Info
x
Concurs !! - avatarul preferat
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 14:10
Mi-a placut poanta cu melcul... Flo 13...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 14:14
De la: Flo13, la data 2011-02-03 13:53:41De la: Marin56, la data 2011-02-03 13:46:08Mi-ati dat o idee o sa imi schimb si eu numele ... sa vad o sa ma mai cunosteti?... Poi si unde ar mai fi surpriza?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1618 mesaje Membru din: 9/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 14:18
De la: nastasemihail, la data 2011-02-02 23:15:00De la: daniela_iasi, la data 2011-02-02 23:11:37De la: nastasemihail, la data 2011-02-02 23:06:07De la: daniela_iasi, la data 2011-02-01 23:25:20nu-mi place cearta si jignirile atitia sunt in lista preferintelor tale? m-ai intristat foarte tare Mihai.te-am apreciat foarte mult si chiar de la tine nu ma asteptam sa nu fiu in lista prietenilor tai.m-ai intristat mult .mai mult decit atunci cind am fost nominalizata doar ca frumoasa si alintata. Raporteaza abuz de limbaj
azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
|
|
Fosta membra 9am.ro 747 mesaje Membru din: 24/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 14:26
De la: annca_a, la data 2011-02-03 14:18:13De la: nastasemihail, la data 2011-02-02 23:15:00De la: daniela_iasi, la data 2011-02-02 23:11:37De la: nastasemihail, la data 2011-02-02 23:06:07De la: daniela_iasi, la data 2011-02-01 23:25:20nu-mi place cearta si jignirile Vai ti-am spus ca esti rasfatata !!!! Raporteaza abuz de limbaj
Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 14:26
De la: Flo13, la data 2011-02-03 13:31:15Eu il sun pe un tip maruntel sa faca el o descriere. Sa vezi cum castiga instant Vezi,vezi ca te trag de nas Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 14:34
da,merci Tudor.sint rasfatata a naibii. De cine mai? stiti toti ca sunt rasfatata ,doar ca imi bag un machiaj sa imi coloreze obrajii de altfel galbeni de la ...cite medicamente iau.sau ca ..incerc sa fac pe cei din jurul meu sa zimbeasca pentru ca numai eu stiu cit sunt de trista.
nici parintii mei nu m-au rasfatat,nu mi**au spus un cuvint frumos decit cind a fost prea tirziu. in spatele avatarelor e un personaj total diferit fata de ceea ce incerc sa darui. darui ce am mai bun....ce inca mai este bun in mine celor care sint buni cu mine si imi sunt dragi. Raporteaza abuz de limbaj
azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 14:47
De la: annca_a, la data 2011-02-03 14:34:36da,merci Tudor.sint rasfatata a naibii. De cine mai? stiti toti ca sunt rasfatata ,doar ca imi bag un machiaj sa imi coloreze obrajii de altfel galbeni de la ...cite medicamente iau.sau ca ..incerc sa fac pe cei din jurul meu sa zimbeasca pentru ca numai eu stiu cit sunt de trista. De ce vb prostii?. Nu a fost cu rautate ce am spus !!!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 14:58
N-ai dezmierda
N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi, Surad numai acei care suspina, Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi, De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina. Si daca singur rana nu-ti legai, Cu mana ta, n-ai unge rani straine. N-ai jindui dupa un colt de rai, De n-ai purta un strop de iad in tine. Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara, Si de re-nvii in cantecul de azi, E c-ai murit in plansetul de-aseara. RADU GYR Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 16:21
De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-01-26 18:21:32Va rog sa luati in serios acest concurs si sa scrieti cat cuprinde in lung si in larg. Sunt acceptate si glumele dar fara injuraturi sau jigniri !! SPUNEM CE TI-A VENIT SA PUI LA BATATIE ACEL OBIECT PENTRU NOI? sI DACA M-AM SUPARAT E PENTRU CA TOCMAI ORGANIZATORUL CALCA` REGULILE IN PICIOARE...CERTAND-USE ... CU EI... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 18:20
De la: nastasemihail, la data 2011-02-03 06:16:29Nu mai spun de Flocin ca el e precum ala de pe scara rulanta mergind invers. Daaa ! dar sa stii ca ,, Flocin,, o sa se intrebe in ce religie l-ai rebotezat??? Ca sa-ti spuna ,, nashule,,!
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 18:56
De la: PIGY, la data 2011-02-03 16:21:42De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-01-26 18:21:32Va rog sa luati in serios acest concurs si sa scrieti cat cuprinde in lung si in larg. Sunt acceptate si glumele dar fara injuraturi sau jigniri !! Deci domnule Marin, vad ca acuma sunteti Pigy, am avut o riposta cu Ana datorita nesimtirii ei. Cred ca pana la pagina 14 sau 16 nu am jignit pe nimeni. As dori sa stiu ce este cu dumneavoastra de aveti cate o nelamurire tot la 2 ore? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 19:25
De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-02-03 18:56:28De la: PIGY, la data 2011-02-03 16:21:42De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-01-26 18:21:32Va rog sa luati in serios acest concurs si sa scrieti cat cuprinde in lung si in larg. Sunt acceptate si glumele dar fara injuraturi sau jigniri !! Baaa! tu , am impresia ca esti masochist?! adica eu imi fac ,, mea culpa,, si ma gandesc ca vezi doamne ce impact au vorbele mele asupra psihicului tau labil...si tu vii si hop!!! ma faci nesimtita!? pai vezi de ce nu sunt bune portocalele pt porci???N-am vazut scuze din partea ta , pt limbajul tau suburban ( ca sa nu spun altfel)!! ,In schimb vad ca te urci ca scroafa pe cotetz si guitzi sa te auda tot satul ... Cred ca tu degeaba faci ,, reeducare ,, aici pe forum , degeaba o lauzi pe Ingrid ca te incurajeaza , te sustine ... ca tu tot porc ramai!Tu mimezi un comportament civilizat, pt ca ai nevoie de ele ca de! tre' sa socializezi si tu cu cineva!! Vezi ca o sa sterg cu tine pe forrum de n-o sa stii pe unde sa-ti scoti soriciul!!
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 19:45
De la: ana__totir, la data 2011-02-03 19:25:11De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-02-03 18:56:28De la: PIGY, la data 2011-02-03 16:21:42De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-01-26 18:21:32Va rog sa luati in serios acest concurs si sa scrieti cat cuprinde in lung si in larg. Sunt acceptate si glumele dar fara injuraturi sau jigniri !! Ma tot rugat lumea sa nu bag de seama o cretina ca cei de spetza ta si incerc cu multa rabdare sa ma abtin si sa nu te jignesc. Ma abtin si intreci masura!! Daca in viata ta de rahat nu ai nimic mai mult de facut decat sa incerci sa dai dovada ca esti superioara mie, draga nu am ce sa spun decat ca esti dusa pe alta lume. Vrei un sfat de la un ciuri, invata sa te arati lumii corect nu ca o javra corcita. De limbajul meu subcultural,analfabet,depravat,suburban, este chiar treaba mea femeie. Nu iti sunt dator nici macar cu un respect. Daca ai iesit la cules de ciuperci invata sa stai la coada !! Totul se invata cu timpul chiar si cum sa te comporti in societate si prezenta ta de caracter autostiutor ma face sa rad cand ma pis la baie. Dati palme singura daca nu este barbat care sa te educe Nu uita ca cel mai porc mananca cele mai frumoase mere si de userii care mi-au spus sa imi vad de fundul meu ca nu esti prezenta cand se da la dreapta, asa ca ciocu mic si joc de glezna boarfa dracului!!!
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 20:08
Mai !! eu chiar am sa urmaresc in continuare cum poti tu sa-ti dedublezi personalitatea !!
Mi-e si sila cand vad persoane pe care eu le apreciam inainte , ca iti acorda importanta , tie un dobitoc analfabet care n-a citit/ inteles in viata lui mai mult decat o factura ..Abjecta este lumea in care traim !! Ipocriti sunt oamenii care-ti sustin abjectiile, si cred ca in viata reala never, never dar never nu vei fi acceptat in preajma unora, nici maca ca partener de discutie 5' intr-o statie ! Eu am o parere proasta nu despre tine ( caci mi-am dat seama cat de redus mintal esti ( cred ca esti cel mai prost personaj pe care l-am intalnit pe forumul asta ) , ci despre cele care desi isi dau seama cum eati / cat poti , totusi iti lauda prostiile si se fac interesate de nimicurile tale ! Esti un mare fas . un gol , eu nu inteleg cum d.r.a.c.u desi avem cu totii un timp limitat , unele fete/ femei accepta sa-si omoare timpul cu tine in loc sa citeasca ceva interesant??? Esti o mizerie umana !! un rebut !! eu in general nu prea interactionez decat cu persoane care merita , acum fac exceptie ,insa acest articol nu iti este adresat!! Este o mirare de-a mea despre oamenisi caractere !! Jegule nu-mi mai raspune cu vocabularul tau de 2 lei ...n-o sa-ti mai raspund ! Poate ( daca voi considera ca merita ) am sa raspund altora! In rest sa fii sanatos! caci ..esti fara speranta ! Si crede-ma eu n-am mai spus-o nimanui pe forumul asta ( asta ca sa vezi cat de prost te consider) !
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 20:26
De la: ana__totir, la data 2011-02-03 20:08:39Mai !! eu chiar am sa urmaresc in continuare cum poti tu sa-ti dedublezi personalitatea !! Asta ii inteligenta ta? Bravo Trebuie sa fii redus mintal sa poti sa crezi o dezaxata(imi place acest cuvant) precum tine ca ar si avea dreptate MDAP, bravo ai un biscuite pedigree de la mine pentru superficialitatea ta. Deschide botul Asa mai murdarit tu?,mai straduiestete un pic ca in acest moment de log, [pe] femeile care stau cu mine de vorba le-ai bagat intr-o oala nu prea placuta !!. Dar tind sa cred ca ai nevoie de recuprare la o clinica de anxiosi. Mai stiu trei fufutze de aici care ar avea nevoie de un tratament de natura P. Pana la urmatoarea ta postare, sa ne auzim cu bine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:01
Sunt foarte curioasa acum daca ,, doamnele,, care au stiut sa-ti scrie pe privat cuvinte de imbarbatare ( cred ca stiu vreo 2 ??)stiu si acum sa raspunda daca ele ar fi reactionat, si cum?! la cele doua complimente: ,, nesimtita ,, ( desi ieri ingropasem securea...)si ,, boarfa dracului ,, Eu astept acum Eu cred ca doamnele care ti-au transmis cuvinte de temperare /imbarbatare pt o ,, cretina ,, sunt cu mult mai in varsta decat mine , si poate cu ceva experienta de viata in plus ; eu as vrea sa invat ceva de la ele in afara de jocul asta dublu; sincer ma asteptam acum, ca am vazut ca ati comunicat la privat sa fie ceva mai corecte dar uite ca se probeaza zicala ,, cu caracterul te nasti,, Am sa postez pt ,, doamnele,, care te-au sustinut , o definitie a caracterului , poate se mai slefuiesc si ele ..: La originea cuv�ntului �caracter" era semnul sau litera f�cut� �n piatr� sau metal de dalta sau priboiul gravorului; deci caracterul nu se �tergea, ci r�m�nea uneori �i peste veacuri. La fel stau lucrurile cu oamenii. Caracterul este o �nscriere �n�untrul omului, �nscriere care r�m�ne �i �i direc�ioneaz� g�ndurile, gusturile, n�zuin�ele, ac�iunile �i �ntreg comportamentul omului. Dic�ionarul Enciclopedic Ilustrat, Cartea Rom�neasc�, d� urm�toarea defini�ie la cuv�ntul �caracter": ��nsu�ire proprie, calitate distinctiv�, fire... tr�s�turi esen�iale".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:05
Nu a mai fost asa spectacol de pe vremea lu' raposatu' Bad...numai ca atunci erau mai multi in hora...
Linistiti-va ...n-o sa cistiigati nimic inafara de stress...v-o spune unul care stie ce spune... Numai bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:14
Da ! sa stii ca tu ai dreptate ,asta mi-a adus si mie aminte de ,, perioada,, Bad ! o fi inviat ??sau si-o fi lasat un legatar testamentar??
|
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:19
Nu apar pe nimeni...oricum eram in retragere...
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:23
De la: ana__totir, la data 2011-02-03 21:01:07 Bine scuze ca te-am facut "boarfa" si "cretina" Cine ma apreciaza ma apreciaza asa cum sunt un prost sau analfabet. Gata nu am am chef de tine si scuzele au fost sincere. Nu doresc din cauza mea sa plece lumea sau sa nu posteze sau sa se schimbe. Poftim fii multumita de victoria ta si fii mandra ca eu nu mai chef. Ai reusit sa mai pui la capac, numa te rog frumos nu lovi pe altii prin mine. Lasa0i in pace te rog frumos !! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:25
Gaius fara tine taverna
Pacat, pacatFaceti ceva si opritil pe omul asta sa nu plece
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:25
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-02-03 21:19:46Nu apar pe nimeni...oricum eram in retragere... Te retragi in noaptea asta?? sau de pe forum definitiv??
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:32
Ana,tu de ce crezi ca nu posteaza nimeni?
atmosfera asta eu am mai vazut-o ,am trecut prin asa ceva chiar aici pe forum ,am fost eu insami tinta unor replici pe care nimeni nu le merita si crede-ma nu in curajez deloc pe nimeni care sustine o asa atmosfera.nu stiu la care doamne te-ai referit dar sper sa nu fi facut referire la mine pentru ca ai gresi iarasi. nu imbarbatez pe nimeni si nu incurajez pe nimeni caci,nu vorbim de copii mici care nu stiu sa se descurce sau sa isi asume consecintele unor actiuni...ok? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:46
Bine ma sunt greu pentru voi de digerat. Asta este. Ce sa spun, pacat ca am revenit
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:47
Ce mai vrei sa spui,ca sunt copil, analfabet, incult. Ce mai vrei de la mine? Vrei si salar de cersetor de atentie?
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:48
Mia-mcerut scz ca am facut0o boarfa cretina si asa mai departe. Care mai ii problema acuma?
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:54
De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-02-03 21:47:29Ce mai vrei sa spui,ca sunt copil, analfabet, incult. Ce mai vrei de la mine? Vrei si salar de cersetor de atentie? cu mine vorbeai? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:57
Tudor, eu zic sa lasam finalul asa.... Mergem pe alte topicuri si revenim la o stare cat de cat normala....
Discutiile astea fac rau si unora si altora. Cum ne simtim noi?.....ca poate ne e drag si tudor, si ana....acum suntem si noi pusi intr-o situatie penibila....Hai sa ne facem ca am uitat si gata. Mergem pe topicuri mai blande si destindem atmosfera... flori de la "Iarta-ma!"...pentru toata lumea.....Monica Moianu alias Daniela
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 23/06/2010 |
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:59
De la: daniela_iasi, la data 2011-02-03 21:57:29Tudor, eu zic sa lasam finalul asa.... Mergem pe alte topicuri si revenim la o stare cat de cat normala.... Raluca
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 22:06
De la: remedios, la data 2011-02-03 21:59:00De la: daniela_iasi, la data 2011-02-03 21:57:29Tudor, eu zic sa lasam finalul asa.... Mergem pe alte topicuri si revenim la o stare cat de cat normala.... Raluca o cheama?......ok....oricum n-am vazut nicio emisiune....
Daniela
|
|
|
|

. Ne da clasa. Mai sunt si altii cu potential, de aceea spuneam sa nu ne bagam cu descrierile in domeniul lor, al mincinosilor, suntem prea incepatori. Dar ce stiu eu,
tu , am impresia ca esti masochist?! adica eu imi fac ,, mea culpa,, si ma gandesc ca vezi doamne ce impact au vorbele mele asupra psihicului tau labil...si tu
Pacat, pacat