Info
x
Sub mandatele mele poporul traieste bineeeee !
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 20:38
Sub mandatele mele ,am construit fabrici ,uzine,scoli,spitale,sali de sport pentru sanatatea poporului,care pe 6 decembrie 2009 mau reales.Am majorat cu 50% salariile profesorilor ,medicii nu suporta clima din Romania si pleaca pe alte meleaguri insorite,am construit case care stau goale ,ca nu au piscina si barca cu motor.
Poporul nu vrea sa munceasca si pleaca in Spania,satul de bineeeee! Unde mai gasiti voi presedinte ca mine ????
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
9am243939 8 mesaje Membru din: 28/11/2010 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 19:55
Vreti sa va convingeti ,mergeti in localitatea FISTICI din Cozmesti
Raporteaza abuz de limbaj |
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 23:39
De la: 9am243939, la data 2010-11-28 19:55:04Vreti sa va convingeti ,mergeti in localitatea FISTICI din Cozmesti Eu prefer la Bruxelles
Raporteaza abuz de limbaj
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 13:07
Bravooooooooo
Raporteaza abuz de limbaj |