back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ingrid

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >> Sari la pagina:

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2013, ora 18:32

Nu ii mai spun nicicum. Nu ajung eu la inaltimea sa!

[/quote]

principesa.....mai ploua la Luvru?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Aprilie 2013, ora 20:23

Ia te uita ce de vorbe ati discutat!!

Cred ca am pierdut ceva de negasit, ca nu prea inteleg, dar importanta e comunicarea

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
myriam_bozen

4016 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Aprilie 2013, ora 20:48

Ingrid pot sa bag un banc pe topicul tau...?? Da? Mersic...
Apropos de V...
Inspecție la școală. Învățătoarea nu reușește să îi facă pe elevi să priceapă cum arată litera A. Exasperată, se suie în picioare pe catedră, așează o riglă lipită de tivul fustei și zice:
- Ăsta e „A”!
Ușor jenată se întoarce către director:
- Știți, nu mai știam cum să le explic…
Directorul, extrem de amabil:
- Nici o problemă. Am rugămintea să mă chemați când o să predați litera V.

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2013, ora 22:04

De la: myriam_bozen, la data 2013-04-11 20:48:41 Ingrid pot sa bag un banc pe topicul tau...?? Da? Mersic...
Apropos de V...
Inspecție la școală. Învățătoarea nu reușește să îi facă pe elevi să priceapă cum arată litera A. Exasperată, se suie în picioare pe catedră, așează o riglă lipită de tivul fustei și zice:
- Ăsta e „A”!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2013, ora 23:18

De la: Razzyy, la data 2013-04-11 12:30:42
De la: gabigabi2, la data 2013-04-09 17:50:46sa bage si pe Hhoho ala si pe Ionica si-n V de la victorie, pe toate sa le bage tare ! asta-i solutia finala !

io am gasit doua solutii: una de albit dintii si alta de lipit! pe care s-o folosesc in final?

pe aia de curatat aragazul

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2013, ora 23:19

De la: myriam_bozen, la data 2013-04-11 20:48:41 Ingrid pot sa bag un banc pe topicul tau...?? Da? Mersic...
Apropos de V...
- Ăsta e „A”!

Daniela
Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2013, ora 11:06

De la: daniela_, la data 2013-04-11 23:18:38
De la: gabigabi2, la data 2013-04-09 17:50:46sa bage si pe Hhoho ala si pe Ionica si-n V de la victorie, pe toate sa le bage tare ! asta-i solutia finala !

io am gasit doua solutii: una de albit dintii si alta de lipit! pe care s-o folosesc in final?

: nu stiu! s-o intrebam pe Gabi! oricum a zis ca la final nu ne mai trebuie nimic!...io as vrea sa ma reancarnez intr-un urs panda!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2013, ora 16:13

De la: Razzyy, la data 2013-04-14 11:06:56

: nu stiu! s-o intrebam pe Gabi! oricum a zis ca la final nu ne mai trebuie nimic!...io as vrea sa ma reancarnez intr-un urs panda!

intr-un urs panda si sa traiesti in China ?
ce gusturi ai, frate !

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2013, ora 16:25

De la: _Ingrid, la data 2013-04-11 20:23:03Ia te uita ce de vorbe ati discutat!!

Cred ca am pierdut ceva de negasit, ca nu prea inteleg, dar importanta e comunicarea

Viața digitală după moarte, noua grijă a gigantului Google. Lansarea funcției “testament”

Google a anunțat lansarea unei noi funcții care le permite utilizatorilor serviciilor sale online, precum Gmail sau YouTube, să decidă ce ar trebui să se întâmple cu datele care le-au fost stocate după ce vor muri, relatează AFP.

Lansăm o nouă funcție care facilitează posibilitatea de a spune Google ce vreți să faceți cu datele dumneavoastră digitale dacă muriți sau nu mai puteți să vă folosiți contul. Sperăm că această nouă funcție vă va permite să vă pregătiți viața digitală după moarte, într-un mod care să vă protejeze viața privată și securitatea, a precizat Google într-un mesaj publicat pe unul din blogurile sale oficiale.

Noua funcție, denumit㠓gestionarul contului inactiv“, este încorporată într-o serie de servicii ale Google, precum serviciul de mesagerie Gmail, serviciul video YouTube, albumele foto Picasa, rețeaua de socializare Google+ și serviciul de stocare și distribuire de fișiere Drive.

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2013, ora 11:42

De la: Razzyy, la data 2013-04-11 18:32:51
Nu ii mai spun nicicum. Nu ajung eu la inaltimea sa!

principesa.....mai ploua la Luvru? [/quote]

Sunt gradinile parasite datorita esuarii tehnicii de suspendare ......

www.turistik.ro/upalbum/album_articol_974_439.jpg

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2013, ora 11:47

De la: Razzyy, la data 2013-04-14 11:06:56

Ei na, sa stai cocotat sus prin arbori, cu ochii prin decolteuri, pretextand ca iti cauti...hrana.

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 04:36

Mai bine maimuta terestra......
Dupa banane.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 10:50

Daca ar fi sa aleg in ce sa ma reîncarnez, as alege tot om. Mai precis, barbat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 14:14

De la: Daphne, la data 2013-04-16 10:50:57Daca ar fi sa aleg in ce sa ma reîncarnez, as alege tot om. Mai precis, barbat!

pai, asa o sa si fie , ptr. ca alternanta functioneaza , tocmai ptr. a afla pe propria piele cum e sa fii barbat , apoi femeie ; bogat, apoi sarac ; frumos, apoi urit ; sanatos si intreg sau bolnavicios si cu malformatii ; si ca rasa : alb, negru , rosu sau galben ! pe toate le experimentam in sensul acelei vorbe antice , dar atit de profunde: " Nimic din ce este omenesc nu mi-e strain " !
P. S
dar, cu siguranta ca le stiai si tu pe astea si doar te-ai jucat cind ai pus acel " DACA ar fi sa ALEG "

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 15:48

De la: gabigabi2, la data 2013-04-16 14:14:01
De la: Daphne, la data 2013-04-16 10:50:57Daca ar fi sa aleg in ce sa ma reîncarnez, as alege tot om. Mai precis, barbat!

pai, asa o sa si fie , ptr. ca alternanta functioneaza , tocmai ptr. a afla pe propria piele cum e sa fii barbat , apoi femeie ; bogat, apoi sarac ; frumos, apoi urit ; sanatos si intreg sau bolnavicios si cu malformatii ; si ca rasa : alb, negru , rosu sau galben ! pe toate le experimentam in sensul acelei vorbe antice , dar atit de profunde: " Nimic din ce este omenesc nu mi-e strain " !
P. S
dar, cu siguranta ca le stiai si tu pe astea si doar te-ai jucat cind ai pus acel " DACA ar fi sa ALEG "

Daca ar fi sa aleg acum, in acest moment, la asta ma refeream. Poate am fost deja barbat si nu imi este permis sa imi amintesc decat franturi? Cu certitudine am mai fost si barbat, si femeie. Dar ce ma gandesc eu.... De ce sa fie obligatoriu sa fim contrariul a ceea ce am fost deja? Pentru invatatura, da, experienta.....Dar e ca la loterie.Ca mai intervine si hazardul, da, sunt de acord. Dar nu cred ca NOI alegem singuri. Suntem calauziti, avem posibilitatea de a alege dar pana la un punct. Asa vad eu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 16:11

poi, poti sa fi fost o femeie bogata, dintr-o familie nobila si, intr-o zi , trecind pe linga o cersetoare ce s-a agatat de fusta ta, cersind , sa-i fi dat cu piciorul ...cu siguranta un asemenea gest se inregistreaza-n Achasa si-n karma ta si TI se Impune de la sine, repararea acestei dureri sau nedreptate sau cum vrei sa-i spui si, in urmatoarea viata sau, in urmatoarea urmatoarei vieti , o vei repeta si tu ca sa stii ce-i durerea si umilinta ! si asta-i doar o posibilitate de functionare si , cu cit sufletul e mai evoluat, cu atit ajunge cu greselile sa fie platite la zi si asa se face ca azi a gresit cu ceva si - si Primeste lectia aproape pe loc, nemaitirind-o dupa el in viata urmatoare !

vrei un exemplu concret ?
am fost invitati la o nunta ; se casatorea fiica unor prieteni ! nu ne-am dus ! de ce nu ne-am dus ? din lipsa de fonduri , dar si din ....sa-i zic zgircenie ? pot sa-i spun si asa , ca puteam sa ma fi imprumutat de banii aia si se rezolva, dar nu-mi place sa ne indatoram !
ei bine, in noaptea aia - a nuntii Cristinei - mi s-a furat masina din fata blocului !
dimineata cind m-am sculat si am iesit pe balcon cu tigarea si cafeaua si m-am uitat in strada am ramas ca emoticonul asta si m-am si intrebat : Doamne, sa ma bucur sau sa pling ?
sa pling de paguba asta , caci abia o cumparasem ?
sau sa ma bucur , caci am platit zgircenia instant , ceea ce-nseamna ca am ajuns cu datoriile karmice la zi si ceea ce fac azi ,are rasunet miine ?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 16:28

De la: gabigabi2, la data 2013-04-16 16:11:21poi, poti sa fi fost o femeie bogata, dintr-o familie nobila si, intr-o zi , trecind pe linga o cersetoare ce s-a agatat de fusta ta, cersind , sa-i fi dat cu piciorul ...cu siguranta un asemenea gest se inregistreaza-n Achasa si-n karma ta si TI se Impune de la sine, repararea acestei dureri sau nedreptate sau cum vrei sa-i spui si, in urmatoarea viata sau, in urmatoarea urmatoarei vieti , o vei repeta si tu ca sa stii ce-i durerea si umilinta ! si asta-i doar o posibilitate de functionare si , cu cit sufletul e mai evoluat, cu atit ajunge cu greselile sa fie platite la zi si asa se face ca azi a gresit cu ceva si - si Primeste lectia aproape pe loc, nemaitirind-o dupa el in viata urmatoare !

am fost invitati la o nunta ; se casatorea fiica unor prieteni ! nu ne-am dus ! de ce nu ne-am dus ? din lipsa de fonduri , dar si din ....sa-i zic zgircenie ? pot sa-i spun si asa , ca puteam sa ma fi imprumutat de banii aia si se rezolva, dar nu-mi place sa ne indatoram !
ei bine, in noaptea aia - a nuntii Cristinei - mi s-a furat masina din fata blocului !
dimineata cind m-am sculat si am iesit pe balcon cu tigarea si cafeaua si m-am uitat in strada am ramas ca emoticonul asta si m-am si intrebat : Doamne, sa ma bucur sau sa pling ?
sau sa ma bucur , caci am platit zgircenia instant , ceea ce-nseamna ca am ajuns cu datoriile karmice la zi si ceea ce fac azi ,are rasunet miine ?

Imi amintesti de o alta nunta, unde familia mea fusese invitata. Era prevazut ca parintii mei sa mearga. Insa tatal meu facusese o criza de guta. Ca sa salvez onoarea familiei, trebuia sa merg eu. Nu aveam niciun chef sa merg. Si la rugamintile tatalui meu, m-am dus. Si uite asa, fara chef, la o nunta cu 500 de persoane, aproape de dimineata, actualul meu sot a indraznit sa ma invite la dans. Si uite asa dansam de 13 ani.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 16:38

si, apropo de amintitul unor frinturi din vechile noastre vieti !
sunt pline spitalele de psihiatrie de schizofrenici ce-si aduc aminte de frinturi : ba ca au fost aia sau ailalta si eu cred ca de aici li se si trage : dintr-o eroare in mecanismul UITARII , Obligatoriu , de altfel, ptr. ca sufletul sa-si traiasca viata aleasa de el insusi, platindu-si datoriile karmice fara a fi tulburati de trecut si privind- asa cum ai spus - inainte !
poate ca , ajungind mai spre sfirsitul ciclului de reincarnari, sa se Viseze in diverse ipostaze, lucru care-l va pune pe ginduri si va incepe sa se intereseze si de aspectele ezoterice care-l vor ajuta sa inteleaga despre ce-i vorba si astfel, sa se deschida Puntea dintre Sinele personal si Sinele Universal !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 16:41

De la: Daphne, la data 2013-04-16 16:28:39
De la: gabigabi2, la data 2013-04-16 16:11:21poi, poti sa fi fost o femeie bogata, dintr-o familie nobila si, intr-o zi , trecind pe linga o cersetoare ce s-a agatat de fusta ta, cersind , sa-i fi dat cu piciorul ...cu siguranta un asemenea gest se inregistreaza-n Achasa si-n karma ta si TI se Impune de la sine, repararea acestei dureri sau nedreptate sau cum vrei sa-i spui si, in urmatoarea viata sau, in urmatoarea urmatoarei vieti , o vei repeta si tu ca sa stii ce-i durerea si umilinta ! si asta-i doar o posibilitate de functionare si , cu cit sufletul e mai evoluat, cu atit ajunge cu greselile sa fie platite la zi si asa se face ca azi a gresit cu ceva si - si Primeste lectia aproape pe loc, nemaitirind-o dupa el in viata urmatoare !

Imi amintesti de o alta nunta, unde familia mea fusese invitata. Era prevazut ca parintii mei sa mearga. Insa tatal meu facusese o criza de guta. Ca sa salvez onoarea familiei, trebuia sa merg eu. Nu aveam niciun chef sa merg. Si la rugamintile tatalui meu, m-am dus. Si uite asa, fara chef, la o nunta cu 500 de persoane, aproape de dimineata, actualul meu sot a indraznit sa ma invite la dans. Si uite asa dansam de 13 ani.

eeeeeei vezi, iacata !

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 16:55

De la: gabigabi2, la data 2013-04-16 16:38:28si, apropo de amintitul unor frinturi din vechile noastre vieti !
sunt pline spitalele de psihiatrie de schizofrenici ce-si aduc aminte de frinturi : ba ca au fost aia sau ailalta si eu cred ca de aici li se si trage : dintr-o eroare in mecanismul UITARII , Obligatoriu , de altfel, ptr. ca sufletul sa-si traiasca viata aleasa de el insusi, platindu-si datoriile karmice fara a fi tulburati de trecut si privind- asa cum ai spus - inainte !
poate ca , ajungind mai spre sfirsitul ciclului de reincarnari, sa se Viseze in diverse ipostaze, lucru care-l va pune pe ginduri si va incepe sa se intereseze si de aspectele ezoterice care-l vor ajuta sa inteleaga despre ce-i vorba si astfel, sa se deschida Puntea dintre Sinele personal si Sinele Universal !

Ce usor este sa reduci totul la ...un diagnostic.... Asta face medicina azi. In cazul in care nu sunt percepute unele aspecte si/sau trairi din viata unui om, repede il catalogheaza nebun, pardon, persoana cu labilitati psihice....parca.... ii pun in carca una, doua, zece boli, il indoapa de medicamente si gata, e scos din ....competitie. Trist, nu-i asa? Nu sunt dispusa sa vorbesc despre acestea acum, dar se iveste o ocazie, cu siguranta. Fug putin, apoi revin. Te pup, Gabriela!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 17:24

De la: Daphne, la data 2013-04-16 16:55:40
De la: gabigabi2, la data 2013-04-16 16:38:28si, apropo de amintitul unor frinturi din vechile noastre vieti !

Ce usor este sa reduci totul la ...un diagnostic.... Asta face medicina azi. In cazul in care nu sunt percepute unele aspecte si/sau trairi din viata unui om, repede il catalogheaza nebun, pardon, persoana cu labilitati psihice....parca.... ii pun in carca una, doua, zece boli, il indoapa de medicamente si gata, e scos din ....competitie. Trist, nu-i asa? Nu sunt dispusa sa vorbesc despre acestea acum, dar se iveste o ocazie, cu siguranta. Fug putin, apoi revin. Te pup, Gabriela!

poi, EXACT despre asta-i vorba : pai, normal ca sunt diagnosticati ca fiind nebuni, devreme ce medicina moderna NU mai face nici-o legatura intre bolile sufletului si cele ale trupului ! ca daca le spui medicilor de azi despre karma, suflet rupt in doua : unul ce primeste frinturi de amintiri si celalalt, educat stiintific Nu Stie, Nu Poate Integra informatiile venite pe o filiera care, din pctul de vedere materialist- stiintific, NU EXISTA , te interneaza si pe tine la balamuc !
dar, mai sunt sperante, caci unii dintre medici au inceput sa studieze si sa aprecieze si cunostintele milenare transmise prin ayur veda sau acupunctura- presopunctura sau reiki !

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2013, ora 18:50

mda, tare imi este teama ca......nu a fost nicio viata anterioara si nici nu va fi una ulterioara! ce spuneti voi seamana f mult cu perpetuum mobile si nu are sens si nici logica! nu are cap si nici coada! nimic din ce traim in prezentul cotidian nu sustine o astfel de teorie! trebuie sa recunoastem ca ar fi prea frumos...
dar cert este: prezentul......sa ne bucuram de el....
www.youtube.com/watch?v=nvPF1uvZEw0

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2013, ora 10:30

De la: Razzyy, la data 2013-04-16 18:50:34 mda, tare imi este teama ca......nu a fost nicio viata anterioara si nici nu va fi una ulterioara! ce spuneti voi seamana f mult cu perpetuum mobile si nu are sens si nici logica! nu are cap si nici coada! nimic din ce traim in prezentul cotidian nu sustine o astfel de teorie! trebuie sa recunoastem ca ar fi prea frumos...
www.youtube.com/watch?v=nvPF1uvZEw0[/quote]

si eu care credeam ca exact asta se-ntimpla si-n Natura : un "perpetuum mobile" si este exemplul cel mai evident ca se "moare" aparent , ca totul sa renasca sub alta forma ulterior !
e ilogic si fara sens ? mie nu-mi pare !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2013, ora 23:12

Cu Ingrid ce este?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2013, ora 23:23

Tu semeni cu Gabi la figura.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2013, ora 23:25

De la: Razzyy, la data 2013-04-16 18:50:34 mda, tare imi este teama ca......nu a fost nicio viata anterioara si nici nu va fi una ulterioara! ce spuneti voi seamana f mult cu perpetuum mobile si nu are sens si nici logica! nu are cap si nici coada! nimic din ce traim in prezentul cotidian nu sustine o astfel de teorie! trebuie sa recunoastem ca ar fi prea frumos...
www.youtube.com/watch?v=nvPF1uvZEw0

Aparent e asa.
Sintem mintiti de natura precum copiii ca sa doarma bine.

E precum in versurile lui Eminescu....daca am intelege universul am innebuni. ......sau pe acolo versurile lui.

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2013, ora 06:00

De la: nastasemihail, la data 2013-04-17 23:12:21Cu Ingrid ce este?

e intr-o misiune sub acoperire cu dabal O sevan....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2013, ora 16:48

Aveti aici pe forum si angajati la Radio Erevan ?

N-a scris M.Eminescu acele versuri, pe care incerci sa le interpretezi aiuristic.

George Cosbuc a scris poazia epica : Moartea lui Fulger, sugestiv:

"Nu cerceta aceste legi,/Ca esti nebun, cand le-ntelegi!"

Poetul nu se refera la legile Universului , referintele sunt exprimate hiperbolic strict la legile biblice, legi biblice pe care le poate intelege numai un nebun, " esti nebun, cand le-ntelegi" , iar la Dumnezeu, ca stapan al enoriasului i.e:

"Ah, Dumnezeu, nedrept stapan,
M-a dusmanit traind mereu
Si-a pizmuit norocul meu!
E un pagan si Dumnezeu,
E un pagan."

afirma ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2013, ora 23:39

De la: 9am_1705, la data 2013-04-18 16:48:08Aveti aici pe forum si angajati la Radio Erevan ?

N-a scris M.Eminescu acele versuri, pe care incerci sa le interpretezi aiuristic.

George Cosbuc a scris poazia epica : Moartea lui Fulger, sugestiv:

"Nu cerceta aceste legi,/Ca esti nebun, cand le-ntelegi!"

Poetul nu se refera la legile Universului , referintele sunt exprimate hiperbolic strict la legile biblice, legi biblice pe care le poate intelege numai un nebun, " esti nebun, cand le-ntelegi" , iar la Dumnezeu, ca stapan al enoriasului i.e:

"Ah, Dumnezeu, nedrept stapan,
M-a dusmanit traind mereu
Si-a pizmuit norocul meu!
E un pagan si Dumnezeu,
E un pagan."

afirma ...
Bine ca stii tu sa faci reprosuri.
Era vorba de ideea in sine. Daca tu ai retinut autorul enuntului, noi nu am aflat de la tine enuntul niciodata.
Deci enuntul e important.
Eu am adus in fata ideea in sine. Tu te axezi pe forma nu pe continut.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2013, ora 23:40

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-04-18 06:00:19
De la: nastasemihail, la data 2013-04-17 23:12:21Cu Ingrid ce este?

e intr-o misiune sub acoperire cu dabal O sevan....

Nu e in nici o minciune, ca e in partea cealalta.

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului INGRID
Mergi la: