back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce posturi tv urmariti mai des?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

taus_eugenia

8 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 13:25

De la: nastasemihail, la data 2010-10-21 05:55:16Dar real.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 13:27

De la: taus_eugenia, la data 2010-10-30 13:25:42

INTERESANTE POSTURI

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
taus_eugenia

8 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 13:28

Posturi de televiziune fara politica, cu filme bune, ori ceva ce mai pot invata. Iar, de nu gasesc, iau o carte pe care o citesc, sau o recitesc.

ivan71

11 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 14:06

In special dle Gadea si dle Ciuvica va educa!!!!!Va spun si realitatea ce vrea populimea sa auda!!!!Indiferent ca sunt fugari sau ramasi acasa!!!Sunt 4 categorii de telespectatori!
1.retardatii mintali care zi de zi se uita la tampeniile scoase de Antene1,2,3(fara nici o diferenta)IREALITATEA,OTV.Acesti amarati sunt slugile comunistilor si cei care au fost invatati fara munca doar cu ajutoare sociale si populisme,adica specific celor incuiati cu o viziune de pe azi pe maine!!!!!(OVER acest stil de viata!)
2.B1 tv speciile rare care ling cum sufla vantul!60% de culoare portocalie(10 -15%nehotaratii),iar restul spionii regimului "CRIMINAL PSD+PC+PNL"condus din umbra de clanul mafiotilor mult iubit de guvernele de timpul stalinistului(care va intunecat mintile)ION ILJICI ILIESCU!!!
3.Inteligentii care se uita doar la DISCOVERY,TRAVEL,ANIMAL PLANET(versiunea romaneasca ar fi cei enumerati la pct 1),Zone,Extrem, si canalele de sport(alo nu cele parsive falimentare a'la GSP)
4.SUPERINTELIGENTII care in loc sa se uite la actorii principali de pe ANIMAL PLANET(realizatori de de talk-show-uri ordinare,orangutanii din parlament,analist politici facuti la apelul sulimii),stau linistiti si citesc cate o carte!
In rest fiti iubiti si MUNCITI indiferent unde sunteti!!!!

ileanastan

86 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 14:09

Documentare. Dar prefer Internetul.

Ileana Adriana Stan
groza_marcel

2 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 15:52

Nici unul toate mint.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 19:00

vimeo.com/10857606
Television is a drug

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
profesor2010

438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 20:23

Iatã cea ce televiziunile noasdtre nu difuzeazã de frica CNA

Dinca. Imperiul ginerilor

Raposatul Ion Dinca, fosta mana de fier a regimului Ceausescu, a lucrat, in ultima parte a vietii, la o firma de IT. Era "consilier", iar compania facea parte din imperiul de afaceri creat de ginerii lui, Nicolae Badea si Gabriel Popoviciu. La inceputul anilor '90, in timp ce Dinca facea puscarie, fiind condamnat in lotul CPEX, ginerii lui puneau bazele lantului lor de companii care va ajunge sa valoreze sute de milioane de dolari.

Potrivit unor apropiati, Popoviciu de-abia scapase de colegii lui de la service-ul auto unde lucra. In valtoarea Revolutiei, ei il cautau pentru a-l pedepsi pentru pacatele socrului. Pana a ajunge la service, Popoviciu, un personaj misterios, lucrase la un "shop" pe litoral, impreuna cu un anume Radu Dimofte. Pe la mijlocul anilor '80, Dimofte a fugit in Statele Unite, unde a lucrat ca portar de hotel, apoi sef de tura. S-a intors in tara dupa Revolutie.

Tandemul de la "shop" a intrat apoi impreuna in afaceri si, intamplator sau nu, au adus in Romania branduri "imperialiste" precum Pizza Hut sau KFC. Astazi, ei doi, impreuna cu Nicolae Badea, controleaza investitii majore in imobiliare, IT si comert alimentar, multe dintre ele inregistrate pe firme off-shore din Cipru sau din Insulele Virgine, parte a unui intreg paienjenis.

In multe cazuri, titularii afacerilor, asa cum apar la Registrul Comertului, sunt parintii lor: Zerlin Dimofte, care are 82 de ani, si Ligia Popoviciu, in varsta de 77 de ani. Imperiul ginerilor lui Dinca s-a remarcat si prin diverse afaceri profitabile cu statul, iar cei doi sunt actionari in Clubul Vinului, alaturi de nume sonore, precum Calin Popescu-Tariceanu.

---------------------------

Postelnicu. Nepotul "de aur", asociatul lui Videanu
Tiberiu Bica Postelnicu are o avere de aproximativ 50 de milioane de dolari si este asociat in nu mai putin de 35 de companii din Romania . E nepotul ultimului ministru de interne, fost sef al Securitatii, Tudor Postelnicu. Detine opt la suta din Romanian International Bank, controlata de familia Roberts, proprietarul Merchant Bank of California .

A fost asociat si cu magnatul Ioan Niculae, la Asirom, dar si-a vandut cota de zece la suta. Prieten cu Niculae, Postelnicu a detinut, prin Total Distribution Group SRL, activitatea de distributie a tigarilor produse de Societatea Nationala a Tutunului Romanesc. Mai e si distribuitor de bauturi alcoolice si, de asemenea, actionar in IATSA, firma desprinsa din Dacia Pitesti .

Nepotul "de aur" este si partener al primarului Capitalei, Adriean Videanu. Cei doi au cate un sfert din Equity Invest SA, care se ocupa de intermedieri financiare. In schema mai apare si multimilionarul Raul Doicescu (24 la suta), a carui firma, Bog'art, dezvolta controversatul proiect " Cathedral Plaza ".

IN VICTORIEI. Tudor Postelnicu traieste departe de ochii lumii. Devenit celebru prin propria sa sentinta - "Am fost un dobitoc"- rostita cand era judecat in lotul CPEX, Postelnicu locuieste intr-un apartament din "buricul targului", intr-un bloc din Piata Victoriei, unde se gasesc foarte multe sedii de firma, iar o locuinta se vinde cu peste 100.000 de euro.

Mizil. Mondenii postcomunisti
"Comunistul national" Paul Niculescu-Mizil, asa cum ii placea sa i se spuna, a fost si el inchis dupa Revolutie. Isi incepuse ascensiunea in anii '50, cand era seful Sectiei de Propaganda si Agitatie. A fost apoi ministru, vicepremier, membru CPEx.. Anul in care el a iesit din inchisoare, 1992, coincide cu cel in care familia lui s-a lansat in afaceri, infiintand grupul Getteco, apoi alte companii. O parte din ele s-au desfiintat ulterior.

Mondenii Oana Niculescu-Mizil (nepoata) si Serghei Mizil (fiul) detin o parte din ele, in domenii diferite, de la restaurante la prelucrarea lemnului. In firme apare si sotul Oanei Mizil, libanezul Tohme Jamil. Cei doi au fost cununati de un membru al puternicei familii libaneze Hariri.

Burtica. De la Propaganda la multinational
Cornel Burtica, fostul nomenclaturist marginalizat de Ceausescu in 1982, face parte dintre cei care au dezvoltat afaceri de succes. Dupa cum a relatat EVZ, Burtica s-a asociat cu companii din Italia, carora le-a intermediat vanzarile. Fostul ministru al comertului exterior este cel care a iluminat zona Piata Unirii din Capitala, dar si metroul bucurestean.

Cu o cifra de afaceri care se apropie de milionul de euro pe an, Burtica a recunoscut ca traieste mai bine in capitalism. El vinde acum grupuri electrogene produse in Italia. E un critic constant al fostilor ofiteri de securitate care fac afaceri pe picior mare.

CONSTANTIN BOSTINA
Secretarul lui Ceausescu, sef la Bursa
Constantin Bostina este presedintele Consiliului de Administratie de la Bursa Romana de Marfuri. S-a convertit in om de afaceri dupa ce-si trecuse in palmares functii precum cea de secretar personal al lui Nicolae Ceausescu sau adjunct la Ministerul Economiei si la Ministerul Industriei Usoare.

La jumatatea anilor '90, afacerile lui Bostina, doctor in stiinte economice, au fost scurtcircuitate de o ancheta privind cazul de contrabanda cu combustibili "Jimbolia", cand a recunoscut ca firma sa, Sibco, a transportat produse petroliere in Iugoslavia in timpul embargoului. A colaborat cu anchetatorii, carora le-a povestit cum a decurs operatiunea.

Firma lui, in care mai era asociat si fostul ofiter de Securitate Ilie Stanciu, primise un credit de sapte milioane de dolari de la Bancorex. Stanciu a si fost in arest preventiv. Bostina are o avere de peste 30 de milioane de dolari, facuta din industrie si consultanta.

sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
9am037261

58 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 20:32

antena3 si bebe

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:30

oare ce va aduce bun urmarirea unui post TV ? daca oamenii s-ar uita la tv mai putin cu 5 ore pe saptamana , in acest timp ar face o activitate productiva pt ei, in cativa ani ar putea iesi la pensie !!! oare vizionarea TV-ului tot atatea beneficii va aduce?

www.4life-romania.ro
profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 22:18

sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 22:17

Mynele,acum.Mâine om vedea.Poate kiss.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 15:32

As urmari numai Discovery, National Geografic si cele din acest calup. Si numai anumite tipuri de filme documentare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
albuelena

3 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 17:04

REALITATEA TV, ANTENA 3, DISCOVERY, MATIONAL GEOGRAFIC, ANIMAL PLANET, CNN, S.A.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 20:11

De la: Ingrid, la data 2010-10-26 17:24:24TVR2 - lunea, la Arena Leilor

Acum...

Far_Cry

305 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 15:05

Canalele de sport (GSP/TV,Sport.ro,Eurosport 1 si 2 ),Identification Descovery,AXN-scifi,AXN,Reality TV si AXN-Crime ! Aaaah...uitase-m ...stirile Pro?TV !!!

9am125241

235 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 19:09

De la: Ingrid, la data 2010-10-23 20:26:01
De la: 9am243147, la data 2010-10-23 20:20:48
De la: Ingrid, la data 2010-10-23 20:18:32
De la: 9am243147, la data 2010-10-23 20:14:39
De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 18:32:23Mina-v-as, dar la otv, nu va uitati. Gomosilor...

M-am uitat aseara la OTV si am urmarit o emisiune foarte interesanta. A fost un subiect care ar fi acoperit toate subiectele de stiinta de aici.

Au gasit-o pe Elodia?

Imi place intrebarea dar raspunsul te va dezamagi: eu verific programele pe toate canalele dimineata si imi notez ceea ce ma intereseaza. Pe OTV sunt si emisiuni serioase. Trebuie sa stii cand sunt!

Da-mi un indiciu...eu nu am vazut decat ecrane sufocate de texte suprapuse de jur imprejur...Sigur, daca eu nu stiu, nu inseamna ca nu exista

Trebuie sa recunosti ca, totusi, este o enigma disparitia ei ! Cred ca Dan, dupa ce cerceteaza si gaseste raspunsul la...unde dispare mancarimea cand o scarpini...ii da de cap si Elodiei !

Vested tanar !
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2010, ora 16:02

De la: 9am125241, la data 2010-11-05 19:09:47
De la: Ingrid, la data 2010-10-23 20:26:01
De la: 9am243147, la data 2010-10-23 20:20:48
De la: Ingrid, la data 2010-10-23 20:18:32
De la: 9am243147, la data 2010-10-23 20:14:39
De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 18:32:23Mina-v-as, dar la otv, nu va uitati. Gomosilor...

M-am uitat aseara la OTV si am urmarit o emisiune foarte interesanta. A fost un subiect care ar fi acoperit toate subiectele de stiinta de aici.

Au gasit-o pe Elodia?

Imi place intrebarea dar raspunsul te va dezamagi: eu verific programele pe toate canalele dimineata si imi notez ceea ce ma intereseaza. Pe OTV sunt si emisiuni serioase. Trebuie sa stii cand sunt!

Da-mi un indiciu...eu nu am vazut decat ecrane sufocate de texte suprapuse de jur imprejur...Sigur, daca eu nu stiu, nu inseamna ca nu exista

Trebuie sa recunosti ca, totusi, este o enigma disparitia ei ! Cred ca Dan, dupa ce cerceteaza si gaseste raspunsul la...unde dispare mancarimea cand o scarpini...ii da de cap si Elodiei !

E o enigma..de care nu-mi pasa. Daca ar fi cum zice, televiziunea poporului, ar prezenta situatia disparitiilor de copii..multa lume nici nu stie cati copii dispar si nu mai sunt gasiti...

9am000082

14 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 6 Noiembrie 2010, ora 18:46

urmaresc :alfaomega tv.ro si credo tv.ro ! sunt posturi care ti vorbesc despre viata cum trebuie traita ! fara politica fara mizerii si atacuri la diferite persoane! singura persoana care domina aceste posturi este ISUS HRISTOS singurul care trebuie sa ne domine gandurile si viata! esta singurul care ne da o speranta: VIATA VESNICA ALATURI DE EL! SLAVIT SA I FIE NUMELE LUI MINUNAT!

Ionicutu

22 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Noiembrie 2010, ora 20:30

Antena 3,Realitatea si Pro Tv.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2010, ora 20:37

De la: 9am000082, la data 2010-11-06 18:46:24urmaresc :alfaomega tv.ro si credo tv.ro ! sunt posturi care ti vorbesc despre viata cum trebuie traita ! fara politica fara mizerii si atacuri la diferite persoane! singura persoana care domina aceste posturi este ISUS HRISTOS singurul care trebuie sa ne domine gandurile si viata! esta singurul care ne da o speranta: VIATA VESNICA ALATURI DE EL! SLAVIT SA I FIE NUMELE LUI MINUNAT!

Multumim pentru clarificari !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 04:47

Fashion tv. Mi-a picat pe postul asta. Cind ma uit la el, ramin lipit pe el.

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 05:02

De la: 9am000082, la data 2010-11-06 18:46:24urmaresc :alfaomega tv.ro si credo tv.ro ! sunt posturi care ti vorbesc despre viata cum trebuie traita ! fara politica fara mizerii si atacuri la diferite persoane! singura persoana care domina aceste posturi este ISUS HRISTOS singurul care trebuie sa ne domine gandurile si viata! esta singurul care ne da o speranta: VIATA VESNICA ALATURI DE EL! SLAVIT SA I FIE NUMELE LUI MINUNAT!

si tu ai nevoie de-o perversa de pe targu ocna....

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 05:03

De la: silviu_m74, la data 2010-10-30 21:30:00oare ce va aduce bun urmarirea unui post TV ? daca oamenii s-ar uita la tv mai putin cu 5 ore pe saptamana , in acest timp ar face o activitate productiva pt ei, in cativa ani ar putea iesi la pensie !!! oare vizionarea TV-ului tot atatea beneficii va aduce?

ai perfecta dreptate,pai ori suntem golani,ori nu mai suntem...

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Sektorrules

10 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 10:18

De la: ileanastan, la data 2010-10-30 14:09:09Documentare. Dar prefer Internetul.

am vazut pct dumitale de vedere...sfatul meu e tratament rapid cu electrosocuri

KALASHNIKOV
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 19:01

De la: camelia75, la data 2010-11-07 05:03:51
De la: silviu_m74, la data 2010-10-30 21:30:00oare ce va aduce bun urmarirea unui post TV ? daca oamenii s-ar uita la tv mai putin cu 5 ore pe saptamana , in acest timp ar face o activitate productiva pt ei, in cativa ani ar putea iesi la pensie !!! oare vizionarea TV-ului tot atatea beneficii va aduce?

ai perfecta dreptate,pai ori suntem golani,ori nu mai suntem...

.....nu..nu zic...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 19:02

De la: nastasemihail, la data 2010-11-07 04:47:22Fashion tv. Mi-a picat pe postul asta. Cind ma uit la el, ramin lipit pe el.

Daaa, actiunea este fascinanta...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 19:06

Gidilicitv....ala cu Gidea. Nu mai stiu ce post....Tare domne. Cine intra acolo, ala e.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 19:27

De la: nastasemihail, la data 2010-11-07 19:06:47Gidilicitv....ala cu Gidea. Nu mai stiu ce post....Tare domne. Cine intra acolo, ala e.

Eu intru...ca dupa aia e si Mircea Badea...sa nu dai!!!

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 07:02

io urmãresc postu Paºtelui..când vine..schimb repede canalu!

de omnia dubitandum
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce posturi TV urmariti mai des?
Mergi la: