Info
x
Morala crestina...{ce este moral si imoral }??
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 23:01
De la: 9am188648, la data 2010-09-15 17:35:23 Eu sunt informata ! Hai sa vorbim despre Isus...pe intelesul tuturor ! A fost o data ca niciodata un imparat! Acesta s-a hotarat la un moment dat sa aiba un copil . Avand in vedere ca isi dorea copilul cu o femela din alta specie a apelat la un compromis ! El fiind stapan peste univers avea o "chestie " cu ajutorul careia putea sa faca copii , aceasta se numea duhul sfant ! Asa ca s-a hotarat sa lase o femeie,pe nume maria , gravida , fara sa-i aduca la cunostinta in prealabil, hotararea sa ! Saraca femeie a nascut in final un copil , dupa chipul si asemanarea ei . A avut mare noroc ca nu semana cu duhul sfant ! Dumnezeu , ca asa se numea imparatul , vaznd ce prostie a facut s-a auto-eutanasiat iar fiul sau s-a asezat de-a dreapta tatalui sau (duhul sfant) . Acesta e motivul pentru care dumnezeu , nu mai este pomenit in zilele noastre ! El nu mai exista , exista doar isus si duhul sfant , fecioara maria ( oare mai esti fecioara dupa ce nasti ? ) si o gasca impresionanta de sfinti ! Nici nu mai stii la care sa te rogi !? Mare e gradina ta doamne ! Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 00:07
De la: ana__totir, la data 2010-09-15 23:01:49De la: 9am188648, la data 2010-09-15 17:35:23
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 01:49
De la: ana__totir, la data 2010-09-15 23:01:49De la: 9am188648, la data 2010-09-15 17:35:23 si-au trait fericiti pana la mari adancimi impreuna cu ma-sa care era chiar scufita rosie,vecina lupului cel rau care a mancat-o pe alba-ca-zapada,ca la cat de mult o manca,nu putea sa se scarpine singura si-atunci a mai chemat un elefant si panza de bomfaier tot nu se rupea,atunci imparatul a hotarat s-o dea pe fi-sa de sotie cui ii aduce lapte de cuc din gradina fermecata a sarpelui cu trei coarne si-una de rezerva.....hai ca deja m-a plictisit subiectu',tanti cifrata se crede o mama omida cu iz de eliade si ne tine lectii de buna purtare cu pantofu-n mana,o veritabila cenusareasa a forumului 9am care neavand unde sa doarma prefera sa manance ca fomila-lati-ochila muuuult ingrasamant ce normal isi are locu-n pamant,numa bine dragi concetateni,data viitoare bagami-ati votu-n urna haidi pa !!! da' halatu'...??? cat costa halatu...??? la sapoca parca era mai ieftin....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
greudespus 2 mesaje Membru din: 1/09/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 22:37
Ce este moral si ce este imoral?
Inseamna ca undeva exista un etalon , in functie de care se face evaluarea.Daca exista si macar un singur om la gasit, atunci el poate fi gasit si de ceilalti. Daca omul are etalonul , inseamna ca are acces la adevar. Vad ca sunt pareri variate , ceea ce inseamna ca oamenii cauta adevarul.Totodata devine mai greu de gasit, intrucat cresc variantele ce nu duc la el.Asadar vad ca sunt expuse cateva modele de perceptie ale divinitatii. In concluzie, fiecare crede ceva in cunostinta de cauza sau nu.Este exact ce se cere de la un om. Se naste , creste, se formeaza si se defineste, in final este exact ceea ce a dorit sa fie (constient sau nu).Poarta raspunderea deplina pentru ceea ce este, face ,devine. Intr-un final el implineste sau nu niste asteptari. Asadar cu totii facem alegeri, si de dorit este sa le facem la modul serios (dupa cercetarea tuturor variantelor). Niciodata in istoria umanitatii , omul nu a avut acces cu atata usurinta la orice tip de informatie dorita.Ba mai are si timpul liber in care sa se dedice cercetarii.Niciodata nu a fost atata libertate de expresie, in special religioasa. Ca parere personala, cred ca secerisul este copt. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 23:41
De la: greudespus, la data 2010-09-20 22:37:37Ce este moral si ce este imoral? asa e, si bananele cresc pe jos de unde le-aduna copiii toamna cand canta cocosii si cand parfumul gastilor de cartier e mai aspru cand nu e deloc,io zic totusi sa le dam foc,PACE TIE CITITORULE !!!
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 07:47
De la: 9am188648, la data 2010-09-12 09:32:49
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 10:51
ETALON, este insasi IISUS ,ca om pe pamant si Dumnezeu. Ca om , este etalonul nostru, ca doar dela El ne numim crestini , si toti avem aceasta convingere, ma refer la Romania. Raporteaza abuz de limbaj |