Info
x
Romania mea .
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:41
Cineva m-a intrebat ce solutii vad pentru problemele Romaniei . Adevarul este ca Romania poate sa se ridice doar prin consens adica trebuie sa ne punem de acord cu cateva lucruri si sa incercam sa le impunem .
Asadar ...ce mai face societatea civica din Romania ? Avem ONG-uri care ne ajuta ? Aveti ceva pe suflet care vreti sa il spuneti si care credeti ca ar fi bine sa faca parte dint-o lista ce ar trebui impusa la nivel national ? Incep prin a posta eu o idee ....am sa reimprospatez lista oricand apare ceva ce merita pus pe lista . 1.Americanii au un discurs spus de presedintele tarii numit starea natiunii ...Este o idee destul de buna avand in vedere ca nici un presedinte pana acum nu a intreprins asa ceva pana acum ...Primul pas in vindecare este identificarea bolii ... Numai bine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:59
well,well, americanii au multe chestii interesante, cum ar fi o mentalitate s�n�toas� �n ce prive�te munca, ceea ce la noi, �n Rom�nia lipse�te aproape cu des�v�r�ire.
Vrem de toate, dar dac� se poate s� munceasc� al�ii pentru noi iar dac� se poate "fura" ceva este �i mai bine... Avem nevoie de CON�TIIN��...p�rerea mea!
Raporteaza abuz de limbaj
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:10
De la: Dorulet, la data 2010-12-11 14:59:21well,well, americanii au multe chestii interesante, cum ar fi o mentalitate s�n�toas� �n ce prive�te munca, ceea ce la noi, �n Rom�nia lipse�te aproape cu des�v�r�ire. SARUT MANA DORA,io cred ca este nevoie de mult mai mult decat simpla constiinta a lucrului bine facut,in primul rand avem nevoie de conducatori capabili,care stiu ce vor si ce au de facut pt.interesul general,apoi avem nevoie de programe bine alcatuite si bine implementate in creierii tuturor cetatenilor,se simte o nevoie acuta a unor generatii de sacrificiu din randul conducatorilor,nu numai a celor multi,prosti si indoctrinati cu diverse idei aiuritoare,astea si inca multe altele trebuiesc incepute de clasa politica,de conducatorii neamului si continuate benevol sau obligati de generatiile tinere---in special--cat si de ceilalti....multe mai sunt de facut in aceste domenii...aici vom avea nevoie de adevaratii profesionisti in psihologie precum si in economie,drept,inginerie si altele...nu pt.manipularea perversa a oamenilor,cum se-ntampla acum...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:19
...dar s� nu uit�m c� tot noi suntem cei care-i alege pe "cei de sus"!!!C�nd am spus c� avem nevoie de con�tiin��, nu m-am referit doar la marea mas� a popula�iei, ci inclusiv la "ale�ii" no�tirii !!! C�nd cei din Parlament aprob� o lege....practic noi suntem cei care aprob�m acea lege...Ei ne reprezint� pe noi! Ce-mi doresc eu, este s� facem �n a�a fel �nc�t s� putem s�-i control�m �ntr-o oarecare m�sur� �i s� avem posibilitatea "s�-i str�ngem la ou�e"; pe tot timpul mandatului, ca s�-�i fac� treaba...cu sim� de r�spundere �i nu �n interesul lor propriu!!!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 23:18
De la: Dorulet, la data 2010-12-11 15:19:57 Daca-i vorba de ,, oute,, cred ca voi femeile va pricepeti mai bine!
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 02:08
Romania mea ? Romania asta , in prezent e manelizata ! E romania lor, a celor pe care ii alegem ca prostii....de 20 de ani....Pentru o asemenea romanie nu merita sa te sacrifici....Multi au facut-o si nu s-au ales decat cu un sicriu si cu 2mp de pamant....A te sacrifica sau a avea constiinta intr-o asemenea tara ,e un sport periculos....E de preferat sa faci evaziune....sa lucrezi la negru....sa nu platesti impozite....ca la fel de bine traiesti....daca nu chiar mai bine....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 377 mesaje Membru din: 4/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 08:14
De la: Dorulet, la data 2010-12-11 14:59:21well,well, americanii au multe chestii interesante, cum ar fi o mentalitate s�n�toas� �n ce prive�te munca, ceea ce la noi, �n Rom�nia lipse�te aproape cu des�v�r�ire. Asa e! Constiinta! Dar cum s-o trezesti in omul de la tara care l-au votat din nou pe b? Care nu are cu ce sa-si are pamantul? Care se bucura de o galeata si un lighean dar care stie sa gaseasca medici care sa-i evalueze la categoria "alienati"? Cine vrea in adevar sa munceasca nu are unde sau nu li se intocmesc contracte de munca. Romania e ceea ce suntem: niste asistati prin legi promulgate de presedinte inaintea scrutinelor! Cat priveste alegerea, se voteaza ce scrie pe buletinele de vot si nu pe cei pe care ni-i dorim a fi speranta ca se vor indrepta lucrurile.
Nimic nu e imposibil p�n� nu devine imposibil! Galina
|
|
Fosta membra 9am.ro 1761 mesaje Membru din: 22/11/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 09:46
De la: _KARPOV, la data 2010-12-12 02:08:20 RESPECT
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1761 mesaje Membru din: 22/11/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 09:46
De la: Tudor_T, la data 2010-12-12 09:46:29De la: _KARPOV, la data 2010-12-12 02:08:20 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 09:58
De la: Tudor_T, la data 2010-12-12 09:46:29De la: _KARPOV, la data 2010-12-12 02:08:20 Asta ne lipseste........
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 10:55
Va multumesc pentru postari ...
Fara sa vreau sa va supar va mai repet ...incercati sa enumerati ceva concret ....am sa dau eu punctul 2 de la mine .... 1.Americanii au un discurs spus de presedintele tarii numit starea natiunii ...Este o idee destul de buna avand in vedere ca nici un presedinte pana acum nu a intreprins asa ceva ...Primul pas in vindecare este identificarea bolii ... 2.Liste clare si accesibile cu alesii din circumscriptiile electorale care sa fie contactati non stop pe un telverde pentru a spune anumite probleme , obligarea acestora la un raspuns in 24 de ore .Schimbarea legii electorale prin includerea unei articol privind impeachment-ul unui ales si punerea lui pe bara pana la rezolvarea problemei ( de ordin moral,legal,politic etc) , ar fi o prevedere care ar mai taia din puterea liderilor politici care forteaza mana politicienilor . incercati va rog sa fiti de acord sau nu cu punctele si sa le completati cu ale voastre ... si o mica erata : din obisnuita scriu " moral , legal , politic , etc ...." am aflat de curand ca e gresit caci etc vine de la et caetera care se traduce prin si asa mai departe ....dupa cum stim inaintea lui si nu se pune virgula ...stiam ce inseamna insa obisnuinta bate-o vina ... O zi buna . Raporteaza abuz de limbaj |
|
ROMANIA_PRADA_LUI_BASESCU 5 mesaje Membru din: 12/12/2010 |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 11:00
De la: Opris_Vasile123, la data 2010-12-11 14:41:27Cineva m-a intrebat ce solutii vad pentru problemele Romaniei . Adevarul este ca Romania poate sa se ridice doar prin consens adica trebuie sa ne punem de acord cu cateva lucruri si sa incercam sa le impunem . Deocamdata Romania ,sufera de basecenism incurabil !
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 11:18
Cred ca ar fi mai rentabil sa facem niste ""mici revolutii "" locale ...... Sa ne adunam in fata fiecarui birou parlamentar cate 100 de persoane....minim ....si sa pastram cateva ""ore de reculegere "" ....sa le aratam astfel ca stim ca au niste obligatii si ca nu si le indeplinesc....sa simta ca daca nu sunt cu noi ....noi stim ca sunt impotriva noastra ....si ca ii vom mai alege la sfantu' asteapta....Sa nu le mai permitem sa intre in birourile parlamentare pana nu isi fac treaba si pana nu renunta la jumatate din privilegiile pe care le au....Avand in vedere cati parlamentari sunt....cateva mii de persoane ar fi suficiente pentru a destabiliza aceasta mafie cocotata la putere prin manipulare .... Iar la alegerile viitoare sa nu mai alegem partide....Sa ne impunem noi alesii pe plan local.....
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 11:53
De la: _KARPOV, la data 2010-12-12 11:18:37 Articuleaza mai bine ....am nevoie de idei nu de generalitati .....hai ca stiu ca poti ... 1 2 3 ... Sa incepem cu inceputul .... Daca stau pe Alunisului , deci in sectorul 4 ....ce reprezentant ma reprezinta ? din ce circumscriptie fac parte ? stie cineva cum aflu ? numai bine. |
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 12:15
De la: Opris_Vasile123, la data 2010-12-12 11:53:00De la: _KARPOV, la data 2010-12-12 11:18:37 circumscriptia electorala nr.19 bucuresti----reprezentant camera deputatilor DANIELA POPA---P.S.D+P.C. reprezentant senat----DAN VOICULESCU----P.S.D.+P.C.
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 12:17
Daniela POPA
Sinteza activitatii parlamentare �n legislatura 2004-2008 DEPUTAT aleas� deputat �n circumscrip�ia electoral� nr.42 BUCURE�TI pe listele Uniunii Na�ionale PSD+PUR data validarii: 17 decembrie 2004 - HCD nr.36/2004 Membru al Biroului Permanent �n sesiunea parlamentara: feb. - sep. 2007 - Vicepre�edinte sep. 2006 - feb. 2007 feb. - sep. 2006 sep. 2005 - feb. 2006 feb. - sep. 2005 dec. 2004 - ian. 2005 sep. - dec. 2008 - Secretar feb. - sep. 2008 sep. 2007 - feb. 2008 Forma�iunea politic�: PUR-SL - Partidul Umanist din Rom�nia (social-liberal) - p�n� �n mai 2005 c�nd PUR-SL se transform� �n PC - Partidul Conservator Grupul parlamentar: Grupul parlamentar al Partidului Conservator Lider - p�n� �n feb. 2005 Comisii permanente Comisia pentru politic� extern� (din sep. 2005) Comisii permanente comune Comisia pentru afaceri europene a Parlamentului Rom�niei Comisia Parlamentului Rom�niei pentru Integrare European� (dec. 2006) Delegatii ale Parlamentului Rom�niei la organizatii parlamentare internationale: Delega�ia Parlamentului Rom�niei la Adunarea Parlamentar� Euro-Mediteranean� membr� Grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state: Grupul parlamentar de prietenie cu Belgia Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Costa Rica Pre�edinte Activitatea parlamentara �n cifre: Lu�ri de cuv�nt: 1431 (�n 94 �edin�e) Declara�ii politice: 32 (din care 31 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedin��) Lu�ri de cuv�nt �n BP: 71 (�n 52 �edin�e) Propuneri legislative initiate: 75 �ntrebari �i interpelari: 15 Adresa po�tal�: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucure�ti Telefoane (centrala): 021 316 0300, 021 414 1111 E-mail: [email protected] Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 12:23
BUCURESTI
Camera Deputatilor Colegiul 1: Bogdan Olteanu (PNL) Colegiul 2: Daniel Budurescu (PNL) Colegiul 3: Ludovic Orban (PNL) Colegiul 4: Costica Canacheu (PD-L) Colegiul 5. Georgian Pop (PSD+PC) Colegiul 6. Rodica Nassar (PSD+PC) Colegiul 7. Florian Popa (PSD+PC) Colegiul 8. Brandusa Novac (PD-L) Colegiul 9. Theodor Paleologu (PD-L) Colegiul 10. Catalin Croitoru (PD-L) Colegiul 11. Sulfina Barbu(PD-L) Colegiul 12. Cristian Petrescu (PD-L) Colegiul 13. Danile Pirpiliu (PD-L) Colegiul 14. Radu Zatreanu (PD-L) Colegiul 15. Silviu Prigoana (PD-L) Colegiul 16. Sergiu Andon (PSD+PC) Colegiul 17. Ruxadra Jipa (PSD+PC) Colegiul 18. Doina Burcau (PSD+PC) Colegiul 19. Daniela Popa (PC) Colegiul 20. Oana Niculescu-Mizil (PSD) Colegiul 21. Dumitru Chirita (PSD+PC) Colegiul 22. Alina Gorghiu (PNL) Colegiul 23. Aura Vasile (PSD+PC) Colegiul 24. Daniel Geanta (PD-L) Colegiul 25. Elena Udrea(PD-L) Colegiul 26. Florea Damian (PSD+PC) Colegiul 27. Cornel Pieptea (PNL) Colegiul 28. Danut Liga (PD-L) Senat Colegiul 1. Sergiu Nicolaescu (PSD) Colegiul 2. Crin Antonescu (PNL) Colegiul 3. Cristian Diaconescu (PSD) Colegiul 4. Anca Boagiu (PD-L) Colegiul 5. Vasile Blaga (PD-L) Colegiul 6. Cristian Radulescu (PD-L) Colegiul 7. Cristian Topescu (PNL) Colegiul 8. Dan Voiculescu (PC) Colegiul 9. Catalin Voicu (PSD) Colegiul 10. Ecaterina Andronescu (PSD) Colegiul 11. Radu F. Alexandru (PD-L) Colegiul 12. Gabriel Mutu (PD-L) DIASPORA Camera Deputatilor colegiul 1 William Branza - PD-L colegiul 2 Tudor Pantaru - PSD+PC colegiul 3 Mircea Lubanovici - PD-L colegiul 4 Koto Iosif - UDMR Senat colegiul 1 Viorel Riceard Badea - PD-L colegiul 2 Raymond Luca - PNL ALBA Camera Deputatilor Colegiul 1: Calin Potor (PD-L) Colegiul 2: Clement Negrut (PD-L) Colegiul 3: Teodor Atanasiu (PNL) Colegiul 4: Radu Coclici (PSD) Colegiul 5: Corneliu Olar (PD-L) Senat Colegiul 1: Alexandru Peres (PD-L) Colegiul 2: Nicolae Dobra (PD-L) ARAD Camera Deputatilor Colegiul 1: Lucian Rivis Tipei (PD-L) Colegiul 2: Claudia Boghicevici (PD-L) Colegiul 3: Adrian Nitu (PD-L) Colegiul 4: Mihaita Calimente (PNL) Colegiul 5: Florin Ciprian Luca (PSD+PC) Colegiul 6: Marius Sorin Gondor (PD-L) Colegiul 7: Iustin Marinel Cionca-Arghir (PD-L) Senat Colegiul 1: Ovidiu Marin (PD-L) Colegiul 2: Avram Craciun (PSD+PC) Colegiul 3: Constantin Traian Igas (PD-L) ARGES Camera Deputatilor Colegiul 1: Gheorghe Sorin Buta (PD-L) Colegiul 2: Gheorghe Mircea Draghici (PSD+PC) Colegiul 3: Ion Burnei (PSD+PC) Colegiul 4: Andi Sorin Pandele (PD-L) Colegiul 5: Filip Georgescu (PSD+PC) Colegiul 6: Costin Radu Vasilica (PSD+PC) Colegiul 7: Bogdan Niculescu Duvaz (PSD+PC) Colegiul 8: Dominic Andrei Gerea (PNL) Colegiul 9: Cristian Boureanu (PD-L) Senat Colegiul 1: Mircea Diaconu (PNL) Colegiul 2: Constantin Serban Valeca (PSD+PC) Colegiul 3: Constantin Tamga (PSD+PC) Colegiul 4: Mircea Cinteza (PD-L) BACAU Camera Deputatilor Colegiul 1: Tudor Chiuariu (PNL) Colegiul 2: Adrian Popescu (PD-L) Colegiul 3: Ionel Palar (PNL) Colegiul 4: Gheorghe Antochi (PSD+PC) Colegiul 5: Mihai Banu (PNL) Colegiul 6: Valerian Vreme (PD-L) Colegiul 7: Vasile Gherasim (PD-L) Colegiul 8: Iulian Iancu (PSD+PC) Colegiul 9: Viorel Hrebenciuc (PSD+PC) Colegiul 10: Gabriel Petru Vlase (PSD+PC) Senat Colegiul 1: Gabriel Berca (PNL) Colegiul 2: Vasile Nistor (PD-L) Colegiul 3: Catalin Radu Mardare (PSD+PC) Colegiul 4: Elena Mitrea (PSD+PC) BIHOR Camera Deputatilor Colegiul 1: Akos Derzsi (UDMR) Colegiul 2: Petru Lakatos (UDMR) Colegiul 3: Ana Lucia Varga (PNL) Colegiul 4: Nicolae Jolta (PNL) Colegiul 5: Stefan Seremi (PD-L) Colegiul 6: Sorin Ioan Roman (PSD+PC) Colegiul 7: Sonia Maria Draghici (PSD+PC) Colegiul 8: Maria Csilla Peta (UDMR) Colegiul 9: Octavian Bot (PD-L) Senat Colegiul 1: Zoltan Attila Cseke (UDMR) Colegiul 2: Cornel Popa (PNL) Colegiul 3: Petru Filip (PD-L) Colegiul 4: Ioan Mang (PSD+PC) BISTRITA NASAUD Camera Deputatilor Colegiul 1: Radu Emil Moldovan (PSD+PC) Colegiul 2: Nelu Ioan Botis (PD-L) Colegiul 3: Ioan Oltean (PD-L) Colegiul 4: Ioan Tintean (PNL) Senat Colegiul 1: Ioan Zbarciu (PD-L) Colegiul 2: Danut Nicolae Prunea (PSD+PC) BOTOSANI Camera Deputatilor Colegiul 1: Nicolae Rebenciu (PNL) Colegiul 2: Andrei Dolineaschi (PSD) Colegiul 3: Florin Turcanu (PNL) Colegiul 4: Stelica Strugaru Iacob (PD-L) Colegiul 5: Costica Macaleti (PSD) Colegiul 6: Catalin Ovidiu Obuf Buhaianu (PD-L) Senat Colegiul 1: Marcu Gheorghe (PSD) Colegiul 2: Liviu Campeanu (PNL) Colegiul 3: Dan Augustin Humelnicul (PD-L) BRASOV Camera Deputatilor Colegiul 1: Gheorghe Gabor (PNL) Colegiul 2: Constantin Nita (PSD+PC) Colegiul 3: Aurel Mihai Dontu (PNL) Colegiul 4: Nicolescu Tita (PSD+PC) Colegiul 5: Gabrile Andronache (PD-L) Colegiul 6: Lilli Ana Farkas (UDMR) Colegiul 7: Florin Postolachi (PD-L) Colegiul 8: Gheorghe Ialomiteanu (PD-L) Senat Colegiul 1: Iulian Marian Rasliu (PD-L) Colegiul 2: Titus Corlatean (PSD+PC) Colegiul 3: Ioan Ghise (PNL) Colegiul 4: Florian Dumitru Staicu (PD-L) BRAILA Camera Deputatilor Colegiul 1: Diana Adriana Tusa (PNL) Colegiul 2: Eugen Badalan (PD-L) Colegiul 3: Viorel Balcan (PSD+PC) Colegiul 4: Mihai Tudose (PSD+PC) Colegiul 5: Cristian Rizea (PSD+PC) Senat Colegiul 1: Ion Rotaru (PSD+PC) Colegiul 2: Sever Constantin Cibu (PNL) BUZAU Camera Deputatilor Colegiul 1: Adrian Mocanu (PSD+PC) Colegiul 2: George Scutaru (PNL) Colegiul 3: Titi Holban (PNL) Colegiul 4: Alecu Valeriu (PD-L) Colegiul 5: Marian Ghiveciu (PSD+PC) Coleguil 6: Carmen Moldovan (PSD+PC) Colegiul 7: Cezar Preda (PD-L) Senat Colegiul 1: Viorel Constantinescu (PD-L) Colegiul 2: Bigiu Marian Vasile (PNL) Colegiul 3: Ion Vasile (PSD+PC) CALARASI Camera Deputatilor Colegiul 1: Ioan Damian (PSD+PC) Colegiul 2: Eugen Nicolaescu (PNL) Colegiul 3: Dan Motreanu (PNL) Colegiul 4: Stelian Fuia (PD-L) Colegiul 5: Dmutru Boabes (PSD+PC) Senat Colegiul 1: Vasile Nedelcu (PNL) Colegiul 2: Constantin Dumitru (PD-L) CARAS-SEVERIN Camera Deputatilor Colegiul 1: Chisalita Ioan (PSD+PC) Colegiul 2: Gheorghe Hogea (PD-L) Colegiul 3: Ion Tabugan (PNL) Colegiul 4: Valentin Rusu (PD-L) Colegiul 5: Ion Mocioalca (PSD+PC) Senat Colegiul 1: Balan Gheorghe-Pavel (PSD+PC) Colegiul 2: Secasan Iosif (PD-L) CLUJ Camera Deputatilor Colegiul 1: Mircea Giurgiu (PD-L) Colegiul 2: Daniel Buda (PD-L) Colegiul 3: Petru Calian (PD-L) Colegiul 4: Adian Gurzau (PD-L) Colegiul 5: Horea Uioreanu (PNL) Coleguil 6: Cornel Itu (PSD+PC) Colegiul 7: Vasile Soporan (PSD+PC) Colegiul 8: Virgil Pop (PNL) Colegiul 9: Palfi Mozes Zoltan (UDMR) Colegiul 10: Mate Andras Levente (UDMR) Senat Colegiul 1: Mihail Hardau (PD-L) Colegiul 2: Serban Radulescu (PD-L) Colegiul 3: Marius Nicoara (PNL) Colegiul 4: Alexandru Cordos (PSD+PC) CONSTANTA Camera Deputatilor Colegiul 1: Gherghe Dragomir (PNL) Colegiul 2: Mihai Lupu (PNL) Colegiul 3: Ileana-Cristina Dumitrache (PSD+PC) Colegiul 4: Constantin Chirila (PD-L) Colegiul 5: Iorghus Zamfir (PD-L) Coleguil 6: Eduard-Stelian Martin (PSD+PC) Colegiul 7: Radu-Matei Bratianu (PSD+PC) Colegiul 8: Manuela Mitrea (PSD+PC) Colegiul 9: Antonella Marinescu (PSD+PC) Colegiul 10: Maria Stavrositu (PD-L) Senat Colegiul 1: Puiu Hasoti (PNL) Colegiul 2: Nicolae Moga (PSD+PC) Colegiul 3: Alexandru Mazare (PSD+PC) Colegiul 4: Mircea Marius Banias (PD-L) COVASNA Camera Deputatilor Colegiul 1: Edler Andras Gyorgy (UDMR) Colegiul 2: Marton Arpad (UDMR) Colegiul 3: Olosz Gergely (UDMR) Colegiul 4: Horia Grama (PSD+PC) Senat Colegiul 1: Bokor Tiberiu (UDMR) Colegiul 2: Almos Albert (UDMR) DAMBOVITA Camera Deputatilor Colegiul 1: Gabriel Plaiasu (PNL) Colegiul 2: Gheorghe Ana (PSD+PC) Colegiul 3: Ion Stan (PSD+PC) Colegiul 4: Gheorghe Albu (PD-L) Colegiul 5: Georgica Dumitru (PD-L) Colegiul 6: Ion Dumitru (PSD+PC) Colegiul 7: Bogdan Catargiu (PD-L) Colegiul 8: Iulian Vladu (PD-L) Senat Colegiul 1: Adrian Tutuianu (PSD+PC) Colegiul 2: Mircea Andrei (PD-L) Colegiul 3: Gigel Calcan (PD-L) DOLJ Camera Deputatilor Colegiul 1: Mihai Surpateanu (PD-L) Colegiul 2: Constantin Dascalu (PD-L) Colegiul 3: Marian Stroe (PNL) Colegiul 4: Floretin Gust Balosin (PSD+PC) Colegiul 5: Petre Petrescu (PSD+PC) Colegiul 6: Claudiu Manda (PSD+PC) Colegiul 7: Mihai Voicu (PNL) Colegiul 8: Gelu Visan (PD-L) Colegiul 9: Valeriu Zgonea (PSD+PC) Colegiul 10: Ion Calin (PSD+PC) Senat Colegiul 1: Radu Berceanu (PD-L) Colegiul 2: Tudor Udristoiui (PD-L) Colegiul 3: Olguta Vasilescu (PSD+PC) Colegiul 4: Mario Ovidiu Oprea (PNL) Colegiul 5: Mircea Geoana (PSD+PC) GALATI Camera Deputatilor Colegiul 1: Victor Paul Dobre (PNL) Colegiul 2: Mircea Toader (PD-L) Colegiul 3: Carmen Axenie (PD-L) Colegiul 4: Viorel Stefan (PSD+PC) Colegiul 5: Dan Nica (PSD+PC) Colegiul 6: Florin Paslaru (PSD+PC) Colegiul 7: Lucretia Rosca (PSD+PC) Colegiul 8: Bigdan Ciuca (PSD+PC) Colegiul 9: Mihail Boldea (PD-L) Senat Colegiul 1: Laurentiu Chirvasuta (PSD+PC) Colegiul 2: Gheorghe Saghian (PSD+PC) Colegiul 3: Paul Ichim (PNL) Colegiul 4: Marius Necula (PD-L) GIURGIU Camera Deputatilor Colegiul 1: Madalin Voicu (PSD+PC) Colegiul 2: Victor Boiangiu (PD-L) Colegiul 3: Dan Pasat (PNL) Colegiul 4: Daniel Chitoiu (PNL) Senat Colegiul 1: Cezar Magureanu (PNL) Colegiul 2: Vasile Mustatea (PNL) GORJ Camera Deputatilor colegiul 1 Dan Ilie Morega - PNL colegiul 2 Mugurel Surupaceanu - PSD+PC colegiul 3 Cosmin Popescu - PD-L colegiul 4 Constantin Militaru - PD-L colegiul 5 Vasile Popeanga - PSD+PC colegiul 6 Victor Ponta - PSD+PC Senat colegiul 1 Ion Ruset - PD-L colegiul 2 Toni Grebla - PSD+PC HARGHITA Camera Deputatilor colegiul 1 Korodi Attila - UDMR colegiul 2 Kelemen Hunor - UDMR colegiul 3 Antal Istvan - UDMR colegiul 4 Pal Arpad - UDMR colegiul 5 Mircea Dusa - PSD+PC Senat colegiul 1 Gyerko Laszlo - UDMR colegiul 2 Verestoy Attila - UDMR HUNEDOARA Camera Deputatilor colegiul 1 Laurentiu Nistor - PSD+PC colegiul 2 Iosif-Veniamin Blaga - PD-L colegiul 3 Ioan Timis - PNL colegiul 4 Cornel Resmerita - PSD+PC colegiul 5 Monica Iacob-Ridzi - PD-L colegiul 6 Radu Timpau - PNL Senat colegiul 1 Cosmin Nicula - PSD+PC colegiul 2 Dorin Paran - PD-L colegiul 3 Dan Radu Rusanu - PNL IALOMITA Camera Deputatilor colegiul 1 Cristina Pocora - PNL colegiul 2 Marian Neacsu - PSP+PC colegiul 3 Dan Mircea Popescu - PSD+PC colegiul 4 Tinel Gheorghe - PD-L Senat colegiul 1 Tudor Panturu - PD-L colegiul 2 Mihaita Gaina - PSD+PC IASI Camera Deputatilor colegiul 1 Luminita Iordache - PSD+PC colegiul 2 Relu Fenechiu - PNL colegiul 3 Petru Movila - PD-L colegiul 4 Vasile Mocanu - PD-L colegiul 5 Neculai Ratoi - PSD+PC colegiul 6 Anghel Stanciu - PSD+PC colegiul 7 Cristian Adomnitei - PNL colegiul 8 Tudor Ciuhodaru - PSD+PC colegiul 9 Vasile Oajdea - PD-L colegiul 10 Teodor Spinu - PD-L colegiul 11 Cristina Dobre - PNL colegiul 12 Nicusor Paduraru - PD-L Senat colegiul 1 Varujan Vosganian - PNL colegiul 2 Sorin Lazar - PSD+PC colegiul 3 Florin Constantinescu - PSD+PC colegiul 4 Mihaela Popa - PD-L colegiul 5 Dumitru Oprea - PD-L ILFOV Camera Deputatilor colegiul 1 Gabriel Oprea - PSD+PC colegiul 2 Mircea Marin - PD-L colegiul 3 Mihaela Sandru - PD-L colegiul 4 Calin Popescu Tariceanu - PNL Senat colegiul 1 Anghel Iordanescu - PSD+PC colegiul 2 Iulian Urban MARAMURES Camera Deputatilor colegiul 1 Gheorghe Zoicas - PSD+PC colegiul 2 Catalin Chereches - PSD+PC colegiul 3 Nicolae Bud - PD-L colegiul 4 Doru Lese - PD-L colegiul 5 Pavel Horj - PNL colegiul 6 Stefan Beres - UDMR colegiul 7 Vasile Berci - PNL Senat colegiul 1 Liviu Titus Pasca - PNL colegiul 2 Sorin Bota - PSD+PC colegiul 3 Gheorghe Mahai Barlea - PD-L MEHEDINTI Camera Deputatilor colegiul 1 Cornel Ghita - PD-L colegiul 2 Doinita Chircu - PD-L colegiul 3 Viorel Palasca - PNL colegiul 4 Eugen Nicolicea - PSD+PC Senat colegiul 1 Mihai Stanisoara - PD-L colegiul 2 Petre Daea - PSD+PC MURES Camera Deputatilor colegiul 1 Borbely Laszlo - UDMR colegiul 2 Mihai Opriscan - PD-L colegiul 3 Kelemen Attila - UDMR colegiul 4 Victor Socaciu - PSD+PC colegiul 5 Kerekes Karoly - UDMR colegiul 6 Toader Stroian - PD-L colegiul 7 Ciprian Dobre - PNL colegiul 8 Vasile Gliga - PSD+PC Senat colegiul 1 Gyorgy Frunda - UDMR colegiul 2 Marko Bela - UDMR colegiul 3 Petru Basa - PNL colegiul 4 Corneliu Grosu - PSD+PC NEAMT Camera Deputatilor colegiul 1 Stelian Ghita-Eftemie - PD-L colegiul 2 Mihaela Stoica - PD-L colegiul 3 Culita Tarata - PSD+PC colegiul 4 Marius Neculai - PD-L colegiul 5 Ioan Muntean - PSD+PC colegiul 6 Victor Surdu - PSD+PC colegiul 7 Marius Rogin - PD-L colegiul 8 Emil Bostan - PNL Senat colegiul 1 Toader Mocanu - PD-L colegiul 2 Ioan Chelaru - PSD+PC colegiul 3 Ovidius Marcutian - PNL OLT Camera Deputatilor colegiul 1 Daniel Barbulescu - PD-L colegiul 2 Nicolae Stan - PD-L colegiul 3 Marin Bobes - PSD+PC colegiul 4 Valeriu Steriu - PSD+PC colegiul 5 Florin Iordache - PSD+PC colegiul 6 Gigel Stirbu - PNL colegiul 7 Doru Frunzulica - PSD+PC Senat colegiul 1 Mihai Nita - PD-L colegiul 2 Ion Toma - PSD+PC colegiul 3 Dan Sova - PSD+PC PRAHOVA Camera Deputatilor colegiul 1 Cristian Burlacu - PNL colegiul 2 Florin Anghel - PD-L colegiul 3 Gratiela Gavrilescu - PNL colegiul 4 Marian Saniuta - PSD+PC colegiul 5 Mihai Apostoloche - PSD+PC colegiul 6 Razvan Turea - PSD+PC colegiul 7 Adriana Saftoiu - PNL colegiul 8 Adrian Nastase - PSD+PC colegiul 9 George Ionescu - PD-L colegiul 10 Sever Voinescu-Cotoi - PD-L colegiul 11 Roberta Anastase - PD-L colegiul 12 Andrei Sava - PD-L Senat colegiul 1 Georgica Severin - PD-L colegiul 2 Iulian Badescu - PD-L colegiul 3 Teodor Melescanu - PNL colegiul 4 Sorin Chivu - PSD+PC colegiul 5 Daniel Savu - PSD+PC SATU MARE Camera Deputatilor colegiul 1 Gheorghe Ciocan - PSD+PC colegiul 2 Ioan Holdis - PD-L colegiul 3 Viorel Buda - PNL colegiul 4 Varga Attila - UDMR colegiul 5 Erdei Doloczki Istvan - UDMR Senat colegiul 1 Valer Marian - PSD+PC colegiul 2 Tiberiu Gunthner - UDMR SALAJ Camera Deputatilor colegiul 1 Lucian Bode - PD-L colegiul 2 Seres Denes - UDMR colegiul 3 Iuliu Nosa - PSD+PC colegiul 4 Gheorghe Mirel Talos - PNL Senat colegiul 1 Fekete-Szabo Andras Levente - UDMR colegiul 2 Gheorghe Pop - PSD+PC SIBIU Camera Deputatilor colegiul 1 Cornel Stirbet - PD-L colegiul 2 Raluca Turcan - PD-L colegiul 3 Gheorghe Roman - PD-L colegiul 4 Ioan Cindrea - PSD+PC colegiul 5 Silvestru Lup - PSD+PC colegiul 6 Mircea Cazan - PNL Senat colegiul 1 Ion Ariton - PD-L colegiul 2 Viorel Arcas - PSD+PC colegiul 3 Minerva Boitan - PNL SUCEAVA Camera Deputatilor colegiul 1 Sanda Ardeleanu - PD-L colegiul 2 Ioan Balan - PD-L colegiul 3 Eugen Uricec - PD-L colegiul 4 Catalin Nechifor - PSD+PC colegiul 5 Ioan Stan - PSD+PC colegiul 6 Mircea Irimescu - PNL colegiul 7 Gheorghe Coroama - PNL colegiul 8 Eugen Bejinariu - PSD+PC colegiul 9 Dumitru Pardau - PD-L colegiul 10 Gabriel Gospodaru - PD-L Senat colegiul 1 Sorin Fodoreanu - PD-L colegiul 2 Orest Onofrei - PD-L colegiul 3 Gavril Marza - PSD+PC colegiul 4 Tiberiu Prodan - PNL TELEORMAN Camera Deputatilor colegiul 1 Robert Negoita - PSD+PC colegiul 2 Nicolae Banicioiu - PSD+PC colegiul 3 Adrian Badulescu - PD-L colegiul 4 Adrian Florescu PD-L colegiul 5 George Dumitrica - PNL colegiul 6 Marin Almajanu - PNL Senat colegiul 1 Serban Mihailescu - PSD+PC colegiul 2 Romeo Nicoara - PNL colegiul 3 Alexandru Mocanu - PD-L TIMIS Camera Deputatilor Colegiul 1: Horia Cristian (PNL) Colegiul 2: Iosif Stefan Dragulescu (PD-L) Colegiul 3: Marius Cristinel Dugulescu (PD-L) Colegiul 4: Eugenia Maria Barna (PSD+PC) Colegiul 5: Florin Augustin Popoviciu (PD-L) Colegiul 6: Valeriu Tabara (PD-L) Colegiul 7: Constantin Sorin Stragea (PSD+PC) Colegiul 8: Claudiu Taga (PNL) Colegiul 9: Dorel Covaci (PSD+PC) Colegiul 10: Gheorghe Ciobanu (PD-L) Senat Colegiul 1: Gheorghe David (PD-L) Colegiul 2: Nicolae Robu (PNL) Colegiul 3:Constantin Vasile Borza Dorel (PD-L) Colegiul 4: Ilie Sarbu (PSD+PC) TULCEA Camera Deputatilor Colegiul 1: Marian Avram (PD-L) Colegiul 2: Mihai Stroe (PD-L) Colegiul 3: Horia Teodorescu (PSD+PC) Colegiul 4: Marius Octavian Popa (PNL) Senat Colegiul 1: Ion Bara (PD-L) Colegiul 2: Trifon Belacurencu (PSD+PC) VASLUI Camera Deputatilor Colegiul 1: Victor Cristea (PSD+PC) Colegiul 2: Dan Bordeianu (PNL) Colegiul 3: Dragos Iftime (PD-L) Colegiul 4: Adrian Solomon (PSD+PC) Colegiul 5: Viorel Carare (PD-L) Colegiul 6: Mihai Dan Marian (PNL) Colegiul 7: Marian Sarbu (PSD+PC) Senat Colegiul 1: Doina Silistru (PSD+PC) Colegiul 2: Vasile Pintilie (PD-L) Colegiul 3: Cristian David (PNL) VALCEA Camera Deputatilor Colegiul 1: Sorin Stefan Zamfirescu (PD-L) Colegiul 2: Samuil Valcu (PD-L) Colegiul 3: Constantin Maziliu (PSD+PC) Colegiul 4: Vasile Bleotu (PSD+PC) Colegiul 5: Cristian Buican (PNL) Colegiul 6: Aurel Vladoiu (PSD+PC) Senat Colegiul 1: Florian Laurentiu Coca (PSD+PC) Colegiul 2: Valentin Emilian Francu (PNL) Colegiul 3: Jurcan Dorel (PD-L) VRANCEA Camera Deputatilor Colegiul 1:Razvan Mustea Serban (PD-L) Colegiul 2: Angel Talvar (PSD+PC) Colegiul 3: Nini Sapunaru (PNL) Colegiul 4: Sorin Cristian Dumitrescu (PSD+PC) Colegiul 5: Alin Trasculescu (PD-L) Colegiul 6: Ciprian Nicolae Nica (PSD+PC) Senat Colegiul 1: Sorina Placinta (PD-L) Colegiul 2: Miron Mitrea (PSD+PC) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 12:26
* BUCURESTI - Senatori - Colegiul Uninominal 8
Municipiul Bucuresti. Are in componenta urmatoarele colegii: Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 18; Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 19; ________ Circumscriptia electorala Bucuresti cuprinde 40 colegii uninominale: 28 Colegii uninominale pentru alegerea Camerei Deputatilor si 12 Colegii uninominale pentru alegerea Senatului Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 13:09
Bei ! Noi cei din sectorul 3 ...sa nu-i mai platim gunoiul lui prigoana pana nu simtim...pe pielea noastra ca e cu noi....Sa-i "ardem" in primul rand pe parlamentarii care au afaceri....Sa nu ne mai adresam cu cereri de servicii la cei care stim ca sunt clientii politicienilor de la putere....Sa nu mai vizitam magazinele lor.... de exemplu cele ale lui popoviciu.... Sa nu mai facem rating televiziunilor mogulilor avand in vedere ca au legatura cu politica sau care au dovedit ca sunt papusari....( antena si realitatea ) Sa nu mai cumparam ziarele celor care sunt legati de clasa politica..... Sa nu mai apelam la avocatii care au legatura cu puterea....Sa nu mai "punem" botu' la manifestatiile lor comemorative ....Sa nu iesim in strada cand ne cheama la sarmale sau carnati....Sa-i dam dracului de cate ori avem ocazia..... Sa simta ca sunt ignorati.. Sa ne plimbam prin zona cotroceni....sa fotografiem palatul si sa dam impresia ca ....pregatim ceva.....Sa facem acelasi lucru in zona palatului victoriei....in zona parlamentului....Sa inceapa sa le fie frica de noi....Sa simta ca oricand pot fi aruncati in lada de gunoi a istoriei....Au picat si altii mai tari decat ei....iorga...armand calinescu...corneliu zelea codreanu....maniu...mihalache....lucretiu patrascanu....si chiar ceausescu nicolae si elena......
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 13:50
De la: Dorulet, la data 2010-12-11 14:59:21well,well, americanii au multe chestii interesante, cum ar fi o mentalitate s�n�toas� �n ce prive�te munca, ceea ce la noi, �n Rom�nia lipse�te aproape cu des�v�r�ire. Ar vreaei saracii romani locuri de munca,dar le vind toate fabricile ,ca pe FLOTA ,ca are Nutzica rata la banca !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 14:08
XYW ..pune sursa informatiei cu circumscriptiile te rog frumos ...
Multzam fain anticipat . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 14:19
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 14:21
www.cdep.ro/pls/parlam/structura.ce?cir=41
www.euroavocatura.ro/institutii/6999/BUCURESTI_-_Deputati_-_Cole... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 14:27
De la: XYW, la data 2010-12-12 14:21:37www.cdep.ro/pls/parlam/structura.ce?cir=41 Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
|
|

...dar s� nu uit�m c� tot noi suntem cei care-i alege pe "cei de sus"!!!