back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Un vot va rog.

 


 
 
Tilviu

3 mesaje
Membru din: 6/05/2009
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 21:38

www.petitieonline.ro/petitie-p44837053.html
Te rog frumos daca vrei sa citesti si sa semnezi aceasta petitie , e referitoare la criteriile de incadrare grad persoane cu handicap, acele criterii sunt facute parca impotriva persoanelor cu handicap.De aceea am initiat aceasta petitie si m-as bucura daca ai semna si ai incerca si la altii.


Nu e vorba de o lege.Este distinctie intr-o Lege si un Ordin al unui ministru.

Ordinul este inferior Legii, insa in cazul de fata Legea 448/2006 face referire la drepturile persoanelor cu handicap.Toate persoanele cu handicap sunt supt jurisdictia acestei legi, insa cea care face incadrarea sau selectia petru a beneficia de drepturile conferite de lege, este acest Ordin 762/2007.

Insa acest Ordin a inlocuit altul mai bun, in sensul ca celalat trata cu respect persoanele cu handicap, era facut si adaptat la legislatia Europeana.De fapt a fost facut in perioada cand Romania trebuia sa-si adapteze legislatia la cea Europeana din cauza aderarii.Insa dupa aderare au schimbat placa cu Pers. cu hadicap.Astfel au schimbat acel Ordin European cu unul din anu 1992, care nu era bun ASTFEL nu trebuia adaptat legislatiei europene. Aceasta petitie are tocmai acest scop, sa revenina la celalat Ordin care trata cu respect persoanele cu handicap










| Varianta pentru tiparire a topicului Un vot va rog.
Mergi la: