Info
x
Ce vor barbatii?
|
pasarea_phoenix 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 08:41
De la: gabigabi, la data 2011-01-27 08:25:08De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 07:31:10De la: Ingrid, la data 2011-01-27 06:50:23 Desteapta tatii era manoiu_elisabeta,dar nici asta nu ai fost in stare sa vezi.In Romania se scrie numele intai si dupa aceea prenumele.Deocamdata ne aflam pe teritoriul Romaniei si punem numele intai si dupa aceea prenumele.Nu suntem inca americani sa scriem prenumele prima data si dupa aceea numele.Poate devenim intr-o buna zi,cine stie si atunci o sa schimbam regulile.Dar ai avut ochelari de cal,cand ai citit elisabeta manoiu si nu invers cum era corect scris?Zii draga..........din cauza ochelarilor de cal,nu ai vazut bine?Si mai ai si pretentii de la tine,plus ca ii mai judeci pe altii,in schimb tu nu ai fost in stare sa vezi cum era scris corect,plus altele.Asa ca nu iti mai da cu parerea ca nu te duce capul si cu asta basta.Te mai faci si de ras pe deasupra..............Nu ar fi o problema,mie imi place sa ma fac de ras,dar din cate ai spus tu,tie nu iti place.Iti e rusine cu ceea ce esti.Mie nu.
pasarea_phoenix
|
|
Fosta membra 9am.ro 747 mesaje Membru din: 24/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 08:43
Pasarea Phoenix. Am observ ca ai o tinta acuma.Doamna Ingrid. Am citit ca nu ar da lumea 2 bani pe ea!!. Nu trebuie sa fii filosof, nu trebuie sa fii doctor si nu trebuie sa fii avocat sa iti dai seama ca doamna Ingrid are niste realizari cu mult peste dumneata si probabil ca nu vei reusi niciodata sa ai cea ce dansa a construit de-a lungul anilor dar hai sa discutam totusi despre tine ! Ce ma deranjat, dar hai sa slabesc un pic cuvantul ca nu am totusi nici un interes pentru tine [pentru] ca nu prezinti nimic. Daca tu consideri ca actele de "furie" manifestate aici pe un forum unde te vede multimea sunt de o natura pozitiva,inseamna ca noi restul suntem supusi inteligentei dumitale ! Bineteles ca ai nevoie de sfatul altei femei, pentru ca in viata de zi cu zi nu ai stiu sa mentii o relatie si se vede clar acest lucru ca ai niste probleme in "dragoste" Ori nu esti buna gospodina, ori nu esti buna la pat, ori esti profitoare, ori nu stii sa socializezi normal cu persoana iubita si probabil de asta ai avut o relatie febrila si cauza sa fii fost tu si numa tu. O doamna care se respecta in societate nu cere "ajutor" subtil in public pentru ca asta o face slaba si prost privita in ochii barbatiilor si un subiect de barfa printre femei ! Binenteles ca vei incerca sa imi demonstrezi ca nu asta doresti sa imi spui/ne si cu siguranta imi vei spune ca tot acest text nu are un sens. Sa iti aduc aminte de ce ai scris tu " Decat singur in doi,mai bine singur in unul " . Viata este plina de iubire si afectiune ,dar daca tu nu ai parte nu inseamna ca nu este asa ceva. Si daca tu consideri ca ai fi o femeie respectata, indraznesc sa spun ca nu este asa si se vede foarte usor si sigur prin prisma acelor "discutii virtuale". Omul se poate schimba, isi poate face viata mai buna si iti mai da un sfat. Sa ai grija sa nu ajungi la o varsta inaintata singura. Lasa lucrurile materiale deoparte.Nu au nici o valoare !! Dar poate gresesc si nu am avut dreptate in cele spuse mai sus. Daca este asa te rog sa ma ierti si mii de scuze
Raporteaza abuz de limbaj
Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 08:53
De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 08:41:42De la: gabigabi, la data 2011-01-27 08:25:08De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 07:31:10De la: Ingrid, la data 2011-01-27 06:50:23 Ia te uita!!! ai facut un kk !!! ...dar ai uitat sa tragi apa, pasarica..manoiu..pardon! phoenix! Ce mandra trebuie sa fie mama ta!!! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 09:07
De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 08:41:42De la: gabigabi, la data 2011-01-27 08:25:08De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 07:31:10De la: Ingrid, la data 2011-01-27 06:50:23 Ai cerut o parere si ti s-a dat ! ca nu-ti place, asta-i alta poveste ! nici mie si vad ca nici altora , Nu ne-au placut elucubratiile tale , dar ptr. ca ne-ai cerut parerea, ar trebui sa le iei in calcul ! la ce te-ai asteptat totusi ? la aplauze ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:26
De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-01-27 08:43:07Pasarea Phoenix. Am observ ca ai o tinta acuma.Doamna Ingrid. Am citit ca nu ar da lumea 2 bani pe ea!!. Nu trebuie sa fii filosof, nu trebuie sa fii doctor si nu trebuie sa fii avocat sa iti dai seama ca doamna Ingrid are niste realizari cu mult peste dumneata si probabil ca nu vei reusi niciodata sa ai cea ce dansa a construit de-a lungul anilor dar hai sa discutam totusi despre tine ! Ce ma deranjat, dar hai sa slabesc un pic cuvantul ca nu am totusi nici un interes pentru tine [pentru] ca nu prezinti nimic. Daca tu consideri ca actele de "furie" manifestate aici pe un forum unde te vede multimea sunt de o natura pozitiva,inseamna ca noi restul suntem supusi inteligentei dumitale ! Bineteles ca ai nevoie de sfatul altei femei, pentru ca in viata de zi cu zi nu ai stiu sa mentii o relatie si se vede clar acest lucru ca ai niste probleme in "dragoste" Ori nu esti buna gospodina, ori nu esti buna la pat, ori esti profitoare, ori nu stii sa socializezi normal cu persoana iubita si probabil de asta ai avut o relatie febrila si cauza sa fii fost tu si numa tu. O doamna care se respecta in societate nu cere "ajutor" subtil in public pentru ca asta o face slaba si prost privita in ochii barbatiilor si un subiect de barfa printre femei ! Binenteles ca vei incerca sa imi demonstrezi ca nu asta doresti sa imi spui/ne si cu siguranta imi vei spune ca tot acest text nu are un sens. Sa iti aduc aminte de ce ai scris tu " Decat singur in doi,mai bine singur in unul " . Viata este plina de iubire si afectiune ,dar daca tu nu ai parte nu inseamna ca nu este asa ceva. Si daca tu consideri ca ai fi o femeie respectata, indraznesc sa spun ca nu este asa si se vede foarte usor si sigur prin prisma acelor "discutii virtuale". Omul se poate schimba, isi poate face viata mai buna si iti mai da un sfat. Sa ai grija sa nu ajungi la o varsta inaintata singura. Lasa lucrurile materiale deoparte.Nu au nici o valoare !! Dar poate gresesc si nu am avut dreptate in cele spuse mai sus. Daca este asa te rog sa ma ierti si mii de scuze Aha,tu ai dreptate,eu nu am nimic realizat,nu am nici o realizare,dar ce spui despre tine pe topicul,,de ce sunt exista idioti pe forumul 9AM,in care tipi in gura mare ca,citez ,,Vreau sa fiu idiot!de nenumarate ori,,,,,,,,,,,,Interesant mai ceri si credit ca sa demonstrezi cat de idiot esti.Pai da intr-adevar,avand in vedere postarea ta,promit ca o sa iti pun o pila buna la Silviu sa iti acorde ceva mai mult credit ca esti idiot.
pasarea_phoenix
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:39
Fetele ce sa va fac eu ati picat un pic in capcana.Daca citeati partea asta cu atentie si cu detaliu,va dadeati seama ca eu am o licenta de dat,lucru de care stie si tipul si imi trebuie ceva practic si scris,normal,asa ca ma aflam in recunoastere,trebuind sa raspund la subiectul:Ce vor femeile?Ce vor barbatii?Asa ca ati luat-o,ati luat-o,ce sa va fac eu?Inscrieti-va in echipa lui Silviu de idioti,ca va meritati cu merituozitate titlul.Deci clar si tipul de mai jos si-a dat seama de ce il descos eu atat.De na,Barbatul tot barbat ramane,iar unele femei tot......................................sa spuna barbatii,ca mie mi-e rusine de rusinea lor.......................Eu am vrut sa va ridic,dar daca voi nu puteti.De unde nu e nici Dumnezeu nu cere.Numai ca a fost si un barbat printre voi care a picat in plasa.............asa ca sunt si barbati idioti....................................La Silviu in echipa cu voi,ca prea sunteti idioti.
Radulescu Bogdan: pai nu tu ziceai asa ? manoiu elisabeta: eu incerc sa descopar motivele manoiu elisabeta: pentru care stai inca cu ea Radulescu Bogdan: lasa ca m-am prins eu ca tu vrei sa-ti dai licenta pe spinarea mea manoiu elisabeta: ma asteptam la replica asta din partea ta Raporteaza abuz de limbaj
pasarea_phoenix
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:48
De la: gabigabi, la data 2011-01-27 09:07:33De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 08:41:42De la: gabigabi, la data 2011-01-27 08:25:08De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 07:31:10De la: Ingrid, la data 2011-01-27 06:50:23 AM SPUS EU CA NU IMI PLACE.IMI PLACE LA NEBUNIE,DRAGA MEA.SUNTETI CELE MAI TARI...............TARI DE TOT.TINETI-O TOT ASA..............CA E DE BINE.CRED CA AI PARERI.EU NU AM SPUS NICIUNDE CA NU-MI PLACE.V-AM PUPAT PE PORTOFEL.
pasarea_phoenix
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 19:51
De la: gabigabi, la data 2011-01-27 09:07:33De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 08:41:42De la: gabigabi, la data 2011-01-27 08:25:08De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 07:31:10De la: Ingrid, la data 2011-01-27 06:50:23 Vreau sa traiesc cu gandul ca maine e maine,stii si sper sa treaca mai repede ca azi fac ceva pe ea de zi.........CAM ASA ESTI TU. Raporteaza abuz de limbaj
pasarea_phoenix
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 23/06/2010 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:02
La ce mama lu'Aghiuta ti-ai mai deschis topic, daca nu accepti parerea nimanui? Du-te la Socola, femeie, ca acolo se vorbeste pe limba ta!
Chiar nu se gaseste nici un administrator care sa-i lege camasa de forta??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1618 mesaje Membru din: 9/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:08
nu cred.acolo nu se interneaza divele.este o clinica speciala.la nevoie i-o voi recomanda.
dar ma tem ca poate fi cam tirziu.dar este programat un transplant de creier.se cauta cobai
azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
|
|
Fosta membra 9am.ro 747 mesaje Membru din: 24/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:17
De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-28 19:26:25De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-01-27 08:43:07Pasarea Phoenix. Am observ ca ai o tinta acuma.Doamna Ingrid. Am citit ca nu ar da lumea 2 bani pe ea!!. Nu trebuie sa fii filosof, nu trebuie sa fii doctor si nu trebuie sa fii avocat sa iti dai seama ca doamna Ingrid are niste realizari cu mult peste dumneata si probabil ca nu vei reusi niciodata sa ai cea ce dansa a construit de-a lungul anilor dar hai sa discutam totusi despre tine ! Ce ma deranjat, dar hai sa slabesc un pic cuvantul ca nu am totusi nici un interes pentru tine [pentru] ca nu prezinti nimic. Daca tu consideri ca actele de "furie" manifestate aici pe un forum unde te vede multimea sunt de o natura pozitiva,inseamna ca noi restul suntem supusi inteligentei dumitale ! Bineteles ca ai nevoie de sfatul altei femei, pentru ca in viata de zi cu zi nu ai stiu sa mentii o relatie si se vede clar acest lucru ca ai niste probleme in "dragoste" Ori nu esti buna gospodina, ori nu esti buna la pat, ori esti profitoare, ori nu stii sa socializezi normal cu persoana iubita si probabil de asta ai avut o relatie febrila si cauza sa fii fost tu si numa tu. O doamna care se respecta in societate nu cere "ajutor" subtil in public pentru ca asta o face slaba si prost privita in ochii barbatiilor si un subiect de barfa printre femei ! Binenteles ca vei incerca sa imi demonstrezi ca nu asta doresti sa imi spui/ne si cu siguranta imi vei spune ca tot acest text nu are un sens. Sa iti aduc aminte de ce ai scris tu " Decat singur in doi,mai bine singur in unul " . Viata este plina de iubire si afectiune ,dar daca tu nu ai parte nu inseamna ca nu este asa ceva. Si daca tu consideri ca ai fi o femeie respectata, indraznesc sa spun ca nu este asa si se vede foarte usor si sigur prin prisma acelor "discutii virtuale". Omul se poate schimba, isi poate face viata mai buna si iti mai da un sfat. Sa ai grija sa nu ajungi la o varsta inaintata singura. Lasa lucrurile materiale deoparte.Nu au nici o valoare !! Dar poate gresesc si nu am avut dreptate in cele spuse mai sus. Daca este asa te rog sa ma ierti si mii de scuze acesta este raspunsul tau? Dumnezeule cred ca suferi rau. Nu trebuie sa vorbeti cu Silviu, sunt deja incadrat acolo! Mai cauta printre raspunsuri Raporteaza abuz de limbaj
Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:21
Dragostea este dorinta mea de a trai simtind o stare permanenta de a dori sa iubesc in orice clipa a existentei mele
doresc sa traiesc iubind ceea ce iubesc... dar ce iubesc? iubesc oameni=sunt egoist, iubesc viata=sunt egoist, iubesc pt a fi iubit=sunt egoist, iubesc natura=sunt egoist. egoismul este forma suprema de altruism,ceea ce inseamna ca iubesc ceea ce iubind traiesc dorind sa fiu ceea ce sunt,un om. nu este plagiat,scriu ceea ce simt ca iubesc,iubind dorind vreau sa traiesc. Raporteaza abuz de limbaj
pasarea_phoenix
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:26
De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-01-28 20:17:32De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-28 19:26:25De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-01-27 08:43:07Pasarea Phoenix. Am observ ca ai o tinta acuma.Doamna Ingrid. Am citit ca nu ar da lumea 2 bani pe ea!!. Nu trebuie sa fii filosof, nu trebuie sa fii doctor si nu trebuie sa fii avocat sa iti dai seama ca doamna Ingrid are niste realizari cu mult peste dumneata si probabil ca nu vei reusi niciodata sa ai cea ce dansa a construit de-a lungul anilor dar hai sa discutam totusi despre tine ! Ce ma deranjat, dar hai sa slabesc un pic cuvantul ca nu am totusi nici un interes pentru tine [pentru] ca nu prezinti nimic. Daca tu consideri ca actele de "furie" manifestate aici pe un forum unde te vede multimea sunt de o natura pozitiva,inseamna ca noi restul suntem supusi inteligentei dumitale ! Bineteles ca ai nevoie de sfatul altei femei, pentru ca in viata de zi cu zi nu ai stiu sa mentii o relatie si se vede clar acest lucru ca ai niste probleme in "dragoste" Ori nu esti buna gospodina, ori nu esti buna la pat, ori esti profitoare, ori nu stii sa socializezi normal cu persoana iubita si probabil de asta ai avut o relatie febrila si cauza sa fii fost tu si numa tu. O doamna care se respecta in societate nu cere "ajutor" subtil in public pentru ca asta o face slaba si prost privita in ochii barbatiilor si un subiect de barfa printre femei ! Binenteles ca vei incerca sa imi demonstrezi ca nu asta doresti sa imi spui/ne si cu siguranta imi vei spune ca tot acest text nu are un sens. Sa iti aduc aminte de ce ai scris tu " Decat singur in doi,mai bine singur in unul " . Viata este plina de iubire si afectiune ,dar daca tu nu ai parte nu inseamna ca nu este asa ceva. Si daca tu consideri ca ai fi o femeie respectata, indraznesc sa spun ca nu este asa si se vede foarte usor si sigur prin prisma acelor "discutii virtuale". Omul se poate schimba, isi poate face viata mai buna si iti mai da un sfat. Sa ai grija sa nu ajungi la o varsta inaintata singura. Lasa lucrurile materiale deoparte.Nu au nici o valoare !! Dar poate gresesc si nu am avut dreptate in cele spuse mai sus. Daca este asa te rog sa ma ierti si mii de scuze Stiam draga ca esti incadrat acolo. Nu eu sufar,tu suferi cand afirmi ca ,,Vrei sa fii idiot!,,.................Esti de rasul curcilor.Sau de rasul plansul.Ok.nu o sa vorbesc cu Silviu ca deja ti-a dat credit,sa te vedem ce poti. Dar deja vedem.Dupa ce postezi aici si dupa ce ai scris de nenumarate ori ca vrei sa fii idiot.Ma apuca rasul plansul pe bune. Deci,pe bune chiar rad pe bune cand vad cum te agiti ca sampania sa demonstrezi cat de idiot esti.Nu ma mai pot opri din ras.
pasarea_phoenix
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:28
De la: annca_a, la data 2011-01-28 20:08:03nu cred.acolo nu se interneaza divele.este o clinica speciala.la nevoie i-o voi recomanda. Multumesc!Mutumesc!O sa tin cont de parerea ta.
pasarea_phoenix
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:39
De la: remedios, la data 2011-01-28 20:02:16La ce mama lu'Aghiuta ti-ai mai deschis topic, daca nu accepti parerea nimanui? Du-te la Socola, femeie, ca acolo se vorbeste pe limba ta! Eu nu am spus niciunde ca nu accept parerea nimanui.Dar nu accept criticile distructive gen ale tale,ci criticele constructive,gen ale doamnei careia i-am multumit.Pe undeva pe un topic tu cereai compatimire.Vrei sa te compatimesc,ca te compatimesc eu,saracuta de tine.Pe topicul ,,Optimism,,, ,daca imi aduc bine aminte,ai intrebat daca mai sunt oameni cu suflet,si mai comentai ceva.Deci domnisoara sau doamna,sunt un om cu suflet,vrei sa te compatimesc?Din pacate nu am timp,asa ca fa bine si compatimeste-te singura sau mai bine zis descurca-te singura.Dupa poza pe care ti-ai pus-o la avatar,esti de compatimit,si arata ca nu o duci chiar bine. Eu am spus de ce am deschis acest topic,ca am o licenta de dat si faceam studii practice,dar daca tu nu ai fost atenta la ceea ce am scris,e problema ta,ca nu ai fost atenta la postarea mea.Acum care dintre noi merge la Socola,tu ca nu ai citit ceea ce am scris sau eu ca am fost corecta si am spus adevarul?Iar daca nu-ti convine raspunsul asta care e adevarat,atunci pot sa te si mint si sa-ti spun ca l-am scos la misto,din lipsa de ocupatie.Eu am mai deschis si alte topicuri demne de luat in seama,dar acolo nu s-a inghesuit nimeni sa raspunda.Pe asta ca sa va aratati prostia v-ati inghesuit toti,inclusiv tu.Bine exista si exceptii si anume M_Elody,doamna care a spus ca divele nu se interneaza la Socola,ci au un loc special,si parca mai sunt pe prima pagina,dar de la tine nici nu aveam pretentii,desi sunt un om cu suflet si te compatimesc. Raporteaza abuz de limbaj
pasarea_phoenix
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:41
De la: annca_a, la data 2011-01-28 20:08:03nu cred.acolo nu se interneaza divele.este o clinica speciala.la nevoie i-o voi recomanda. Niciodata nu e prea tarziu.Numai ca nu ma ofer cobai. Raporteaza abuz de limbaj
pasarea_phoenix
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:43
De la: Ingrid, la data 2011-01-27 08:53:45De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 08:41:42De la: gabigabi, la data 2011-01-27 08:25:08De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-27 07:31:10De la: Ingrid, la data 2011-01-27 06:50:23 Ingrid ce mandra trebuie sa fie mama ta ca te pricepi sa tragi apa la WC.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pasarea_phoenix
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:44
diavolita??????/
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 23/06/2010 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:47
De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-28 20:41:32De la: annca_a, la data 2011-01-28 20:08:03nu cred.acolo nu se interneaza divele.este o clinica speciala.la nevoie i-o voi recomanda. Si daca te-ai fi oferit, tot nu te-ar fi acceptat....pentru ca tu ai muci in loc de creier Si daca tu dai licenta in ceva, eu sunt Regina Maria....
|
Fosta membra 9am.ro 1618 mesaje Membru din: 9/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 20:49
mai....licente se dau si pentru...teava de esapament
azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
|
|
Fosta membra 9am.ro 189 mesaje Membru din: 18/03/2009 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 22:13
De la: remedios, la data 2011-01-28 20:47:55De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-28 20:41:32De la: annca_a, la data 2011-01-28 20:08:03nu cred.acolo nu se interneaza divele.este o clinica speciala.la nevoie i-o voi recomanda. Hai nu ma innebuni,vezi ce zice Anca,licente se dau si pentru teve ca tine.Ca tu esti o epava a societatii sau o nulitate a societatii....................asa ca.......................ma plictisesti pe bune si din moment ce ma plictisesti nu avem ce discuta..................................Cauta compatimire in alta parte ca esti hidoasa rau de tot. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 22:14
De la: annca_a, la data 2011-01-28 20:49:29mai....licente se dau si pentru...teava de esapament
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 22:16
De la: daniela_iasi, la data 2011-01-28 20:44:48diavolita??????/ Cine e diavolitza?Mai Daniela,dar nu ma pot abtine sa nu iti fac un compliment.Chiar arati super bine in poza asta de la avatar.Zambitoare ca intotdeauna.................
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 22:51
De la: 9am015790, la data 2011-01-28 22:16:32De la: daniela_iasi, la data 2011-01-28 20:44:48diavolita??????/ ca intotdeauna?????????? deci ne-am mai intalnit???? stiam eu ca postarea aia ........
Daniela
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 22:52
diavolita e una.....cu
multi...........................
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 296 mesaje Membru din: 30/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 03:12
De la: annca_a, la data 2011-01-28 20:49:29mai....licente se dau si pentru...teava de esapament Depinde de cita fasole consumi pe saptamina
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 10:03
De la: daniela_iasi, la data 2011-01-28 22:52:25diavolita e una.....cu Esti sigura ca e una cu mai multi ?Daca iti asa dor de ea,de ce nu ii trimiti un mesaj,pe privat? Raporteaza abuz de limbaj
pasarea_phoenix
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 10:04
De la: ADORATA, la data 2011-01-29 03:12:40De la: annca_a, la data 2011-01-28 20:49:29mai....licente se dau si pentru...teava de esapament
pasarea_phoenix
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 10:14
De la: remedios, la data 2011-01-28 20:47:55De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-28 20:41:32De la: annca_a, la data 2011-01-28 20:08:03nu cred.acolo nu se interneaza divele.este o clinica speciala.la nevoie i-o voi recomanda. Macar eu am ceva in loc de creier.Tu nu ai nimic in loc de creier.Ti-am mai spus,dar vad ca esti idioata rau de tot.Am deschis topicul la misto.Sa ne mai amuzam putin,pana nu vor pune guvernantii taxe si pe impozit.Si daca eu dau licenta in ceva,eu sunt Regina Elisabeta. La misto m-ai luat,la misto te iau.E bine sa stii sa ai ceva in loc de creier,dar sa nu ai nimic,cum e cazul tau e grav.Cred ca ai probleme cu capul.Ia vezi poate iti recomanda Anca ceva,unde sa te duci sa iti tratezi problema existenta.Din moment ce ai intrat pe acest topic,inseamna ca ti-a placut.Daca nu iti placea,nu intrai,erai indiferenta.Asa ca in primul rand e vina ta ca ai intrat pe acest topic,iar daca eu am ce ai spus tu in loc de creier,tu nu ai nimic,din cauza faptului ca ti-ai pus mintea cu mine,care conform spuselor tale nu are discernamant.Asa ca lasa vrajeala si nu te mai plange ca iti place sa fii tratata asa,pentru ca daca nu ti-ar fi placut,nu ti-ai mai fi dat cu parerea.Dar mai intai de toate ar trebui sa inveti in primul rand sa te comporti civilizat.Si tu si celelalte care stiu sa traga apa la WC,pentru ca am uitat eu intentionat sa o trag,sa va las pe voi sa o trageti dupa mine,din moment ce sunteti asa intregi la minte si asa realizate.Acum poate imi spuneti cum e sa tragi apa la WC dupa altii,realizatelor? Raporteaza abuz de limbaj
pasarea_phoenix
|
|
dalina 388 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 12:47
De la: pasarea_phoenix, la data 2011-01-28 20:41:32De la: annca_a, la data 2011-01-28 20:08:03nu cred.acolo nu se interneaza divele.este o clinica speciala.la nevoie i-o voi recomanda. Cu(r)vele slabe.......................ca tine, sunt nimic in drum si pline de praf! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

- si apoi sa cada pe spate de admiratie si sa-ti confirme atitudinea! Si eu sunt curioasa, pentru ca o femeie normala nu mai are ce discuta cu unul care incepe discutia cu ,,ce stii sa faci?"
...cu mine nu se poarta nimeni asa