back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Independenta energetica

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 21:15

Gaius, șpăgarii nu sunt prezenți doar în România. Sunt peste tot . Diferența este că "dincolo" ei știu semnificația degetului mare . De la mână, bineînțeles. Noi nu avem ...umeri măcar ....

Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 21:26

inteleg...da' pe mine ma intereseaza energia regenerabila...asa inteleg sa fiu gogu conntra...LOR !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 22:06

Ca proiect , trebuie să bați la ușa lor ....
Ca discuție interesantă pe forum , o să reformulez ... Nu acum , că mai am puțintică treabă ...
Numai de bine !!

Jules Verne....
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 03:02

De la: tutenes, la data 2011-01-04 18:06:49
De la: nastasemihail, la data 2010-09-05 19:29:19Si cind te gindesti ca Tesla avea un plan de producere a energiei electrice, gratis. E pastrat la secret.
Direct din atmosfera.

Elitele industriase si bancare ale planetei nu vor accepta niciodata independenta de nici un fel a oamenilor , mai ales energetica ...
Cum sa piarda ei ocazia sa ne stoarca de bani ???

Tocmai o sa li se....la toti de elite si ceea ce au facut pina acum. Daca mai continua criza va apare si independenta energetica reala. Acum e cam scumpa. Toate sistemele sint scumpe.
Tesla spunea de extragerea de energie el direct din mediu. Din atmosfera.
Daca se pune la punct metoda, se termina si cu centralele solare, nu numai pe fosile.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 03:04

De la: click_cont, la data 2010-09-12 20:24:25
De la: nastasemihail, la data 2010-09-12 20:11:15
De la: Ebony, la data 2010-09-12 12:54:57
De la: nastasemihail, la data 2010-09-06 02:33:34
De la: Ebony, la data 2010-09-05 19:53:21
De la: nastasemihail, la data 2010-09-05 19:39:25Prin alte tari sint cladiri complet acoperite cu panouri solare. Sint regiuni intregi alimentate cu panouri solare.

Am vazut ....,la greci...

Eu am vazut prin Germania, la tv.

In tarile civilizate....

Nu, acolo unde oamenii au 2 miini, 2 picioare si un cap ca si noi.

Da, acolo, dar...aceia mai au si minte.

Oameni ca tine care spun asa, tocmai dau inapoi orice...gindire in domeniu. E ca si cum ai spune....Tu stai dracu in banca ta, ca oricum esti prost.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 09:38

Corect raționamentul , d-nu Mișu. Cu cât criza va continua, cu atât șansele de a "dezvălui" secrete bine "îngropate" vor crește. Tehnologiile nonconvenționale ce se aplică astăzi au un preț ridicat tot datorită celor ce țin frâiele lumii ... ce vor fi obligați să scadă în permanență prețurile, așaa în virtutea crizei ... Eu cred că încet dar sigur, vom ajunge să cunoaștem prețul real al fiecărui lucru pe lumea asta.
Nu simți , d-nul Mișu, că ceva acolo prin "cercurile" de sus, scârțâie ??
Eu cred că și-au făcut calculele greșit. au subestimat ceva . Au subevaluat ceva ...
Eu unul mă gândesc că nu au luat în calcul , la modul serios, factorul uman mai marii lumii....
Istoria a demonstrat că nu e bine să înfometezi OMUL când ai ce să-i dai de mîncare.
...

Jules Verne....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 21:07

De la: revenitu, la data 2011-01-05 09:38:18Corect raționamentul , d-nu Mișu. Cu cât criza va continua, cu atât șansele de a "dezvălui" secrete bine "îngropate" vor crește. Tehnologiile nonconvenționale ce se aplică astăzi au un preț ridicat tot datorită celor ce țin frâiele lumii ... ce vor fi obligați să scadă în permanență prețurile, așaa în virtutea crizei ... Eu cred că încet dar sigur, vom ajunge să cunoaștem prețul real al fiecărui lucru pe lumea asta.
Nu simți , d-nul Mișu, că ceva acolo prin "cercurile" de sus, scârțâie ??
Eu cred că și-au făcut calculele greșit. au subestimat ceva . Au subevaluat ceva ...
Eu unul mă gândesc că nu au luat în calcul , la modul serios, factorul uman mai marii lumii....
Istoria a demonstrat că nu e bine să înfometezi OMUL când ai ce să-i dai de mîncare.
...
Nu stiu daca sint ingropate. S-ar putea sa nu se stie de energia din mediu. Dintotdeauna.
Nu as spune sigur, dar daca s-ar fi stiut, unii oameni pastrau asta in memoria colectiva.

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 13:55

Eu știu din sursă sigură , spre exemplu , că România deține o armă ( tot o descoperire științifică din trecut lăsată moștenire Academiei Române) de care multă lume se teme . Spre exemplu Rusia ...
Unii generali ai armatei au avut niște tentative de declarații publice , dar ....

Jules Verne....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 00:39

De la: revenitu, la data 2011-01-06 13:55:39Eu știu din sursă sigură , spre exemplu , că România deține o armă ( tot o descoperire științifică din trecut lăsată moștenire Academiei Române) de care multă lume se teme . Spre exemplu Rusia ...
Unii generali ai armatei au avut niște tentative de declarații publice , dar ....

NU STIU DE CA NU MA MIRA. SI STII DE CE. PREA SINT PRESIUNI PSIHICE DE ANIHILARE A ACESTEI TARI SI ALE OAMENILOR CE TRAIESC AICI. DAR DOAR IDEATIC.
UNDEVA CINDVA VOR FI NISTE REVIRIMENTE CU PRIVIRE LA TARA ASTA. NU STIU DACA MILITAR.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 00:43

Independenta energetica, a parut la noi ca idee, cind a inceput razboiul Irak-Iran, iar noi nu mai aveam sursa de petrol la schimb, barter. Ceilaltii ne dadeau prea scump, si noi vindeam prea ieftin. Acum iese la iveala ce politica s-a facut contra noastra, de fapt a Balcanilor. . Vezi timpenia cu spatiul sui.
Chiar si cu Rusia au fost probleme. Vezi cel mai scump gaz noua ni-l dau. Sint niste....scumpi.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 00:44

Va trebui formata o uniune balcanica, ptr supravietuire.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 01:18

De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-04 21:26:32inteleg...da' pe mine ma intereseaza energia regenerabila...asa inteleg sa fiu gogu conntra...LOR !

TRANSFORMAREA ENERGIEI SEXUALE

Modul de a evita pierderea energiei sexuale poate fi gasit in intelepciunea tantrica, care a fost pusa in practica de yoghinii taoisti timp de secole. In contrast cu traditia tantrica indiana, care intarzie momentul orgasmului, insa apoi permite sa se atinga culmea orgasmului, taoismul incearca sa evite aceasta complet. “Ceea ce este important este sa permiteti energiei sa circule, deci sa nu o pierdeti, ci sa o transformati. Asemenea apei care se vaporizeaza atunci cand este suficient de incalzita si care pune in miscare turbina unei centrale electrice daca este corect canalizata, practicile taoiste permit inceperea unui proces de transformare”, spune maestrul. Daca aceasta pare a fi o alta forma de negare, va reasigur: “Bucurati-va de sexualitatea dvs!”, va sfatuieste maestrul Chia, “dar invatati sa multiplicati energia orgasmica de zeci de ori, de sute de ori, de mii de ori si sa o folositi pentru propria dvs. dezvoltare!” Aceasta necesita disciplina, insa nu celibat. Dimpotriva, prin aceste practici orgasmele multiple devin posibile si pentru barbati. Pasiunea este multiplicata si nu apare starea de epuizare si de somnolenta imediat dupa incheierea actului sexual.

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 01:18

De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 00:44:24Va trebui formata o uniune balcanica, ptr supravietuire.

asa e,sa ne unim cu balcanicele,cate doua pe zi...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 01:23

De la: XYW, la data 2011-01-08 01:18:57
De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 00:44:24Va trebui formata o uniune balcanica, ptr supravietuire.

Scapasi....?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 01:24

De la: XYW, la data 2011-01-08 01:18:00
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-04 21:26:32inteleg...da' pe mine ma intereseaza energia regenerabila...asa inteleg sa fiu gogu conntra...LOR !

Modul de a evita pierderea energiei sexuale poate fi gasit in intelepciunea tantrica, care a fost pusa in practica de yoghinii taoisti timp de secole. In contrast cu traditia tantrica indiana, care intarzie momentul orgasmului, insa apoi permite sa se atinga culmea orgasmului, taoismul incearca sa evite aceasta complet. “Ceea ce este important este sa permiteti energiei sa circule, deci sa nu o pierdeti, ci sa o transformati. Asemenea apei care se vaporizeaza atunci cand este suficient de incalzita si care pune in miscare turbina unei centrale electrice daca este corect canalizata, practicile taoiste permit inceperea unui proces de transformare”, spune maestrul. Daca aceasta pare a fi o alta forma de negare, va reasigur: “Bucurati-va de sexualitatea dvs!”, va sfatuieste maestrul Chia, “dar invatati sa multiplicati energia orgasmica de zeci de ori, de sute de ori, de mii de ori si sa o folositi pentru propria dvs. dezvoltare!” Aceasta necesita disciplina, insa nu celibat. Dimpotriva, prin aceste practici orgasmele multiple devin posibile si pentru barbati. Pasiunea este multiplicata si nu apare starea de epuizare si de somnolenta imediat dupa incheierea actului sexual.
Asat a chestia cu..."ti s-a urcat la cap?"
Ca orice in yoga, ce nu cunosti la perfetie, poate sa duca la scaparea de sub controlul mental.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 01:28

De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 01:23:41
De la: XYW, la data 2011-01-08 01:18:57

Scapasi....?

scapai,da' ma mai duc si maine,c-a inceput sa-mi placa,e unele acolo care stiu ce vor de la viata si te-nvata niste chestii...

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 01:37

De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 01:24:48

Asat a chestia cu..."ti s-a urcat la cap?"
Ca orice in yoga, ce nu cunosti la perfetie, poate sa duca la scaparea de sub controlul mental.

Cele 7 legi ale controlului mental

Legile naturale se împart în legi fizice(gen cele care guvernează electricitatea, mecanica lucrurilor) și legi mentale. Legile mentale sunt asemeni legilor fizice, deoarece ele acționează tot timpul. Legea gravitației de exemplu, este aceeași în toate colțurile lumii, 24 de ore pe zi. Nu contează ce știi despre gravitație, dacă ești sau nu de acord cu ea. Ea e neutră. Acționează peste tot la fel, indiferent dacă o cunoști sau dacă îți convine.

Legile mentale acționează și ele tot timpul, deși efectele lor fizice nu pot fi văzute chiar atât de ușor. Ori de câte ori viața ta merge bine, înseamnă că gândurile și activitățile tale se află în deplină armonie cu aceste legi mentale invizibile. Ori de câte ori ai probleme de orice fel, este aproape sigur că ai încălcat una sau mai multe din aceste legi – fie că le cunoști sau nu. De aceea e important să te familiarizezi cu ele și să le integrezi în tot ceea ce faci. Aceste legi mentale sunt următoarele:
1. Legea controlului

Legea controlului spune că te simți bine în ceea ce te privește, în măsura în care simți că ai control asupra vieții tale și că ești nemulțumit de tine, în măsura în care simți că nu îți poți controla viața sau că ești controlat de vreo forță, persoană sau influență externă.

Dacă vrei să ai control asupra vieții tale, trebuie să-ți controlezi gândurile. Nicio persoană sau situație nu te poate face să simți ceva, doar modul în care gândești despre situație e lucrul care te face să te simți într-un fel sau altul. Eleanor Roosevelt a zis: “nimeni nu te poate face să te simți inferior fără consimțământul tău”.
2. Legea cauzei și efectului

Legea cauzei și a efectului afirmă că pentru fiecare efect din viața ta, există o cauză specifică. Conform legii, tot ce se întâmplă are o cauz㠖 fie că o cunoaștem sau nu. Nimic nu e întâmplător.

Această lege spune că există cauze specifice ale succesului și cauze specifice ale eșecului. Există cauze specifice pentru sănătate și pentru boală. Există cauze specifice pentru fericire și nefericire.

Dacă există un efect în viața ta, care dorești să se repete, trebuie să mergi înapoi la cauze și să le repeți. Dacă există un efect pe care nu-l dorești, trebuie doar să identifici cauza și să o îndepărtezi.
3. Legea credinței

Legea credinței spune că tot ceea ce crezi din tot sufletul devine realitate. Cu cât crezi mai mult că ceva este real, cu atât e mai posibil să devină realitate. Dacă crezi cu adevărat în ceva, nici nu îți imaginezi că poate fi altfel. Credințele tale îți construiesc un fel de tunel. Ele elimină, sau te determină să ignori informațiile care nu corespund cu ceea ce crezi.

Cele mai mari blocaje mentale pe care trebuie să le depășești sunt cele legate de convingerile proprii care te autolimitează. Ele te pot împiedica să acționezi, oprindu-te până și de la o simplă încercare. Henry Ford a zis c㠓dacă crezi că poți face un lucru, sau dacă nu crezi că poți, ai dreptate și într-un caz și în celălalt”.
4. Legea așteptărilor

Această lege afirmă că tot ceea ce aștepți cu încredere, devine propria ta profeție de autoîmplinire. Cu alte cuvinte, ceea ce primești de la viață nu e neapărat ceea ce dorești, ci ceea ce aștepți. Așteptările tale exercită o influență puternică, invizibilă, care te determină să acționezi și care face ca situațiile să se desfășoare exact în modul în care ai anticipat.

Există 4 tipuri de așteptări: așteptările părinților, așteptările șefului nostru, așteptările pe care le avem de la copiii noștri, de la soț sau soție și de la angajați sau parteneri de afaceri, și așteptările pe care le avem de la noi înșine.
5. Legea atracției

Legea afirmă că noi suntem un magnet viu. Invariabil, atragem în viața noastră persoane și situații ce corespund gândurilor noastre predominante. Cine se aseamănă se adună. Tot ceea ce ai atras în viața ta s-a datorat persoanei care ești și în special gândirii tale. Poți afla mai multe despre lege în articolul despre filmul The secret.
6. Legea concordanței

Legea concordanței e una din cele mai importante și în mai multe privințe ea explică în mod concis multe alte legi. Ea spune: “Cum e în interior așa e și în exterior“. Lumea noastră exterioară este o reflecție a lumii noastre interioare. Această lege afirmă că poți spune ce se întâmplă în interior, privind la ce se întâmplă în jurul tău.

Pare simplu. Dacă vrei să schimbi ceva din exterior, schimbă-ți interiorul!
7. Legea echivalenței mentale

Numită și legea minții ar putea fi considerată o re-enunțare a legilor anterioare. În esență, ea spune că gândurile se materializează. Gândurile viu imaginate și repetate, încărcate de emoții, devin realitatea ta. Aproape tot ceea ce ai în viață a fost creat de propria ta gândire – bună sau rea.

Cu alte cuvinte, gândurile sunt lucruri. Ele capătă o viață a lor. Mai întâi le ai tu pe ele – apoi te stăpânesc ele pe tine. Acționezi într-o manieră compatibilă cu modul tău în care gândești în majoritatea timpului, iar în cele din urmă, devii ceea ce gândești. Dacă îți schimbi gândirea, îți schimbi viața.

Am prezentat legile pe scurt, ca să știi de existența lor. Pentru mai multe informații despre ele și despre ce poți face pentru a profita de pe urma lor, îți recomand să citești cartea “Succesul în viaț㔠de Brian Tracy.

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 19:54

nu e ceva nou in folosirea energ. regenerabile...
..............................................................................
am fost foarte clar:,,gogu coontra.. ''.nu , ,,gaius impotriva..."

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 02:55

Principala lege a spiritului este ...libertatea.

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Independenta energetica
Mergi la: