back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Certificat de (revolutionar)

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 01:46

De la: Silver9AM, la data 2011-07-06 20:35:40
De la: Tramp, la data 2011-07-06 19:55:17
De la: Silver9AM, la data 2011-07-06 19:12:55
De la: Tramp, la data 2011-07-06 19:04:42
De la: Silver9AM, la data 2011-07-05 20:19:28
De la: Tramp, la data 2011-07-05 14:18:56
De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-07-05 12:30:28buna ziua! am si eu o intrbare? am o cunostinta care a fost soldat in 89,90 la parasutisti si vroiam sa stiu daca are veun drept, de revolutionar? a fost inpuscat in picior ii sfiriau gloantele pe linga cap, pe cunostinta mea nu a interesat-o acest lucu, de certificat de revolutionar, dar totusi a fost,si a luptat alaturi de ceilalti revolutionari. Va mULTUMESC.

Cere-i prietenia lui Far Cry si te va lamuri pe PRIVAT!Succes!

Si aici tot pe "prietenii" merge ?

Si inca cum,daca nu ai pe cineva in lista de prieteni si vrei sa-i scrii pe privat,nu poti ca are activata ;mesaje acceptate pe privat doar prietenilor''

Ma refeream la cazul cu revolutionarii......

Acolo,depinde ..................la care deget esti ranit

Daca te tai la barbierit ,se pune ?

Tu ai cunoscut botezul focului. Nu te intreb ironic, sau in bataie de joc. Chiar e o etapa la militari.
Unii, normal nu o cunosc niciodata, fiindca tara lor nu cunoaste zeci de ani, asa ceva.
Cind cunosti botezul focului, in caz de pericol, sau cind e vorba de acel fapt, nu se mai glumeste.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

209 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2011, ora 21:07

ai dreptate tu pe undeva... dar totusi a fost in ploaia gloantelor,are cu ce dovedi acet lucu ca doar a fost soldat 89-90 und mai pui a fost trimisi la televiziune , deci nu este nici o gluma au luptat ca niste eroii .totusi acesti oameni nu au niciun drept? a pecat in afara sa munceasca sa cumpere o casa de locuit, este drept acest lucru? va rog sa-mi raspundeti daca va pricepeti sa-mi dati un sfat bun , nu in batjocora, multam

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2011, ora 15:21

De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-07-08 21:07:37ai dreptate tu pe undeva... dar totusi a fost in ploaia gloantelor,are cu ce dovedi acet lucu ca doar a fost soldat 89-90 und mai pui a fost trimisi la televiziune , deci nu este nici o gluma au luptat ca niste eroii .totusi acesti oameni nu au niciun drept? a pecat in afara sa munceasca sa cumpere o casa de locuit, este drept acest lucru? va rog sa-mi raspundeti daca va pricepeti sa-mi dati un sfat bun , nu in batjocora, multam

Silver a fost mic atunci.
eu am cunoscut botezul focului, dar de la altii. ca eu trageam cu cocoloase de hirtie....in imaginatie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2011, ora 08:52

De la: nastasemihail, la data 2011-07-09 15:21:13
De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-07-08 21:07:37ai dreptate tu pe undeva... dar totusi a fost in ploaia gloantelor,are cu ce dovedi acet lucu ca doar a fost soldat 89-90 und mai pui a fost trimisi la televiziune , deci nu este nici o gluma au luptat ca niste eroii .totusi acesti oameni nu au niciun drept? a pecat in afara sa munceasca sa cumpere o casa de locuit, este drept acest lucru? va rog sa-mi raspundeti daca va pricepeti sa-mi dati un sfat bun , nu in batjocora, multam

Silver a fost mic atunci.
eu am cunoscut botezul focului, dar de la altii. ca eu trageam cu cocoloase de hirtie....in imaginatie.

Tom si Gery........................doi vasnici luptatori!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2011, ora 09:45

ORDINELE ,IN ARMATA SE EXECUTA ,NU SE DISCUTA!ARMATA A FOST CU REVOLUTIONARI NUMAI IN MOMENTELE DE CUMPANA SI DUPA ACEEA AU VEGHEAT LA INSTAURAREA NOII ORANDUIRI SOCIALE,DUPA CARE AU FOST BLAMATI SI MARGINALIZATI!
lA SCHIMBAREA FIECARUI REGIM , INTR-O TARA SUNT EROI,VICTIME SI SMECHERI!

Fosta membra 9am.ro

209 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2011, ora 11:27

CORECT. TRAMP , SMEKER SA FII NOROC SA AI

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2011, ora 14:54

De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-07-11 11:27:08CORECT. TRAMP , SMEKER SA FII NOROC SA AI

...................... se pune?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2011, ora 15:58

De la: Tramp, la data 2011-07-11 14:54:34
De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-07-11 11:27:08CORECT. TRAMP , SMEKER SA FII NOROC SA AI

...................... se pune?

Mai multe vrei?......

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2011, ora 18:04

De la: nastasemihail, la data 2011-07-08 01:46:07
De la: Silver9AM, la data 2011-07-06 20:35:40
De la: Tramp, la data 2011-07-06 19:55:17
De la: Silver9AM, la data 2011-07-06 19:12:55
De la: Tramp, la data 2011-07-06 19:04:42
De la: Silver9AM, la data 2011-07-05 20:19:28
De la: Tramp, la data 2011-07-05 14:18:56
De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-07-05 12:30:28buna ziua! am si eu o intrbare? am o cunostinta care a fost soldat in 89,90 la parasutisti si vroiam sa stiu daca are veun drept, de revolutionar? a fost inpuscat in picior ii sfiriau gloantele pe linga cap, pe cunostinta mea nu a interesat-o acest lucu, de certificat de revolutionar, dar totusi a fost,si a luptat alaturi de ceilalti revolutionari. Va mULTUMESC.

Cere-i prietenia lui Far Cry si te va lamuri pe PRIVAT!Succes!

Si aici tot pe "prietenii" merge ?

Si inca cum,daca nu ai pe cineva in lista de prieteni si vrei sa-i scrii pe privat,nu poti ca are activata ;mesaje acceptate pe privat doar prietenilor''

Ma refeream la cazul cu revolutionarii......

Acolo,depinde ..................la care deget esti ranit

Daca te tai la barbierit ,se pune ?

Tu ai cunoscut botezul focului. Nu te intreb ironic, sau in bataie de joc. Chiar e o etapa la militari.
Unii, normal nu o cunosc niciodata, fiindca tara lor nu cunoaste zeci de ani, asa ceva.
Cind cunosti botezul focului, in caz de pericol, sau cind e vorba de acel fapt, nu se mai glumeste.

Depinde ce numesti " botezul focului " dar te asigur ca sunt satul ,ai dreptate in ce spui ,sunt sigur ca "cocoloasele" alea lasa'u urme pe unde treceau.....Si da,cu arma nu se glumeste niciodata,e ori-ori.......

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

209 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2011, ora 23:34

Am intrbat ceva si vad ca se raspunde ....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2011, ora 04:32

Se pare ca revolutionari au fost si cei ce...au tras in noi, si cei ce nu.....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2011, ora 09:23

De la: nastasemihail, la data 2011-07-12 04:32:08Se pare ca revolutionari au fost si cei ce...au tras in noi, si cei ce nu.....
good point!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2011, ora 17:36

De la: nastasemihail, la data 2011-07-12 04:32:08Se pare ca revolutionari au fost si cei ce...au tras in noi, si cei ce nu.....

La asa zisa revolutie,s-a tras in toata lumea de toata lumea ,eu eram prea mic,dar acum stiu.....a fost ca la un joc murdar, sa iasa cine trebuie era'u nevoie de victime,si din pacate au fost prea multe.

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2011, ora 17:38

De la: Ingrid, la data 2011-07-12 09:23:21
good point!

Good job

Fosta membra 9am.ro

209 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 01:04

Eu nu cred ca soldati din ani 89,90 au tras in popor, eu cred ca au fost aproape de popor,si nu cred ca ar fi tras in frati lor si in romini, se spun multe dar cum va explicat si la cei care au fost inpuscati? tot soldati sau inpusca intre ei?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 09:16

De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-07-13 01:04:29Eu nu cred ca soldati din ani 89,90 au tras in popor, eu cred ca au fost aproape de popor,si nu cred ca ar fi tras in frati lor si in romini, se spun multe dar cum va explicat si la cei care au fost inpuscati? tot soldati sau inpusca intre ei?

Intr-un caz,da,soldatii s-au impuscat intre iei!,unii erau in paza unui obiecti,altii ,veneau cu masainile cu prelate sa-ii inlocuiasca!un bine voitor a dat un telefon la seful de obiectis spunandu-i ca o coloana de masini cu teroristi se indreapta spre iei....................rezultatul=s-au impuscat unii ppe altii,multi dintre iei ,,murind la datorie''......................

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 10:14

De la: Tramp, la data 2011-07-13 09:16:20
De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-07-13 01:04:29Eu nu cred ca soldati din ani 89,90 au tras in popor, eu cred ca au fost aproape de popor,si nu cred ca ar fi tras in frati lor si in romini, se spun multe dar cum va explicat si la cei care au fost inpuscati? tot soldati sau inpusca intre ei?

Intr-un caz,da,soldatii s-au impuscat intre iei!,unii erau in paza unui obiecti,altii ,veneau cu masainile cu prelate sa-ii inlocuiasca!un bine voitor a dat un telefon la seful de obiectis spunandu-i ca o coloana de masini cu teroristi se indreapta spre iei....................rezultatul=s-au impuscat unii ppe altii,multi dintre iei ,,murind la datorie''......................

Nu doar soldatii de la Otopeni s'au impuscat intre ei,au fost mai multe cazuri,chiar si la televiziune,in genere civilii trageau in militari,iar militarii ripostau,vinovatii ? Cei care conduceau armata in accea vreme si fiecare ere aservit unei puteri straine ,Romanii trebuiau doar sa moara,pentru a da credibilitate unei interventii militare din partea rusilor,de fapt sa si facut propuneri concrete in acest sens din partea lui iliescu. si deasemenea e un fapt demonstrat si recunoscul ca armata a tras in plin in demonstranti,cel putin la Timisoara.
Dupa mine nu a fost nici o revolutie a fost doar o lovitura de stat data cu sprijinul serviciilor straine,iar masa de manevra a fost Romanul......Cine doreste ,sunt documente in acest sens,trebuiesc doar aprofundate....pacat de tinerii morti fara vina,pacat de bucuria noastra de atunci,totul a fost un fiasco pentru inscaunarea lui iliescu si a esalonului doi al pcr.....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 14:33

De la: Silver9AM, la data 2011-07-13 10:14:02

Nu doar soldatii de la Otopeni s'au impuscat intre ei,au fost mai multe cazuri,chiar si la televiziune,in genere civilii trageau in militari,iar militarii ripostau,vinovatii ? Cei care conduceau armata in accea vreme si fiecare ere aservit unei puteri straine ,Romanii trebuiau doar sa moara,pentru a da credibilitate unei interventii militare din partea rusilor,de fapt sa si facut propuneri concrete in acest sens din partea lui iliescu. si deasemenea e un fapt demonstrat si recunoscul ca armata a tras in plin in demonstranti,cel putin la Timisoara.
Dupa mine nu a fost nici o revolutie a fost doar o lovitura de stat data cu sprijinul serviciilor straine,iar masa de manevra a fost Romanul......Cine doreste ,sunt documente in acest sens,trebuiesc doar aprofundate....pacat de tinerii morti fara vina,pacat de bucuria noastra de atunci,totul a fost un fiasco pentru inscaunarea lui iliescu si a esalonului doi al pcr.....

Oare Iliescu are certificat de ,,LOVITURA DE STAT''

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 14:39

esalon prelungit pina-n zilele noastre prin excelenta sa extraOrdinarul domn fost tovaras de nadejde al partidului, presu' basescu !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 14:42

De la: gabigabi, la data 2011-07-13 14:39:59

esalon prelungit pina-n zilele noastre prin excelenta sa extraOrdinarul domn fost tovaras de nadejde al partidului, presu' basescu !

Base-i presul FMI-ului,si-a implementat si succesurile in parlamentul european

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 14:47

asa le trebuie capitalistilor ! asta-i tratamentul : un becali, o eba,un vadimache ....sa se-nvete minte !

Fosta membra 9am.ro

209 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 18:48

Si sodati ce ce vina au avut ca au fost pe baricade? DE CE AU MURIT SOLDATI NEVINOVATI? HAI SA NU FIM EGOISTI, EI AU VRUN DREPT, CUM AU AVUT SI VETERANI DE RAZBOI? CA A FOST LOVITURA DE STAT CA A FOST REVOLUTIE ACESTI SOLDATI CARE AU MURIT SI UNI CARE SUNT IN VIATA AU VRUN DREPT ? VA INTEB? AU DOAR DREPTUL SA LE RADA ALTI IN NAS? PENTRU SIMPU FAPT CA AU FOST SOLDATI? MA REFER AICI DOAR LA SOLDATI NU LA ALTE CATEGORII DE OAMENI..

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 19:00

De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-07-13 18:48:30Si sodati ce ce vina au avut ca au fost pe baricade? DE CE AU MURIT SOLDATI NEVINOVATI? HAI SA NU FIM EGOISTI, EI AU VRUN DREPT, CUM AU AVUT SI VETERANI DE RAZBOI? CA A FOST LOVITURA DE STAT CA A FOST REVOLUTIE ACESTI SOLDATI CARE AU MURIT SI UNI CARE SUNT IN VIATA AU VRUN DREPT ? VA INTEB? AU DOAR DREPTUL SA LE RADA ALTI IN NAS? PENTRU SIMPU FAPT CA AU FOST SOLDATI? MA REFER AICI DOAR LA SOLDATI NU LA ALTE CATEGORII DE OAMENI..

Oamenii soldati , sunt organizati pe anumite trepte ierarhice,ca si oamenii civili!Cei ce au fost ucisi in timpul LOVITURII DE STA au fost trecuti la victime colaterale,fara de care LOVITURA DE STAT,nu mai ava loc!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 12:32

De la: Tramp, la data 2011-07-13 19:00:14
De la: muzza_cu_ochii_verzi, la data 2011-07-13 18:48:30Si sodati ce ce vina au avut ca au fost pe baricade? DE CE AU MURIT SOLDATI NEVINOVATI? HAI SA NU FIM EGOISTI, EI AU VRUN DREPT, CUM AU AVUT SI VETERANI DE RAZBOI? CA A FOST LOVITURA DE STAT CA A FOST REVOLUTIE ACESTI SOLDATI CARE AU MURIT SI UNI CARE SUNT IN VIATA AU VRUN DREPT ? VA INTEB? AU DOAR DREPTUL SA LE RADA ALTI IN NAS? PENTRU SIMPU FAPT CA AU FOST SOLDATI? MA REFER AICI DOAR LA SOLDATI NU LA ALTE CATEGORII DE OAMENI..

Oamenii soldati , sunt organizati pe anumite trepte ierarhice,ca si oamenii civili!Cei ce au fost ucisi in timpul LOVITURII DE STA au fost trecuti la victime colaterale,fara de care LOVITURA DE STAT,nu mai ava loc!

Ce e mai frustrant si tragic totodata,e faptul ca anumite actiuni au fost cu PREMEDITARE,iar acum acei generali primesc indemnizatii de "revolutionari" ,buna remarca ta Tramp,"daca iliescu are certificat.......El ar trebui sa aiba certificat de calau !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2011, ora 09:16

Toti romanii trtebue sa primeasca certificate....................

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2011, ora 09:25

De la: Tramp, la data 2011-07-15 09:16:08Toti romanii trtebue sa primeasca certificate....................

Cele mai bune ar fi la companiile de stat....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2011, ora 08:32

ei, sa vedem acum ce vor face : vor taia sau nu pensiile sau indemnizatiile revolutionarilor, ca vad ca lui Boc i s-a pus pata pe ele ! ca vezi doamne, dupa 20 ani "nu se mai justifica" ....nici comunistii n-au indraznit sa le taie veteranilor de razboi pensiile chiar daca trecusera 45 ani de la razboi !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2011, ora 15:22

De la: gabigabi, la data 2011-07-16 08:32:29ei, sa vedem acum ce vor face : vor taia sau nu pensiile sau indemnizatiile revolutionarilor, ca vad ca lui Boc i s-a pus pata pe ele ! ca vezi doamne, dupa 20 ani "nu se mai justifica" ....nici comunistii n-au indraznit sa le taie veteranilor de razboi pensiile chiar daca trecusera 45 ani de la razboi !

Si nu crezi ca e normal,sa intram si noi in normalitate ? Ce atatea sporuri,scutiri,avantaje.....eu tind spre o societate fara discriminari.......

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2011, ora 16:11

De la: Silver9AM, la data 2011-07-16 15:22:27
De la: gabigabi, la data 2011-07-16 08:32:29ei, sa vedem acum ce vor face : vor taia sau nu pensiile sau indemnizatiile revolutionarilor, ca vad ca lui Boc i s-a pus pata pe ele ! ca vezi doamne, dupa 20 ani "nu se mai justifica" ....nici comunistii n-au indraznit sa le taie veteranilor de razboi pensiile chiar daca trecusera 45 ani de la razboi !

Si nu crezi ca e normal,sa intram si noi in normalitate ? Ce atatea sporuri,scutiri,avantaje.....eu tind spre o societate fara discriminari.......

dupa cum am zis : nici comunistii NU au indraznit sa-i " Normalizeze " pe veteranii de razboi , desi trecusera deja 45 ani de la razboi si "nu se mai justifica" !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2011, ora 18:04

De la: gabigabi, la data 2011-07-17 16:11:41
De la: Silver9AM, la data 2011-07-16 15:22:27

dupa cum am zis : nici comunistii NU au indraznit sa-i " Normalizeze " pe veteranii de razboi , desi trecusera deja 45 ani de la razboi si "nu se mai justifica" !

Poi majoritatea comunistilor de seama, erau veterani de razboi,despre ce vorbin noi aici ?

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Certificat de (revolutionar)
Mergi la: