back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ingrid

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 01:32

De la: Ebony, la data 2011-03-04 01:29:47
De la: INGRID_, la data 2011-03-04 01:27:30Observ cu uimire ca s-a facut maine...fug sa dorm repede!

Somn usor si voua daca va mai culcati cumva...

Somn usor.....,prieteni....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

747 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:13

Pana la urma ce faceti ca nu inteleg si eu pic de prost tot timpul
Whatever

Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:14

S-au culcat fetele. dar tu esti prea mic.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:19

De la: nastasemihail, la data 2011-03-04 02:14:54S-au culcat fetele. dar tu esti prea mic.....

'Vrem sa dovedim tuturor in aceste momente grele,
tragice pentru intregul nostru popor,pentru intreaga noastra natiune
ca stim sa ramanem uniti ca
degetele unei singure maini stranse intr-un pumn
care sa loveasca, sa dea o riposta ferma oricarui
agresor de oriunde a veni.'
Fratilor, inc-o data...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:24

Dar cine te agreseaza?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:25

De la: nastasemihail, la data 2011-03-04 02:14:54S-au culcat fetele. dar tu esti prea mic.....

ma tem ca nici tu nu ai ceva valoare

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:27

De la: nastasemihail, la data 2011-03-04 02:24:27Dar cine te agreseaza?

Pai ciudat ca va luati la palme intre voi si prapaditul de mine vin sa apar anumite cuvinte spuse gresit, dupa care va regasiti si va pupati in timp ce eu am facut praf si am luat apararea. Atunci rezult ca sunt un mare bou. Da in fine

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:31

De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-03-04 02:27:48

Pai ciudat ca va luati la palme intre voi si prapaditul de mine vin sa apar anumite cuvinte spuse gresit, dupa care va regasiti si va pupati in timp ce eu am facut praf si am luat apararea. Atunci rezult ca sunt un mare bou. Da in fine

Cine te-a facut bou? sa il trosnim.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:32

De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-03-04 02:25:05

Vezi asta te strica.
Ochiul de sticla.
Si dorinta de etichetare.

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:40

De la: nastasemihail, la data 2011-03-04 02:31:09

Cine te-a facut bou? sa il trosnim.

Nu incerca sa te tragi pe langa mine acuma
Eu nu beau
Si deja parca nu ma pot increde in voi, sunteti ciudati dar in fine dupa cum spuneam
Sunt un bou si sa fii multumit ca stiu ca esti cu zambetul pe buze

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:41

De la: nastasemihail, la data 2011-03-04 02:32:17
De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-03-04 02:25:05

Vezi asta te strica.
Ochiul de sticla.
Si dorinta de etichetare.

Asta este, asa am crescut sa ma uit dupa ambalaj

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 03:51

Interesant

Fosta membra 9am.ro

51 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 08:30

Buna dimineata..ai dreptate, au fost cuvinte spuse gresit si atat. Nu trebuie sa persistam in greseala, ci sa corectam neintelegerile. Destul se cearta oameni care au opozitii de fond, macar astea de suprafata sa fie lamurite.
Mi-ai luat apararea ca un adevarat prieten, in timp ce nu ma puteam apara singura si iti multumesc din suflet
Acum fug la lucru, vorbim deseara. Sa ai o zi buna!

Fosta membra 9am.ro

51 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 08:43

De la: INGRID_, la data 2011-03-03 21:47:39N-am facut decat sa-mi sterg contul, ca si Emil de milioane de ori, , Tudor de asemeni, si atatia altii..
Galina nu mai vorbesc cu cate clone a plutit pe aici...

Sunt fericita ca prietenia pe care o simt pentru cei de aici este reciproca si va multumesc tuturor care ati fost atat de draguti si mi-ati incalzit inima cu postarile voastre.
Multumesc celor care mi-au dat telefon ca niste prieteni gata sa sara sa ma ajute daca am nevoie
De la ei am aflat de topic, dar nu pot intra de la lucru, abia asteptam seara sa vad despre ce-i vorba.

Buna dimineata prieteni, va iubesc din suflet si va multumesc ca existati!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 08:59

De la: INGRID_, la data 2011-03-04 08:43:46
De la: INGRID_, la data 2011-03-03 21:47:39N-am facut decat sa-mi sterg contul, ca si Emil de milioane de ori, , Tudor de asemeni, si atatia altii..

Sunt fericita ca prietenia pe care o simt pentru cei de aici este reciproca si va multumesc tuturor care ati fost atat de draguti si mi-ati incalzit inima cu postarile voastre.
Multumesc celor care mi-au dat telefon ca niste prieteni gata sa sara sa ma ajute daca am nevoie
De la ei am aflat de topic, dar nu pot intra de la lucru, abia asteptam seara sa vad despre ce-i vorba.

tu, ce-a mai draga !

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 10:34

Săr`naa!...Ce mai faceți?!

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 10:51

Nu am citit nimic despre ce s-a postat dar voi incerca sa explic ceea ce m-a determinat sa iau o anume pozitie fata de Ingrid: cand pierzi increderea in cineva caruia i-ai oferit intregul tau suflet cu ganduri, cu intreprinderi din viata reala si el nu tine seama de ele, bineinteles ca nu mai poti avea incredere in actiunile lui. Nu poate intelege nimeni ce amintiri ti se zvarcolesc in inima si cum nici o incercare de impacare nu mai are capat pentru ca neincrederea te trimite sa cauti motivele care au determinat-o. Devii banuitor chiar si atunci cand intentiile sunt curate. Dar nici in viata reala nu mai ai incredere in persoana care te-a inselat odata! De cate ori nu am vrut sa uit, sa iert chiar si mie insami dar firea-mi impaciuitoare se gaseste ciopartita, umbrita de intentiile curate. Cum nu am iubit-o pe gigi, pe Ingrid? Era un model de a-mi oglindi viata prin ea! Nimeni nu o sa inteleaga faptul ca eu pe 9am am fost o perioada fericita ca a existat El;ea! Dar de ce m-a folosit fara sa tina seama de tot ce am inteles eu ca pot fi pentru ea? Acum ce se spune despre clonele mele: eu am avut multe conturi dar sub acelasi nume. Daca Gabriel si-a facut cont a intervenit nu numai Bad sa-l distruga dar si alte cateva “prietene” care, unele au disparut. Are si acum cont pe 9am dar nimeni nu o sa-l poata depista pentru ca nu si l-a facut pentru a fi din nou jignit ci pentru putin divertisment. M-am contrazis si eu cu el si nimeni nu a banuit de fapt cu cine discut. Eu si acum am un cont blocat dar tot pe numele meu. Nu pot sa-l desfiintez pentru ca nu mai am adresa de mail pe care l-am facut si parola nu se mai potriveste pentru a-l reinvia. Imi ajunge acesta si pentru ca vine primavara voi intra din ce in ce mai rar sau deloc dar nu il voi desfiinta. Cam atat! Pentru cei care m-au adus in situatia de a-i jugni, doar iertare din parte-mi.

Nimic nu e imposibil pânâ nu devine imposibil! Galina
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 12:24

De la: INGRID_, la data 2011-03-04 08:43:46

Buna sa-ti fie inima si tie surioara... Viata asta te pregateste si pentru lucruri neplacute....dar mergem inainte...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

157 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 13:04

TOPIC CLOSED!

___gladlynelf____

6 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 14:51

Ai dreptate Gallina, 9 am este si-a a fost defrisat, iar acum este desertificat,Galina seceta a distrus pana si ultimii arbusti, lipsesc userii cu caracter. Perioada romantca a acestui forum a apus de foarte multa vreme, iar caracterle veritabile s-au imputinat odata cu trecerea timpului disparand aproape in totalitate.

Mi-ai trimis candva o e-solicitare de-a deveni amici pe forum, si-am respins-o, de fapt a fost singura e-solocitare careia nu i-am dat acceptul, deoarece la acea vreme aparai un user lipsit de caracter, un unuser ce persifla,termenul este prea bland dar il prefer pe-acesta,in stanga si-n dreapta pe acest forum fiind sustinut si chiar mai mult,incurajat s-o faca prin int.PM-urilor si din spatele cortinelor messenger,de un team la fel de zgomotos si lipsit de orice simt al masurii sau minim bun simt.

M-a acuzat ca m-as fi clonat in azazel,singurul ce nu i-a confirmat presupunerile a fost Mihai, in rest,-Cel de sus al vostru cu mila- ceea ce era complet fals si, daca o sa rasfoiti acest forum aveti sa gasiti 2 texte in care solicitam adminului 9am clarificarea situatiei in ceea ce ma privea.
n-a facut-o, fapt ce m-a determinat la un moment dat sa-mi anulez acel cont, sa renunt la acest forum,(singurul pe care activam in Ro, acum sunt pe un altul, foarte bine moderat de catre un ADMIN VERIABIL, fapt ce mi-a confirmat faptul ca in Ro, inca mai sunt si persoane asezate la locul potrivit si foarte competente si exigente in munca lor)am abandonat acest forum pe care am activat inca dela lansarea sa in spatiul virtual, pe seama celor ce se clonau de zor pentru a putea arunca cat mai bine si cu cat mai multe mizerii in stanga si-n dreapta la adresa userilor fara vreo motivatie si fara cea mai mica jena chiar daca se aflau in spatele unui monitor.

Am revenit acum pe acest forum numai pentru a rezolva o problema mai veche de-o anumita factura, insa, va gasesc la fel de incrancenati, la fel de avizi de-a va regla conturile, de-a va plati polite unii altora.
Ati ramas la fel de stereotipi in exprimare dupa cum v-am lasat in urma cu ceva vreme, de fapt, acest aspect m-a deranjat cel mai mult, de la dezbaterile de-o dinioara a diferitelor teme prin argumentari si contra-argumentari, in limitele decentei, ati ajuns in perioada Bad sa aruncati pe forum nu mai mult de-o fraza, in cele mai fericite cazuri, si-aceea persiflanta la adresa cuiva sau in cele mai multe cazuri plina de venin, viscerala.
Ati reusit sa transformati acest forum 9am intr-un imens Chat, de pe urma acelei perioade nefaste ati ramas cu sindromul Bad, iar bad nu a ajuns aici pe acest forum intamplator, spnea candva ca a fost provocat sa ajunga aici, de catre cine si cum a fost provocat conteaza mai putin, intr-un final setea lui de razbunare l-a condus pe un drum, iar pe acest drum a beneficiat de sprijilul si incurajarile tovarasilor sai, care acum il regreta tardiv, tovarasi ce acum s-au clonat la randul lor aori au disparut asa cum au si aparut impreuna cu Bad pe acest forum.

Atat cei ce l-au provocat pe Bad, cat si cei ce l-au insotit si i-au sustinut acele operatiuni pe acest forum, pot fi mai mult sau mai putin afectati de cele intamplate actorului principal, insa, constiintele lor, ce-au facut in tot acel timp dar, mai ales dupa ?.

Gallina, ai platit atat de scump acea greseala de inceput, nu meritai acel tratament la care ai fost supusa de catre acel team si nu numai, dar te-asigur,acum, Tu esti invingatorul !...in rest, ce-ar mai fi ramas?

Cu bine Gallina, este ultima vizita pe 9 am. si-acest bine-l doresc tuturor celor ce i-am apreciat pe acest forum, se stiu ei , nu-i necesar sa-i listez aici.

___gladlynelf____

6 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 16:39

De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-03-04 16:27:34O luati de la capat si ajungeti orbiti in acelasi loc. Stati pe curul vostru

Piciule, sa nu speri si sa n-ai teama, intelegi ?...

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 16:40

De la: ___gladlynelf____, la data 2011-03-04 16:39:18
De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-03-04 16:27:34O luati de la capat si ajungeti orbiti in acelasi loc. Stati pe curul vostru

Piciule, sa nu speri si sa n-ai teama, intelegi ?...

vezi ca o dai in "paradOaxe" si nu ma impac cu ele

metaforice

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 16:41

in fine

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 16:42

Pana la urma nu o sa ascultati de un mucea

___gladlynelf____

6 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 16:45

De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-03-04 16:42:25Pana la urma nu o sa ascultati de un mucea

intr-o proportie considerabila , de comportamentul viitor al lui "mucea" depinde, totul.

si nu-i un paradox,Piciule.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 17:12

Sa fi numit BOU, este un compliment...in India
Sa fi numit PORC, este un compliment...in China

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 17:13

oare ce ar insemna in Romania?

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Las mai bine plec si asa m-am plictisit

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Am fugit, ne auzim

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 17:17

De la: cristianvm, la data 2011-03-04 13:04:05TOPIC CLOSED!

WHY? JUST BECAUSE YOU WANT SO?
WE WANT TO TALK, AND THERE IS NOTHING YOU CAN DO! OK?
Sau vrei sa te dai balena-n conserva ca sti engleza?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului INGRID
Mergi la: