Info
x
Ce reprezinta banii
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 13:25
De la: Girldiving, la data 2010-09-13 12:49:48Si eu stiu... banii sunt niste poze cu oameni morti!!!Asta e! Uneori valoram mai mult dupa ce murim!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 09:55
De la: M_Elody, la data 2010-09-13 13:25:21De la: Girldiving, la data 2010-09-13 12:49:48Si eu stiu... banii sunt niste poze cu oameni morti!!!Asta e! Uneori valoram mai mult dupa ce murim! Omul face banul,si nu banul pe om.Din pacate pt noi oamenii ne cheltuim mult pentru a aduna bani.Desi Isus Hristos a spus ca daca avem ce imbraca si si ce manca ne este deajuns.Cel mai mare motiv pentru care a spus asta a fost probabil faptul ca dincolo,dupa viata aceasta este de fapt totul,si nu aici pe pamant. Isus spune 'Nu va strangeti aici comori unde le sapa hotii,bogatiile ruginesc,sau mananca moliile.Ci strangeti-va in cer comori prin fapte bune.Cum mi-a mai zis cineva:Dar popii de ce sunt asa,si asa......Preotii,pastorii sau orcine pacatuieste nu cred de fapt in Dumnezeu daca traiesc intr-o viata de pacat.Trebuie sa ne fie mila de ei ca si de toti cei care nu sunt credinciosi. Iubirea de bani este radacina tuturor relelor spune Dumnezeu! www.youtube.com/watch?v=DiUA5Pm75x8 Raporteaza abuz de limbaj |
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 14:21
B - bici luat pe spate sau dat altora pentru a-i produce (si nu ma refer aici la epoca sclavagista)
A - anii pierduti pentru a-i face N - nuantare prin diferentiere (fata de cei care nu au) I - intuitie a celor bogati I - inteligenta celor care stiu sa ii faca usor Am incercat sa fac acest acronim creatie propire care sa reflecte ce sunt banii. Las la aprecierea voastra daca mi-a iesit sau nu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am176831 67 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 15:37
Banii reprezinta masura valorii marfurilor, mijloc de plata, mijloc de circulatie, mijloc de tezaur, bani universali
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 15:41
De la: adycucu_85, la data 2010-09-14 14:21:58B - bici luat pe spate sau dat altora pentru a-i produce (si nu ma refer aici la epoca sclavagista) inteligenta..... alea de pe centura cred ca au mult creier Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 04:07
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-14 15:41:23De la: adycucu_85, la data 2010-09-14 14:21:58B - bici luat pe spate sau dat altora pentru a-i produce (si nu ma refer aici la epoca sclavagista) da' da si centura are si ea mandria ei....se mai si surpa,se umple de gropi,protesteaza si ea cum poate...
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 11:04
Baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................
.nu ar trebui sa aiba nici o valoare,sa se faca totul la troc si astfel bancile nu vor mai avea obiectu; muncii si nici nu mai pot sa-si bata joc de oameni!Deci!..............la troc ........
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 9/09/2010 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 13:57
Banii sunt absoluti necesari in prezent si in viitor ....putem cumpara cadouri frumoase cu ei sau putem sa-i tinem la ciorap !
|
|
|
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 14:00
De la: YS, la data 2010-09-16 13:57:19Banii sunt absoluti necesari in prezent si in viitor ....putem cumpara cadouri frumoase cu ei sau putem sa-i tinem la ciorap ! Si ciorapul legat de gat...........si in capatul celalalt sa atarne o grinda!
|
io_tania 63 mesaje Membru din: 23/03/2010 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 16:35
Toata compasiunea, intelegerea si duiosia pt acei "copii" nevinovati care nu au avut pana acum curajul, discernamantul si viziunea unei lumi fara bani!
Se spune ca civilizatii inalt evoluate spiritual ne privesc cu nesfarsita compsiune din alte dimensiuni mai putin afectate de legea karmei (deh, or fi stiut sa faca la timp saltul de la legea karmei la cea a iubirii!), considerand ca banul nu este numai cum popular recunoastem si noi, "ochiul d******i", ci si instrumentul cel mai primitiv, spiritualiceste vorbind, prin care oamenii sunt tinuti sclavi si foarte ocupati in dimensiunea materiala, pt a-si mai aminti si revela adevarata natura interioara, aceea de fiinte spirituale, de copii ai lui Dumnezeu, care au mostenit Gradina Edenului... Unii au dat-o pe-o ispita, altii pe mai multe, altii au bagat inauntrul ei caii troieni ai distrugerii de dragul egoistului profit "cu orice pret", iar unii si-au dat sufletul pe arginti, pierzand si Gradina si Imparatia... Sunt inca multe comunitati prin lume care au reusit sa pastreze mostenirea edenica si sa se tina departe de bani si celelalte ispite din "retetarul" sarpelui biblic... Nu le-a fost si nu le este usor, dar... au Gradina! Exista si reteta fericirii, a tineretii fara batranete si a vietii fara de moarte. Va invit sa lecturati o carte de numai 61pag, despre o comunitate fascinanta, care pune in practica de multa vreme algoritmul fericirii si longevitatii implinitoare, intr-o oaza edenica, pe "acoperisul lumii". FARA BANI! www.scribd.com/doc/15922864/Renee-Taylor-SECRETUL-Vietii-Tribulu... Iata si un articol, despre aceeasi comunitate, unde: "nu exista spital, farmacie, azil de nebuni, sectie de politie, inchisori, crime sau cersetori. Iar asta nu din cauza ca acesti oameni sunt prea �barbari� sau saraci sa le construiasca, ci pentru ca nu au existat niciodata, iar societatea hunzakutilor nu are pur si simplu nevoie de aceste avanposturi ale "omului civilizat"". travel.descopera.ro/6744222-Taramul-nemuritorilor-Hunza-a-Valea-Vietii Sa fie spre luare aminte celor care s-au inchinat mai mult zeului ban, lasand in paragina Gradina... Pe cand mai multi amatori pt o lume ideala, fara bani? ;)
I forgive you! God bless you!
|
|
tudorsilviu_mail 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 09:50
Dle.Vlad va salut.
Banii sunt o arma. O arma deosebit de perfida. Nu face zgomot, nu explodeaza, nu lasa urme. Banii sunt mijlocul prin care lumea duce razboiul cu lumea in vreme de pace. Razboaie ce cucerire. Nici nu stii cand esti lovit si de unde. Si prin cine, pentru ca cei ce folosesc aceasta arma subtila dar deosebit de eficace nu scrie pe ei, DUSMAN sau TRADATOR. Tocmai ca banu' ii transforma in EXACT ce doresc ei sa se disimuleze. Banii transforma realitatea. Au acea putere data de energia ce o contin, o energie vitala data de oameni, atribuita de ei. Ei contin toata valoarea data de oameni muncii, inteligentei, bunastarii. Toata lumea doreste aceste lucruri. De aceea sunt cautati banii. Dar, doar pentru a obtine mai usor ceva sau mai repede. Banii sunt scurtatura pe care se ajunge, la o viata mai buna pesemne. Fara a mai trece prin educatie, invatatura, cultura, munca, efort fizic sau intelectual. Banii sunt un shortcut. Atata timp cat societatea accepta cultura shortcut-lui ca mijloc de trai in societate, vom avea probleme. Pentru ca societatea este deja infestata cu microbul banului. Antidot-ul pentru ban? Nu s-a inventat inca. Decat remedii si tratamente de moment. A da, cred ca stiu care este remediul pentru ban. Un RESTART general al societatii globale. Iar asta nu va veni decat catastrofic de la Dumnezeu, sau catastrofic de mana omului, tot de la Dumnezeu. Sa mai uitam un pic de ban si sa mai si traim si sa vedem lumea din jurul nostru. Caci nicaieri in Facerea Lumii nu scrie ca Dumnezeu a inventat banul ca lumea facuta de EL, sa traiasca mai bine. Cred ca exact invers. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 16:48
De la: vlad_639, la data 2010-09-04 11:52:10dl Nicugh 25 ma scuzati, pot sa zic si eu ceva ? ...sunt pe vis-a-vis si tot ocolesc subiectul asta ,dar azi am avut parte de o surpriza placuta legata strict de subiectul discutiei si am venit si eu linga voi ! e voie ? ce vreau sa spun este ca nu cred ,neaparat ,ca din cauza fetisizarii lor s-a ajuns la zicala amintita de dvs., ci din cauza faptului ca modul in care unii inteleg sa-i faca si adune ,este de cele mai multe ori diabolic : se minte, insala, se vind prieteni , iubite, tara si onoare; si, se ucide ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 16:58
De la: io_tania, la data 2010-09-16 16:35:59Toata compasiunea, intelegerea si duiosia pt acei "copii" nevinovati care nu au avut pana acum curajul, discernamantul si viziunea unei lumi fara bani! aaaaa, Tania, si acele suflete curate si care nu sunt supuse legii karmice careia trebuie sa ne supunem noi, au trecut pe aici ! Terra este doar o scoala si inca una Primara, unde se invata legile de baza.....poate ca si ele acolo, in lumea lor , mai au teste de trecut ptr. a putea urca la nivelul urmator ! |
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 13:50
Intentia marturisita pt care am postat aici materialele despre spectaculoasa comunitate a hunzakutilor, care traiesc bine mersi, de-a dreptul edenic fara bani, a fost de a atinge o coarda a sufletului si o nostalgie mobilizatoare si constructiva pt redescoperirea paradisului pierdut...
Speram ca sunt mai multi amatori care sa-si doreasca o lume edenica, ideala, mai ales ca este prezentat detaliat si "algoritmul" longevitatii si fericirii intr-o astfel de lume... Iar algoritmul prevede pasi simpli (chiar daca nu usor de infaptuit), iar unul dintre ei este FARA BANI! Si evident, fara tot cortegiul aferent "industriei" amagitoare a banului: banci, carduri, credite, asigurari... Dar care sustin actualul sistem in care a proliferat raul si distrugerea pe care o vedem acum si pe care ar fi cazul sa-l restartam cum zice si tudorsilviu si cum faceau mayasii cam odata la 52 de ani, de la ZERO. Fara a mai aduce in ecuatia noii vieti, caii troieni care au adus omenirea la aceasta dramatica fundatura existentiala... Credeti sau nu, dar nu sunt singurii de pe pamant care reusesc sa respecte principiile Gradinii Paradisului. Mai sunt comunitati/ triburi prin Africa, America de Sud si chiar si la noi cateva foarte discrete... Prietenii stiu de ce... Deci se poate! Mai ramane sa se si vrea! Iar pasii de urmat tin tocmai de asimilarea acelor lectii pt care am venit aici, draga gabigabi! Insa atata vreme cat purtam grija altora mai evoluati de pe aiurea, din alte dimensiuni... Ba chiar unii mai fac si apologia banului (dintr-o micime spirituala atat de bine ilustrata si in apocalipsa biblica si in vedele indiene, referitor la epoca de maxima decadere spirituala pe care o parcurgem, Kali Yuga) fara sa priceapa ca prin acest instrument diabolic sunt manipulati si tinuti sclavi la "aceasta scoala primara", ce sa ne mai miram ca sunt doar cateva enclave pe glob , ale Gradinii, (si acelea destul de vulnerabile la "binefacerile" ispitelor biblice ale "civilizatiei") si ca despre ele aflam intr-un colt de forum din spatiul virtual, nicidecum la scoala sau la stiri... Provocare mea de a regasi in noi insine Imparatia Cerurilor si de a ne sufleca mainile impreuna pt destelenirea Gradinii parasite si uitate, vad ca are deocamdata prea putin ecou. Poate pt ca unii s-au invatat cu legea karmei, cu raul si cu suferinta si au uitat binele divin din ei insisi si din aproapele. Numai ca acesta, nu poate fi "convertit" in nici o "moneda de schimb" lumeasca... Trebuie descoperit individual prin aspiratie, efort, vointa, credinta... Doamne ajuta la cat mai multi!
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 04:02
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 05:55
Buna intrebarea. Ce reprezinta....nu ce sint.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 00:51
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 03:49
Modul de a saraci oamenii = bani
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 16:10
De la: ana__totir, la data 2010-09-20 03:49:35Modul de a saraci oamenii = bani modul de a deveni bogat peste noapte=6/49
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 16:58
Citisem mai demult ca, din cati au castigat la loto, multi au ajuns ... in sapa de lemn si multi sunt deja oale si ulcele... Nici pe aiurea prin lume lucrurile nu stau altfel... Era o statististica in care americanii erau cei mai mari looser-i, de la cele mai mari premii castigate la cele mai rapide si spectaculoase caderi in saracie... Unde se dovedeste inca o data valenta banului de... "ochiul dracului"...
Tramp, dragule, iar ai aratat cu degetul magistral, fara multe vorbe, adevarata fata a banului! Iar daca la loto, pun toti mana de la mana ca sa castige numai unul (un castig iluzoriu si blestemat), sunt societati as zice care functioneaza dupa modelul pre-adamic, in care toti dau mana cu mana pentru binele intregii colectivitati. Reiau recomandarea de a lectura materialele pe care le-am postat despre hunzakuti, care traiesc aproape paradisiac, fara bani, fara jocuri de noroc, hoti sau cersetori.. www.scribd.com/doc/15922864/Renee-Taylor-SECRETUL-Vietii-Tribulu... travel.descopera.ro/6744222-Taramul-nemuritorilor-Hunza-a-Valea-Vietii Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 17:26
De la: 9am176831, la data 2010-09-14 15:37:08Banii reprezinta masura valorii marfurilor, mijloc de plata, mijloc de circulatie, mijloc de tezaur, bani universali pai si la economie politica tot asa ne spunea tovarasa,sa avem grija de tezaur ca-i unversal valabil si daca nu circula ca o marfa,ciuciu bani pt.plata salariilor bine masurate de cine trebuie...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 17:27
De la: Tramp, la data 2010-09-20 16:10:24De la: ana__totir, la data 2010-09-20 03:49:35Modul de a saraci oamenii = bani si barbutu-i un sport nobil
|
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 9/09/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 18:11
De la: io_tania, la data 2010-09-18 13:50:33Intentia marturisita pt care am postat aici materialele despre spectaculoasa comunitate a hunzakutilor, care traiesc bine mersi, de-a dreptul edenic fara bani, a fost de a atinge o coarda a sufletului si o nostalgie mobilizatoare si constructiva pt redescoperirea paradisului pierdut... Nu prea e credibila ca si comunitate ce functioneza fara bani . |Cat despre legea karmei....ce legatura are cu banii ? Inaccesibilitatea vaii combinata cu relieful extrem de accidentat a dus la secole de izolare fata de orice influenta venita din exterior. Spre exemplu, nu mai devreme de anii '50 ai secolului trecut, locuitorii din Hunza nu vazusera nici macar un singur Jeep sau avion in zbor, in ciuda faptului ca armata Pakistaneza amenajase deja un aeroport in Gilgit, la doar 70 km distanta de Hunza. Sursele istorice ne spun ca hunzakutii, cum sunt denumiti bastinasii, se bucurau de un renume de pastori turbulenti si agresivi. Cu toate acestea, cu doar 10 ani inaintea sosirii britanicilor in zona, oamenii semnasera un tratat de prietenie si neagersiune cu comunitatile cu care se invecinau. Le-a fost destul de greu, tinand cont ca timp de sute de ani se ocupasera in principal cu jefuirea caravanelor chineze care traversau trecatorile muntoase ce leaga Tibetul de Kashmir. Conform folclorului local, tratatul de pace si buna vecinatate a fost semnat numai in urma deselor insistente ale fiului Thum-ului fata de acesta. Juniorul ajunsese atat de oripilat de torturile si crimele savarsite de parintele sau, incat l-a convins in cele din urma sa renunte la banditismul oficial si sa isi crute vecinii. .......................................... Adevarul este ca aici, vitregia Naturii a facut ca oamenii sa se multumeasca dintotdeauna cu putin. Pamantul este deosebit de sarac, tot balegarul strans de la animale este folosit la ingrasarea stratului superficial de sol care acopera stancile. Sol care a fost adus aici doar sub forma prafului transportat de vanturile reci. Numarul animalelor este limitat de lipsa pasunilor. Turmele de capre, oi si iaci sunt duse vara pe culmile inalte ale muntilor unde se mai gasesc petice de verdeata. Astazi, localnicii din Hunza si-au pierdut din reputatia de briganzi din trecut, fiind faimosi pentru ospitalitatea aratata turistilor.. travel.descopera.ro/6744222-Taramul-nemuritorilor-Hunza-a-Valea-... |
|
melissza 2475 mesaje Membru din: 14/11/2008 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 18:21
poata sa reprezinte si un fel de siguranta ......
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 18:27
De la: melissza, la data 2010-09-20 18:21:35poata sa reprezinte si un fel de siguranta ...... ca centura de castitate,nimeni nu-i stie codu',da' toti se folosesc de ea si-o violeaza...
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 13:45
De la: XYW, la data 2010-09-20 18:27:25De la: melissza, la data 2010-09-20 18:21:35poata sa reprezinte si un fel de siguranta ...... I-ai incercat centura lui Base?
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 15:34
banii nu reprezinta nimic................pe langa una de 18 ani 90/60/90
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 06:01
Banii nu au sex......
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 05:32
De la: nastasemihail, la data 2010-09-22 06:01:10Banii nu au sex...... Totusi ii...posedam.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 06:20
Doctorul:
Babo, ai cistita! Ea: Da maica, toaaaata viata am fost cinstita
|
|
|

.nu ar trebui sa aiba nici o valoare,sa se faca totul la troc si astfel bancile nu vor mai avea obiectu; muncii si nici nu mai pot sa-si bata joc de oameni!Deci!..............la troc ........
Si ciorapul legat de gat...........si in capatul celalalt sa atarne o grinda!