Info
x
Ce televiziuni urmaresti....
|
Florance 63 mesaje Membru din: 25/12/2009 Oras: Braila |
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 15:21
,PrimaTV,Antena 1. Antena 2 ( mai mult Agentul VIP si Confidential...nu-mi place deloc Rai da buni...pt ca nu-mi plac prezentatorii....)Kanal D,National TV-filme ropmanesti, ProTV-stiri si divertismentele, iar noaptea OTV- scandaluri,divorturi,crime.....si uitasem REALITATEA de dimineata si-n majoritatea pauzelor altor emisiuni.....tv10 nu-mi prea place...
eu....ego !
|
|
NicolaeZ 1 mesaj Membru din: 15/11/2010 |
Postat pe: 14 Mai 2011, ora 12:23
Canalele de film ºi pe cele de cãlãtorii. Evit cu strãºnicie orice canal pe care se vorbeºte româneºte.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 07:31
De la: wrc2000, la data 2011-05-10 15:22:25antenele lui scuipatorul la SECU si realitatea lui porcu de "vantu "care ne-au mancat bani cinstiti,draca sa-i duca si sa nu-i mai aduca in veci GUNOAIE LA PUSCARIE! Zi zau...
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
DRAGANELLO 31 mesaje Membru din: 28/07/2008 Oras: Buzau |
Postat pe: 21 Mai 2011, ora 12:54
1. Antena 3 la distanta........ 2.Realitatea T.V. la si mai mare distanta .... anumite programe de stiinta indeosebi de pe celelalte posturi Nota: Felicitari Echipei" Antena 3" pentru profesionalism,obiectivitate,limbaj civilizat,tinuta stiintifica ridicata. 21 mai 2011 EUROLEUL Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Mai 2011, ora 14:22
De la: NicolaeZ, la data 2011-05-14 12:23:20Canalele de film ºi pe cele de cãlãtorii. Evit cu strãºnicie orice canal pe care se vorbeºte româneºte. inseamna ca sti ceva in legatura cu mirosul de canal....din moment ce nu-l mai suporti,insemneaza ca-l inghitisi la greu si-amu ti s-apleaca....hai sa fii iubit...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
David_Grigorita_1 12 mesaje Membru din: 4/03/2011 Oras: Onesti |
Postat pe: 22 Mai 2011, ora 18:23
De obicei dimineata urmaresc PRO TV,Antena 1,Razvan si Dani,iar dupa amiaza urmaresc unele seriale de pe Romantica,respectiv:DINASTIA,emisiunile de divertisment de pe Antena 1,file de pe Prima TV.Recunosc ca evenimentele politice le urmaresc pe Realitatea.Gina.
Gina David.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 08:20
De la: m_bulza, la data 2011-05-09 13:47:54si ce sa zic ca la firma am platit si ab radio tv si drepturi de autor la 2 organisme din tara care in mod normal daca plateam la cele 2 organisme unde e mult mai ieftin ca ab r-tv ce venea prin enel doar ca nu puteau sa ne scoata de la plata r-tv de la enel din cauza ca nu exista un model de cerere si nu se poate opri facturarea in continuare desi legea exista si specifica clar din moment ce platesc organismelor pt dr. de autor nu mai suntem obligat la plata r-tv, singura scapare a fost ca ne-am mutat de la enel energie s.a. la general com invest unde energia e simtitor mai ieftina si vezi clar tot ce consumi si ce platesti si plus nu mai esti obligat la plata r-tv deoarece aceasta vine doar prin enel energie s.a. chiar daca ei spun ca nu ei factureaza. Cum se poate schimba furnizorul de energie? general com invest Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
basileuss_gmail_com 6 mesaje Membru din: 15/08/2010 |
Postat pe: 24 Mai 2011, ora 19:46
|
|
|
|
mariana_fota 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Mai 2011, ora 15:16
TOATE ANTENELE, IN SPECIAL ANTENA3 UNDE STIRILE SI EMISIUNILE SUNT OBIECTIVE SI ANCORATE IN REALITATE, EUFORIA , TRAVEL AND LIVING, DISCOVERY, NATIONAL GEOGRAPHIC
|
Postat pe: 26 Mai 2011, ora 00:51
De la: scscias, la data 2011-05-09 13:17:49Poate sa-mi spuna cineva, sau poate BOMBONEL direct , de ce trebuie sa platim separat factura pentru radio -tv atunci cand am televiziune prin cablu iar radio nu am pentru ca ascult pe net ce post vreau. M-am hotarat sa n-o mai platesc ( nu am contract cu ei), sa vedem ce iese; cei de la CEZ au zis ca ei nu-mi vor inrtrerupe curentul daca nu platesc f. r-tv, ca nu e in contractul nostru obligatia acestei plati. Tvr e bun ca programe. TVRINFO, e oricum de informare impartiala. Radio e bun ca un difuzor din vechime. Dar sa ia si ei bani din reclame, sa nu mai discrimineze pe altii. Cind va creste pretul e bine sa se puna probleme cu ei. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am247453 1 mesaj Membru din: 26/05/2011 |
Postat pe: 26 Mai 2011, ora 15:07
Mentionez ca este vorba de un studiu pe care il fac la facultate si vreau sa fie pe bune :D
|
Postat pe: 28 Mai 2011, ora 02:10
De la: 9am247453, la data 2011-05-26 15:07:40Mentionez ca este vorba de un studiu pe care il fac la facultate si vreau sa fie pe bune :D E topicul tau?
|
|
Postat pe: 28 Mai 2011, ora 02:12
Intr-o singura repriza eu urmaresc zeci de programe, pina ma stabilesc la cite un film, sau emisiune de stiinta.
Stirile ptr mine sint deja de nedigerat. Nu mai au nici o legatura cu realitatea, exteriorul. Este o manipulare pe stiri. Mai putin TVRINFO, si partial N24.
|
|
profiruta 10 mesaje Membru din: 21/12/2009 |
Postat pe: 28 Mai 2011, ora 21:13
javra portocalie,misojim inputit,crapatiar capul de vzanatec nenorocit.
|
|
Postat pe: 31 Mai 2011, ora 09:46
De la un timp,urmaresc tot mai mult postul de TV- KANAL-D-unde si stirile sunt mai interesante si chiar emiemisiunile majoritare sau shourile tv...Urmatorul program urmarit este PRIMA-TVcu multe emisiuni de divertisment, apoi B1-pt emisiunea 360 de grade, Pasul Fortunei, cancan tv,urmate de Antena1-pt divertisment, Protv-divertisment,Antena2-pt agentul VIP,si OTV-noaptea numai daca are vre-un subiect mai tare ...
eu....ego !
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 31 Mai 2011, ora 14:43
MINIMAX
|
Postat pe: 31 Mai 2011, ora 14:46
De la: nastasemihail, la data 2011-05-28 02:12:36Intr-o singura repriza eu urmaresc zeci de programe, pina ma stabilesc la cite un film, sau emisiune de stiinta. Minimax Misule,Minimax spune adevarul si numai adevarul!
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 31 Mai 2011, ora 21:39
Ce televiziuni sint echidistante? toata lumea isi apara interesele / si presedintele la fel. de ce trebuia schimbat sasu de la tvr? probabil nu mai cotiza la cotroceni / si ce iubire a fost intre ei//////////////////
cind uni critica inseamna ca au devenit moguli? .ciudata etichetare a presedintelui . cei care mint oare cum se numesc? presedintele se uita mereu in curtea altora. neputinta si nesilinta de guvernare au dus romania intro ruina fara sfirsit/ nu moguli sint de vina ci politicienii / Raporteaza abuz de limbaj |
|
esmz1998 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 14:23
ANTENA 3 NORMAL
|
9am066140 7 mesaje Membru din: 2/06/2009 |
Postat pe: 4 Iunie 2011, ora 12:26
oltean de la Jii, de ce nu-l intrebi pe alesul tau boc.ciu sau pe stapanul lui, be-se-a din deal ??? sau, te-a prosti, complet, cura de praz ?
|
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 08:11
Kanal D, B1,Antena2,Antena1,ProTV,OTV,, Realitatea.
eu....ego !
|
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Iunie 2011, ora 12:52
Pentru cei care au urmarit sau au auzit de serialul "Inima salbatica" si vor sa-l urmareasca, azi se va transmite primul episod la Tv. ACASA la ora 17,30.
S-a reluat duminica "Pasarea Spin". Deja s-au difuzat trei episoade. Raporteaza abuz de limbaj
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
9am069607 3 mesaje Membru din: 9/06/2009 |
Postat pe: 7 Iunie 2011, ora 08:03
CARE ESTE ACEA TELEVIZIUNEA????????????????
|
Postat pe: 8 Iunie 2011, ora 16:01
tELEVIZIUNE,NU,NUMAI PROGRAME tV.
|
Postat pe: 8 Iunie 2011, ora 23:09
De la: 9am069607, la data 2011-06-07 08:03:04CARE ESTE ACEA TELEVIZIUNEA???????????????? Daca ma intrebi pe mine in legatura cu serialul "Pasarea Spin" este vorba de televiziunea ACASA, DUMINICA LA ORA 20,30. Am raspuns pentru ca nu am mai intrat aici iar intrebarea era imediat dupa postarea mea. Daca te-ai referit la altceva, scuze!
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2011, ora 23:21
De la: Tramp, la data 2011-06-08 16:01:57tELEVIZIUNE,NU,NUMAI PROGRAME tV. Helo! De unde sa presupunem ca a aparut interdictia? Mai citim inca odata titlul topicului? Indiferent cat de rautaciosi sunt cei de la Realitate si Antene, nu trebuie ignorati in totalitate ca desi par exagerate atat stirile cat si comentariile mai aflam cateceva din ce invart dragii nostri conducatori! Sunt emisiuni de stiinta interesante pentru cei ce au timp sa vizioneze: Discovery si Discovery World; Animal Planet; Money Channel; Minimax. Daca stiti un canal cu divertisment de calitate, nu uitati sa-l mentioneti! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
David_Grigorita_1 12 mesaje Membru din: 4/03/2011 Oras: Onesti |
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 17:00
In general urmaresc emisiunile de divertisment de pe Antena 1,dar si unele emisiuni de pe Prima tv.Ma intereseaza situatia politica,deci urmaresc Realitatea tv,10tv(emisiunile lui Moraru),dar si filmele deosebite de pe Romantica,Protv,Prima tv,Antena 1.Gina David.
Gina David.
|
|
mariah_kan 64 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 11:01
Urmares antenele si realitatea. Puterea trebuie sa fie in obictiv; desi este, tot isi fac de cap politicienii, fie ca sunt criticati, pre
cum vorba aceea: cainii latra, URSUL merge.Daca as avea o putere, i-as baga la puscarie pe toti cei care au condus tara de la revolutie si pana acum. Ne-au lasat saraci lipiti pamantului... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 11:18
Kanal D (cel mai des cu emisiunile de stiri foarte calde si complete, Drept la tinta care acum dureaza pe saturate,si pot spune ca imi plac aproape in totalitate emisiunile acestui post, din ce in ce mai mult), apoi B1-TV ( care iarasi mi se pare un post serios si cu emisiuni diverse si captivante, atotcunoscator si recreativ in acelasi timp) Prima-tv (un post placut, entuziast si plin de emisiuni educative ,instructive si de cunoastere si patrundere in domenii inabordabile noua....bucatarie,moda,curatenie, schimb de mame, etc.....bun post ) apoi Antena 2 (care are iarasi o multime de emisiuni interesante si captivante, imi place mult si acest post ), PRO-TV(dimineata cu stirile si seara DOAR cand are vre-o emisiune de divertisment., Antena 1 (din ce in ce mai rar...o urmaresc...doar la divertisment, pt ca stirile le iiau de la Kanal D, sau de la PRO-TV, iar la Acces direct nu ma mai uit de mult timp pt ca nu-mi place falsitatea si lipsa de modestie a prezentatoarei (urmaresc Drept la tinta-Kanal D) Ma mai uit la OTV (Doar noaptea daca au cazuri interesante si de actualitate ) si cateodata mai rar, la National-tv (pt filme romanesti pe care le mai prind si de la B1-TV...)A cestea sunt posturile favorite mie si urmarite cu regularitate
eu....ego !
|
|
mihaela_ala 2 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 12:53
IN general urmaresc PRO tv ,.mi se pare un post serios(fara DANSEZ PTR TINE).si in rest PRIMA tv, Discovery,Euforia,National Geographic,Animal Planet etc.
- Foarte rar urmaresc alte posturi doar daca e ceva special..(meci,o emisiune culturala..etc). NU supot Irealitatea si nici Antenele ptr ca niciodata nu au zis cva pro aceestui regim, pune numai 'bete in roate'. si ajung la niste subicte JALNICE cat despre emisiuni oribil. . (PIERDERE DE TIMP) la fel si Tvr 1 s-a otravit . NU mai zic de OTV. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Zi zau...
R-TV sunt singurii care au facut angajeri la greu in aceasta perioada de criza ca deh au bani ca fraierii platesc pentru cele 6-7 programe (nu stiu de ce atatea ca sunt tare proaste cand putea sa ramana doar 2 si erau suficiente, ce ziceti?