Info
x
Reprimarea violentei conjugale!
|
ingerasulluptator 210 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Pascani |
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 16:12
Eu am o viata linistita si fericita cu Dumnezeu..Ceea ce cred ca cu un barbat nu as puteao avea pt ca barbatii sunt rai si egoisti....Nu zic poate mai sunt si barrbati de treaba dar si ei au partile lor rele si nu vor sa si le puna la punct...eu o sa fac copiii in alta viata,,,cand o sa fiu barbat si oamenii or sa fie mai buni...acum prefer linistea mea cu Dumnezeu...Chiar daca traiesc intre oameni....Eu traiesc cu Dumnezeu si nu ma intereseaza sa traiesc cu oamenii.....pt ca nu ma intereseaza lucrurile oamenesti...Pe mine ma pasioneaza lucrurile duhovnicesti
Raporteaza abuz de limbaj
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 16:34
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 14:50:23Barbatii sunt nefolositori chiar si din punct de vedere sexual...Deoarece,cand te casatoresti,sau sa zicem la inceputul relatiei barbatul se comporta frumos cu femeia,ofera flori femeii,,este grijuliu cu femeia pana vede ca femeia tine la el,,apoi iincepe sa isi schimbe atitudinea.... Hai ca te scot eu la liman . Barbatul poate fi bun si dupa ce te casatoresti . Lectia 2 . Te casatoresti cu el si il faci dependent de sex. Dependent de tine , sa inteleaga ca doar tu il satisfaci. Daca stii cum sa procedezi ,il transformi in mielusel , va face doar ce spui tu ,toata viata . El va spala vasele , hainele ,va face mancare si se va ocupa de copii. Tu vei fi o mica printesa ! Ca sa ajungi la acest stagiu , trebuie sa inveti arta manipularii in pat . Sa-l faci sa inteleaga ca daca tu te simti bine atunci el se va simti si mai bine . Pentru asta e nevoie de 3 ore de sex pe zi (cu preludiul inclus) , astfel vei ajunge tu sa ai orgasm dupa orgasm , ceea ce se numeste orgasm multiplu . Avand orgasm multiplu , vei detine controlul , el va deveni dependent de vaginul tau si de felul in care il vei "framanta" in acele momente . El va vrea mereu , nu va putea sa renunte la tine , se va purta mereu frumos cu tine , va simti nevoia stringenta de a te face sa te simti mereu bine . Deci poti avea totul , nu doar pe dumnezeu . Daca il vrei doar pe dumnezeu , atunci poti sa te duci la manastire . Exista insa un risc , s-ar putea sa te trezesti cu Duhul Sfant prin chilie si asta nu prea e usa de biserica , risti sa ramai gravida si sa nu te creada nimeni.
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 16:52
nnuuuuuuu..........am facut psihoza la ingeroaica asta... e clar.... e o luptatoare desavarsita....ne decimeaza pe toti..........
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 23/06/2010 |
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 20:58
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 15:14:30De la: nastasemihail, la data 2011-04-26 15:05:11Barbatii romani sunt comunisti...Eu nu vreau sa devin nevasta de comunist si sa devin si eu o comunista...Pt ca eu sunt democrata in gandire....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 14:53:59De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 14:50:23Barbatii sunt nefolositori chiar si din punct de vedere sexual...Deoarece,cand te casatoresti,sau sa zicem la inceputul relatiei barbatul se comporta frumos cu femeia,ofera flori femeii,,este grijuliu cu femeia pana vede ca femeia tine la el,,apoi iincepe sa isi schimbe atitudinea....Pe mine ca femeie un barbat care nu ma poate satisface sufleteste,nicidecum nu ma poate satisface nici sexual...Barbatii nu au minte,,,ei au avioane,pasarele in cap numai neuroni nu au Curat democrata!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am138575 1 mesaj Membru din: 19/09/2009 |
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 21:53
nu sunt de acord cu violenta conjugala,femeia ca sa nu aiba probleme cu sotul cand vine obosit acasa tre sa faca gargara(sa i-a apa in gura),fem ca sa obtina ce doreste de la sot tre sa fie femeie in pat si apoi restul curge de la sine,daca nu se intampla asa atunci ala nu e barbat e o jigodie
|
Fosta membra 9am.ro 364 mesaje Membru din: 9/03/2011 |
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 22:06
Eu am fost caftit de scumpa mea acuma 2 zile. M-am prapadit de ras
, Da ce scatoalce am luat peste spate,cap si maini.
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 22:08
Ce sa dau in ea ca se desumfla ca balonul si nu mai era buna de crescut. Mai bine o las in pace sa ii treaca "nervi psihotici". Pana atunci ma pun sa rontai pe un morcov
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 22:09
De la: The_Mummy, la data 2011-04-26 16:34:19Tu debitezi doar tampenii dupa parerea mea.,,,Pe mine nu ma intereseaza subiectul,,sex,,,iubire...Barbatii nu merita iubire,,,si sex nici atat...Pt ca eu vreau o viata curata cu Dumnezeu...Sex non stop,,fac doar nimfomanele....eu nu sunt nimfomana si nici nu vreau sa imi curesc barbatul cu sex,,,pt ca nu ma intereseaza...Daca un barbat te iubeste curat nu ii sta capul sa stea doar intre picioarele tale si este multumit doar sa fii langa el...Din punct de vedere sexual,,femeile gandesc altfel....Barbatii daca s-ar pocai de pacate,,,ar sari dracii din ei..care ii indeamna la sex non stop,,si sa isi insele nevestele...Pe mine nu ma interseaza sexul....Daca ar fii sa ma casatoresc,ceea ce nu cred pt ca nu vreau sa imi deschid inima nici unui barbat pt ca nu merita......Am vazut cum se comporta barbatii cu femeile,,sunt niste mitocani..Nu zic sunt si barbati de treaba dar si aia au partile lor rele si nu vor sa se schimbe....Eu nu vreau sa imi bat capul cu nici un barbat...Si asta ar fii ultimul lucru sa ma casatoresc sa fac sex non stop...Unii chiar sunt bolnavi la cap..dar daca atata pot ei gandi,treaba lorDe la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 14:50:23Barbatii sunt nefolositori chiar si din punct de vedere sexual...Deoarece,cand te casatoresti,sau sa zicem la inceputul relatiei barbatul se comporta frumos cu femeia,ofera flori femeii,,este grijuliu cu femeia pana vede ca femeia tine la el,,apoi iincepe sa isi schimbe atitudinea....
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 22:17
ingerasluptator am stat si am citit toate postarile tale de pe acest topic inclusiv ultimul raspuns.
Deci sa incepem: -Vrei o viata curata cu Dumnezeu?, Ce cauti atunci pe forum si te plangi cu ultimul strigat? Dumnezeule te citesti ce scrii, crezi in realitate sau esti pur fictiune? Daca cumva ai fost inselata de barbat,probabil motivul este ca il doresti pe Dumnezeu mai mult decat un barbat si scuzma cred ca orice femeie poate sa iti spuna,SEXUL ESTE FOARTE IMPORTANT SI SANATOS INTRO RELATIE SI INDICAT CAT DE DES, vazand prostiile care le scrii, cred ca suferi cu capul. Schimbate in viata ca doar o viata ai,dupa apus, nu mai pupi nici buricul unui barbat Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 22:22
Va rog frumos nu ascultati ce spune INGERAS, sexul este foarte sanatos si ajuta foarte mult relatia. Faceti cat mai mult sex si daca ati uitat de acest obicei,reinviati cu el .
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 22:22
De la: T_N_Tudor, la data 2011-04-26 22:22:26Va rog frumos nu ascultati ce spune INGERAS, sexul este foarte sanatos si ajuta foarte mult relatia. Faceti cat mai mult sex si daca ati uitat de acest obicei,reinviati cu el . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 22:53
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 22:09:42De la: The_Mummy, la data 2011-04-26 16:34:19Tu debitezi doar tampenii dupa parerea mea.,,,Pe mine nu ma intereseaza subiectul,,sex,,,iubire...Barbatii nu merita iubire,,,si sex nici atat...Pt ca eu vreau o viata curata cu Dumnezeu...Sex non stop,,fac doar nimfomanele....eu nu sunt nimfomana si nici nu vreau sa imi curesc barbatul cu sex,,,pt ca nu ma intereseaza...Daca un barbat te iubeste curat nu ii sta capul sa stea doar intre picioarele tale si este multumit doar sa fii langa el...Din punct de vedere sexual,,femeile gandesc altfel....Barbatii daca s-ar pocai de pacate,,,ar sari dracii din ei..care ii indeamna la sex non stop,,si sa isi insele nevestele...Pe mine nu ma interseaza sexul....Daca ar fii sa ma casatoresc,ceea ce nu cred pt ca nu vreau sa imi deschid inima nici unui barbat pt ca nu merita......Am vazut cum se comporta barbatii cu femeile,,sunt niste mitocani..Nu zic sunt si barbati de treaba dar si aia au partile lor rele si nu vor sa se schimbe....Eu nu vreau sa imi bat capul cu nici un barbat...Si asta ar fii ultimul lucru sa ma casatoresc sa fac sex non stop...Unii chiar sunt bolnavi la cap..dar daca atata pot ei gandi,treaba lorDe la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 14:50:23Barbatii sunt nefolositori chiar si din punct de vedere sexual...Deoarece,cand te casatoresti,sau sa zicem la inceputul relatiei barbatul se comporta frumos cu femeia,ofera flori femeii,,este grijuliu cu femeia pana vede ca femeia tine la el,,apoi iincepe sa isi schimbe atitudinea.... M-am lamurit , tu nu ai nimic defect esti doar FRIGIDA ! Daca nu vrei sa te schimbi , asa vei ramane . Singurele frigide care nu au nicio sansa de schimbare , sunt parasutele de pe centura . Daca tu vrei sa fii frigida , e treaba ta , asta insa sa stii ca nu e viata , traiesti de pomana . Dumnezeul tau , cand te-a programat , cred ca era beat !
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 22:58
LOL, ce am ras LOL
|
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 16:32
Eu cred ca un barbat care te iubeste cu adevarat nu cred ca il intereseaza doar sexul tau....Apoi sexul devine si monoton daca il faci in fiecare zi...Cred ca voi aveti 20 de ani si sunteti obsedati sexual,,a-ti dat de pasarica si nu va mai saturati de asta stati doar cu nasul in ea...Treziti-va viata nu inseamna doar sexuaiala......Un barbat care te iubeste,,este fericit sa te aiba langa el.....chestia cu sexuaiala este o aberatie.....Sexul cu cat este facut mai rar,,,cu atata este mai placut si mai pasional...Daca il faci in fiecare zi,,,dupa un timp te saturi si nu mai vrei....Ca si o mancare,daca o mananci in fiecare zi,,,te saturi si cand o vezi ti se face rau,asa si sexul....Sexul este placut cu persoana care iubesti,se comporta frumos cu tine,,iti ofera flori,,iti face cadouri pt ca si tu ca femeie ii gatesti,il ajuti si el barbatul si el trebuie sa fie recunoscator...Pt ca trebuie sa dai si sa primesti....Sa ajuti si sa fii ajutat...
|
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 23/06/2010 |
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 16:58
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-27 16:32:57 Eu cred ca un barbat care te iubeste cu adevarat nu cred ca il intereseaza doar sexul tau....Apoi sexul devine si monoton daca il faci in fiecare zi...Cred ca voi aveti 20 de ani si sunteti obsedati sexual,,a-ti dat de pasarica si nu va mai saturati de asta stati doar cu nasul in ea...Treziti-va viata nu inseamna doar sexuaiala......Un barbat care te iubeste,,este fericit sa te aiba langa el.....chestia cu sexuaiala este o aberatie.....Sexul cu cat este facut mai rar,,,cu atata este mai placut si mai pasional...Daca il faci in fiecare zi,,,dupa un timp te saturi si nu mai vrei....Ca si o mancare,daca o mananci in fiecare zi,,,te saturi si cand o vezi ti se face rau,asa si sexul....Sexul este placut cu persoana care iubesti,se comporta frumos cu tine,,iti ofera flori,,iti face cadouri pt ca si tu ca femeie ii gatesti,il ajuti si el barbatul si el trebuie sa fie recunoscator...Pt ca trebuie sa dai si sa primesti....Sa ajuti si sa fii ajutat... Fetica, esti rupta complet de realitate, dar te crezi maestra si ne dai noua lectii de viata!!! Tu te auzi ce aberatii debitezi??? Ce am retinut eu din toata tirada ta fara noima e ca sustii prostitutia. Sex contra flori si cadouri. Cam asta reiese. N-ai facut dragoste in viata ta, dar vorbesti de monotonie, pasiune si saturatie in materie de sex cu atata aplomb, incat nu realizezi ca frizezi ridicolul. Du-te la manastire si lasa-ne pe noi sa ne traim viata cum vrem, cu cine vrem si de cate ori pe zi vrem! Ca e al de bine!!!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 17:15
De la: The_Mummy, la data 2011-04-26 16:34:19De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 14:50:23Barbatii sunt nefolositori chiar si din punct de vedere sexual...Deoarece,cand te casatoresti,sau sa zicem la inceputul relatiei barbatul se comporta frumos cu femeia,ofera flori femeii,,este grijuliu cu femeia pana vede ca femeia tine la el,,apoi iincepe sa isi schimbe atitudinea.... si tu esti dulce rau....m-ai distrat cu "programul " tau de educare a unui barbat ! ....asa ai ajuns mumy , in viata fiind ? si mi-ai adus aminte d'un banc batrin ca tine cu unul care vrea sa scape de nevasta-si si nu stie cum ! si-l invata un prieten s-o "calareasca" pina moare ....dupa un timp cei doi prieteni se reintilnesc in parc , numai ca " ucigasul " era intr-un carucior impins de nevasta infloritor de sanatoasa ....bei, ce ai facut ?il intreaba prietenul la ureche ... ce ti-am spus eu, beiii ? ...sssst, sa nu te auda : e pe moarte, dar nu stie !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 19:31
De la: The_Mummy, la data 2011-04-26 16:34:19De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 14:50:23Barbatii sunt nefolositori chiar si din punct de vedere sexual...Deoarece,cand te casatoresti,sau sa zicem la inceputul relatiei barbatul se comporta frumos cu femeia,ofera flori femeii,,este grijuliu cu femeia pana vede ca femeia tine la el,,apoi iincepe sa isi schimbe atitudinea.... Pai poate sa creada ca DOAR TU il satisfaci sexual ? Poate se uita si el la filme pentru aia de peste 18 ani (ma rog ,daca ii lasi timp pentru asta ) si are ceva imaginatie ,poate aude si el povesti la servici despre ...alte variante ,poate o tinerica domnisoara il implora sa o ajute in dificila situatie in care i-au scapat cumparaturile pe jos si dansa (sensibila si frumoasa) nu mai face fata stresului de a le aduna, poate o colega superba si disponibila poarta o fusta mult mai scurta decat atasamentul sotului fata de sexul cu tine, poate o vecina ii cere imprumut "ceva" si il mai retine putin ,etc..Esti pe o varianta gresita,crezi ca esti detinatoarea unui monopol sexual ... .Barbatii canalizati doar pe sex, au un singur lucru comun :MEREU DORESC ALTCEVA ,CEVA NOU ...In plus draga Mummy,tu vei imbatrani(scuza-mi duritatea, dar zau ca spun adevaru'!) iar el poate va dori sa pastreze standardele cu care s-a obisnuit in tinerete... .Pe scurt si fara menajamente,ai o strategie gresita ! PS:EU AM SFATURI MULT MAI TARI DESPRE CE AR TREBUI SA FACA O FEMEIE CA SA AIBA BARBATUL SCLAV .Posibil este ! Nu le voi spune insa niciodata , deoarece nu vreau sa ajungem iar la matriarhat . .
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 23:13
De la: remedios, la data 2011-04-27 16:58:44Du-te tu la manastire...Eu pot trai intre oameni si sa fiu diferita de ceilalti....Tu poti sa faci ce vrei tu...Este viata ta...Si eu fac ceea ce vreau si ce consider eu ca este bine....Asa cum ai tu dreptul sa iti spui tu parerea,,asa si eu am dreptul sa imi spun parerea....Asa cum tie nu iti convine parerea mea,,asa nici mie nu imi convine parerea ta....Eu o sa imi traiesc viata cu vreau eu,nu cum vor oamenii rai...Apoi dupa capul oamenilor nu ma iau pt ca oamenii ma invatat de rau,,,Oameni care te invata ceva de bine sunt putini,,doar crestinii te invata ceva de bine,,dar crestiniii adevarati...In rest dupa ceilalti nici nu trebuie sa te iei dupa capul lor..Mai bine gandesti individual decat sa asculti de ceilalti oameni pt ca oricum nu te invata nimic de bine...vor doar sa te darame...asa fac majoritatea oamenilor se doboara unii pe altii..Eu nu ma las doborata de nimeni,,pt ca de neanvins..Nu o sa las pe nimeni sa ma doboare,,De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-27 16:32:57 Eu cred ca un barbat care te iubeste cu adevarat nu cred ca il intereseaza doar sexul tau....Apoi sexul devine si monoton daca il faci in fiecare zi...Cred ca voi aveti 20 de ani si sunteti obsedati sexual,,a-ti dat de pasarica si nu va mai saturati de asta stati doar cu nasul in ea...Treziti-va viata nu inseamna doar sexuaiala......Un barbat care te iubeste,,este fericit sa te aiba langa el.....chestia cu sexuaiala este o aberatie.....Sexul cu cat este facut mai rar,,,cu atata este mai placut si mai pasional...Daca il faci in fiecare zi,,,dupa un timp te saturi si nu mai vrei....Ca si o mancare,daca o mananci in fiecare zi,,,te saturi si cand o vezi ti se face rau,asa si sexul....Sexul este placut cu persoana care iubesti,se comporta frumos cu tine,,iti ofera flori,,iti face cadouri pt ca si tu ca femeie ii gatesti,il ajuti si el barbatul si el trebuie sa fie recunoscator...Pt ca trebuie sa dai si sa primesti....Sa ajuti si sa fii ajutat... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 23:26
De la: vaneamarin, la data 2011-04-27 19:31:09De la: The_Mummy, la data 2011-04-26 16:34:19De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 14:50:23Barbatii sunt nefolositori chiar si din punct de vedere sexual...Deoarece,cand te casatoresti,sau sa zicem la inceputul relatiei barbatul se comporta frumos cu femeia,ofera flori femeii,,este grijuliu cu femeia pana vede ca femeia tine la el,,apoi iincepe sa isi schimbe atitudinea.... Oricum noi femeile nici nu avem nevoie de sfaturile tale....Pt ca barbatii sunt buni doar de manipulat femeile,,,Nimeni nu te invata nimic de bine....Toti de invata doar de rau,se iau unii dupa altiii...Pe barbati ar fii trebuit sa ii educe femeile atunci cand erau copiii..Numai ca daca ai un sot rau nu ai cum sa iti educi copiii...
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2011, ora 23:28
Du-te tu la manastire...Eu pot trai intre oameni si sa fiu diferita de ceilalti....Tu poti sa faci ce vrei tu...Este viata ta...Si eu fac ceea ce vreau si ce consider eu ca este bine....Asa cum ai tu dreptul sa iti spui tu parerea,,asa si eu am dreptul sa imi spun parerea....Asa cum tie nu iti convine parerea mea,,asa nici mie nu imi convine parerea ta....Eu o sa imi traiesc viata cu vreau eu,nu cum vor oamenii rai...Apoi dupa capul oamenilor nu ma iau pt ca oamenii ma invatat de rau,,,Oameni care te invata ceva de bine sunt putini,,doar crestinii te invata ceva de bine,,dar crestiniii adevarati...In rest dupa ceilalti nici nu trebuie sa te iei dupa capul lor..Mai bine gandesti individual decat sa asculti de ceilalti oameni pt ca oricum nu te invata nimic de bine...vor doar sa te darame...asa fac majoritatea oamenilor se doboara unii pe altii..Eu nu ma las doborata de nimeni,,pt ca de neanvins..Nu o sa las pe nimeni sa ma doboare,,
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 04:41
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-27 23:28:43Du-te tu la manastire...Eu pot trai intre oameni si sa fiu diferita de ceilalti....Tu poti sa faci ce vrei tu...Este viata ta...Si eu fac ceea ce vreau si ce consider eu ca este bine....Asa cum ai tu dreptul sa iti spui tu parerea,,asa si eu am dreptul sa imi spun parerea....Asa cum tie nu iti convine parerea mea,,asa nici mie nu imi convine parerea ta....Eu o sa imi traiesc viata cu vreau eu,nu cum vor oamenii rai...Apoi dupa capul oamenilor nu ma iau pt ca oamenii ma invatat de rau,,,Oameni care te invata ceva de bine sunt putini,,doar crestinii te invata ceva de bine,,dar crestiniii adevarati...In rest dupa ceilalti nici nu trebuie sa te iei dupa capul lor..Mai bine gandesti individual decat sa asculti de ceilalti oameni pt ca oricum nu te invata nimic de bine...vor doar sa te darame...asa fac majoritatea oamenilor se doboara unii pe altii..Eu nu ma las doborata de nimeni,,pt ca de neanvins..Nu o sa las pe nimeni sa ma doboare,, Esti de-a meeeeaaa. Si eu sint cu morcovii...... viata naturista. Toate le am drepte la viata mea. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 06:09
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-27 23:28:43Du-te tu la manastire...Eu pot trai intre oameni si sa fiu diferita de ceilalti....Tu poti sa faci ce vrei tu...Este viata ta...Si eu fac ceea ce vreau si ce consider eu ca este bine....Asa cum ai tu dreptul sa iti spui tu parerea,,asa si eu am dreptul sa imi spun parerea....Asa cum tie nu iti convine parerea mea,,asa nici mie nu imi convine parerea ta....Eu o sa imi traiesc viata cu vreau eu,nu cum vor oamenii rai...Apoi dupa capul oamenilor nu ma iau pt ca oamenii ma invatat de rau,,,Oameni care te invata ceva de bine sunt putini,,doar crestinii te invata ceva de bine,,dar crestiniii adevarati...In rest dupa ceilalti nici nu trebuie sa te iei dupa capul lor..Mai bine gandesti individual decat sa asculti de ceilalti oameni pt ca oricum nu te invata nimic de bine...vor doar sa te darame...asa fac majoritatea oamenilor se doboara unii pe altii..Eu nu ma las doborata de nimeni,,pt ca de neanvins..Nu o sa las pe nimeni sa ma doboare,, Buna,doamna X pentru ca nu stiu cum va intitulati o sa va arat de unde porniti cu o mare greseala in fata lui D-zeu. Dumneavoastra ca si un om crestin care va puneti bazele in crestinism cum de faceti un mare pacat. Sa urati barbatul care este creatia lui D-zeu, barbatul din care se trage femeia,datorita barbatului si a lui D-zeu este calca pe acest pamant femeia, femeia de care imi este un dor si drag mare. Va rog sa va reveniti si sa scapati de aceasta forma de ura pentru ca nu este bine. Ciclul omenesc este foarte frumos daca nu intervine ura. Ura este un soi de mancare care otraveste corpul,mintea si sufletul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 06:24
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-27 16:32:57 Eu cred ca un barbat care te iubeste cu adevarat nu cred ca il intereseaza doar sexul tau....Apoi sexul devine si monoton daca il faci in fiecare zi...Cred ca voi aveti 20 de ani si sunteti obsedati sexual,,a-ti dat de pasarica si nu va mai saturati de asta stati doar cu nasul in ea...Treziti-va viata nu inseamna doar sexuaiala......Un barbat care te iubeste,,este fericit sa te aiba langa el.....chestia cu sexuaiala este o aberatie.....Sexul cu cat este facut mai rar,,,cu atata este mai placut si mai pasional...Daca il faci in fiecare zi,,,dupa un timp te saturi si nu mai vrei....Ca si o mancare,daca o mananci in fiecare zi,,,te saturi si cand o vezi ti se face rau,asa si sexul....Sexul este placut cu persoana care iubesti,se comporta frumos cu tine,,iti ofera flori,,iti face cadouri pt ca si tu ca femeie ii gatesti,il ajuti si el barbatul si el trebuie sa fie recunoscator...Pt ca trebuie sa dai si sa primesti....Sa ajuti si sa fii ajutat... Am 24 de ani si mi-am inceput viata sexuala la 15 ani. Sunt fericit de acest pas si de toate domnisoarele cu care am avut o relatie sexuala. Am iubit fiecare fata care am avut-o in pat,am respectat si cat de mult am reusit le-am facut sa se simta bine si iubite.Femeia trebuie sa simta iubire in pat si nu doar un banal contact sexual. Iubesc femeia mult,iubesc sa fiu cu o femeia in pat si faptul ca as dormi cu o femeie in pat,dezbracat m-as simti de 10 ori mai bine chiar daca nu fac sex,doar sa ii simt piela goala. O femeia este frumoasa orice ai spune,o femeie are nevoiie de sex,are nevoie sa fie sarutata pe spate,pe degete,pe sani,pe gat,in talpi sa primeasca un masaj si un preludiu de neuitat. Eu cand fac toate aceasta in pat unei femei, ma simt bine, ma simt bine cand vad ca are ce doreste in pat. Viata noastra este scurta orice ai spune,orice ai gandi si daca in aceasta libertate pe care ai primit-o de la D-zeu, n te bucuri de cadou,atunci imi pare rau daca consider ca nu meriti acest cadou. Dragostea in pat este una din cele mai curate afectiuni omenesti si cea mai sanatoasa. Nu toti barbatii inseala si sunt rai precum nici toate femeile nu sunt curvulite si zdrobesc inimi si daca vreti sa stiti o femeie are mai mare putere sufleteasca decat un barbat.Eu iubesc toate femeile din lume care sunt sincere si au respect fata de lumea buna si de toata bunatatea de care avem parte in viata asta prea scurta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 08:59
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-27 23:26:33De la: vaneamarin, la data 2011-04-27 19:31:09De la: The_Mummy, la data 2011-04-26 16:34:19De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-26 14:50:23Barbatii sunt nefolositori chiar si din punct de vedere sexual...Deoarece,cand te casatoresti,sau sa zicem la inceputul relatiei barbatul se comporta frumos cu femeia,ofera flori femeii,,este grijuliu cu femeia pana vede ca femeia tine la el,,apoi iincepe sa isi schimbe atitudinea.... Exact !
|
|
9am180535 1 mesaj Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 09:22
Problema e mult mai simpla.
Femeile si pisicile trebuie rasfatate si lasate sa faca ce vor. Barbatii si cainii trebuie sa faca ce li se spune si atat. Sunteti cu toti de acord cu mine? Raporteaza abuz de limbaj |
|
MARIANN 26 mesaje Membru din: 15/06/2009 |
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 09:31
Sti ce cred eu, draga ingerasluptator, ca ai pus si tu un subiect pe forum ca sa vezi ce zice lumea si sa lansezi un subiect de discutie. Cred ca sti f bine ce este sexul.
|
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 09:42
De la: 9am180535, la data 2011-04-28 09:22:17Problema e mult mai simpla. Daaaa! Cu mica precizare ca daca barbatul nu asculta,trebuie batut pana se cuminteste ! Cainii nu ,ca este inuman sa lovesti un catelush!
|
elena_cj 27 mesaje Membru din: 16/09/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 09:46
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-27 23:28:43Du-te tu la manastire...Eu pot trai intre oameni si sa fiu diferita de ceilalti....Tu poti sa faci ce vrei tu...Este viata ta...Si eu fac ceea ce vreau si ce consider eu ca este bine....Asa cum ai tu dreptul sa iti spui tu parerea,,asa si eu am dreptul sa imi spun parerea....Asa cum tie nu iti convine parerea mea,,asa nici mie nu imi convine parerea ta....Eu o sa imi traiesc viata cu vreau eu,nu cum vor oamenii rai...Apoi dupa capul oamenilor nu ma iau pt ca oamenii ma invatat de rau,,,Oameni care te invata ceva de bine sunt putini,,doar crestinii te invata ceva de bine,,dar crestiniii adevarati...In rest dupa ceilalti nici nu trebuie sa te iei dupa capul lor..Mai bine gandesti individual decat sa asculti de ceilalti oameni pt ca oricum nu te invata nimic de bine...vor doar sa te darame...asa fac majoritatea oamenilor se doboara unii pe altii..Eu nu ma las doborata de nimeni,,pt ca de neanvins..Nu o sa las pe nimeni sa ma doboare,, tu,ai trecut de varsta adolescentei?!....pt ca esti infantila in gandire....nu cred ca ai mai mult de 12-13 ani...vrei si tu sa ti se dea importanta,si,vad ca ai reusit....sau...ai grave probleme cu...cu....mansarda..pt ca altfel,ti-ai vedea de parerile tale si de viata ta...fara sa tot stresezi lumea cu tampeniile tale,deja ai devenit o terorista...hahaha Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 09:57
De la: T_N_Tudor, la data 2011-04-28 06:24:25 Esti bun! .Doream si eu sa o incep la 15 ani, dar fetele nu si nu ,Batman,Batman... .Drept este ca nu se gaseau nici prezervative nici anticonceptionale pe vremea aia,asa ca poate a fost mai bine ca am mai amanat ...
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 11:24
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-27 23:28:43Du-te tu la manastire...Eu pot trai intre oameni si sa fiu diferita de ceilalti....Tu poti sa faci ce vrei tu...Este viata ta...Si eu fac ceea ce vreau si ce consider eu ca este bine....Asa cum ai tu dreptul sa iti spui tu parerea,,asa si eu am dreptul sa imi spun parerea....Asa cum tie nu iti convine parerea mea,,asa nici mie nu imi convine parerea ta....Eu o sa imi traiesc viata cu vreau eu,nu cum vor oamenii rai...Apoi dupa capul oamenilor nu ma iau pt ca oamenii ma invatat de rau,,,Oameni care te invata ceva de bine sunt putini,,doar crestinii te invata ceva de bine,,dar crestiniii adevarati...In rest dupa ceilalti nici nu trebuie sa te iei dupa capul lor..Mai bine gandesti individual decat sa asculti de ceilalti oameni pt ca oricum nu te invata nimic de bine...vor doar sa te darame...asa fac majoritatea oamenilor se doboara unii pe altii..Eu nu ma las doborata de nimeni,,pt ca de neanvins..Nu o sa las pe nimeni sa ma doboare,, Anumite chestii trebuie facute la vremea lor . Se vede ca tu nu ai facut ce trebuie , in anumite momente ale vietii si ca urmare ai niste tare . Ai ramas la 36 de ani cu ideile de pe vremea cand erai fata mare . Acum chiar daca vrei sa indrepti ceva , e cam tarziu . Barbatii buni sunt deja arvuniti , gasesti pe "piata" doar pe cei "refuzati " la export ....pe care nu i-a vrut nicio femeie ....sau pe cei divortati sau vaduviori..... Daca nu ai facut pasul(sex) , atunci cand trebuia ....acum e prea tarziu . Poti eventual apela la mumie , care am remarcat ca te "place" ...cel putin in ideea ca sa vezi ce ai pierdut !
|
|
|

Barbatul poate fi bun si dupa ce te casatoresti .
Dependent de tine , sa inteleaga ca doar tu il satisfaci.
Daca stii cum sa procedezi ,il transformi in mielusel , va face doar ce spui tu ,toata viata . El va spala vasele , hainele ,va face mancare si se va ocupa de copii. Tu vei fi o mica printesa !
Ca sa ajungi la acest stagiu , trebuie sa inveti arta manipularii in pat .
El va vrea mereu , nu va putea sa renunte la tine , se va purta mereu frumos cu tine , va simti nevoia stringenta de a te face sa te simti mereu bine . Deci poti avea totul , nu doar pe dumnezeu . Daca il vrei doar pe dumnezeu , atunci poti sa te duci la manastire .
Exista insa un risc , s-ar putea sa te trezesti cu Duhul Sfant prin chilie si asta nu prea e usa de biserica
de bine!!!
si mi-ai adus aminte d'un banc batrin ca tine cu unul care vrea sa scape de nevasta-si si nu stie cum ! si-l invata un prieten s-o "calareasca" pina moare ....dupa un timp cei doi prieteni se reintilnesc in parc , numai ca " ucigasul " era intr-un carucior impins de nevasta infloritor de sanatoasa ....bei, ce
) si are ceva imaginatie ,poate aude si el povesti la servici despre ...alte variante ,poate o tinerica domnisoara il implora sa o ajute in dificila situatie in care i-au scapat cumparaturile pe jos si dansa (sensibila si frumoasa) nu mai face fata stresului de a le aduna,
.Pe scurt si fara menajamente,ai o strategie gresita !
.Posibil este ! Nu le voi spune insa niciodata