back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce televiziuni urmaresti....

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >> Sari la pagina:

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 17:43

De la: nastasemihail, la data 2012-06-20 17:34:31Nu stiu cine a jignit, dar cineva pe acolo ii face inculti pe cei ce se uita la tv.
Practic toti se uita la tv.
Si mai mult de jumate pe net.
Cartile sint inca valoroase, fiindca sint ale tale.
..ramane valabilă proverbiala expresie ,, ai carte ai parte,,......altminteri intri in politica...acolo este apanajul celor care n-au reusit profesional si scot castanele din foc ptr altii!!!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 17:44

De la: vlad_639, la data 2012-06-20 17:26:30
De la: nastasemihail, la data 2012-06-20 14:47:21Cei care spun ca televiziunea e apanajul incultului. As vrea sa-i vad citind in loc de monitoare la instalatii....scrieri cu un pantograf. Sau sa apara scris in loc de imagini. Sint si din astea.
Eu ii consider pe cei ce vor carti, in loc de monitoare, niste conservatori, asta ca sa nu spun mai urit.
Ieiti din timpenia aia cu foile de hirtie, si nu mai tineti in loc progresul.

Dle ,eu nu v-am jignit.Puteti sa nu cititi decat biletul de tramvai ,dupa mine!
A nu citi o carte inseamna ca te desensibilizezi, sa te privezi de acel farmec si mister pe care numai cartea ti-l ofera ,de acea pasiune a cititului pe care ne-o impartasea Gorki.
Cultura TV este o cultura pilula,ca si Internetul cu toate binefacerile sale senzationale.
Hai sa nu mai scriem poezii ,literatura beletristica ,nimic!Avem televizorul care are grija de noi (inclusiv pe cei ce ne manevreaza cu el )
Chiar nu ma asteptam la o astfel de pozitionare din partea dvs.Sau vreti sa ne masurati cu patul lui Procust pe toti dupa chipul si asemnarea dvs.?Fiti mai tolerant .M-ati dezamagit.cred ca totusi ati exagerat in mod fortat.
Cu stima.
Ps ptr dna Gabi: revin putin mai incolo ,ma cheama datoria fata de nepotei!

Eu cred ca dta vrei sa ii faci pe toti sa acceseze ce vrei . Patul lui Procust, tu l-ai adus in discutie. Eu am spus sa nu ne mai faci in modul cum ne-ai facut, daca urmarim pe net ce vrem noi, Sau la tv. Chiar nu simtim nevoia sa fim facuti prosti, inculti fiindca ne uitam la ce vrem.
Si ca sa stii cu cine ai de-a face, ma uit la emisiuni de stiinta, stiri, destul de putin, si muzica, filme. Emisiuni gen comentarii, mai deloc.
Eu nu am impus la ce sa se uite un ii sau altii, ci unul ca dta, ne impui sa citim in loc de uitat pe ecrane.
Eu mi-am facut prastie ochii de citi, acum de monitoare, si tu imi faci prastie creierii cu apelative din asta, de incult. Ia seama, si nu mai arunca ce spui tu in circa altora. Cu mine nu tin astfel de tertipuri.
A nu citi o carte ptr mine inseamna acum a lua esentialul de la un monitor, o prezentare a unei situatii similare dintr-o carte. Si mai ales sa nu stau vreo 2 zile pe o carte, ci citeva minute si sa accesez aceeasi informatie concentrata.
Se numeste EVOLUTIE.
AM DE MILIOANE DE ORI INFORMATII MAI MULTE PE NET SI TV, ACUM.
Si repet nu eu am jignit. Nu i-am facut prosti pe cei cu monitoarele pe post de carte. Ci voi.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 17:45

De la: nastasemihail, la data 2012-06-20 17:36:25La tv sint doar citeva persoane ce realizeaza emisini.
Pe net, un intreg mapamond serveste informatii, ca realizare. Fiecare ia ce vrea, nu ce-i comanda altii, ca e bine. Deci libera alegere.

De acord cu dvs ,dle Mihai.Internetul este un univers,dar cuprinde si cartile!
Gassiti si Biblia acolo,Cartea cartilorl
Eu nu am atacat pe cei ce sunt pasionati de tv si nici nu i-am facut inculti.Nu-mi sta in caracter.De altfel,si eu sunt pasionat de tv,dar ,priotizand ,nu-l pun inaintea cartilor.
Poate asa m-am format in copilarie cand mama imi inchidea lumina la ora 9-930 seara ca sa dorm si sa fiu vioi la scoala si eu citeam sub plapuma cu lanterna si ,cand felinarul din fata blocului functiona, citeam la lumina lui.Asa l-am citit pe Dumas cu Contele de MonteCristo la zece ani,asa l-am citit pe Mark Twain.Placerea asta,farmecul cititului nu mi-l poate lua nici un televizor ,indiferent cat de profesionist si politically correct este!l

ta

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 17:47

De la: 9am_368, la data 2012-06-20 17:43:23
De la: nastasemihail, la data 2012-06-20 17:34:31Nu stiu cine a jignit, dar cineva pe acolo ii face inculti pe cei ce se uita la tv.
..ramane valabilă proverbiala expresie ,, ai carte ai parte,,......altminteri intri in politica...acolo este apanajul celor care n-au reusit profesional si scot castanele din foc ptr altii!!!

Tui nu intelegi ca nu ma intereseaza mizeria voastra de politica. Dictonul ala nu mai e valabil, cu cartea.
A fost. Nu mai aruncati cu laturile trecutului in altii. Innoiti-va voi, daca aveti capacitatea asta.
Si nu ma intereseaza acele carti vechi. Am, citit si m-a lamurit.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 17:49

De la: nastasemihail, la data 2012-06-20 14:47:21Cei care spun ca televiziunea e apanajul incultului. As vrea sa-i vad citind in loc de monitoare la instalatii....scrieri cu un pantograf. Sau sa apara scris in loc de imagini. Sint si din astea.
Eu ii consider pe cei ce vor carti, in loc de monitoare, niste conservatori, asta ca sa nu spun mai urit.
Iesiti din timpenia aia cu foile de hirtie, si nu mai tineti in loc progresul.

televizorul Nu tine loc de cultura....nu -ti stimuleaza imaginatia si nici nute invata sa visezi .....dar daca ajungem sa gindim si noi ca nu mai are nevoie societatea de filosofi cu sensul de intelectuali , atunci un curs rapid pe internet de ospatari si tinichigii, ne-a scos si fiecare devine util doar in patratelul lui de specializare si-n rest ,tabula rasa ! e tot ce-si doreste o societate autoritarista sa aibe : robotei !

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 17:57

De la: nastasemihail, la data 2012-06-20 17:47:59
De la: 9am_368, la data 2012-06-20 17:43:23

Tui nu intelegi ca nu ma intereseaza mizeria voastra de politica. Dictonul ala nu mai e valabil, cu cartea.
A fost. Nu mai aruncati cu laturile trecutului in altii. Innoiti-va voi, daca aveti capacitatea asta.
Si nu ma intereseaza acele carti vechi. Am, citit si m-a lamurit.
.....n-ai inteles nimic....si nu de politica vorbeam!!!...prefer sa ramân o nostalgica a cartilor si sa nu ma numar ptrintre miile de ignoranti ai zileleor noastre.....cu acelasi respect ptr dv si opiniilr pe care nu sunt obligata sa le accept!!

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 19:52

De la: nastasemihail, la data 2012-06-20 17:44:51
De la: vlad_639, la data 2012-06-20 17:26:30
Ieiti din timpenia aia cu foile de hirtie, si nu mai tineti in loc progresul.

Dle ,eu nu v-am jignit.Puteti sa nu cititi decat biletul de tramvai ,dupa mine!
A nu citi o carte inseamna ca te desensibilizezi, sa te privezi de acel farmec si mister pe care numai cartea ti-l ofera ,de acea pasiune a cititului pe care ne-o impartasea Gorki.
Cultura TV este o cultura pilula,ca si Internetul cu toate binefacerile sale senzationale.
Hai sa nu mai scriem poezii ,literatura beletristica ,nimic!Avem televizorul care are grija de noi (inclusiv pe cei ce ne manevreaza cu el )
Chiar nu ma asteptam la o astfel de pozitionare din partea dvs.Sau vreti sa ne masurati cu patul lui Procust pe toti dupa chipul si asemnarea dvs.?Fiti mai tolerant .M-ati dezamagit.cred ca totusi ati exagerat in mod fortat.
Cu stima.
Ps ptr dna Gabi: revin putin mai incolo ,ma cheama datoria fata de nepotei!

Eu cred ca dta vrei sa ii faci pe toti sa acceseze ce vrei . Patul lui Procust, tu l-ai adus in discutie. Eu am spus sa nu ne mai faci in modul cum ne-ai facut, daca urmarim pe net ce vrem noi, Sau la tv. Chiar nu simtim nevoia sa fim facuti prosti, inculti fiindca ne uitam la ce vrem.
Si ca sa stii cu cine ai de-a face, ma uit la emisiuni de stiinta, stiri, destul de putin, si muzica, filme. Emisiuni gen comentarii, mai deloc.
Eu nu am impus la ce sa se uite un ii sau altii, ci unul ca dta, ne impui sa citim in loc de uitat pe ecrane.
Eu mi-am facut prastie ochii de citi, acum de monitoare, si tu imi faci prastie creierii cu apelative din asta, de incult. Ia seama, si nu mai arunca ce spui tu in circa altora. Cu mine nu tin astfel de tertipuri.
A nu citi o carte ptr mine inseamna acum a lua esentialul de la un monitor, o prezentare a unei situatii similare dintr-o carte. Si mai ales sa nu stau vreo 2 zile pe o carte, ci citeva minute si sa accesez aceeasi informatie concentrata.
Se numeste EVOLUTIE.
AM DE MILIOANE DE ORI INFORMATII MAI MULTE PE NET SI TV, ACUM.
Si repet nu eu am jignit. Nu i-am facut prosti pe cei cu monitoarele pe post de carte. Ci voi.

Dle Nastase,dvs aveti un sindrom de manie a persecutiei si continuati sa ne jigniti.Nu mai continui discutia cu dvs .Sunteti irascibil si "superior".
Cred ca nu exista multi care sa nu urmareasca emisiunile Discovery,History ,National Geographic.Sunt extrem de pasionante si de instructive.
Dar,din pacate ,sunt din ce in ce mai putini cei care citesc carti.Nu-i fac inculti,traim alte vremuri si oamenii se adapa mai mult la informatie decat la cultura , la nuantele culturale ale informatiei si la cultura propriu-zisa .Asta este.Nu putem iesi cu mitraliera in strada sa luptam impotriva acestui fapt.Se pare ca lumea merge in directia asta.Eu ,personal, o consider o directie gresita.
Ramaneti cu "esentialul"de pe monitor,nu cititi carti ,nu frematati la o carte buna si ,vorba lui Dan Diaconescu ,"nici nu stiti ce pierdeti"! Este optiunea dvs.
Nu o respect ,ma lasa indiferent ,nu incerc si nici nu pot sa va abat de la drumul dvs in viata,dar va dau un sfat pe gratis:nu jigniti si nu considerati ca ati descoperit piatra filosofala!
Pana azi ,nimeni nu a descoperit-o!
In rest,numai de bine!

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 20:46

De la: gabigabi2, la data 2012-06-20 17:49:29

televizorul Nu tine loc de cultura....nu -ti stimuleaza imaginatia si nici nute invata sa visezi .....dar daca ajungem sa gindim si noi ca nu mai are nevoie societatea de filosofi cu sensul de intelectuali , atunci un curs rapid pe internet de ospatari si tinichigii, ne-a scos si fiecare devine util doar in patratelul lui de specializare si-n rest ,tabula rasa ! e tot ce-si doreste o societate autoritarista sa aibe : robotei !

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 20:50

De la: 9am_368, la data 2012-06-20 20:46:52
De la: gabigabi2, la data 2012-06-20 17:49:29

....de acord cu tine, Gabi.....fara educatie , fara cultură, fara un dram de carte, daca nu chiar mai multă, n-ar fi existat nici TV-ul si nici netul!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 09:20

Nu mai faceti inculti oamenii ce folosesc monitoare si tv-uri, si nu veti mai avea reactii ca ale mele. Nu sint eu cu mania persecutiei, ci voi jigniti oamenii, cu o seninatate dfemna de ceva mai bun, facindu-i inculti pe cei ce se uita la tv. Mai recititi ce spuneti prin urma, nu eu am adus astfel de jigniri. Si nu am de gind sa cedez la asa ceva, fiindca ma vizati si pe mine.
Nu cred ca urmariti emisiuni de stiinta la tv, ca altfel nu spuneati ca prosteste tv-ul.
V-ati gasit sa va felicitati citiva pe acest topic ptr aceste apelative, si aveti impresia ca sinteti cu dreptatea la purtator. Nu sinteti.
Hirtia dispare.
Ce va fi, va las sa descoperiti si singuri, si nu vor fi chiar monitoare, dar nu carti.
Mie nu-mi plac.

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 14:46

De la: nastasemihail, la data 2012-06-21 09:20:19Nu mai faceti inculti oamenii ce folosesc monitoare si tv-uri, si nu veti mai avea reactii ca ale mele. Nu sint eu cu mania persecutiei, ci voi jigniti oamenii, cu o seninatate dfemna de ceva mai bun, facindu-i inculti pe cei ce se uita la tv. Mai recititi ce spuneti prin urma, nu eu am adus astfel de jigniri. Si nu am de gind sa cedez la asa ceva, fiindca ma vizati si pe mine.
Nu cred ca urmariti emisiuni de stiinta la tv, ca altfel nu spuneati ca prosteste tv-ul.
V-ati gasit sa va felicitati citiva pe acest topic ptr aceste apelative, si aveti impresia ca sinteti cu dreptatea la purtator. Nu sinteti.
Hirtia dispare.
Ce va fi, va las sa descoperiti si singuri, si nu vor fi chiar monitoare, dar nu carti.
Mie nu-mi plac.
.....e alegerea fiecăruia să rămână un ignorant, să butoneze o telecomandă sau să se folosească de o tastatură......sau poate să aibă si oportunitătile pe care ti le oferă viața un rol!!!....n-am jignit pe nimeni, n-am spus că deținem adevărul absolut, nu există așa ceva,.....am expus doar niște opinii!!!!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 14:51

De la: 9am_368, la data 2012-06-21 14:46:49
De la: nastasemihail, la data 2012-06-21 09:20:19Nu mai faceti inculti oamenii ce folosesc monitoare si tv-uri, si nu veti mai avea reactii ca ale mele. Nu sint eu cu mania persecutiei, ci voi jigniti oamenii, cu o seninatate dfemna de ceva mai bun, facindu-i inculti pe cei ce se uita la tv. Mai recititi ce spuneti prin urma, nu eu am adus astfel de jigniri. Si nu am de gind sa cedez la asa ceva, fiindca ma vizati si pe mine.
Hirtia dispare.
Mie nu-mi plac.
.....e alegerea fiecăruia să rămână un ignorant, să butoneze o telecomandă sau să se folosească de o tastatură......sau poate să aibă si oportunitătile pe care ti le oferă viața un rol!!!....n-am jignit pe nimeni, n-am spus că deținem adevărul absolut, nu există așa ceva,.....am expus doar niște opinii!!!!

Pare ca ai pus semnul egalitatii intre ignorant si cel care foloseste telecomanda, tastatura, etc... probabil nu cunosti prea multe persoane.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_368

58 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 15:23

De la: _Ingrid, la data 2012-06-21 14:51:38
De la: 9am_368, la data 2012-06-21 14:46:49
Hirtia dispare.
Mie nu-mi plac.

Pare ca ai pus semnul egalitatii intre ignorant si cel care foloseste telecomanda, tastatura, etc... probabil nu cunosti prea multe persoane.
...dacă vrei să ignori ceea ce am vrut să subliniez, este treaba dumitale....departe de mine gândul, repet, de a jigni pe cineva......am spus doar că e alegerea fiecăruia să îmbrățișeze ceea ce crede că i se potrivește......respect opiniile fiecăruia, dar nu sunt obligată să mi le însușesc!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 04:33

Dupa discutii elevate pe forum, simt nevoia sa ma uit la bebetv. Dar nu stiu pe unde e? Parca e altul la fel. Nickeledon, parca

Mai ales ca mi s-a stricat si ventilatorul.
Practic e bun de aruncat.

Bebe tv ptr gindit mai putin.

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 05:38

De la: 9am066282, la data 2011-01-21 14:23:56hey wake up,TVR ne fura in direct banii,se opresc bani pt tvr in factura de curent,pur si simplu ne obliga sa le platim lor desi nu prea ne uitam la tvr sau nu ascultam antena satelorHOTIE pe fata,JAPCA,,cit mai suportam sa ne fure?statul ne fura banii cu tupeu

nemultumitule....!
www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo

http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
9am_283

10 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 12:32

Nu trebuie sa simti nevoia sa fii facut incult;trebuie doar sa fii incult,indiferent daca recunosti sau nu asta si indiferent daca ti-o spune cineva sau nu! Incultura este o stare din ce in ce mai naturala in zilele acestea si,din ce in ce mai mult,dvs. cei care niciodata nu ati dorit sa acumulati cultura,sunteti cei mai deranjati cand vi se spune adevarul!!!Nu inteleg de ce ! Oricum nu ati dorit sa fiti niste cetateni culti! Ba chiar am vazut in scrierea dv.ca si conservatorismul e ceva condamnat si e de rau! Cel mai elocvent ex.in legatura cu conservatorismul esta o tara ca Marea Britanie,daca ati auzit de ea! Asa ca mai reflectati inainte de a emana astfel de opinii "inteligente,pertinente si de cultura...cartofului"! Succesuri!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 14:14

De la: 9am_283, la data 2012-07-21 12:32:47Nu trebuie sa simti nevoia sa fii facut incult;trebuie doar sa fii incult,indiferent daca recunosti sau nu asta si indiferent daca ti-o spune cineva sau nu! Incultura este o stare din ce in ce mai naturala in zilele acestea si,din ce in ce mai mult,dvs. cei care niciodata nu ati dorit sa acumulati cultura,sunteti cei mai deranjati cand vi se spune adevarul!!!Nu inteleg de ce ! Oricum nu ati dorit sa fiti niste cetateni culti! Ba chiar am vazut in scrierea dv.ca si conservatorismul e ceva condamnat si e de rau! Cel mai elocvent ex.in legatura cu conservatorismul esta o tara ca Marea Britanie,daca ati auzit de ea! Asa ca mai reflectati inainte de a emana astfel de opinii "inteligente,pertinente si de cultura...cartofului"! Succesuri!!!

oare cine o fi cel ce foloseste iar cuvintul " Conservatorism " ? cine o fi - cine o fi ?
o fi printul cel fermecator ?

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2012, ora 21:43

Te uiti ,si vezi / trebuie doar sa deschizi ochii ...................; nu avem nevoie de filozofi , de medici ,de profesori. ca doar nici mnealui nu a iubit foarte mult scoala / avem nevoie de trepadusi , de aplaudaci . de tinichigii . de ospatari /
O natie inghenunchiata de jigodii numiti actualmente politicieni / care in iresponsabilitatea lor si goana dupa putere sacrifica tot /
CU TELEVIZORU A-TI MINTIT POPORU/

bogdan_casimachi

1 mesaj
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 13:15

daca urmaresti numai antenele o sa devii o marioneta in mina unor mincinosi.Incearca sa mai urmaresti si alte canale,daca vrei sa fii informat.Nu tot ce spun antenele este si adevarat.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 14:34

De la: bogdan_casimachi, la data 2012-07-23 13:15:13daca urmaresti numai antenele o sa devii o marioneta in mina unor mincinosi.Incearca sa mai urmaresti si alte canale,daca vrei sa fii informat.Nu tot ce spun antenele este si adevarat.

si daca urmaresti numai posturile oficial pupincuriste ,ca B1 ,citesti numai EVZ sau Rom. Libera - libera, pina mai de curind, caci atunci cind pupi mina Puterii NU te mai poti chema LIBERA- iti creste Constiinta civica ca lupta de clasa ?

de cind PUTEREA are obiceiul de a spune Adevarul in legatura cu ea si cu afacerile oneroase pe care le are si a felului in care-si domina adversarii ? si, printre altele : ce zici de rezultatul auditurilor facute pina acum ? ai vazut, draguta, cum nu-si indeplinesc firmele clientelare PDL.ului caietul de sarcini, da' stiu sa ceara mai mult-mai mult si primesc , intrucit min. dnei Udrea areeee bani si dinsa-i dama buna ?
ei, cam pe acolo s-au scurs banii de salarii, pensii, scoli, spitale si medicamente, atunci cind i se cerea poporului Austeritate si Solidaritate cu proaspetii imbogatiti !

mircea80

83 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 14:38

Cata dreptate ai!!!!! Avem nevoie de cat mai multi absolventi de studii superioare, de doctori in diferite stiinte...........da, ai dreptate; nu avem nevoie de sudori, tinichigii si alti meseriasi, avem nevoie de cat mai multi " intelectuali". Suntem o tara de "doctori" si nu mai avem nevoie si de oameni care sa si munceasca si sa fie specialisti in meseria lor!!!!!!
Pentru cei care vor crede ca m-am damblagit: nu doamneleor si domnilor, nu m-am damblagit! Dar te apuca groaza vazand cati imbecili sunt in tara asta si mai au si dreptul de a-si spune parerea!!!!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 15:08

De la: mircea80, la data 2012-07-23 14:38:07Cata dreptate ai!!!!! Avem nevoie de cat mai multi absolventi de studii superioare, de doctori in diferite stiinte...........da, ai dreptate; nu avem nevoie de sudori, tinichigii si alti meseriasi, avem nevoie de cat mai multi " intelectuali". Suntem o tara de "doctori" si nu mai avem nevoie si de oameni care sa si munceasca si sa fie specialisti in meseria lor!!!!!!
Pentru cei care vor crede ca m-am damblagit: nu doamneleor si domnilor, nu m-am damblagit! Dar te apuca groaza vazand cati imbecili sunt in tara asta si mai au si dreptul de a-si spune parerea!!!!!!

Musculosule, despre un om se poate spune ca s-a damblagit, atunci cind o tine de'a puia-gaia intro singura directie, pierzind din vedere Echilibrul unei societati ! ori IDOLUL tau, asa o tine : dupa dumnealui scoala scoate timpiti, intelectualii nu sunt buni si din pct. dumisale de vedere , tara nu are nevoie de ei ! are nevoie de tinichigii si ospatari ! nu zic nu ! are nevoie si de ei dar, culmea : ospatarii servesc in baruri si restaurante ! si tinichigii repara / intretin masini ,iar ca sa ai o tara plina de restaurante si de masini, ar trebui sa ai si sosele/ autostrazi si specialisti in div. domenii ,fie ele tehnice sau artistice ....adica, Musculosule, sa ai un nivel ridicat de trai !
cu specialistii goniti afara din tara prin "programul "Tara nu are de unde sa va plateasca, plecati ca-i libera granita , Ro a ajuns pe ultimul loc la nivel de trai in Europa !
asta-i Efectul politicii duse de neintelectualul BasescU 1
daca-ti place asta, e treaba ta si-l alegi punind stampila pe NU !
daca nu-ti place asta, atunci ,pe 29 iulie pui stampila pe DA !
e simplu ca buna ziua !

mircea80

83 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 15:38

De la bun inceput am spus ca ma ingrozesc comentariile tale!!! Ai obiceiul, si din pacate sunt multi ca tine, sa vezi paiul din ochii altuia mai inainte de a vedea barna din ochii tai!!! Si mai si crezi ca intotdeauna ai dreptate. Tipic comunist !! Ce zici insa de furtul mult iubitului tau prim ministru Ponta? Deocamdata Basescu nu a fost dovedit ca hot. Suspendarea s-a facut nerespectandu-se Legea Fundamentala! ( si asta o spun eu, care chiar cunosc legile acestei tari)..................Ponta, a fost dovedit, este un hot( plagiatul este foarte asemanator cu jaful la drumul mare) ........ma opresc, ma tem ca oricum vorbesc deageaba, voi fiind convinsi ca aveti dreptate.( si Ana Pauker avea aceeasi dreptate)

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 15:52

De la: mircea80, la data 2012-07-23 15:38:28De la bun inceput am spus ca ma ingrozesc comentariile tale!!! Ai obiceiul, si din pacate sunt multi ca tine, sa vezi paiul din ochii altuia mai inainte de a vedea barna din ochii tai!!! Si mai si crezi ca intotdeauna ai dreptate. Tipic comunist !! Ce zici insa de furtul mult iubitului tau prim ministru Ponta? Deocamdata Basescu nu a fost dovedit ca hot. Suspendarea s-a facut nerespectandu-se Legea Fundamentala! ( si asta o spun eu, care chiar cunosc legile acestei tari)..................Ponta, a fost dovedit, este un hot( plagiatul este foarte asemanator cu jaful la drumul mare) ........ma opresc, ma tem ca oricum vorbesc deageaba, voi fiind convinsi ca aveti dreptate.( si Ana Pauker avea aceeasi dreptate)

te-a ingrozit comentariul meu , chit ca este la mintea cocosului ca o soc. dezechilibrata e in suferinta ? ca daca nu are decit palmasi si specialisti nu, e o tara subdezvoltata si saracia e la ea acasa ?
him ! si pe mine ma ingrozeste neintelegerea ta provenita din dragul fata de un om si nu fata de Romania ,care are sau ar trebui sa aibe Prioritate ptr. fiecare cetatean !

si apropo de dreptatea pe care credem ca o avem fiecare : tu pe ce te bazezi cind afirmi ca NUMAI TU ai dreptate si unii n-ar trebui sa aibe dreptul de a se exprima ? ia vezi cum stai cu barna aia !
un tip care spune despre el ca-i intelectual si gindeste asa ca tine, are o mare problama : NU stie sa-si foloseasca INTELECTUL !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 15:55

ma-ntreb : despre ce naiba ati fi putut discuta in campania de sustinere a lui Base, daca Ponta nu era acuzat de plagiat ? ca-nteleg ca d'aia a fost SUSPENDAT Base: ca a plagiat Ponta acu' 9 ani ! mda, logic !

mircea80

83 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 16:11

Calitatea de intelectual nu o puteti lua nici tu si nici cei ca tine.Eu nu sustin ca detin adevarul si dreptatea absoluta pe cand tu si cei ca tine sustineti ca sunteti cei mai curati si sustinatorii celei mai bune solutii( crin si ponta).Basescu a fost suspendat doar pentru a face drum liber faradelegilor. Acesti ilustri conducatori ( crin si ponta) au ajuns sa creada ca sunt salvatorii poporului roman si de fapt ei sunt groparii acestui popor( vezi cursul valutar). Evident ca o societate are nevoie si de intelectuali dar si de muncitori. Dupa parerea ilustrei ministru Abramburica, toti elevii acestei tari trebuie sa urmeze liceul si bineinteles sa obtina si o diploma de bacalaureat. Pe cand eram eu elev liceul era absolvit doar de cei care mergeau la scoala ca sa invete si nu ca sa " bea cerneala" Examenul la facultate se dadea pe bune, si la facultatea pe care eu am terminat-o ,la admitere am fot 11 pe un loc.
Sa sti ca nu-mi este drag Basescu si gasca lui, dar si de aceasta data voi fi nevoit sa aleg raul mai mic .
Niciodata nu voi da votul meu clicii comuniste, reprezentate acum de acest impostor numit Ponta si de neispravitul de Antonescu.
Si am mai observat ceva; voi toti acesti sustinatori ai lui Ponta nu aveti nimic de spus de furtul ordinar pe care l-a facut. Singura voatra replica este; " si ceilalti au furat" Daca vrem ,cu adevarat, sa se intample ceva bun in tara asta nu trebuie sa inlocuim niste hoti si incompetenti( basescu si gasca) cu alti hoti si incompetenti mai mari( ponta, crin si gasca).

abramburica

314 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 16:24

De la: mircea80, la data 2012-07-23 16:11:39 Dupa parerea ilustrei ministru Abramburica, toti elevii acestei tari trebuie sa urmeze liceul si bineinteles sa obtina si o diploma de bacalaureat. Pe cand eram eu elev liceul era absolvit doar de cei care mergeau la scoala ca sa invete si nu ca sa " bea cerneala" Examenul la facultate se dadea pe bune, si la facultatea pe care eu am terminat-o ,la admitere am fot 11 pe un loc.

Ha??? Am ajuns ministru si eu nu stiu?

Abracadabra
mircea80

83 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 16:37

Nu dragalas-o, nu de tine era vorba..........tu, mai intai, trebuie sa treci clasa a II a....si eu nu ma ocup de minore

abramburica

314 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 16:43

De la: mircea80, la data 2012-07-23 16:37:59Nu dragalas-o, nu de tine era vorba..........tu, mai intai, trebuie sa treci clasa a II a....si eu nu ma ocup de minore

Da' pot sa ma ocup eu un pic de dumneavoastra? Sa stiti ca inca din clasa a II-a ne invata cand si cum sa folosim cratima...

Abracadabra
mircea80

83 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 16:45

De acord...........cand si cu ce vrei sa incepem?

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce televiziuni urmaresti....
Mergi la: