back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De vorba cu bugetarii speciali si secreti, cei carora basescu le pastreaza privilegiile intacte

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 18:01

De la: 9am178165, la data 2010-12-26 17:35:54
De la: 9am178165, la data 2010-12-26 17:10:09A sosit Craciunul si doresc sa ridic un pahar de sampanie in cinstea Majestatii Sale Regele Mihai al Romaniei precum si in cinstea membrilor Casei Regale a Romaniei!!!
De asemenea ridic paharul de vin cinstea d-lor Crin Antonescu si a lui Daniel Constantin, carora le doresc un viitor politic consistent!!! Nu uitati d-lor ca partidele cu doctrina liberala si cele conservatoare au fost intotdeauna apropiate si poate chiar inrudite.
D-lor politicieni, sunteti tineri, sunteti puternici si mai ales sunteti inteligenti!!! Ei bine, colaborand indeaproape pentru a readuce monarhia constitutionala in Romania, readuceti in tara normalitatea, stabilitatea, valorile autentice si progresul. Nu uitati ca Securitatea romaneasca care se zbate de ceasul mortii in aceste momente sa mentina tara in primitivism, ignoranta si negativism, nu a evoluat deloc si actioneaza si acum cu metodele anilor `50 ( a se viziona filmul romanesc "Portretul luptatorului la tinerete"). Nu uitati d-lor ca Securitatea, aceasta forta retrograda, este extrem de stereotipa si desueta in actiuni, prin urmare, AICI PUTETI CASTIGA UN ASCENDENT IN FATA EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Domniile voastre ati dovedit suplete mentala, creativitate, intransigenta, prezenta de spirit, si astfel ati dovedit ca puteti urni Romania din conul de umbra in care a intrat, realizand MARELE SALT: ACELA SPRE O DEMOCRATIE AUTENTICA SI IN FAPT NU DOAR IN DECLARATII , SI CONSOLIDATA DE TIPUL CELOR DIN EUROPA DE VEST, AVAND-UL CA MONARH PE MAJESTATEA SA MIHAI AL ROMANIEI SI CA PARTIDE LA PUTERE, PE CEL NATIONAL LIBERAL SI PE CEL CONSERVATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN MAJESTATEA VOASTRA SI D-LOR POLITICIENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VEZI CA IMPARATUL TAU I-A NISTE PASTILE DE PROST-TATA,SI URINEAZA MAI CU SPUME........DECI CE AI BAUT TU NU E SAMPANIE ........IAR CA SA MANANCI CONSERVE LIBERA..ASTA O SA FIE CAM GREU..........

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 18:06

De la: 9am178165, la data 2010-12-26 17:10:09A sosit Craciunul si doresc sa ridic un pahar de sampanie in cinstea Majestatii Sale Regele Mihai al Romaniei precum si in cinstea membrilor Casei Regale a Romaniei!!!
De asemenea ridic paharul de vin cinstea d-lor Crin Antonescu si a lui Daniel Constantin, carora le doresc un viitor politic consistent!!! Nu uitati d-lor ca partidele cu doctrina liberala si cele conservatoare au fost intotdeauna apropiate si poate chiar inrudite.
D-lor politicieni, sunteti tineri, sunteti puternici si mai ales sunteti inteligenti!!! Ei bine, colaborand indeaproape pentru a readuce monarhia constitutionala in Romania, readuceti in tara normalitatea, stabilitatea, valorile autentice si progresul. Nu uitati ca Securitatea romaneasca care se zbate de ceasul mortii in aceste momente sa mentina tara in primitivism, ignoranta si negativism, nu a evoluat deloc si actioneaza si acum cu metodele anilor `50 ( a se viziona filmul romanesc "Portretul luptatorului la tinerete"). Nu uitati d-lor ca Securitatea, aceasta forta retrograda, este extrem de stereotipa si desueta in actiuni, prin urmare, AICI PUTETI CASTIGA UN ASCENDENT IN FATA EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Domniile voastre ati dovedit suplete mentala, creativitate, intransigenta, prezenta de spirit, si astfel ati dovedit ca puteti urni Romania din conul de umbra in care a intrat, realizand MARELE SALT: ACELA SPRE O DEMOCRATIE AUTENTICA SI IN FAPT NU DOAR IN DECLARATII , SI CONSOLIDATA DE TIPUL CELOR DIN EUROPA DE VEST, AVAND-UL CA MONARH PE MAJESTATEA SA MIHAI AL ROMANIEI SI CA PARTIDE LA PUTERE, PE CEL NATIONAL LIBERAL SI PE CEL CONSERVATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN MAJESTATEA VOASTRA SI D-LOR POLITICIENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 00:03

De la: 9am178165, la data 2010-12-26 18:06:18

Sa va auda D-zeu si sa vina vremea cat mai curand vremea cand un alt Rege va intra in Alba-Iulia, Capitala Unirii, cu toti romanii inauntru hotarelor firesti!

"NIHIL SINE DEO!"

enescumircea

3 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 07:36

Traian Basescu are dreptate......
eu unul le-as dubla personalul si salariile :))
ca sa nu mai scape nici unul ca omar haisam urmarit cu strasnicie de bravii nostrii SRI-sti!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 12:27

De la: enescumircea, la data 2010-12-27 07:36:28Traian Basescu are dreptate......
ca sa nu mai scape nici unul ca omar haisam urmarit cu strasnicie de bravii nostrii SRI-sti!!!

traian basescu isi traieste ultimele zile ca presedinte al Romaniei, sa-i fie de bine mai ales ca nu o stie!!!
Securitatea romanesca se descompune si se decredibilizeaza incet si sigur!!!
Incet-incet, romanii tot mai dezgustati de regresul tarii noastre si de involutia spre promiscuu si dubios, INCEP SA INTELEAGA CA FARA CINSTE, FARA ONOARE SI PRINCIPII DINCOLO DE CARE SA NU SE TREACA CHIAR DACA LE-AR FI AMENINTATA VIATA, nu poate exista vietuire normala pe aceasta lume.
Romanii incep sa-si doreasca soliditatea si firescul pe care numai monarhia si partidele CU ADEVARAT de dreapta le pot instaura in Romania.
Romanii incep sa inteleaga de unde li se trag nenorocirile actuale, si doresc sa se intoarca la valorile autentice!!!!
Sa fie intr-un ceas bun!!

marco

627 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 12:43

De la: 9am178165, la data 2010-12-28 12:27:19
De la: enescumircea, la data 2010-12-27 07:36:28Traian Basescu are dreptate......

traian basescu isi traieste ultimele zile ca presedinte al Romaniei, sa-i fie de bine mai ales ca nu o stie!!!
Incet-incet, romanii tot mai dezgustati de regresul tarii noastre si de involutia spre promiscuu si dubios, INCEP SA INTELEAGA CA FARA CINSTE, FARA ONOARE SI PRINCIPII DINCOLO DE CARE SA NU SE TREACA CHIAR DACA LE-AR FI AMENINTATA VIATA, nu poate exista vietuire normala pe aceasta lume.
Romanii incep sa-si doreasca soliditatea si firescul pe care numai monarhia si partidele CU ADEVARAT de dreapta le pot instaura in Romania.
Romanii incep sa inteleaga de unde li se trag nenorocirile actuale, si doresc sa se intoarca la valorile autentice!!!!

... ete fleosc maritzo ... de care ''romani'' vorbesti maritzo ? ... aia care stau de ani de zile si pindesc spagile de prin birouri ? ... aia care au adus cuvintul SpAGA la nivel de arta ? ... ca restul muncesc de ani buni la privat sau afara si stiu de mult ce inseamna banul muncit ... poate veni si papa pius ''smechereala'' romanilor e greu de combatut ... PINA LA D-ZEU TE MANINCA SFINTII ... aia mici si hraparetzi ...

marco

627 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 12:46

De la: vasile_vali, la data 2010-12-27 00:03:07

Sa va auda D-zeu si sa vina vremea cat mai curand vremea cand un alt Rege va intra in Alba-Iulia, Capitala Unirii, cu toti romanii inauntru hotarelor firesti!

"NIHIL SINE DEO!"

... gogoasa ... care hotare, bre ? ... ca de citeva sute de ani, ''imperialismul'' romanesc a produs doar frustrati si generatii de ''dupa mine potopul'' ... intr-o suta de ani o sa fie de ajuns si un judet pentru a baga romanii care vor mai ramine ...

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 12:46

CUM BASESCU ESTE TATA SECURISTILOR A CELOR CARE NE URMARESC ZILNIC, NE CITESC INTERNETUL, CENZUREAZA, LE PLATESTE REGAL, SA NU FIE TRADAT DE EI.NUMAI IN DICTATURA UN SECURIST, UN SOPTITOR TRAIESTE MAI BINE CA UN MEDIC, PROFESOR DUPA 41 ANI MUNCA.NUMAI IN SLUGILE LUI BINE PLATITE ARE INCREDERE.E CEA MAI MARE TRISTETE CA A FOST VOTATA DE CALCULATORUL SECURISTILOR BINE PLATITI, SI DE SLUGILE LUI NU FDE POPORUL ZDRAVAN LA CAP. LA ANUL VA SI MAI RAU CU BASESCU.E RUPT DE REALITATE, E FAR ENPATIE, BUN SIMT, SI NU ARE NICI O LICARIE DE OMENIE, TIPIC SECURISTILOR.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 13:28

De la: 9am187740, la data 2010-12-28 12:46:54CUM BASESCU ESTE TATA SECURISTILOR A CELOR CARE NE URMARESC ZILNIC, NE CITESC INTERNETUL, CENZUREAZA, LE PLATESTE REGAL, SA NU FIE TRADAT DE EI.NUMAI IN DICTATURA UN SECURIST, UN SOPTITOR TRAIESTE MAI BINE CA UN MEDIC, PROFESOR DUPA 41 ANI MUNCA.NUMAI IN SLUGILE LUI BINE PLATITE ARE INCREDERE.E CEA MAI MARE TRISTETE CA A FOST VOTATA DE CALCULATORUL SECURISTILOR BINE PLATITI, SI DE SLUGILE LUI NU FDE POPORUL ZDRAVAN LA CAP. LA ANUL VA SI MAI RAU CU BASESCU.E RUPT DE REALITATE, E FAR ENPATIE, BUN SIMT, SI NU ARE NICI O LICARIE DE OMENIE, TIPIC SECURISTILOR.

BA DA IMPORTANT TE MAI CREZI TU...........SUFERI DE PARANOIA ? DACA AR URMARI SECU. TOTI KK'ATII DE'AL DE TINE.............STAI LINISTIT TU O SA TE PREDAI SINGUR........LA BALACEANCA !!!

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 13:31

ATI CONTRAMANDAT ? NU MAI E DE CRACIUN ? PAI HOTARATIVA ODATA,CAND RAMAI FARA PASTILE,INFIRMIERO,MAI FURA SI TU DIN MEDICAMENTATIA ALTORA,POATE FACE BINE,MAI STII ??? DAR PE TINE NU MAI POATE SA TE FACA BINE NIMIC,DOAR O CAMASA CU MANECI LUNGI !!!!!!!!! MILOAGO !!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 22:10

De la: vasile_vali, la data 2010-12-27 00:03:07

"NIHIL SINE DEO!"

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 22:11

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 14:06

Pacat de bogatiile acestei natii in momentul de fata singurul scop al acestei gasti este inavutirea unde sint intelectualii ??????? sau cumva acestia spala WC urile clase politice//// ATENTIE baieti cica rechinu sa gindit sa va mai mareasca salariile pentru ai pazi spatele/

9am066282

61 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 14:25

mda,mai bine iti faci medic copilul sa ia spagi la greu in nesimtire ca atitia doctori nesimtiti care iau 200-1000 euro la o operatie dar nu se gindesc ca sunt destui romani care nu au bani dar le baga plicul gros in buzunar.Sunt destui doctori jefuitori si nesimtiti dar ii vede Dumnezeu pt avaritita lor,au salarii de ce nu se multumesc cu 200-500 ron nu euro la o operatie si asta fara a obliga contribuabilul sa plateasca bani negri acestor fraudatori de doctori,sa ii ia DNA-ul

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 20:31

Am o intrebare baieti SPP-isti: nu l-ati intrebat cumva pe fraudulosul vostru sef atunci cand ati mers dupa el la Predeal, DE CE FOLOSESTE RESURSELE STATULUI IN INTERES PERSONAL?????
SI MAI ALES, DE CE NU A CHEMAT UN ELICOPTER DE LA O SOCIETATE COMERCIALA DE TAXIMETRIE AERIANA , ELICOPTER PE CARE TREBUIA SA-L PLATEASCA DIN BANII LUI PROPRII??!!!!
CA PRIN VANZAREA FLOTEI COMERCIALE ROMANE CRED CA A CASTIGAT DESTUL CA SA NU MAI FOLOSEASCA BANII DE PENSII AI BATRANILOR SI ALOCATIILE COPIILOR PENTRU PLIMBARILE SALE DE PLACERE?????
De ce s-a intors la Bucuresti cu combustibilul elicopterului platit DE MINE CA UN CONTRIBUABIL ROMAN CE SUNT??????
De ce omoara cu zile pensionarii Romaniei, ca sa se plimbe cu elicopterul gratuit???? Murea daca statea si el in trafic asa, ca tot omul obisnuit???
De ce crede ca are nevoie de regim special???? Pentru ca e un fost si actual securist!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 12:02

De la: 9am178165, la data 2011-01-03 20:31:15Am o intrebare baieti SPP-isti: nu l-ati intrebat cumva pe fraudulosul vostru sef atunci cand ati mers dupa el la Predeal, DE CE FOLOSESTE RESURSELE STATULUI IN INTERES PERSONAL?????
SI MAI ALES, DE CE NU A CHEMAT UN ELICOPTER DE LA O SOCIETATE COMERCIALA DE TAXIMETRIE AERIANA , ELICOPTER PE CARE TREBUIA SA-L PLATEASCA DIN BANII LUI PROPRII??!!!!
CA PRIN VANZAREA FLOTEI COMERCIALE ROMANE CRED CA A CASTIGAT DESTUL CA SA NU MAI FOLOSEASCA BANII DE PENSII AI BATRANILOR SI ALOCATIILE COPIILOR PENTRU PLIMBARILE SALE DE PLACERE?????
De ce s-a intors la Bucuresti cu combustibilul elicopterului platit DE MINE CA UN CONTRIBUABIL ROMAN CE SUNT??????
De ce omoara cu zile pensionarii Romaniei, ca sa se plimbe cu elicopterul gratuit???? Murea daca statea si el in trafic asa, ca tot omul obisnuit???
De ce crede ca are nevoie de regim special???? Pentru ca e un fost si actual securist!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 13:07

"IMI ASUM RESPONSABILITATEA POLITICA A INTARZIERII INTRARII ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN, IN CALITATE DE SEF AL STATULUI"

Cred ca am citat destul de exact din CULMEA (!!!!), in sfarsit VINOVATIA RECUNOSCUTA a PREJUDICIULUI CAUZAT de traian basescu celor 20 de milioane de locuitori ai Romaniei!!!! Asa deci........., din moment ce avem un prejudiciu recunoscut cauzat de traian basescu populatiei Romaniei, CAM CUM AR TREBUI SA PRETINDEM NOI CEI PAGUBITI, repararea acestui prejudiciu numitului traian basescu!!!!!
Hai prieteni sa vedem: avem niste pagubiti adica CEI 20 DE MILIOANE DE CETATENI AI ROMANIEI, avem un faptuitor si anume presedintele fraudulos traian basescu, si mai avem ca proba recunoasterea vinovatiei sale politice.
Si acum sa vedem, CUM TREBUIE SA RASPUNDA traian basescu POLITIC in fata noastra pentru ca ne-a pagubit?????? Pentru ca nu stiu cum sunteti voi dragi compatrioti, dar eu una sunt foarte rea de paguba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu suport nicidecum sa fiu pagubita!!!! Intelege traian basescu sa raspunda politic prin renuntarea la demnitatea prezidentiala?????? Si daca n-o face, ATUNCI CUM PLATESTE PENTRU PAGUBA PRODUSA NOUA CETATENILOR SI CONTRIBUABILILOR ROMANI??????
Si daca nu repara prejudiciul, ce facem noi cetatenii??? Intentam 20 de milioane de actiuni in justitie prin care sa cerem daune interese faptuitorului basescu pentru ca datorita LUI, am pierdut bani pentru ca am fi avut slujbe in Spatiul Schengen si nu le-am putut ocupa?????? Adica ii cerem restante banesti si dobanzi penalizatoare???????

P.S.: traian basescu, ai achitat 1500 de euro, reprezentand calatoria de la Predeal la Bucuresti din 2 ianuarie cu elicopterul prezidential, efectuata in interes personal?????????
Pentru CA SCOPUL ELICOPTERULUI PREZIDENTIAL NU E SA FIE FOLOSIT DUPA CUM VOR MUSCHII TAI, CI IN INTERES DE SERVICIU, pentru ca daca nu stii, noi platim, e vorba de banii contribuabililor romani!!!!!!

racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 14:23

O.K. sa palteasca 1500 de euro pentru elicopteru' lu peste, dar sa pateasca si toate chedltuielile facute de MAI pentru securizarea frontierelor, facuta de pomana, acum ca nu mai intram in spatiul ....mirific. Si culmea , aceasta "decontare" sa fie ceruta de Comisia Europeana, ca daca Comisia te dibuieste ca nu ai cheltuit corect fondurile comunitare, ti le cere inapoi si sa le ceara de la base, nu din bugetul Romaniei, care este cladit pe contributiile POPOrului ( Asa ma vrut sa scriu...POPOrului, ca asa ne trateaza base ca pe niste POPO-uri ).

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 14:30

DIN PACATE ERA MAI BINE DE MA FACEAM MILITIAN, SECURIST NU MEDIC PRIMAR DUPA 17 ANI DE SCOALA, PESTE 57 EXAMENE, SI MUNCIND 40 ANI 6 LUNI AM PENSIE CAT UN FOST SECURIT MILITIAN, SUBOFITER.CU TOT RESPECTUL PENTRU MUNCA TUTUROR DAR NOI NU BENEFICIEM DE MEDICAMENTE GRATIS, SPITALE SPECIALE CA DANSI MUNCIND TOATA VIATA PENTRU SANATATEA OAMENILOR.E TRIST CUM ESTE TRATA CEL CARE A INVATAT A FACUT CEVA PENTRU ROMANIA, SI NU ERA IN ORGANE DE REPRESIUNE.DAR VAD CA SI ACUM E MAI BINE ACOLO DE CAT SA FACI BINE SEMENILOR.PUMNUL. SOPTITIL, URMARIREA OAMENILOR ESTE MAI BINE PLATIT DE CAT SA LE OCROTESTI SANATATEA.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 14:48

De la: racukoto, la data 2011-01-05 14:23:00O.K. sa palteasca 1500 de euro pentru elicopteru' lu peste, dar sa pateasca si toate chedltuielile facute de MAI pentru securizarea frontierelor, facuta de pomana, acum ca nu mai intram in spatiul ....mirific. Si culmea , aceasta "decontare" sa fie ceruta de Comisia Europeana, ca daca Comisia te dibuieste ca nu ai cheltuit corect fondurile comunitare, ti le cere inapoi si sa le ceara de la base, nu din bugetul Romaniei, care este cladit pe contributiile POPOrului ( Asa ma vrut sa scriu...POPOrului, ca asa ne trateaza base ca pe niste POPO-uri ).

TU ESTI POPOrul ? SI VREI 1 500 � ? INCEARCA IN DUBAI,POATE LE-AU MAI RAMAS MARUNT ALORA,SI TE PREFERA PE TINE IN LOCUL CAMILELOR............POPOrule.........

CIPRIOTUL

90 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 18:11

ca sa nu mai scape nici unul ca omar haisam urmarit cu strasnicie de bravii nostrii SRI-sti!!! [/quote

Unii din aia poa sa aiba miliarde pe luna . si sunt invatati sa intinda laba o pntind ca-s rutinati si nu-i mai satura bdecat sfantul mapamond sau tera ,cum vor sa-i zica.

CIPRIOTUL

90 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 19:10

De la: 9am066282, la data 2011-01-03 14:25:05mda,mai bine iti faci medic copilul sa ia spagi la greu in nesimtire ca atitia doctori nesimtiti care iau 200-1000 euro la o operatie dar nu se gindesc ca sunt destui romani care nu au bani dar le baga plicul gros in buzunar.Sunt destui doctori jefuitori si nesimtiti dar ii vede Dumnezeu pt avaritita lor,au salarii de ce nu se multumesc cu 200-500 ron nu euro la o operatie si asta fara a obliga contribuabilul sa plateasca bani negri acestor fraudatori de doctori,sa ii ia DNA-ul

ASA ESTE SUNT OAMENI CARE N-AU NICI DE FASOLE ,LUNGA ,MERG LA DON DOCTOR SI NU SE UITA LA EI ,vin la saloane baga doarnasu pe usa sa vada bolnavii ca a sosit ca dupa aceea sa se duca la el la cabinet sa-i vare plicul in sac ,adica buzunare ca le au cat sacul,alegesar praful si pulberea de ei , eu am sistat in spital si i-am urmarit ,dar am facut-o unuia am fost cu copilul si excrocul zicea , Vrei sa-l fac bine?,uite asta-i nr. de telefon si ma suni cand te ai hotarat si vin acasa,vezi uite nu mai are mult si moare,e slab mort. . Ma duc dupa 3-4 zile si invelesc intr-o hartie de 25 lei bucati de ziar le var in buzunarul excrocului b si -mi da reteta dar c m pentru sotie nu da zice sa vuna mama copilului,sa ia certificatul ,ca n-avea cine sa stea cu copilul.cand mergem dupa certificat ,doctoru intreaba unde si ce lucreaza,daca avem la tare gaini curcani legume ,sa-i ducem orice nu i-a dat certificatul vazand ca-i cu mine ,s-a dus sotia singura si excrocul a zis ,pai si tu esti bolnava sa te consult dezbracate, ,sotia l-a lasat si a iesit pe usa, dar n-a trecut 1 saptamana si i-a facut-o altcineva a chemat militianul i-a insemnat banii si cand i-a dat a intrat militianul si-a gasit banii sil-a saltat ,pe excroc,asta pe timpul lui CEAUSESCU NU ACUM .

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 19:41

De la: 9am187740, la data 2011-01-05 14:30:16DIN PACATE ERA MAI BINE DE MA FACEAM MILITIAN, SECURIST NU MEDIC PRIMAR DUPA 17 ANI DE SCOALA, PESTE 57 EXAMENE, SI MUNCIND 40 ANI 6 LUNI AM PENSIE CAT UN FOST SECURIT MILITIAN, SUBOFITER.CU TOT RESPECTUL PENTRU MUNCA TUTUROR DAR NOI NU BENEFICIEM DE MEDICAMENTE GRATIS, SPITALE SPECIALE CA DANSI MUNCIND TOATA VIATA PENTRU SANATATEA OAMENILOR.E TRIST CUM ESTE TRATA CEL CARE A INVATAT A FACUT CEVA PENTRU ROMANIA, SI NU ERA IN ORGANE DE REPRESIUNE.DAR VAD CA SI ACUM E MAI BINE ACOLO DE CAT SA FACI BINE SEMENILOR.PUMNUL. SOPTITIL, URMARIREA OAMENILOR ESTE MAI BINE PLATIT DE CAT SA LE OCROTESTI SANATATEA.

Ai facut tu medicina, cum am facut eu seminarul catolic! Tu nici nu stii sa scrii romaneste si te dai medic! Un alt postac din pivnitele PNL-ului!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 19:44

De la: CIPRIOTUL, la data 2011-01-05 19:10:30
De la: 9am066282, la data 2011-01-03 14:25:05mda,mai bine iti faci medic copilul sa ia spagi la greu in nesimtire ca atitia doctori nesimtiti care iau 200-1000 euro la o operatie dar nu se gindesc ca sunt destui romani care nu au bani dar le baga plicul gros in buzunar.Sunt destui doctori jefuitori si nesimtiti dar ii vede Dumnezeu pt avaritita lor,au salarii de ce nu se multumesc cu 200-500 ron nu euro la o operatie si asta fara a obliga contribuabilul sa plateasca bani negri acestor fraudatori de doctori,sa ii ia DNA-ul

ASA ESTE SUNT OAMENI CARE N-AU NICI DE FASOLE ,LUNGA ,MERG LA DON DOCTOR SI NU SE UITA LA EI ,vin la saloane baga doarnasu pe usa sa vada bolnavii ca a sosit ca dupa aceea sa se duca la el la cabinet sa-i vare plicul in sac ,adica buzunare ca le au cat sacul,alegesar praful si pulberea de ei , eu am sistat in spital si i-am urmarit ,dar am facut-o unuia am fost cu copilul si excrocul zicea , Vrei sa-l fac bine?,uite asta-i nr. de telefon si ma suni cand te ai hotarat si vin acasa,vezi uite nu mai are mult si moare,e slab mort. . Ma duc dupa 3-4 zile si invelesc intr-o hartie de 25 lei bucati de ziar le var in buzunarul excrocului b si -mi da reteta dar c m pentru sotie nu da zice sa vuna mama copilului,sa ia certificatul ,ca n-avea cine sa stea cu copilul.cand mergem dupa certificat ,doctoru intreaba unde si ce lucreaza,daca avem la tare gaini curcani legume ,sa-i ducem orice nu i-a dat certificatul vazand ca-i cu mine ,s-a dus sotia singura si excrocul a zis ,pai si tu esti bolnava sa te consult dezbracate, ,sotia l-a lasat si a iesit pe usa, dar n-a trecut 1 saptamana si i-a facut-o altcineva a chemat militianul i-a insemnat banii si cand i-a dat a intrat militianul si-a gasit banii sil-a saltat ,pe excroc,asta pe timpul lui CEAUSESCU NU ACUM .

DA,SPAGA IN MEDICINA,INVATAMANT,JUSTITIE,POLITIE,ADMINISTRATIE PUBLICA SI IN GENERAL LA TOATE ORG. DE CONTROL ( SANEPID,G. FINANCIARA.......ETC ) E DE NOTORIETATE,CULMEA E CA SI PROCURORII DAU SPAGA LA DOCTORI SI LA PROFESORI FARA SA CARCNEASCA,( CUNOSC CAZ ) NOI TOTI TREBUIE SA FIM MAI DEMNI SI MAI HOTARATI IN A NE REZOLVA PROBLEMELE FARA ,SPAGA ! E UMILITOR SI DEGRADANT CA IN 2011,SA NE COMPORTAM CA IN TIMPUL ' BOIERILOR " FIECARE SA-SI FACA DATORIA PT. CARE ESTE PLATIT !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 19:52

De la: Black_Friday, la data 2011-01-05 19:41:21
De la: 9am187740, la data 2011-01-05 14:30:16DIN PACATE ERA MAI BINE DE MA FACEAM MILITIAN, SECURIST NU MEDIC PRIMAR DUPA 17 ANI DE SCOALA, PESTE 57 EXAMENE, SI MUNCIND 40 ANI 6 LUNI AM PENSIE CAT UN FOST SECURIT MILITIAN, SUBOFITER.CU TOT RESPECTUL PENTRU MUNCA TUTUROR DAR NOI NU BENEFICIEM DE MEDICAMENTE GRATIS, SPITALE SPECIALE CA DANSI MUNCIND TOATA VIATA PENTRU SANATATEA OAMENILOR.E TRIST CUM ESTE TRATA CEL CARE A INVATAT A FACUT CEVA PENTRU ROMANIA, SI NU ERA IN ORGANE DE REPRESIUNE.DAR VAD CA SI ACUM E MAI BINE ACOLO DE CAT SA FACI BINE SEMENILOR.PUMNUL. SOPTITIL, URMARIREA OAMENILOR ESTE MAI BINE PLATIT DE CAT SA LE OCROTESTI SANATATEA.

Ai facut tu medicina, cum am facut eu seminarul catolic! Tu nici nu stii sa scrii romaneste si te dai medic! Un alt postac din pivnitele PNL-ului!

SALUT,BLACK,CE FACI ? AI INCEPUT MUNCA ? APROPO,DE CAZUL POVESTIT DE ......SPAGA LA DOCTORI ! A AVUT LOC UN ACCIDENT IN UNITATEA UNDE LUCREZ,AM MERS LA SPITAL,COLEGUL MEU TREBUIA OPERAT IMEDIAT......DAR DOCTORUL ,CA SA VADA,CA SA VINA FAMILIA,CA ....PE SCURT VROIA ......DREPTUL ! TE ASIGUR CA ACEL DOCTOR NU V-A MAI PUTEA OPERA IN VIATA LUI.........DE CE ? PT. CA MANA DREAPTA NU IL MAI ASCULTA..........E RUSINOS SA NU RESPECTI UN JURAMANT,JURAMANT PE CARE DOCTORII IL DEPUN........

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 20:33

De la: Silver9AM, la data 2011-01-05 19:52:56

SALUT,BLACK,CE FACI ? AI INCEPUT MUNCA ? APROPO,DE CAZUL POVESTIT DE ......SPAGA LA DOCTORI ! A AVUT LOC UN ACCIDENT IN UNITATEA UNDE LUCREZ,AM MERS LA SPITAL,COLEGUL MEU TREBUIA OPERAT IMEDIAT......DAR DOCTORUL ,CA SA VADA,CA SA VINA FAMILIA,CA ....PE SCURT VROIA ......DREPTUL ! TE ASIGUR CA ACEL DOCTOR NU V-A MAI PUTEA OPERA IN VIATA LUI.........DE CE ? PT. CA MANA DREAPTA NU IL MAI ASCULTA..........E RUSINOS SA NU RESPECTI UN JURAMANT,JURAMANT PE CARE DOCTORII IL DEPUN........

Salut Silver! Da, am inceput munca de luni! Asta e, au trecut sarbatorile, acum la treaba!
Cat priveste spaga, si medicul ala spagar, sper sa mai faca o singura operatie! Stiu eu o nervoasa cu creierii varza. Sa-i faca o trepanatie, ca ce conteaza daca ii tremura mana...si ei ii tremura mintea! Mai rau decat e acum, nu cred ca o s-o faca!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
zeco

159 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 00:00

Pai bine mai cap de vaca, omu nu o fi facut medicina, da nici centura ca tine.

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 09:04

De la: Nica_Doru, la data 2011-01-06 00:00:48

Pai bine mai cap de vaca, omu nu o fi facut medicina, da nici centura ca tine.

Hai, du-te si da din poponetz la alta masa ca ma plictisesti! Mai Nicaca Boul, de ce nu ai mai lasat la profil poza ai in care purtai tricoul ala de manelist cu valoare si dusmani, mulat pe bust? Poate te agata si pe tine cineva ca sa te scoata in oras la un suc! Va duceati si voi la piscina, va dadeati la fund, va ungeati cu crema... O coarda masculina, Nicaca Boul!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 12:56

De la: Silver9AM, la data 2011-01-05 14:48:08
De la: racukoto, la data 2011-01-05 14:23:00O.K. sa palteasca 1500 de euro pentru elicopteru' lu peste, dar sa pateasca si toate chedltuielile facute de MAI pentru securizarea frontierelor, facuta de pomana, acum ca nu mai intram in spatiul ....mirific. Si culmea , aceasta "decontare" sa fie ceruta de Comisia Europeana, ca daca Comisia te dibuieste ca nu ai cheltuit corect fondurile comunitare, ti le cere inapoi si sa le ceara de la base, nu din bugetul Romaniei, care este cladit pe contributiile POPOrului ( Asa ma vrut sa scriu...POPOrului, ca asa ne trateaza base ca pe niste POPO-uri ).

TU ESTI POPOrul ? SI VREI 1 500 � ? INCEARCA IN DUBAI,POATE LE-AU MAI RAMAS MARUNT ALORA,SI TE PREFERA PE TINE IN LOCUL CAMILELOR............POPOrule.........

BASESCU TREBUIE SA PLATEASCA ATUNCI CAND CONSUMA RESURSELE STATULUI IN SCOP PERSONAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI NU-MI TREBUIE MIE BANII AIA, CA EU SUNT CEA CARE I-A DAT, CI VREAU CA BASESCU SA-I PUNA IN CONTUL TREZORERIEI, ACOLO DE UNDE I-A LUAT, ADICA DE LA BUGETUL DE STAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PENTRU CA NU SE PLIMBA PENTRU PLACERE PE BANII MEI SI AI CELORLALTI 20 DE MILIOANE DE CETATENI!!!!!!!!!!!!!!!!
SI STI DE CE????? PENTRU CA A COMIS UN FURT, ESTE UN CALATOR CLANDESTIN EXACT CA UN PRESEDINTE CLANDESTIN !!!!!!!!!!!!

P.S.: Vino cu ceva argumentat, fara latraturi nervoase ca nu ma impresioneaza!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 14:23

De la: 9am178165, la data 2011-01-06 12:56:16
De la: Silver9AM, la data 2011-01-05 14:48:08

BASESCU TREBUIE SA PLATEASCA ATUNCI CAND CONSUMA RESURSELE STATULUI IN SCOP PERSONAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI NU-MI TREBUIE MIE BANII AIA, CA EU SUNT CEA CARE I-A DAT, CI VREAU CA BASESCU SA-I PUNA IN CONTUL TREZORERIEI, ACOLO DE UNDE I-A LUAT, ADICA DE LA BUGETUL DE STAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PENTRU CA NU SE PLIMBA PENTRU PLACERE PE BANII MEI SI AI CELORLALTI 20 DE MILIOANE DE CETATENI!!!!!!!!!!!!!!!!
SI STI DE CE????? PENTRU CA A COMIS UN FURT, ESTE UN CALATOR CLANDESTIN EXACT CA UN PRESEDINTE CLANDESTIN !!!!!!!!!!!!

P.S.: Vino cu ceva argumentat, fara latraturi nervoase ca nu ma impresioneaza!!!!!

TRUSOUL........E DESTUL DE PALPABIL ? DACA NU ATUNCI IA DE AICI

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De vorba cu bugetarii speciali si secreti, cei carora basescu le pastreaza privilegiile intacte
Mergi la: