back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ar trebui legalizata prostitutia in romania?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

mariusabunei

2 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 13:04

oooo da..

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 13:12

NU.
Din punctul meu de vedere, nu e corect sa fie legalizata ,o faradelege"

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 13:15

De la: Melody_, la data 2011-02-15 13:12:37NU.
Din punctul meu de vedere, nu e corect sa fie legalizata ,o faradelege"

...unde-i lege nu-i tocmeala!Da' tot nu iesi mai ieftin!

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 13:37

sã...se....le-ga-li-zezeee? ...chiar e nevoie???..cãci banii tot nu ajung la buget(decãt poate fracþionat)...nu stiu dacã cunoaºteþi o persoanã din "lumea sãlciilor", dar bordeluri existã, fetele lucreazã, au clienþi, iar "mama san" prosperã...fetele ºtiu exact cine sunt ( ele despre ele), au copii acasa, pentru care muncesc!...da, aºa cum o fac!...în rest fiecare gândeºte ce vrea ºi mai ales, face...!

de omnia dubitandum
dinu_vama

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 14:06

Sa se legalizeze prostitutia.
Sa fie totul bine reglementat si controlat.
Nu se doreste legalizarea prostitutiei din cauza deputatiiilor si senatorilor care sunt clientii fidelii ai acestor bordeluri.

Malul_Alb

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 15:25

Absolut sigur da!
Prostitutia a existat si va exista ,macar sa fie intr-o forma civilizata ,sa plateasca taxe(mult sau putin) asa poate nu o sa mai auzim de '''FETE PACALITE''''

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 15:29

De la: Malul_Alb, la data 2011-02-15 15:25:55Absolut sigur da!
Prostitutia a existat si va exista ,macar sa fie intr-o forma civilizata ,sa plateasca taxe(mult sau putin) asa poate nu o sa mai auzim de '''FETE PACALITE''''

...ºi prostia, ºi crima a existat dintotdeauna, aºa cã ce zici...n-ar fi mai bine sã se legalizeze ºi astea?

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 15:35

De la: michela07, la data 2011-02-15 12:42:58Dragii mei,
Eu sunt intru totul de acord cu legalizarea prostitutiei deoarece nu pot sa-l satisfac pe sotul meu, de multe ori el isi doreste o femeie mai tanara, ci nu o coflojnita ca mine, de aceea imi doresc ca acest fapt sa se consume int-un spatiu special amenajat (un bordel), unde sa aiba de unde alege, fetele sa se protejeze si sa fie la randul lui protejat. Daca asta isi doreste este liber pentru a-si indeplini fanteziile sexuale. In final tot acasa va ajunge deoarece acele fete nu-i vor oferi dragostea mea, care este unica, pe care nu o apreciaza. Poate asa isi va da seama ca iubirea este mai importanta decat sexul si in final se va resemna... dar nu inainte de varsta de 60 de ani , pentru ca pana atunci va continua sa ofere multa dragoste si multa pasiune femeilor, un adevarat Don Juan de Marco al zilelor noastre!

dac el uita sa se mai intoarca , eu sunt dispus sa-i iau locu

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 15:37

De la: Dorulet, la data 2011-02-15 15:29:30
De la: Malul_Alb, la data 2011-02-15 15:25:55Absolut sigur da!

...ºi prostia, ºi crima a existat dintotdeauna, aºa cã ce zici...n-ar fi mai bine sã se legalizeze ºi astea?

prostia este , au deja alesii lor ,EBA sa traiasca

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
popescu_mehedinti

6 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 15:48

Desigur ca este necesar sa nu lasam in afara legii o astfel de ocupatie,care ar acorda drepturi si ar stabili obligatii, Totul s-ar desfasura sub control si in acest caz nu ar mai fi condamnati atatia oameni, femei si s-ar incasa la buget sume importante din taxele platite de amatori sau amatoare. Se spune ca intr-o societate in care legea actioneaza furturile sunt mai putine.

indescifrabilã
popescu_mehedinti

6 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 15:48

Desigur ca este necesar sa nu lasam in afara legii o astfel de ocupatie,care ar acorda drepturi si ar stabili obligatii, Totul s-ar desfasura sub control si in acest caz nu ar mai fi condamnati atatia oameni, femei si s-ar incasa la buget sume importante din taxele platite de amatori sau amatoare. Se spune ca intr-o societate in care legea actioneaza furturile sunt mai putine.

indescifrabilã
9am121974

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 15:49

Pai prostitutia oricum se practica in romania si majoritatea banilor ii primesc tiganii burtosi care isi plimba curul lor ala mare in masini care valoreaza cat 2 apartamente in bucuresti si nu dau nici un ban la stat. De ce sa nu profitam si noi oamenii de rand de pe urma asta? In felul asta poate s-ar mai reduce si numarul bolilor cu transmitere sexuala si s-ar mai moderniza si spitalele si sistemele de invatamant. Ar trebui sa se legalizeze si canabisul pt ca oricum se consuma in toate orasele etnobotanice si isi fac creierii praf tanara generatie.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 16:44

De la: calota_gheorghe, la data 2011-02-15 09:16:48CATEGORIC SUNT IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI! MAI MULT DECAT ATAT, AR TREBUI PEDEPSITA CU INCHISOAREA 7 ANI PENTRU PROSTITUATE IAR PENTRU PROXENETI CEL PUTIN 15 ANI. FEMEIA AR TREBUI SA-SI URMEZE SOTUL SI FAMILIA IN VIATA PENTRU A NU SE MAI CREEA DEZECHILIBRE. ALTFEL, CEL RAMAS SINGUR ESTE NEVOIT SA FURE PERECHEA ALTUIA, LUAND IN CALCUL RAPORTUL DINTRE BARBATI SI FEMEI, APROXIMATIV EGAL. NIMANUI NU I-AR CONVENI CA PERECHEA LUI SA SE PROSTITUEZE!

si cine nu e casatorit, ce sa faca?....sa violeze ????????
aveti impresia ca toate persoanele sunt casatorite si toti tinerii gasesc imediat o partenera stabila cu care sa faca sex.....va inselati !! Sau o sa se ajunga sa se faca cursuri practice la scoala.

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 16:49

De la: cristianvitu, la data 2011-02-15 13:37:52sã...se....le-ga-li-zezeee? ...chiar e nevoie???..cãci banii tot nu ajung la buget(decãt poate fracþionat)...nu stiu dacã cunoaºteþi o persoanã din "lumea sãlciilor", dar bordeluri existã, fetele lucreazã, au clienþi, iar "mama san" prosperã...fetele ºtiu exact cine sunt ( ele despre ele), au copii acasa, pentru care muncesc!...da, aºa cum o fac!...în rest fiecare gândeºte ce vrea ºi mai ales, face...!

o sa fie ca la vama....mai mult de jumatate din incasari vor merge la pesti....dar macar sunt controlate locatiile....macar o parte...

Daniela
vlad_sonic

9 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 16:53

CATEGORIC DA!!!
SPER SA REALIZEZE TOATA LUMEA CA E SPRE BINELE TUTUROR!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 16:59

Da ... si sa le castram !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
paullazarov

2 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 17:27

DAA!

metisben

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 17:31

Cu siguranta DA! , macar asa, daca tot primesc amenzi, sa si fie obligate sa le plateasca , inclusiv si cei care apeleaza la serviciile lor ! Tot prin lege , sa fie obligate la un control medical ginecologic, din 6 in 6 luni. Si de ce NU ?, obligate sa tina o CONDICUTA, cu numele celor care le viziteaza. Asa macar se mai poate stopa amploarea bolilor venerice ! Sa speram!!
La DROGURI sa dat unda libera si se vede unde am ajuns, la PROSTITUTIE decand lumea e LIBER, macar incepeti cu ceva. CHIAR NU PUTEM COPIA DIN OCCIDENT, NUMAI FAPTELE NEGATIVE ? OARE CAND NE VOM TREZII?

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 17:34

eee, p-acilea au sindicat, protejate de lege, si platesc si taxa
asa va creste economia

sor_it_ms

2 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 17:49

DA , SI CAT MAI URGENT,CASTIGAM SI NOI CASTIGA SI CEZAR!

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 17:52

asta e cea mai veche meserie

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 17:53

se numesc: sex workers

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 18:00

De la: sor_it_ms, la data 2011-02-15 17:49:30 DA , SI CAT MAI URGENT,CASTIGAM SI NOI CASTIGA SI CEZAR!
Cred ca nu castiga nici unul!
Dragostea se daruieste, nu se obtine pe bani iar statul ar castiga mai mult daca ar sti sa gestioneze cum trebuie veniturile din taxele si impozitele puse firmelor si populatiei.
Cand se pune cate-o taxa pe viciu, intotdeauna creste evaziunea asa ca ... nici o nadejde de crestere a PIB-ului de pe urma prostitutiei...

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 18:05

of romantico! aici e vorba de meserie

asimasian

3 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 18:23

da cred ca ar trebui legalizata prostitutia. oricum este in floare in romania. ar fi mai bine legalizata dar cu legi stricte

dimitriepascu

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 18:29

DA CASTIGA TOATA LUMEA. PARLAMENTARII MA SCARBESC CAND FAC PE PUDICII CAND EI SUNT PRIMII CARE SI-AU BAGAT BOTUL IN CEASCA.

9am244971

102 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 18:34

Nu draga , nu , nimic nu se legalizeaza , nu va mai agitati pe aici !
Pai ce ai sa le spui babelor bisericoase (ca politician) cand te duci sa le ceri votul ?????? Nu e mai bine, pe langa kilul de zahar si cel de ulei, sa poti sa le spui femeilor cand le ceri votul : " uite fa ce va respectam noi , n am trecut prin parlament legea aia cu c...ele , sa vina barbatii tot la voi , sa va simteti si voi bine ! "
Nimic nu sa legalizeaza , stati mumos mama , afara doar de procentajul impozitelor din venituri , nivelul preturilor la combustibili , mancare , autoturisme, prezervative si ce mai vreti voi ! Traiasca U E ! Nu conteaza ca prostitutia e legala in majoritatea tarilor europene , noi este romani si tinem la asta !

Aaaa , si sa nu asteptati cumva , putorilor care sunteti LEGALIZAREA UNOR SALARII LA NIVEL EUROPEAN ca nu o sa pupati ! Poate copii vostri .......... am zis POATE , nu sariti in sus

Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
incocnito

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 19:13

Din punctul meu de vedere nu, categoric nu ! De ce? Pentru ca suntem un popor crestin si pentru ca este imoral ca prostitutia sa fie legiferata.
Prostitutia exista de cand lumea, se practica si in prezent cu perdea, e adevarat. De ce ar trebuii legiferata ?ca sa incaseze statul impozit pe prostitie? ha,ha ,ha nu va incasa nici macar 30% din cat ar trebui.
Ca atare, niste oameni de nimic vor castiga multi bani, si ne vor scupa seminte in cap din jeep-uri si hamme-re noua, celor care mai cred in adevaratele valori morale.

.... cat despre unii dejau inchiriat vile pentru bordel..., deci au informatii sigure ca legea se va adopta.

florinvinta

1 mesaj

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 19:32

Categoric DA!. Ganditi-va ca prin legalizare, ar trebui sa fie recunoscuta ca profesie, adica, pe langa taxele si impozitele catre stat, vor putea fi platite si celelalte, catre asigurarile de sanatate, catre asigurarile sociale. Ganditi-va ca prostitutia nu este o activitate pe care sa o practici pana la batranete. Ce vor face aceste prostituate la varsta de 40 de ani, sa zicem, cand nu vor mai prezenta interes pentru nimeni? Vor deveni asistate social si vor primi ajutoare din partea statului, adica vor fi o povara pentru buget, buget care se construieste si din impozitele celor ce muncesc legal ºi moral. Cu ce au contribuit ele la acest ajutor social? Si de ce sa nu legalizam un fenomen care, moral sau imoral, cu sau fara voia noastra, exista, te impiedici de el peste tot.

allexxe19

3 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 20:33

da

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ar trebui legalizata prostitutia in Romania?
Mergi la: