back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cit mai suporta terra ?

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 20:47

Uneori i-mi revin in amintire imagini din copilarie,cind mergeam in urma combinelor cu scoala sa stringem spice.Ooamenii aveau gospodararii,aveau animale domestice,vaci de lapte,boi pentru plug,cai,oi,capre,porci pentru carne,iarna aduceau lemne de la padure pentru foc ,verile erau calduroase si girla plina de peste.Livezile,care mai de care pline cu pomi fructiferi.Domnul Ioan,invatatorul,ne invata primavara sa sadim pomii fructiferi,de la el am aflat ca m-am nascut pe o planeta aflata in pozitia a 3 a fata de soare,ca Pamintul este a 5 a planeta ca marime si cea mai mare planeta telurica,unica in Univers locuita de oameni.Am aflat atunci,acum peste 55 de ani ca 70,8 % Pamintul este acoperit de apa si ca numai 29,2% este uscat,dar acest uscat este flotant si ca in cei 4,5 miliarde de ani de cind exista Pamintul,pe suprafata lui sau perindat milioane de civilizatii.Ascultam cu incintare si mirare cum povestile,basmele spuse de domnul Ioan,ne trezea imaginatia despre evenimentele legate de schimbarile de orbita cauzate de cutremure si alte calamitati naturale petrecute pe Terra ,care au precedat glaciatiuni si ma gindesc cu groaza la nesabuinta civilizatiei actuale care poate provoca o glaciatiune ,de data asta una nucleara.Oare cum va fi urmatoarea civilizatie ?Nu de alta dar Universul este foarte tinar ,la virsta de 13,8 miliarde de ani,aproape de pubertate !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Martie 2011, ora 21:55

sincer...????
mi-e frica !
Nu stiu de ce mi-e frica....dar e o stare fireasca, zic eu... Mintea mea, parca refuza sa creeze scenarii...sa-si imagineze , sau sa judece la rece evenimentele.. Ee o stare de autoconservare. Vreau sa ma bucur de clipele prezente, si sa-mi fac planuri de viitor.

Daniela
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 22:38

De la: daniela_iasi, la data 2011-03-18 21:55:19sincer...????
mi-e frica !
Nu stiu de ce mi-e frica....dar e o stare fireasca, zic eu... Mintea mea, parca refuza sa creeze scenarii...sa-si imagineze , sau sa judece la rece evenimentele.. Ee o stare de autoconservare. Vreau sa ma bucur de clipele prezente, si sa-mi fac planuri de viitor.

Cu o saptamina in urma,intors din gradina,dupa ce am tuns pomii fructiferi,am intrat in baie si doream sa fac un dus,dar un fior,un tremur puternic ma fulgerat,am renuntat la dus,in pat nu reuseam sa ma incalzesc acoperit cu trei plapumi,a doua zi se producea evenimentul din Japonia,am fost gripat,temperatura,tintuit la pat,febra,guturai,tuse seaca,somnul tulburat de imagini bizare,am revazut copilaria,fostii colegi,am trecut peste o perioada confuza.Ultima noapte a readus in prim plan imagini din vremea cind aveam un proiect important de realizat si m-am trezit dimineata hotarit sa plec la serviciu,doar ca dupa circa 10 minute am realizat ca a fost doar un vis,ca sunt de fapt pensionar,dar strarea febrila disparuse,se sfirsea gripa,ma asteapta lucrarile din gradina,doar starea jalnica de alerta din Japonia,i-mi da un sentiment de nesiguranta,de teama si acolo ,sunt tot oameni !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Martie 2011, ora 01:35

Asta ca sa va gudurati, fiindca m-a suparat unul pe un topic.
la un cutremur cam peste 7,5, apar.
-surpari de falii de metrii intregi inaltime
-aparitii de crevase unele f mari
-lichefierea pamintului.
-tisniri de gaze din pamint
-modificari de cursuri de apa, si inundatii surprinzatoare
-bineinteles mai toate cladirile sint in pericol
-nu se poate misca nici un vehicul, in timpul fazei
-inaltimea undei la 7,2 este de aprox 1/2 m
-la peste 8, pina pe la 9 grade, poate depasi cu mult 1 m

Asta ca sa stiti ca numai in aer te poti feri eficient.

Va spun fiindca unul m-a suparat cu niste contraziceri continui. Va supar si eu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2011, ora 02:28

Si mai e un efect, pe care mai toti il ignora. La cele pe maxim, se surpa muntii.
Un astfel de fenomen a fost vazut in Mongolia. Bineinteles, oamenii au vazut din departare asemenea grozavie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 19 Martie 2011, ora 12:50

Roma, distrus� pe 11 mai?

Italianul Raffaele Bendandi, una dintre figurile cele mai controversate ale lumii �tiin�ifice, prezicea �n anii �50 c�, pe 11 mai 2011, Roma va fi zguduit� de un cutremur at�t de puternic, �nc�t tot ora�ul va fi ras de pe fa�a P�m�ntului. Informa�ia a fost acum reeditat� �i a creat deja isterie �n Peninsul�. Bendandi, care a murit �n 1979, a prev�zut cutremurul din 13 ianuarie 1915, de la Avenzzano, care a avut 11 grade pe scara Mercalli �i care a dus la moartea a 30.000 de italieni. Apoi, pe cel din 6 mai 1976 din Friuli, care a omor�t 1.000 de persoane. Ziarul Corriere della Sera l-a numit �Omul care prevede cutremurele�, dup� ce a declarat, �n fa�a unui notar, viitorul seism care a avut loc pe 2 ianuarie 1924, �n Senegal. Se �n�elase doar cu dou� zile asupra datei, dar zona a fost corect�. Teoriile sale s-au bazat pe mi�carea stelelor, spun�nd c� seismele au origine cosmic�

Mai mult: Azi, luna se apropie ameninț�tor de P�m�nt! Seismologul Toader Victorin arunc� bomba: �Ne putem a�tepta la un cutremur de 5 grade� - �tiri interne | Libertatea.ro

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 00:00

Apropierea satelitului natural al Pamintului,cu 30.000 de km,nu va produce efecte de ordin seismic,dar avind in vedere ca Romania se afla pe falia tectonica VIDRARU-SNAGOV-SHABLA,cu prelungire sub Marea Neagra,urmare cutremurului din Japonia,reasezarea placilor tectonice,pot zgudui Romania,cu un cutremur de mica adincime 8-30 km,cu taria de 6-7,5 grade,mult mai devastator decit un cutremur de adincime din Vrancea.

Iisus

250 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2011, ora 00:48

Universul are legile lui,pe care omenirea trebuie sa le accepte,in cazuri extreme sa se protejeze,pentru a supravetui.
Omul creiaza razboaie intre semenii lui,infesteaza cu substante toxice mediul,modifica structural teritorii,generind cataclisme,mult mai periculoase.

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2011, ora 22:57

De la: nastasemihail, la data 2011-03-19 02:28:20Si mai e un efect, pe care mai toti il ignora. La cele pe maxim, se surpa muntii.
Un astfel de fenomen a fost vazut in Mongolia. Bineinteles, oamenii au vazut din departare asemenea grozavie.

BA BAIATULE ..... daca ai chef de mijto du-te tata la porci in cocina si grohaie acolo pe limba ta ....

si pe minim ce se intampla ? canta muntii manele ?....

evident ca au fost sunt si vor fi cutremure caci doar prin cenusa vulcanica se poate reimprospata cu metale grele pamantul si se pot naste imbecili ca tine care scriu tot felul de tampenii ....

Spor la ...grohaiala ....

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2011, ora 23:01

De la: isus_cristos, la data 2011-03-20 00:48:18Universul are legile lui,pe care omenirea trebuie sa le accepte,in cazuri extreme sa se protejeze,pentru a supravetui.
Omul creiaza razboaie intre semenii lui,infesteaza cu substante toxice mediul,modifica structural teritorii,generind cataclisme,mult mai periculoase.

poti sa imi zici si mie ce animal supravietuieste unui tzunami ? sau unui val piroclastic gen pompei ? sau unui cutremur de 9 grade ? .... interesant mod de a " pretui " viata are universul asta " intelighent " pe care il lauzi ca fiind asa de fin si imaculat ....

dupa conceptia ta faptul ca in tine se regasesc atatea elemente inseamna ca esti o mizerie si ar trebui sa dispari ....

so ...vezi cum faci ....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2011, ora 23:19

De la: OprisVasile, la data 2011-03-20 22:57:10
De la: nastasemihail, la data 2011-03-19 02:28:20Si mai e un efect, pe care mai toti il ignora. La cele pe maxim, se surpa muntii.

BA BAIATULE ..... daca ai chef de mijto du-te tata la porci in cocina si grohaie acolo pe limba ta ....

si pe minim ce se intampla ? canta muntii manele ?....

evident ca au fost sunt si vor fi cutremure caci doar prin cenusa vulcanica se poate reimprospata cu metale grele pamantul si se pot naste imbecili ca tine care scriu tot felul de tampenii ....

Spor la ...grohaiala ....

Si cum te simti porc ai reactionat, exact asa cum esti.
Lu fiu lu mata sa-i spui tu porc,
Sa te grohai la ce vine daca mai ai chef.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2011, ora 23:24

De la: symy1, la data 2011-03-19 12:50:04
Roma, distrus� pe 11 mai?

Italianul Raffaele Bendandi, una dintre figurile cele mai controversate ale lumii �tiin�ifice, prezicea �n anii �50 c�, pe 11 mai 2011, Roma va fi zguduit� de un cutremur at�t de puternic, �nc�t tot ora�ul va fi ras de pe fa�a P�m�ntului. Informa�ia a fost acum reeditat� �i a creat deja isterie �n Peninsul�. Bendandi, care a murit �n 1979, a prev�zut cutremurul din 13 ianuarie 1915, de la Avenzzano, care a avut 11 grade pe scara Mercalli �i care a dus la moartea a 30.000 de italieni. Apoi, pe cel din 6 mai 1976 din Friuli, care a omor�t 1.000 de persoane. Ziarul Corriere della Sera l-a numit �Omul care prevede cutremurele�, dup� ce a declarat, �n fa�a unui notar, viitorul seism care a avut loc pe 2 ianuarie 1924, �n Senegal. Se �n�elase doar cu dou� zile asupra datei, dar zona a fost corect�. Teoriile sale s-au bazat pe mi�carea stelelor, spun�nd c� seismele au origine cosmic�

Mai mult: Azi, luna se apropie ameninț�tor de P�m�nt! Seismologul Toader Victorin arunc� bomba: �Ne putem a�tepta la un cutremur de 5 grade� - �tiri interne | Libertatea.ro

Asta cu Libia a fost. Franta are reprezentare pe rac si racul are Luna. S-ar putea sa fie un foc de paie si atit. Libia nu are putere sa riposteze si vor trebui sa inceteze, La fel cum si aceasta faza de apropiere a lunii este f scurta, 2 zile.

Cei care sint in rac sint f nervosi zilele astea. Si cei cu Luna bine aspectata in zodiac. Eu nu prea cred in zodiac, dar uite ce iese cu cei mai sensibili la ea.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:39

Ah,ce lovitura,mai vinndea si frate-miu o pusca un tanc

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 01:32

De la: daniela_iasi, la data 2011-03-18 21:55:19sincer...????
mi-e frica !

Frica,poate un sentiment de goliciune,poate un indemn la o imbratisare din partea partenerului de viata,oamenii se nasc singuri ,dar traiesc in companii si aspira intodeauna la ceva nedefinit,la fericire,atit de diferita in viziunea fiecarui individ/

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 02:09

De la: TEMERAR, la data 2011-03-20 00:00:19Apropierea satelitului natural al Pamintului,cu 30.000 de km,nu va produce efecte de ordin seismic,dar avind in vedere ca Romania se afla pe falia tectonica VIDRARU-SNAGOV-SHABLA,cu prelungire sub Marea Neagra,urmare cutremurului din Japonia,reasezarea placilor tectonice,pot zgudui Romania,cu un cutremur de mica adincime 8-30 km,cu taria de 6-7,5 grade,mult mai devastator decit un cutremur de adincime din Vrancea.

Pina in 7.

Iisus

250 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 20:46

De la: nastasemihail, la data 2011-03-22 02:09:31
De la: TEMERAR, la data 2011-03-20 00:00:19Apropierea satelitului natural al Pamintului,cu 30.000 de km,nu va produce efecte de ordin seismic,dar avind in vedere ca Romania se afla pe falia tectonica VIDRARU-SNAGOV-SHABLA,cu prelungire sub Marea Neagra,urmare cutremurului din Japonia,reasezarea placilor tectonice,pot zgudui Romania,cu un cutremur de mica adincime 8-30 km,cu taria de 6-7,5 grade,mult mai devastator decit un cutremur de adincime din Vrancea.

Pina in 7.

Char mai bine de 30 de ani in zona Romaniei,nu vor exista cutremure,vor veni in Romania multe natii care vor dobindi proprietati,doar romanii vor plinge dupa proprietatile vindute la straini.

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 01:51

Intotdeauna m-am mirat cum pot oamenii rosti diverse chestii fara noima si totodata fara sa le pese daca au noima.
De unde ati scos-o pe aia cu :"Apropierea satelitului natural al Pamintului,cu 30.000 de km,..." ?
O simpla cautare indica faptul ca luna se INDEPARTEAZA de Pamant.
en.wikipedia.org/wiki/Lunar_Laser_Ranging_Experiment
Fraza relevanta: "The Moon is spiraling away from Earth at a rate of 38 mm per year.."
Unii oameni cred ca orice cuvant rostit la nimereala are valoare. Nici vorba de a verifica , macar asa de dragul aparentelor, daca cuvintele respective sunt bazate pe altceva decat vorbarie infinita pe net. Dupa aceste principii solide de a impartasi pareri putem sa rostim orice , asa la nimereala. Hai sa repetam cu totii in cor urmatoarele propozitii:
"Maimutele din Gibraltar au blana verde"
"Napoleon a tras cu rachete balistice la Austerlitz"
"Rachiul fiert vindeca cancerul"
si altele asemenea...

Cui ii pasa daca sunt absurde? Nimanui , nu?
Multi rostesc propozitii fara noima si nimanui nu-i pasa. Hai sa vorbim de dragul de a deschide gura fara folos.

"..mai bine de 30 de ani in zona Romaniei,nu vor exista cutremure.." - wow! ce ma bucur sa ma aflu pe aceste meleaguri. Ce noroc pe mine! Ce-are a face ca e o rostire din poiana lu' Iocan?

"pe 11 mai 2011, Roma va fi zguduit� de un cutremur at�t de puternic, �nc�t tot ora�ul va fi ras de pe fa�a P�m�ntului" -hmm.., e limpede ca nu trebe sa vizitez Roma in ziua aia..

E plin pamantu' de'ntelepti!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 04:42

st cu 11 mi e recent.
Unii chir nu pot dormi dc nu pnichez tot ce misc.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 05:12

De la: Yorick, la data 2011-03-24 01:51:52Intotdeauna m-am mirat cum pot oamenii rosti diverse chestii fara noima si totodata fara sa le pese daca au noima.
De unde ati scos-o pe aia cu :"Apropierea satelitului natural al Pamintului,cu 30.000 de km,..." ?
Fraza relevanta: "The Moon is spiraling away from Earth at a rate of 38 mm per year.."
Unii oameni cred ca orice cuvant rostit la nimereala are valoare. Nici vorba de a verifica , macar asa de dragul aparentelor, daca cuvintele respective sunt bazate pe altceva decat vorbarie infinita pe net. Dupa aceste principii solide de a impartasi pareri putem sa rostim orice , asa la nimereala. Hai sa repetam cu totii in cor urmatoarele propozitii:
si altele asemenea...

Multi rostesc propozitii fara noima si nimanui nu-i pasa. Hai sa vorbim de dragul de a deschide gura fara folos.

"..mai bine de 30 de ani in zona Romaniei,nu vor exista cutremure.." - wow! ce ma bucur sa ma aflu pe aceste meleaguri. Ce noroc pe mine! Ce-are a face ca e o rostire din poiana lu' Iocan?

"pe 11 mai 2011, Roma va fi zguduit� de un cutremur at�t de puternic, �nc�t tot ora�ul va fi ras de pe fa�a P�m�ntului" -hmm.., e limpede ca nu trebe sa vizitez Roma in ziua aia..

..aia cu rachiul poate sa faca multi prozeliti!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 10:11

De la: Ingrid, la data 2011-03-24 05:12:17
De la: Yorick, la data 2011-03-24 01:51:52Intotdeauna m-am mirat cum pot oamenii rosti diverse chestii fara noima si totodata fara sa le pese daca au noima.
si altele asemenea...

..aia cu rachiul poate sa faca multi prozeliti!

Pe mine rachiul ma inspira

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
averea1916

206 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2011, ora 05:19

De la: TEMERAR, la data 2011-03-18 20:47:44Uneori i-mi revin in amintire imagini din copilarie,cind mergeam in urma combinelor cu scoala sa stringem spice.Ooamenii aveau gospodararii,aveau animale domestice,vaci de lapte,boi pentru plug,cai,oi,capre,porci pentru carne,iarna aduceau lemne de la padure pentru foc ,verile erau calduroase si girla plina de peste.Livezile,care mai de care pline cu pomi fructiferi.Domnul Ioan,invatatorul,ne invata primavara sa sadim pomii fructiferi,de la el am aflat ca m-am nascut pe o planeta aflata in pozitia a 3 a fata de soare,ca Pamintul este a 5 a planeta ca marime si cea mai mare planeta telurica,unica in Univers locuita de oameni.Am aflat atunci,acum peste 55 de ani ca 70,8 % Pamintul este acoperit de apa si ca numai 29,2% este uscat,dar acest uscat este flotant si ca in cei 4,5 miliarde de ani de cind exista Pamintul,pe suprafata lui sau perindat milioane de civilizatii.Ascultam cu incintare si mirare cum povestile,basmele spuse de domnul Ioan,ne trezea imaginatia despre evenimentele legate de schimbarile de orbita cauzate de cutremure si alte calamitati naturale petrecute pe Terra ,care au precedat glaciatiuni si ma gindesc cu groaza la nesabuinta civilizatiei actuale care poate provoca o glaciatiune ,de data asta una nucleara.Oare cum va fi urmatoarea civilizatie ?Nu de alta dar Universul este foarte tinar ,la virsta de 13,8 miliarde de ani,aproape de pubertate !

Uite la asta ma gindesc si eu,la cei 95 de ani impliniti pe 27 februarie 2011,cum va fi noua civilizatie.
Terra da semne de oboseala,de plictis,fata de neroziile civilizatiei actuale,se va cutremura de suparare,vor navali apele,magma din centrul terei se va razvrati,unde este munte va fi vale si unde este uscat va fi ocean. Prea multe nerozii suporta Terra de la membrii civilizatiei actuale !

INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2011, ora 01:10

De la: isus_cristos, la data 2011-03-20 00:48:18Universul are legile lui,pe care omenirea trebuie sa le accepte,in cazuri extreme sa se protejeze,pentru a supravetui.

Omul este dumnezeu dar si drak si le face amestecate ,sa nu se plictiseasca cit traieste pe Terra !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2011, ora 04:36

De la: isus_cristos, la data 2011-03-22 20:46:26
De la: nastasemihail, la data 2011-03-22 02:09:31

Pina in 7.

Char mai bine de 30 de ani in zona Romaniei,nu vor exista cutremure,vor veni in Romania multe natii care vor dobindi proprietati,doar romanii vor plinge dupa proprietatile vindute la straini.

Eu te-as sfatui sa nu ma contrazici in treaba asta. Cam 6.8. Nu stiu pe unde epicentrul, dar eu il voi simti in casa.
Si eu fac soc, cind realizez ca se adeveresc toate. Dar de multe nu imi aduca minte imediat. Peste ani.
Deja sint active prin Herculane.
Nu va fi ceva mare, ci mediu. deci un fis. Sint in fiecare an.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2011, ora 04:41

si altele asemenea...

Acum te iau eu.
Daca ai fi citit despre subiect, ai fi vazut ca la citiva ani, Lula se apropie la cam 355000, km. Nu la 19 ani.
Distanta variaza intre 405000 si 355000, cu aproximatie. Este o elipsa, ca toate traiectoriile planetelor.
Si nu provoaca nimic teluric, dovedit.
Acum a fost agitatia cu Libia. Deci pe psihic. Dar nici asta nu e dovedit, ci evident, ca a inceput exact pe 19.
In rest, mistocareala.....

| Varianta pentru tiparire a topicului CIT MAI SUPORTA TERRA ?
Mergi la: