back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Descoperire.!!!!!

vladimir_danciu

63 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 08:43

BUNA TUTUROR,CE MAI SPUNETI DRAGILOR???? AM DESCOPERIT CA NUMELE PREMIERULUI BOC IN LIMBA TIGANEASCA INSEAMNA "FOAME" !!!! A STIUT BASESCU PE CINE SA PUNA PREMIER NU??????????????????CE SPUNETI DE ASTA,ACESTA ESTE NUMAI INCEPUTUL SA VEDETI CE SUPER VA FII IN 2011.!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
vladimir
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 10:14

De la: vladimir_danciu, la data 2010-12-12 08:43:46BUNA TUTUROR,CE MAI SPUNETI DRAGILOR???? AM DESCOPERIT CA NUMELE PREMIERULUI BOC IN LIMBA TIGANEASCA INSEAMNA "FOAME" !!!! A STIUT BASESCU PE CINE SA PUNA PREMIER NU??????????????????CE SPUNETI DE ASTA,ACESTA ESTE NUMAI INCEPUTUL SA VEDETI CE SUPER VA FII IN 2011.!!!!!!

Eu il inteleg ...e doar un tarat....Cred ca i se trage de la statura....e mic in toate cele ....Ar trebui sa-i luam o oglinda prin care sa para mai inalt si poate asa isi mai revine....Ma mir ca a reusit sa pacaleasca o femeie ....cred ca aia nu a aflat inca ce inseamna sa ai un barbat....Oricum , nu merita nici macar sa fie scuipat....avand in vedere ca a fost comunist....

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 10:36

De la: vladimir_danciu, la data 2010-12-12 08:43:46BUNA TUTUROR,CE MAI SPUNETI DRAGILOR???? AM DESCOPERIT CA NUMELE PREMIERULUI BOC IN LIMBA TIGANEASCA INSEAMNA "FOAME" !!!! A STIUT BASESCU PE CINE SA PUNA PREMIER NU??????????????????CE SPUNETI DE ASTA,ACESTA ESTE NUMAI INCEPUTUL SA VEDETI CE SUPER VA FII IN 2011.!!!!!!

si in chineza ,,boc'' inseamna ,,diavolul alb''

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 10:47

De la: _KARPOV, la data 2010-12-12 10:14:47

Eu il inteleg ...e doar un tarat....Cred ca i se trage de la statura....e mic in toate cele ....Ar trebui sa-i luam o oglinda prin care sa para mai inalt si poate asa isi mai revine....Ma mir ca a reusit sa pacaleasca o femeie ....cred ca aia nu a aflat inca ce inseamna sa ai un barbat....Oricum , nu merita nici macar sa fie scuipat....avand in vedere ca a fost comunist....

Imi cer scuze....merita sa fie scuipat....

| Varianta pentru tiparire a topicului descoperire.!!!!!
Mergi la: