 16:02
Dumnezeu este drept barbatii sunt excroci de asta nici nu au inteles ca vrea Dumnezeu de la noi...Barbatii au fost mereu niste iepuri fricosi si din cauza ca nu au fost cinstiti nu au putut intelege ca vrea Dumnezeu si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Daca tii minte...Petru ucenicul lui Hristos,atunci cand Iisus a fost crucificat,s-a lepadat de el de trei ori,,si lui Iisus i-a spus ca si-ar da si viata pt El...Dar Iisus i-a zis lui Petru ca se va lepada de el de trei ori.,El stia dinainte ce se va intampla...De frica....Barbatii nu au fost de cand lumea cinstiti de asta nu au inteles ce vrea Dumnezeu de la noi.oamenii...Asa ca barbatii sunt vinovati,nu Dumnezeu....Dumnezeu este bun,,,noi amenii suntem rai si nerecunoscatori....eu vreau sa ma exclud din categoria aceia...De asta a si venit Iisus sa fie un exemplu pt oameni,,si i-a invatat pe oameni lucruri bune..Dar oamenii nu au invatat nimic....Adica barbatii nu au invatat nimic din invaturile lui Iisus...Au facut razboiae si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Asa ca barbatii sunt de vina,Dumnezeu este Drept si vrea doar sa ne ajute
Raporteaza abuz de limbaj
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 16:06
Iar generalizezi; unii oameni sunt asa cum spui tu, nu toti . Si generalizand, nu poti sa te ,,excluzi din aceasta categorie" ca doar si tu esti om? Doar nu-i fi inger?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 16:06
Dumnezeu este drept barbatii sunt excroci de asta nici nu au inteles ca vrea Dumnezeu de la noi...Barbatii au fost mereu niste iepuri fricosi si din cauza ca nu au fost cinstiti nu au putut intelege ca vrea Dumnezeu si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Daca tii minte...Petru ucenicul lui Hristos,atunci cand Iisus a fost crucificat,s-a lepadat de el de trei ori,,si lui Iisus i-a spus ca si-ar da si viata pt El...Dar Iisus i-a zis lui Petru ca se va lepada de el de trei ori.,El stia dinainte ce se va intampla...De frica....Barbatii nu au fost de cand lumea cinstiti de asta nu au inteles ce vrea Dumnezeu de la noi.oamenii...Asa ca barbatii sunt vinovati,nu Dumnezeu....Dumnezeu este bun,,,noi oamenii suntem rai si nerecunoscatori....eu vreau sa ma exclud din categoria aceia...De asta a si venit Iisus sa fie un exemplu pt oameni,,si i-a invatat pe oameni lucruri bune..Dar oamenii nu au invatat nimic....Adica barbatii nu au invatat nimic din invaturile lui Iisus...Au facut razboiae si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Asa ca barbatii sunt de vina,Dumnezeu este Drept si vrea doar sa ne ajute
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 16:09
De la: Melody_, la data 2011-05-12 16:06:04Iar generalizezi; unii oameni sunt asa cum spui tu, nu toti . Si generalizand, nu poti sa te ,,excluzi din aceasta categorie" ca doar si tu esti om? Doar nu-i fi inger?Eu nu sunt iepure fricos asa ca barbatii...Cand am inceput eu sa propavaduiesc Cuvantul Lui Dumnezeu.....Preotii beau lapte si stau pititi ca niste iepuri fricosi.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 16:13
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-12 16:06:43Dumnezeu este drept barbatii sunt excroci de asta nici nu au inteles ca vrea Dumnezeu de la noi...Barbatii au fost mereu niste iepuri fricosi si din cauza ca nu au fost cinstiti nu au putut intelege ca vrea Dumnezeu si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Daca tii minte...Petru ucenicul lui Hristos,atunci cand Iisus a fost crucificat,s-a lepadat de el de trei ori,,si lui Iisus i-a spus ca si-ar da si viata pt El...Dar Iisus i-a zis lui Petru ca se va lepada de el de trei ori.,El stia dinainte ce se va intampla...De frica....Barbatii nu au fost de cand lumea cinstiti de asta nu au inteles ce vrea Dumnezeu de la noi.oamenii...Asa ca barbatii sunt vinovati,nu Dumnezeu....Dumnezeu este bun,,,noi oamenii suntem rai si nerecunoscatori....eu vreau sa ma exclud din categoria aceia...De asta a si venit Iisus sa fie un exemplu pt oameni,,si i-a invatat pe oameni lucruri bune..Dar oamenii nu au invatat nimic....Adica barbatii nu au invatat nimic din invaturile lui Iisus...Au facut razboiae si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Asa ca barbatii sunt de vina,Dumnezeu este Drept si vrea doar sa ne ajute Uf,ba sunt iepuri fricosi,ba fac razboaie barbatii astia .Eu unul recunosc ca sunt iepure fricos ,daca nu sta careva cu pistolu' in spatele meu, jur ca nu ma duc la razboi de buna voie ,deoarece am auzit ca se poate muri pe acolo si ca sunt conditiile cam nasoale prin transee. PS:LUPTAM PENTRU PACE !
|
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 16:41
De la: vaneamarin, la data 2011-05-12 16:13:09pai barbatii au facut razboiae din cauza urii unul fata de celalalt..Pt ca oamenii gresesc mult unul fata de celalalt...Dar pt ca sa lupte pt pace barbatii sunt niste iepuri fricosiDe la: ingerasulluptator, la data 2011-05-12 16:06:43Dumnezeu este drept barbatii sunt excroci de asta nici nu au inteles ca vrea Dumnezeu de la noi...Barbatii au fost mereu niste iepuri fricosi si din cauza ca nu au fost cinstiti nu au putut intelege ca vrea Dumnezeu si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Daca tii minte...Petru ucenicul lui Hristos,atunci cand Iisus a fost crucificat,s-a lepadat de el de trei ori,,si lui Iisus i-a spus ca si-ar da si viata pt El...Dar Iisus i-a zis lui Petru ca se va lepada de el de trei ori.,El stia dinainte ce se va intampla...De frica....Barbatii nu au fost de cand lumea cinstiti de asta nu au inteles ce vrea Dumnezeu de la noi.oamenii...Asa ca barbatii sunt vinovati,nu Dumnezeu....Dumnezeu este bun,,,noi oamenii suntem rai si nerecunoscatori....eu vreau sa ma exclud din categoria aceia...De asta a si venit Iisus sa fie un exemplu pt oameni,,si i-a invatat pe oameni lucruri bune..Dar oamenii nu au invatat nimic....Adica barbatii nu au invatat nimic din invaturile lui Iisus...Au facut razboiae si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Asa ca barbatii sunt de vina,Dumnezeu este Drept si vrea doar sa ne ajute Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 17:02
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-12 16:41:27De la: vaneamarin, la data 2011-05-12 16:13:09pai barbatii au facut razboiae din cauza urii unul fata de celalalt..Pt ca oamenii gresesc mult unul fata de celalalt...Dar pt ca sa lupte pt pace barbatii sunt niste iepuri fricosiDe la: ingerasulluptator, la data 2011-05-12 16:06:43Dumnezeu este drept barbatii sunt excroci de asta nici nu au inteles ca vrea Dumnezeu de la noi...Barbatii au fost mereu niste iepuri fricosi si din cauza ca nu au fost cinstiti nu au putut intelege ca vrea Dumnezeu si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Daca tii minte...Petru ucenicul lui Hristos,atunci cand Iisus a fost crucificat,s-a lepadat de el de trei ori,,si lui Iisus i-a spus ca si-ar da si viata pt El...Dar Iisus i-a zis lui Petru ca se va lepada de el de trei ori.,El stia dinainte ce se va intampla...De frica....Barbatii nu au fost de cand lumea cinstiti de asta nu au inteles ce vrea Dumnezeu de la noi.oamenii...Asa ca barbatii sunt vinovati,nu Dumnezeu....Dumnezeu este bun,,,noi oamenii suntem rai si nerecunoscatori....eu vreau sa ma exclud din categoria aceia...De asta a si venit Iisus sa fie un exemplu pt oameni,,si i-a invatat pe oameni lucruri bune..Dar oamenii nu au invatat nimic....Adica barbatii nu au invatat nimic din invaturile lui Iisus...Au facut razboiae si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Asa ca barbatii sunt de vina,Dumnezeu este Drept si vrea doar sa ne ajute Lasa bre , barbatii in pace , sunt asa deoarece asa a vrut dumnezeul tau . Razboiul e un fel de selectie naturala sau dumnezeiasca , mai pe intelesul tau. Dumnezeul tau e un tip cam belicos asa ca nu e de mirare. Doar nu vrei sa cred ca tu contesti dorinta domnului. De unde ar fi stiut oamenii de razboi daca nu citeau biblia. Acolo se spune clar cum sa procedezi,ataci o cetate si ii omori pe toti , inclusiv copiii si pruncii . Hai sa trecem la cele lumesti. Eu sunt baiat de treaba si mi s-au cam aprins calcaiele dupa tine .Ce ar fi sa experimentam o partida de sex ca in biblie , una care sa fie pe placul domnului ? Eu am ceva experienta cu cateva pacatoase insa doresc o impreunare cu una fara de prihana , asa cum esti a lu' matale.Facem o orgie de vreo trei zile si trei nopti si daca nu ti-o place , te las sa ma castrezi . Ce zici , ai curaj sa implinesti voia domnului ?
|
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 17:40
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-12 16:41:27De la: vaneamarin, la data 2011-05-12 16:13:09pai barbatii au facut razboiae din cauza urii unul fata de celalalt..Pt ca oamenii gresesc mult unul fata de celalalt...Dar pt ca sa lupte pt pace barbatii sunt niste iepuri fricosiDe la: ingerasulluptator, la data 2011-05-12 16:06:43Dumnezeu este drept barbatii sunt excroci de asta nici nu au inteles ca vrea Dumnezeu de la noi...Barbatii au fost mereu niste iepuri fricosi si din cauza ca nu au fost cinstiti nu au putut intelege ca vrea Dumnezeu si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Daca tii minte...Petru ucenicul lui Hristos,atunci cand Iisus a fost crucificat,s-a lepadat de el de trei ori,,si lui Iisus i-a spus ca si-ar da si viata pt El...Dar Iisus i-a zis lui Petru ca se va lepada de el de trei ori.,El stia dinainte ce se va intampla...De frica....Barbatii nu au fost de cand lumea cinstiti de asta nu au inteles ce vrea Dumnezeu de la noi.oamenii...Asa ca barbatii sunt vinovati,nu Dumnezeu....Dumnezeu este bun,,,noi oamenii suntem rai si nerecunoscatori....eu vreau sa ma exclud din categoria aceia...De asta a si venit Iisus sa fie un exemplu pt oameni,,si i-a invatat pe oameni lucruri bune..Dar oamenii nu au invatat nimic....Adica barbatii nu au invatat nimic din invaturile lui Iisus...Au facut razboiae si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Asa ca barbatii sunt de vina,Dumnezeu este Drept si vrea doar sa ne ajute Acu' mai simt si eu ura uneori, (destul de rar) dar la cafteala sau razboi n-as merge draga Ingerasule decat daca ma asigur in prealabil ca adversaru' este mai mic ,mai tont,mai timid ,mai prost inarmat ,ca in loc de pusca are prastie si eventual ca nu vede si nici nu aude bine .Cu pacea tot cam asa stau lucrurile,vreau pace, dar doar daca nu ma bate nimeni prea rau pe chestia asta ! .
|
|
|
|
deblogatu 23 mesaje Membru din: 5/02/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 18:06
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-12 16:41:27De la: vaneamarin, la data 2011-05-12 16:13:09pai barbatii au facut razboiae din cauza urii unul fata de celalalt..Pt ca oamenii gresesc mult unul fata de celalalt...Dar pt ca sa lupte pt pace barbatii sunt niste iepuri fricosiDe la: ingerasulluptator, la data 2011-05-12 16:06:43Dumnezeu este drept barbatii sunt excroci de asta nici nu au inteles ca vrea Dumnezeu de la noi...Barbatii au fost mereu niste iepuri fricosi si din cauza ca nu au fost cinstiti nu au putut intelege ca vrea Dumnezeu si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Daca tii minte...Petru ucenicul lui Hristos,atunci cand Iisus a fost crucificat,s-a lepadat de el de trei ori,,si lui Iisus i-a spus ca si-ar da si viata pt El...Dar Iisus i-a zis lui Petru ca se va lepada de el de trei ori.,El stia dinainte ce se va intampla...De frica....Barbatii nu au fost de cand lumea cinstiti de asta nu au inteles ce vrea Dumnezeu de la noi.oamenii...Asa ca barbatii sunt vinovati,nu Dumnezeu....Dumnezeu este bun,,,noi oamenii suntem rai si nerecunoscatori....eu vreau sa ma exclud din categoria aceia...De asta a si venit Iisus sa fie un exemplu pt oameni,,si i-a invatat pe oameni lucruri bune..Dar oamenii nu au invatat nimic....Adica barbatii nu au invatat nimic din invaturile lui Iisus...Au facut razboiae si au facut sa sufere o omenire intreaga datorita prostiei lor....Asa ca barbatii sunt de vina,Dumnezeu este Drept si vrea doar sa ne ajute ..Te provoc la duel . In ce vrei sa ne razboim pentru pace ??? Mie-mi place-n pat .
|
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 22:02
Razboiul se face din cauza nedreptatii...din cauza ca oamenii nu sunt corecti unii cu altii...Apoi razboiul este inceput de cei rai si puternici...Sunt oameni rai care stiu sa ii manipuleze pe cei mai slabi si sa ii faca sa devina ca ei..Oamenii daca nu au credinta sunt usor de manipulat...Apoi oamenii ajung sa se omoare intre ei si castiga cei mai puternici...Dar razboiele se fac din cauza nedreptatii,,oamenii nu sunt intelepti pt ca nu au credinta,nu se roaga...
|
|
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 22:02
Razboiul se face din cauza nedreptatii...din cauza ca oamenii nu sunt corecti unii cu altii...Apoi razboiul este inceput de cei rai si puternici...Sunt oameni rai care stiu sa ii manipuleze pe cei mai slabi si sa ii faca sa devina ca ei..Oamenii daca nu au credinta sunt usor de manipulat...Apoi oamenii ajung sa se omoare intre ei si castiga cei mai puternici...Dar razboiele se fac din cauza nedreptatii,,oamenii nu sunt intelepti pt ca nu au credinta,nu se roaga...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 02:55
"tanti". pai parca esti luptatoare. Si nu stii ptr ce se face un razboi? Nici eu nu stiu....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 02:57
Razboaiele incep din cauze mobile, pardon nobile.
Si esueaza in mocirla cea mai mocirla. Fiindca prin violenta nu se rezolva nimic. Din contra, se accentueaza problemele. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 10:56
De la: nastasemihail, la data 2011-05-13 02:55:16"tanti". pai parca esti luptatoare. Si nu stii ptr ce se face un razboi? Nici eu nu stiu.... Pai daca nu poti sa-i supui cu vorba buna sau cu smecherii,nu trebuie sa le dai pe capatzana ?! .Cum altfel le iai banii,resursele ,etc ? .Razboaiele sunt chestiile alea facute de golani,de talhari cand nu mai au bani de bautura ,dar extinse la scara nationala .Singura deosebire este ca oamenii nu sunt tratati onest ca in cazul unei gasti de talhari in care seful le spune clar ca au nevoie de bani pentru gagici,toale si bautura ;ci le spune cineva pe un ton dramatic ca o fac pentru bunicii lor,urmasii lor si motherland sau fatherland (in functie de gusturi).
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 18:37
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-12 22:02:05 Razboiul se face din cauza nedreptatii...din cauza ca oamenii nu sunt corecti unii cu altii...Apoi razboiul este inceput de cei rai si puternici...Sunt oameni rai care stiu sa ii manipuleze pe cei mai slabi si sa ii faca sa devina ca ei..Oamenii daca nu au credinta sunt usor de manipulat...Apoi oamenii ajung sa se omoare intre ei si castiga cei mai puternici...Dar razboiele se fac din cauza nedreptatii,,oamenii nu sunt intelepti pt ca nu au credinta,nu se roaga... Ai un mare talent , sfatul meu este sa pleci ca misionara , prin tarile arabe . Ai marea sansa sa devii martira sau sa cunosti mai mult , barbatii !
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 21:03
Eu sunt luptatoare pt pace intre barbat si femeie...Pana nu va exista corectitudine intre femeie si barbat va exista mereu razboi pt ca nimanui nu ii place sa fie folosit...Greseala femeii este ca este toleranta cu barbatul,,,dar conteaza mult educatia barbatului de mama lui...Daca i-a facut toate de-a gata fara sa il invete ca trebuie sa fie recunoscator si sa faca si el..Mama lui l-a invatat cu egoist pe barbat si nu l-a invatat sa fie recunoscator nu sa astepte toate de-a gata....
|
|
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 21:28
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-13 21:03:49 Eu sunt luptatoare pt pace intre barbat si femeie...Pana nu va exista corectitudine intre femeie si barbat va exista mereu razboi pt ca nimanui nu ii place sa fie folosit...Greseala femeii este ca este toleranta cu barbatul,,,dar conteaza mult educatia barbatului de mama lui...Daca i-a facut toate de-a gata fara sa il invete ca trebuie sa fie recunoscator si sa faca si el..Mama lui l-a invatat cu egoist pe barbat si nu l-a invatat sa fie recunoscator nu sa astepte toate de-a gata.... Ingerasule ,eu am impresia ca tu ma cunosti ! .Dom'le ,m-a rasfatat mama ingrozitor deoarece eram cel mai mic.Au urmat apoi sora mea , verisoarele mele,fetele cu care ma jucam pe afara , colegele de generala,liceu,facultate, iubitele ,prietenele,soacra ,nevasta,colegele de birou ,TOATE M-AU RASFATAT MEREU ! .Mai nou ma rasfata si fiica mea . Ingerasule ,acum iti spun cinstit,si eu tineam si tin mult la ele si, in plus,lasand naibii modestia ,chiar meritam niste rasfat ca sunt si am fost un tip excelent ! Si tu m-ai rasfata,ca merit ! ... ![]() PS:Nu-mi spune chestia aia absurda cu castrarea, ca nu merge in contextul asta ...
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 06:06
De ce Vaniusa? in afara de sotie si colegele de serviciu nu ar deranja pe nimeni
Daca am inteles eu bine din intreag discursul luptatoarei asta-i calea catre pace intre barbat si femeie
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 364 mesaje Membru din: 9/03/2011 |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 10:22
Ingerasluptator este o persoana ca si noi care este aliniata spre alte orizonturi. Desi nu ma regasesc in cele scrise de ea,totusi recunsoc si admit ca este un om ca si noi. Sanatate ei,voua si poate veti inceta cu acest subiect care nu duce numa la nervi si mistocarie devenind plctiseala.
|
Fosta membra 9am.ro 364 mesaje Membru din: 9/03/2011 |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 10:23
De la: T_N_Tudor, la data 2011-05-15 10:22:56Ingerasluptator este o persoana ca si noi care este aliniata spre alte orizonturi. Desi nu ma regasesc in cele scrise de ea,totusi recunsoc si admit ca este un om ca si noi. Sanatate ei,voua si poate veti inceta cu acest subiect care nu duce numa la nervi si mistocarie devenind plctiseala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 10:33
De la: T_N_Tudor, la data 2011-05-15 10:22:56Ingerasluptator este o persoana ca si noi care este aliniata spre alte orizonturi. Desi nu ma regasesc in cele scrise de ea,totusi recunsoc si admit ca este un om ca si noi. Sanatate ei,voua si poate veti inceta cu acest subiect care nu duce numa la nervi si mistocarie devenind plctiseala. Eu nu am nimic cu dansa, cat timp orizontul spre care se aliniaza ,nu ma lasa pe mine fara "fudulii". .
|
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 18:13
De la: vaneamarin, la data 2011-05-16 10:33:40stai linistit,,daca esti baiat cuminte si iti vezi de treaba ta,nu risi sa iti pierzi fuduliileDe la: T_N_Tudor, la data 2011-05-15 10:22:56Ingerasluptator este o persoana ca si noi care este aliniata spre alte orizonturi. Desi nu ma regasesc in cele scrise de ea,totusi recunsoc si admit ca este un om ca si noi. Sanatate ei,voua si poate veti inceta cu acest subiect care nu duce numa la nervi si mistocarie devenind plctiseala. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 18:14
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-17 18:13:10De la: vaneamarin, la data 2011-05-16 10:33:40stai linistit,,daca esti baiat cuminte si iti vezi de treaba ta,nu risti sa iti pierzi fuduliileDe la: T_N_Tudor, la data 2011-05-15 10:22:56Ingerasluptator este o persoana ca si noi care este aliniata spre alte orizonturi. Desi nu ma regasesc in cele scrise de ea,totusi recunsoc si admit ca este un om ca si noi. Sanatate ei,voua si poate veti inceta cu acest subiect care nu duce numa la nervi si mistocarie devenind plctiseala. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 18:18
pe barbatii aia rai,,,o sa ii castrez in ordine analfabetica...ca la catalog ca sa nu se supere..si o sa imi iau manusi de sudor
|
|
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 21:09
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-17 18:13:10De la: vaneamarin, la data 2011-05-16 10:33:40stai linistit,,daca esti baiat cuminte si iti vezi de treaba ta,nu risi sa iti pierzi fuduliileDe la: T_N_Tudor, la data 2011-05-15 10:22:56Ingerasluptator este o persoana ca si noi care este aliniata spre alte orizonturi. Desi nu ma regasesc in cele scrise de ea,totusi recunsoc si admit ca este un om ca si noi. Sanatate ei,voua si poate veti inceta cu acest subiect care nu duce numa la nervi si mistocarie devenind plctiseala. Pai eu de ce crezi ca sunt asa de cuminte ?.... PS:Imi placi mai Ingerasule ...
|
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 23:25
De la: vaneamarin, la data 2011-05-17 21:09:26sper ca nu te gandesti la prostii,,,pt ca risti sa ramai fara fuduliiDe la: ingerasulluptator, la data 2011-05-17 18:13:10De la: vaneamarin, la data 2011-05-16 10:33:40stai linistit,,daca esti baiat cuminte si iti vezi de treaba ta,nu risi sa iti pierzi fuduliileDe la: T_N_Tudor, la data 2011-05-15 10:22:56Ingerasluptator este o persoana ca si noi care este aliniata spre alte orizonturi. Desi nu ma regasesc in cele scrise de ea,totusi recunsoc si admit ca este un om ca si noi. Sanatate ei,voua si poate veti inceta cu acest subiect care nu duce numa la nervi si mistocarie devenind plctiseala. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 23:41
Cred ca tocmai aveti o dovada de cum poate naste violenta conjugala din partea unei femei.
Ca din partea barbatilor e plin de dovezi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Mai 2011, ora 12:56
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-17 23:25:35De la: vaneamarin, la data 2011-05-17 21:09:26sper ca nu te gandesti la prostii,,,pt ca risti sa ramai fara fuduliiDe la: ingerasulluptator, la data 2011-05-17 18:13:10De la: vaneamarin, la data 2011-05-16 10:33:40stai linistit,,daca esti baiat cuminte si iti vezi de treaba ta,nu risi sa iti pierzi fuduliileDe la: T_N_Tudor, la data 2011-05-15 10:22:56Ingerasluptator este o persoana ca si noi care este aliniata spre alte orizonturi. Desi nu ma regasesc in cele scrise de ea,totusi recunsoc si admit ca este un om ca si noi. Sanatate ei,voua si poate veti inceta cu acest subiect care nu duce numa la nervi si mistocarie devenind plctiseala. Heh,hai ca ma gandesc la matematici superioare,filosofie si fizica cuantica , daca asa stau lucrurile ...
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 23/06/2010 |
Postat pe: 18 Mai 2011, ora 13:35
De la: vaneamarin, la data 2011-05-18 12:56:48De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-17 23:25:35De la: vaneamarin, la data 2011-05-17 21:09:26sper ca nu te gandesti la prostii,,,pt ca risti sa ramai fara fuduliiDe la: ingerasulluptator, la data 2011-05-17 18:13:10De la: vaneamarin, la data 2011-05-16 10:33:40stai linistit,,daca esti baiat cuminte si iti vezi de treaba ta,nu risi sa iti pierzi fuduliileDe la: T_N_Tudor, la data 2011-05-15 10:22:56Ingerasluptator este o persoana ca si noi care este aliniata spre alte orizonturi. Desi nu ma regasesc in cele scrise de ea,totusi recunsoc si admit ca este un om ca si noi. Sanatate ei,voua si poate veti inceta cu acest subiect care nu duce numa la nervi si mistocarie devenind plctiseala. Deci poti sa dormi linistit ca nu te incadrezi in ordinea ei...analfabetica!
|
Postat pe: 18 Mai 2011, ora 16:16
De la: nastasemihail, la data 2011-05-17 23:41:42Cred ca tocmai aveti o dovada de cum poate naste violenta conjugala din partea unei femei.pai un barbat castrat nu este asa mandru....fara fudulii barbatul nu mai are cu ce sa se mandreasca....o sa fie cuminte si ascultator ca un catelus
|
|
|
|

.Eu unul recunosc ca sunt iepure fricos
,daca nu sta careva cu pistolu' in spatele meu, jur ca nu ma duc la razboi de buna voie ,deoarece am auzit ca se poate muri pe acolo si ca sunt conditiile cam nasoale prin transee.
Razboiul e un fel de selectie naturala sau dumnezeiasca , mai pe intelesul tau.
Dumnezeul tau e un tip cam belicos asa ca nu e de mirare. Doar nu vrei sa cred ca tu contesti dorinta domnului. De unde
ar fi stiut oamenii de razboi daca nu citeau biblia. Acolo se spune clar cum sa procedezi,ataci o cetate si ii omori pe toti , inclusiv copiii si pruncii .
.Cu pacea tot cam asa stau lucrurile,vreau pace, dar doar daca nu ma bate nimeni prea rau pe chestia asta !
,dar extinse la scara nationala .Singura deosebire este ca oamenii nu sunt tratati onest ca in cazul unei gasti de talhari in care seful le spune clar ca au nevoie de bani pentru gagici,toale si bautura ;ci le spune cineva pe un ton dramatic ca o fac pentru bunicii lor,urmasii lor si motherland sau fatherland (in functie de gusturi).
.Dom'le ,m-a rasfatat mama ingrozitor deoarece eram cel mai mic.Au urmat apoi sora mea , verisoarele mele,fetele cu care ma jucam pe afara , colegele de generala,liceu,facultate, iubitele ,prietenele,soacra ,nevasta,colegele de birou ,TOATE M-AU RASFATAT MEREU !