back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Levitatie

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 11:43

De la: M_Elody, la data 2011-01-11 19:02:14ok, dar ma intreb : de ce n-a facut-o intr-un parc sau intr-un loc public , sa fie mai multi martori care sa poata confirma?...

pentru ca n-a facut nimeni nimic,totu-i o facatura de cel mai prost gust,facut prin suprapunere de cadre la viteza ceva mai mare decat cea normala de vizionare...

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 15:46

De la: M_Elody, la data 2011-01-11 19:02:14ok, dar ma intreb : de ce n-a facut-o intr-un parc sau intr-un loc public , sa fie mai multi martori care sa poata confirma?...
Fiindca un om normal nu are nevoie de aprobarea altora sa traiasca. Sa se manifeste. E o mama cu un copil, cu niste caracteristici deosebite, ce si fuge de vizionare. S-ar putea de la mama sa fie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 02:45

De curind s-a spus ceea ce incercam sa aflu despre levitatiile acelea spectaculoase cu public. Ale celui ce leviteaza intre cladiri. Este un elicopter la inaltime destul de mare, ce tine persoana legata. Zgomotul nu se aude din cauza inaltimii. Si oamenii ori sint platiti, ori sint pacaliti ca filmeaza. Si persoana e legata cu guta. Daca observati ca nu e soare, sa nu straluceasca guta. Parca nu era soare.

Si la mersul pe apa, am vazut clar 2 fire de guta, sub apa, cam la citiva cm. Se vad un timp f scurt.
Daca observati, si in cazul calcarii pe apa, si in cazul levitatiei, persoana e putin nesigura.

In cazul levitatiei reale, persoana e in semitransa. F sigura e putin spus, e absenta.

Voi mai reveni, fiindca nu se termina aici informatiile sigure din domeniu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 13:37

De la: nastasemihail, la data 2011-02-16 02:45:09De curind s-a spus ceea ce incercam sa aflu despre levitatiile acelea spectaculoase cu public. Ale celui ce leviteaza intre cladiri. Este un elicopter la inaltime destul de mare, ce tine persoana legata. Zgomotul nu se aude din cauza inaltimii. Si oamenii ori sint platiti, ori sint pacaliti ca filmeaza. Si persoana e legata cu guta. Daca observati ca nu e soare, sa nu straluceasca guta. Parca nu era soare.

Si la mersul pe apa, am vazut clar 2 fire de guta, sub apa, cam la citiva cm. Se vad un timp f scurt.
Daca observati, si in cazul calcarii pe apa, si in cazul levitatiei, persoana e putin nesigura.

In cazul levitatiei reale, persoana e in semitransa. F sigura e putin spus, e absenta.

Voi mai reveni, fiindca nu se termina aici informatiile sigure din domeniu.

Sa se elimine atractia pamantului si sigur se produce LEVITATIA

Dunbarton

1 mesaj
Postat pe: 22 Mai 2011, ora 00:58

Nu trebuie luat in deradere acest subiect; nu sunt expert, dar cred ca solutia levitarii vine de la anularea sau neutralizarea energiilor ce tin uniti atomii oricarui corp; e ceva foarte greu de exprimat, intrucat nu cunosc exact termenii de specialitate, insa o persoana capabila sa leviteze este o persoana care are inversat raportul materie/ spirit fata de oamenii obisnuiti.
Este clar ca la aceasta performanta nu se poate ajunge cu exercitii de cateva ore pe zi, desi in Romania orice este posibil. E nevoie de un indrumator si de un cadru, sau mediu, sau ambient favorabil. Intr-un oras industrial, in care corpul uman este agresat cu noxe, sunete, stress, este greu nu sa levitezi, ci chiar sa-ti mentii echilibrul in timp ce mergi.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2011, ora 09:18

De la: Dunbarton, la data 2011-05-22 00:58:11
Este clar ca la aceasta performanta nu se poate ajunge cu exercitii de cateva ore pe zi, desi in Romania orice este posibil. E nevoie de un indrumator si de un cadru, sau mediu, sau ambient favorabil. Intr-un oras industrial, in care corpul uman este agresat cu noxe, sunete, stress, este greu nu sa levitezi, ci chiar sa-ti mentii echilibrul in timp ce mergi.

Si stiti dumneavoastra un astfel de indrumator care sa va invete sa levitati ?...Cati ani dureaza studiile pana invata omul sa ia o inaltime de macar o juma' de metru, si cam cat costa ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 06:58

De la: Dunbarton, la data 2011-05-22 00:58:11 Nu trebuie luat in deradere acest subiect; nu sunt expert, dar cred ca solutia levitarii vine de la anularea sau neutralizarea energiilor ce tin uniti atomii oricarui corp; e ceva foarte greu de exprimat, intrucat nu cunosc exact termenii de specialitate, insa o persoana capabila sa leviteze este o persoana care are inversat raportul materie/ spirit fata de oamenii obisnuiti.

Si eu stiu ca e un subiect f serios. De aceea l-am si deschis la modul...serios. Nu ptr bataie de joc.
Oricum pe acest forum nu prea merg discutate subiecte din astea. Mai aveam multe argumente si subiecte pe tema asta. Dar nu se merita sa-mi pierd rabdarea cu discutii serioase pe acest forum.
Ca un exemplu de ce inca sintem ignoranti,. In sec 8, daca e corecta datarea, regele Frantei din acei ani, a dispus ca toti oamenii...zburatori, sa fie ucisi. Si s-a facut.
Ii speriau pe cei....cumsecade ce se tirau.....onorabil in ....2 picioare.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 07:28

Si ca o regula in orice discutie, ptr a nu se ajunge la certuri.
-cind un subiect e in discutie, cei 2 trebuie sa transeze daca subiectul e real.
-in al doilea rind, pot incepe o discutie si sa caute sa dezvolte subiectul. Ca un exemplu, ipoteze, explicatii etc.

In cazul in care unul spune ca e real si altul ca e fals, subiectul, nu mai incape practic loc de dezvoltat discutia in mod pozitiv.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 09:48

Plutiti,plutiti...........................

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Levitatie
Mergi la: