back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Campania "femeie sanatoasa=familie fericita"

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 20:10

Io sint pentru informate, dar sint contra la deformate

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 21:40

Eu sunt sanatoasa tun maica .

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2011, ora 23:19

Auuuu! bine ca nu esti sanatoasa baioneta sau petarda sau beton!

galdlynelf

18 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 17:58

De la: oLady, la data 2011-02-23 21:40:48Eu sunt sanatoasa tun maica .

treci la usa , o sa vinzi tikete in prima faza, pana-ti facem un promo corespunzator, apoi , mai vedem.

io_tania

63 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 20:19

Serios, maica? Nu stiu ce IO ai avut la ultimul test, dar teribilismele tale sunt de doi bani. Iar in ce ma priveste sunt "o fatuca" putin cam coapta ca sa mai intereseze pe niscai pesti, cufarul meu sentimental. Pana una alta, macar nu fac umbra pamantului degeaba, ca altii, care-si inchipuie ca glumele lor stirbe pot sa distraga atentia de la subiecte importante si sensibile, poluand de-aiurea spatiul virtual si consumand degeaba timpul cititorilor topicului.
Si cand te gandesti ca fiecare dintre noi putem sfinti locul si oamenii din jur, numai cu puterea cuvantului, dar unii aleg altfel... Deh, mare-i gradina lui Dumnezeu si multi ii sar gardul...

Dedicatie speciala pt cel care a tot sters intr-o veselie postarile mele:
Si tu draga poti sfinti locul si oamenii; de ce te incapatanezi sa pui pumnul in gura adevarului?
Inceteaza sa-ti mai faci asa niste pacate, ca oricum, cu cat te incapatanezi sa tii adevarul sub papuc, cu atat va tasni mai puternic si victorios in alta parte... Copacel, copacel cu mama ca poti mai mult si mai bine decat sa manifesti atata reavointa, iresponsabilitate si inconstienta... Poti fi chiar o fiinta minunata care sa radieze lumina cunoasterii, a adevarului si iubirii divine.
Asta doar daca nu tii mortis sa impiedici cititorii acestui topic sa afle ce au de facut pt a fi mai sanatosi si mai fericiti...

I forgive you! God bless you!
| Varianta pentru tiparire a topicului Campania "Femeie sanatoasa=Familie fericita"
Mergi la: