back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce se intampla la realitatea tv?

JohnDoe

26 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 11:50

Am urmarit-o sau o urmarim cu totii. Unii o gasesc impartiala, pe altii ii scot din sarite moderatorii, unii o vad aservita intereselor "mogulului" si automat o vad ca "suspecta", "mincinoasa" sau chiar antinationala. Acestia sunt pagubitii de la FNI, indragostitii fara de speranta de al nostru (?) prezident sau "baietii cu ochi albastri" care-si fac cu sarg "meseria" si aici, pe net. Ceilalti insa, acea categorie (mai mare sau mai mica) de oameni, urmarim Realitatea TV pentru ca suntem "anti" putere chiar nefacand parte din opozitie. Vedem in Realitatea sau Antene un "aliat", ne "mangaiem" frustrarile produse de regimul actual vazandu-i si ascultandu-i pe realizatorii de aici in dialog cu invitatii lor. De ceva vreme insa, la RTV se intampla ceva. Oamenii lor pleaca pe capete iar emisiunile se "evapora" aproape pe nesimtite. Sa fie vorba de noul management impus de Sebastian Ghita, sa fie la mijloc si vreun joc de-al lui Vantu sau...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 19:59

Cred ca acum ai raspunsul...Realitatea a fost mereu IM MOMENTELE CHEIE,de partea lui Basescu.Si acum,continua acest circ penibil in care isi strang audienta cand nu conteaza ce spun si nu influenteaza pe nimeni, iar in momentele cheie (adica cele cu doua -trei luni inainte de alegeri ,ca asa sunt multi romani,cu memoria carasului auriu) trec trup si suflet la taticul lor .Asta a fost,asta este si asta va fi Realitatea .Circul acesta stupid in care Vantu a cedat controlul asupra RTV unui om pe care ulterior l-a acuzat ca este al lui Basescu ,ca a vandut actiunile unui alt om care nu era deloc un inamic al lui Basescu (el pretinzand ca "ii face o surpriza lui Basescu" ) sunt niste jocuri penibile si care ne arata doar de unde provine averea lui Vantu :din mediile securiste si ex-comuniste care il slujesc acum pe Basescu !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Mai 2011, ora 22:44

De la: JohnDoe, la data 2011-03-04 11:50:52Am urmarit-o sau o urmarim cu totii. Unii o gasesc impartiala, pe altii ii scot din sarite moderatorii, unii o vad aservita intereselor "mogulului" si automat o vad ca "suspecta", "mincinoasa" sau chiar antinationala. Acestia sunt pagubitii de la FNI, indragostitii fara de speranta de al nostru (?) prezident sau "baietii cu ochi albastri" care-si fac cu sarg "meseria" si aici, pe net. Ceilalti insa, acea categorie (mai mare sau mai mica) de oameni, urmarim Realitatea TV pentru ca suntem "anti" putere chiar nefacand parte din opozitie. Vedem in Realitatea sau Antene un "aliat", ne "mangaiem" frustrarile produse de regimul actual vazandu-i si ascultandu-i pe realizatorii de aici in dialog cu invitatii lor. De ceva vreme insa, la RTV se intampla ceva. Oamenii lor pleaca pe capete iar emisiunile se "evapora" aproape pe nesimtite. Sa fie vorba de noul management impus de Sebastian Ghita, sa fie la mijloc si vreun joc de-al lui Vantu sau...

MAI BINE LAS'O ,NU TE PRICEPI NU TE BAGA.......ESTI PUIERIL DE ......INFANTIL.....

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:23

Silver, poti sa zici si tu ceva inteligent ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2011, ora 02:26

Realitatea este un post casatorit.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 08:22

De la: nastasemihail, la data 2011-05-07 02:26:06Realitatea este un post casatorit.

| Varianta pentru tiparire a topicului Ce se intampla la Realitatea TV?
Mergi la: