Info
x
Continuare studentii romani sclavi - atac cu bomba
|
stan_s_gheorghe 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 11:43
Buna ziua,
Domnilor, extrem de greu de trecut cu privirea, va rog sa aveti in vedere comentariul unui domn, cu privire la faptul ca PD-L-isti intervin asupra comentarilor. Va rog, cat o sa mai permitem sa fim prostiti pe fata, practic v-au postat un subiect despre o posibila orgie sexuala si gata, asta ca sa treceti peste o problema extrem de grava, si la drept vorbind a avut efect. Domnilor, chiar asa de ingusti suntem, cat o sa le mai permitem acestor oameni sa-si bata joc de noi? Azi dimineata am primit o vizita din partea politiei cu privire la atacul cu bomba despre care am facu vorbire ieri, da', de ce nu-si fac ei treaba, de ce nu respecta ei legea, sa nu mai vin eu cu bombe? Asa cum le-am mentionat si dansilor, ei nu respecta legea, nici eu nu o respect, PUNCT! Va rog sa transmite-ti mesajul respectiv cat mai multor persoane, pentru ca ei nu vor sa faca cazul public Multumesc, si in cursul zilei de astazi, daca cei de la 9 am o sa-mi permita, o sa redau in linii generale o parte din situatie Gheorghe Stan Raporteaza abuz de limbaj |