Info
x
Multumiti lui dumnezeu ca basescu e presedinte !!!
|
eurodacicus 47 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 15:20
DACA BASESCU NU ERA PRESEDINTE SI ERA GIOANA INVATATI IN LOC DE ROMANA,,STRAINEZA".
CE USOR ARUNCATI CU NOROI INTR UN OM ROMAN ,DEMN ,CINSTIT. IL RESPECT PENTRU ONESTITATEA SI VERTICALITATEA SA MORALA CUM SA NU RESPECT UN OM CARE LA NIVEL DE PRESEDINTE RECUNOASTE CA TIGANII-SI NU RROMII-DE CAND SUNT IN MAJORITATE ISI PROCURA HRANA ZILNICA DIN CERSIT SI HOTIE???? VA PUP DIN INIMA DOMNULE PRESEDINTE PENTRU ONESTITATE SI PENTRU MINE VETI FI--OMUL---BASESCU. NU SUNT NICI RASIST,NICI XENOFOB SI URASC DIN INIMA ACESTE NOTIUNI-DAR RECUNOSC PE FATA CA-MI IUBESC NATIA--ROMANA--NEAMUL---ROMANESC-- LIMBA ROMANA-- TARA--ROMANIA SI NU POT FI DE ACORD CA SA FIM ETICHETATI DREPT TIGANI DOAR PENTRU CA UN FOR NUMIT ACADEMIA ROMANA NU A LUAT ATITUDINE LA APARITIA ACESTUI CAVANT ATAT DE INSINUOS--RROM--CEI DIN STRAINATATE NESTIIND CA ESTE O HOTIE TIGANEASCA DE A UMPLE NATIA ROMANA DE RUSINE ORIUNDE IN LUME--- CE STRAIN POATE DEOSEBI RROM DE ROMAN NICIUNUL--EI STIU DE TIGANI DAR TIGANII SE AUTOINTITULEAZA SMECHERESTE ROMANI DOAR PENTRU CA ETNIA LOR VREMELNICA VINE MOMENTAN DIN ROMANIA. ASTA PANA CAND SI NOI VOM FACE CA CEILALTI EUROPENI SI AI VOM TRIMITE DE UNDE AU VENIT----I N D I A . CA SUNTEM SATUI DE HOTII SI CERSETORII. NU S DE ACORD CU VLAD TEPES SA I PUN IN TEAPA DAR SUNT DE ACORD CA TOTI HOTII SI CERSETORII SI HOTII TIGANI SA FIE EXPULZATI IN IDIA--SA FURE ACOLO CAT OR VREA--DACA VOR AVEA CE . Raporteaza abuz de limbaj
APARATOR AL CREDINTEI CRESTINE -IN TATAL,FIUL SI DUHUL SFANTI
I UBITOR DE NEAM SI TARA
IUBITOR AL NUMELUI SACRU DE ROMAN SI ROMANIA
IUBITOR DE LIMBA ,OBICEIURI SI TRADITII ROMANESTI
DUSMAN NEIMPACAT AL TRADATORILOR DE NEAM SI LIMBA,AL TRADATORILOR DE TERITORII SFANTE ROMANESTI -CARE TREBUIE ALIPITE LA PATRIA MAMA-NIMENI SA NU UITE ASTA
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 15:36
De la: eurodacicus, la data 2010-11-30 15:20:43DACA BASESCU NU ERA PRESEDINTE SI ERA GIOANA INVATATI IN LOC DE ROMANA,,STRAINEZA". Basescu este demn, cinstit si onest? Ma faci sa rad! Tocmai el condamna hotia ? El care fura si minte cu nerusinare? Apropo...de multe ori a aparut in compania tiganilor, chiar se distra impreuna cu ei. E adevarat ca era in campanie, si era vorba de tigani instariti, cu foarte multi bani. sau el condamna doar pe cei saraci???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 18:23
Crapa-o-ar basescu intr-o mie de bucati pana maine dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
9am243985 15 mesaje Membru din: 30/11/2010 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 21:03
La atitia prosti care-si tocesc genunchii pe la biserici pentru o sarma si se inchina la lemne si lut in sarcofag,trebuia si un
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 21:50
Mai, ati tratat careva cu vreun lunetist pentru maine???? Sa-l ia la fix pe fraudulos, si sa-l trimita pe lumea cealalta!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 22:44
De la: eurodacicus, la data 2010-11-30 15:20:43DACA BASESCU NU ERA PRESEDINTE SI ERA GIOANA INVATATI IN LOC DE ROMANA,,STRAINEZA". ..ba vlad sa vina...! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 23:13
De la: eurodacicus, la data 2010-11-30 15:20:43DACA BASESCU NU ERA PRESEDINTE SI ERA GIOANA INVATATI IN LOC DE ROMANA,,STRAINEZA". Aloo, paleoeuropeanus, ai dormit bine azi-noapte? Sigur n-ai facut pipi in pat? Pustiulica, ceiutul ala pe care-l bei tu e cu etnobotanice, sa stii de la nenea ca nu e bun si sa nu mai pui botu' in ceasca lu' tac-tu! Daca el e dus cu pluta, tu, un vlastar de nadejde al Romanicii, trebuie sa cresti mare si sa nu mai faci prostii! Promiti, micutule pionier? "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:17
ASTAZI A MURIT ONOAREA ARMATEI ROMANE!!!!
Stiu prieteni ca guvernantii nostri sunt niste ticalosi, stiu ca basescu e un netrebnic care isi gaseste un summit obscur pentru a nu participa asa cu ar fi trebuit la parada de ziua nationala a Romaniei de la Bucuresti!!!! De ce n-a participat??? Pentru ca ii tataie dosul de teama ca vreun militar ar fi putut intoarce arma pentru al storci!!!!! Dovezi??? De ce nu a dat mana cu barbatii din trupele combatante din Afganistan? De ce a dat mana doar cu femeile, cu infirmierele imbracate in uniforme militare si fara arme?????? S-a dus ca un nesimtit sa doarma la un summit OSCE, unde nici nu era nevoie de un demnitar de rangul lui, SI ASTA DE ZIUA NATIONALA A ROMANILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da, asta patesti cand iti bati joc de propriul popor si il condamni la foamete, trebuie sa te ascunzi haituit ca un soarece si toate astea pentru a fura el si clanul sau PDL cat mai mult, mai mult, si mai mult, ahhh, totul, sa jecmanim totul!!!!!!!!!!!! Astazi nelegitimul traian basescu a recunoscut in mod tacit ca NU este presedintele Romaniei, ci este seful unui clan mafiot, clanul PD-L. Stiu ca Oprea e slugoiul lui basescu si asa in batjocura l-a desemnat pe leguma boc sa dea tonul la parada, intr-o desavarsita incalcare si sfidare a Constitutiei!!!! Uite asa de-a dreacu`, numai sa crape PSD-istii de ciuda!!!! Fix numai ca sa ii ofticam pe cei din opozitie!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu mai conteaza onoarea, nu mai conteaza valorile, nu mai conteaza ABSOLUT NIMIC PENTRU ACESTI SCELERATI!!!!!!!!! INADMISIBIL INSA, MI S-A PARUT FAPTUL CA MILITARII S-AU SUPUS !!!!!!!!!!!!! ACESTA E MOTIVUL PENTRU CARE SUSTIN CA ARMATA ROMANA NU MAI ARE ONOARE, TRANSFORMANDU-SE INTR-O BANDA DE MERCENARI SI ATAT!!! CE AR FI TREBUIT SA O FACA????? CAND A FOST DESEMNAT DE SLUGOIUL OPREA NENOROCITUL DE BOC, MILITARII AR FI TREBUIT SA JUDECE CUI LI SE SPUNE SA DE-A ONORUL SI SA ZICA: CUI PASTELE MASII SA DAM ONORUL???!!!!!!!!!!! EI BINE, NUUUU! NOI REFUZAM SA DAM ONORUL, NOI MILITARII REFUZAM SA MAI PARTICIPAM LA PARADA INDIFERENT CARE AR FI FOST CONSECINTELE!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 19:09
Republica a murit, gaozarul_ei_sef a tulit-o in alte zari de ZIUA NATIONALA A ROMANIEI!
JOS DICTATORUL! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 12:38
De la: eurodacicus, la data 2010-11-30 15:20:43 Serios,il respecti pentru onestitatea sa ? 1. In campania pentru alegeri la primaria Bucuresti a promis ca daca va fi ales aceea va fi prioritatea sa si 8 (opt) ani, adica doua mandate, nu va parasi acest angajament fata de bucuresteni; A MINTIT, a plecat la patru luni dupa ce a fost reales primar general!"Dati-mi Consiliul General si fac BUCURESTIU bec"... 2. La referendumul urmat suspendarii sale, la mitingul din Piata Universitatii a promis ca o data la trei luni, in ultima Sambata, se va intalni chiar acolo cu cetatenii. A MINTIT, nu a venit nici macar prima oara! 3. Inainte de referendum, s-a obligat sa demisioneze in umatoarele 5 minute dupa ce Parlamentul va vota suspendarea sa. A MINTIT, jalnic, ridicol! 4. la sfarsitul anului 2008 cand incalcand Constitutia si-a asumat public rolul de sef de campanie al PDL, le spunea profesorilor si romanilor, in general, cu autoritatea lui de presedinte ca exista banii necesari pentru majorarea cu 50% a salariilor profesorilor dar guvernul liberal nu vrea. De ce nu le da profesorilor banii retroactiv de la 1 octombrie cum le-a promis? Doar exista o lege aprobata in Parlament pe care o invoca de trei ori pe zi. De ce? Raspunsul este unul singur pentru ca i-a MINTITcu nerusinare! 5. cand partidele isi pregateau candidatii pentru alegerile parlamentare presedintele PD - Traian Basescu (presedintele, nu scula sa Boc) a decis sa-l prezinte cetatenilor pe Theodor Stolojan pentru pozitia de prim-ministru. Basescu a stiut de la bun inceput ca nu-l vrea pe Stolojan care din cand in cand are puseuri de personalitate. A stiut ca si in 2004 cum poate scapa de �draga Stolo�. Exact cum spuneam manipulandu-l si folosind crizele trecatoare de demnitate ale lui Stolojan. A facut manevrele cunoscute, l-a desemnat prim-ministru apoi a facut ceea ce stia ca va declansa puseul de personalitate al lui Stolojan. I-a transmis lista cu membrii Guvernului fara sa-l consulte. Evident ca a scapat de el si si-a numit � scula! De la bun inceput Traian Basescu a MINTITcu nerusinare! 6. cand pe banii statului s-a intors cu dosul la Cotroceni pentru a se instala pe scaunul de sef de campanie al PD si facea vizite electorale prin intreprinderi, anunta ca � a vorbit el si � nu se vor concedia oameni. Nici n-a ajuns bine la Bucuresti ca, deja, concedierile au inceput. Ca ne-a MINTITpe noi � nimic nou! Dar pe oamenii aceia speriati de perspectiva somajului, Traian Basescu i-a MINTITcu nerusinare! 7. �Fiica mea este mult mai desteapta decat o credeti, e totusi un copil care a terminat in Statele Unite, la James Madison University�.Stim toti ca de fapt nu a terminat nimic ,ca nu are diploma JMU si ca nu a fost studenta full-time 8. Tot B�sescu s-a declarat un adversar al votului uninominal condamnand acest sistem in vremurile cand Pdul era la pamant . Dup� ce PD ul a ajuns sa stea bine in optiunile de vot a trecut, brusc, �n tab�ra sus�in�torilor acestui sistem de vot stiut fiind ca practic acest sistem avantajeaza doar primele doua partide .Mai mult ,a garantat si reforma clasei politice prin acest sistem . 9. �din pacate insa, in justitie inca avem un nivel ridicat de coruptie�- presedintele Traian Basescu -20 februarie 2006, la sedinta de bilant a Parchetului General "Nu voi inceta sa fac din justitie un actor principal al declaratiilor mele publice, pentru ca este una din marile probleme pe care Romania le are."- Traian Basescu� v.s �26 februarie 2009 CSM: "Probabil c� �i atmosfera creat� �n jurul sistemului de justi�ie din Rom�nia este o atmosfer� care �i �ndeamn� pe foarte mul�i oameni s� p�r�seasc� sistemul imediat ce �ndeplinesc condi�iile s� o fac�." "�i trebuie s� recunoa�tem c� atacarea generalizat� a sistemului pentru cazuri care nu plac nim�nui. Dar distribuirea oprobriului pe �ntregul sistem, pe to�i magistra�ii, cea mai mare parte dintre ei oameni cinsti�i �i buni judec�tori, judec�tori cu experien��, procurori cu experien��, �i face pe unii s� �i p�r�seasc� meseria prin pensionare."- Traian Basescu CSM-26.02.2009 etc etc etc ... Parerea mea domnule este ca sunteti putin "dus cu pluta" daca ...ii admirati onestitatea lui Baselu ! .Mai bine spuneti dom'le ca un nene pe care il stiu eu ( imi vinde cartofi la piata) ,ala il iubeste ca cica are "oua" in el ...Sa lauzi insa onestitatea lui Basescu,asta este ceva ce doar un MAAAAAREEEE pupincurist poate face,unul teribil de infocat .... |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 09:33
De la: vaneamarin, la data 2010-12-02 12:38:23De la: eurodacicus, la data 2010-11-30 15:20:43 Prietene Vanea, vorbesti cu un nebun, cu un scapat de la ospiciu!!!!!!!! Pai la cat ne-a mintit basescu in fata, si la cat minte si acum, la lipsa sa mizerabila de scrupule sa mai sustii ca cumatrul Mondialului e onest si ca mai are si ....ha, ha, ha..........cum..morala, trebuie sa fi complet ticnit!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 10:39
De la: 9am178165, la data 2010-12-03 09:33:25De la: vaneamarin, la data 2010-12-02 12:38:23De la: eurodacicus, la data 2010-11-30 15:20:43 DECI TI-AI DAT SI TU SEAMA CA ESTI..........TICNITA,E UN INCEPUT,TINE-O TOT ASA....
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 23:25
De la: 9am178165, la data 2010-12-03 09:33:25De la: vaneamarin, la data 2010-12-02 12:38:23De la: eurodacicus, la data 2010-11-30 15:20:43 E acelasi ticnit, stimata doamna, care posteaza pe topicul "presecaria basecsu: vagauna cu cretini a unui gropar (al Romaniei}". Un dictator trebuie sa aiba viermii prea-jos-pusi [dar platiti gras] pentru a-si duce jobul la "bun" sfarsit: sfarsitul Romaniei! JOS DICTATORUL! |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:27
De la: vasile_vali, la data 2010-12-03 23:25:42De la: 9am178165, la data 2010-12-03 09:33:25De la: vaneamarin, la data 2010-12-02 12:38:23De la: eurodacicus, la data 2010-11-30 15:20:43 MAI COD PENAL,STAI IN CASA AZI,( MAI BINE-ZIS IN CORT ) CA IES VANATORII SA FACA POC-POC.........
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:52
Bai Eurodacicus,stii ce propun eu ?! Sa faca Base un referendum inainte de alegerile locale pe chestia cu rromii si tiganii...
.Hai ca a mers sistemul, iar o parte din romani sunt adevarati carasi aurii... Aia care voteaza sa se numeasca astia "tigani" nu rromi,de emotia evenimentului combinata cu prostie cumplita,poate voteaza si cu alesu' local al PDLului.... PS:Inainte de algerile europarlamentare ii intrebam ce parere au de reabilitarea Maresalului Antonescu, iar la alegerile parlamentare ii intrebam cand sa fie Ziua Nationala ,vara sau primavara . .... .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:10
De la: eurodacicus, la data 2010-11-30 15:20:43DACA BASESCU NU ERA PRESEDINTE SI ERA GIOANA INVATATI IN LOC DE ROMANA,,STRAINEZA". nene,daca mamica ta avorta,in loc sa ne dai lectii de buna purtare,acum erai departe...exact cum iti sunt creierii mataluta....departe rau de realitatea cotidiana....
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:12
De la: 9am178165, la data 2010-11-30 21:50:20Mai, ati tratat careva cu vreun lunetist pentru maine???? Sa-l ia la fix pe fraudulos, si sa-l trimita pe lumea cealalta!!!!!!!!!!!!!! neah,tocmai d'aia a plecat in bantustan si i-a cedat locu' lu' ala mic,negru si urat care sufla greu....il sti...era tac'su...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:15
Doamne, necunoscute sunt caile tale
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:27
De la: Ingrid, la data 2010-12-04 11:15:36Doamne, necunoscute sunt caile tale si george nu mai vine,bratu' lui prin carciumi,mii de morti imparte....mortii mamii ei de lume....si george tot nu vine....
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:30
De la: XYW, la data 2010-12-04 11:27:06De la: Ingrid, la data 2010-12-04 11:15:36Doamne, necunoscute sunt caile tale Da, e deschis pana pleaca ultimul client... sa traiti bineee cu nadragii-n vinee--- .... ooops, n-am avut alta rima
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:46
De la: XYW, la data 2010-12-04 11:12:59De la: 9am178165, la data 2010-11-30 21:50:20Mai, ati tratat careva cu vreun lunetist pentru maine???? Sa-l ia la fix pe fraudulos, si sa-l trimita pe lumea cealalta!!!!!!!!!!!!!! E RASUFLATA........... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:49
De la: Silver9AM, la data 2010-12-04 11:46:28De la: XYW, la data 2010-12-04 11:12:59De la: 9am178165, la data 2010-11-30 21:50:20Mai, ati tratat careva cu vreun lunetist pentru maine???? Sa-l ia la fix pe fraudulos, si sa-l trimita pe lumea cealalta!!!!!!!!!!!!!! fratioare,da' si chelbosu-i rasuflat,mai nou a-nceput sa vanda dude pe aleile unde ma-sa facea gogosi si vindea seminte...
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:54
De la: XYW, la data 2010-12-04 11:49:17De la: Silver9AM, la data 2010-12-04 11:46:28De la: XYW, la data 2010-12-04 11:12:59De la: 9am178165, la data 2010-11-30 21:50:20Mai, ati tratat careva cu vreun lunetist pentru maine???? Sa-l ia la fix pe fraudulos, si sa-l trimita pe lumea cealalta!!!!!!!!!!!!!! DE CE DE MAMA ? NICI NU S-A RACIT BINE........SI AI CUMPARAT TU GOGOSI SI SEMINTE DE LA EA ? POATE PUTINA DECENTA......NU STRICA,PARCA STIU PE CINEVA CARE FACEA APEL LA ASA CEVA...........
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 12:00
De la: Silver9AM, la data 2010-12-04 11:54:51De la: XYW, la data 2010-12-04 11:49:17De la: Silver9AM, la data 2010-12-04 11:46:28De la: XYW, la data 2010-12-04 11:12:59De la: 9am178165, la data 2010-11-30 21:50:20Mai, ati tratat careva cu vreun lunetist pentru maine???? Sa-l ia la fix pe fraudulos, si sa-l trimita pe lumea cealalta!!!!!!!!!!!!!! Ce pretentii sa ai de la un manelist din Prazilia! Zi XYW si trage apa! |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 12:25
De la: Silver9AM, la data 2010-12-04 11:54:51De la: XYW, la data 2010-12-04 11:49:17De la: Silver9AM, la data 2010-12-04 11:46:28De la: XYW, la data 2010-12-04 11:12:59De la: 9am178165, la data 2010-11-30 21:50:20Mai, ati tratat careva cu vreun lunetist pentru maine???? Sa-l ia la fix pe fraudulos, si sa-l trimita pe lumea cealalta!!!!!!!!!!!!!! fratioare,io ti-am relatat ca fac abstractie de la regulile de bun simt tradatorii natiei romane,indiferent de nume sau renume,aici se incadreaza 99,99% dintre politicienii actuali ai romaniei...
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 12:27
De la: BlackFriday, la data 2010-12-04 12:00:04De la: Silver9AM, la data 2010-12-04 11:54:51De la: XYW, la data 2010-12-04 11:49:17De la: Silver9AM, la data 2010-12-04 11:46:28De la: XYW, la data 2010-12-04 11:12:59De la: 9am178165, la data 2010-11-30 21:50:20Mai, ati tratat careva cu vreun lunetist pentru maine???? Sa-l ia la fix pe fraudulos, si sa-l trimita pe lumea cealalta!!!!!!!!!!!!!! blecica,nimeni nu te poate baga acolo un' ti-e locu,deoarece-i o lume virtuala,ca atare nici io nu te mai bag in seama,esti prea mic,prea insignifiant,prea minuscul,micron,picatura,guguloi....haidi pa si incearca sa-ti gasesti singur locu'...
|
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 13:00
jos tradatorii natiei,la puscarie cu clanul basescu
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase s�lbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 13:11
De la: sunt_al_naibii, la data 2010-12-05 13:00:51jos tradatorii natiei,la puscarie cu clanul basescu ATUNCI DUTE .......
|
|
9am244110 10 mesaje Membru din: 6/12/2010 |
Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 02:00
De la: Silver9AM, la data 2010-12-05 13:11:29Dracul,nu primeste decit p e Basescu si pupincuristii lui ,deCraciunDe la: sunt_al_naibii, la data 2010-12-05 13:00:51jos tradatorii natiei,la puscarie cu clanul basescu
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 13:04
De la: 9am244110, la data 2010-12-06 02:00:23De la: Silver9AM, la data 2010-12-05 13:11:29Dracul,nu primeste decit p e Basescu si pupincuristii lui ,deCraciunDe la: sunt_al_naibii, la data 2010-12-05 13:00:51jos tradatorii natiei,la puscarie cu clanul basescu ATUCI IN SEARA DE CRACIUN..........PAPA !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|

in el ...Sa lauzi insa onestitatea lui Basescu,asta este ceva ce doar un MAAAAAREEEE pupincurist poate face,unul teribil de infocat ....
.Hai ca a mers sistemul, iar o parte din romani sunt adevarati carasi aurii... Aia care voteaza sa se numeasca astia "tigani" nu rromi,de emotia evenimentului combinata cu prostie cumplita,poate voteaza si cu alesu' local al PDLului....