back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce spuneti de ministru sanatatii?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

vlad_639

489 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 August 2010, ora 21:55

dna blueali

aveti mare dreptate si imi pare bine ca aingeti un subiect deosebit de senisibil:cel al pregatirii ,scolarizarii, testarilor periodice a tuturor cadrelor medicale.As insoti pregatirea profesionala si de lectii de etica profesionala.Apar doctori,asistente pe scara rulanta cu o prgatire precara.
De asemenea,aveti dreptate si atunci cand va referiti la salarizarea mizera din acest sistem.Dar,tare mi-e teama ca ,daca prin absurd, se ajunge, la un moment dat, la o justa apreciere pecuniara a eforturilor cadrelor medicale,metehnele vechi ale ciubucului,vor persista.Poate nu la toti,dar in majoritate.
Si mai este ceva,lipsa de disciplina apare si din micul santaj al unor fata de altii stiindu-se pana si nivelul spagii pe care-l percep de la pacienti.O asistenta haituita,alergata de un doctor arogant "superior nevoie mare"(Doamne si cati sunt asa) si care stie ca dl.doctor este spaguit cu anumite sume ,il cam pune la punct pe dom'doctor,ii ofera o ascultare aleatoare si capricioasa.De aici si disciplina care scartaie pe linie ierarhica.

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 25 August 2010, ora 14:11

CA MEDIC DUPA 40 ANI MUNCA IN SANATATE CA MEDIC PRIMAR SPUN CA E CATASTROFA, POLITICA PE CAPUL PACIENTILOR UN OM CARE IN VIATA LUI NU A VAZUT CE INSEAMNA MEDICINA NUMAI LA TV.DAR LA NOI CONTEZA CARNETUL DE PARTID, LIPSA DE BUN SIMT SA ACCEPTI UN POST UNDE NU TE PRICEPI.E BALCANIZM ,MANELIS, HAHAIT IN TOATA SPENDOAREA.NOI SUNTEM DE VINA CA AU FOST ALESI PE MINCIUNA, CUNPARARE DE VOT , PERICLITAND SANATATEA NATIEI, PENTRU CHIBUCUL LOR LA ALEGERI.SPER SA AJUNGA LA SPITAL PRIMI CARE AU VOTAT BASESCU, NU NOI NEVINOVATI.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 August 2010, ora 16:59

De la: Tramp, la data 2010-08-24 13:14:19
De la: 9am178165, la data 2010-08-24 10:23:38Dl. Cseke este un nesimtit exact ca toti membrii guvernului criminal actual!!! Se ocupa cu jefuirea oamenilor prin sistemul coplatii in loc sa aduca aparatura medicala noua si sa ofere conditii normale de munca medicilor si asistentelor.
Asa, ne putem astepta la accidente medicale tot mai numeroase in spitalele din Romania!!
Sincer, nu stiu de ce mai platim CAS-ul, e inutil sa platim asigurare medicala cand sistemul se afla in ruina!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingerasul tau unde a fost nascut ?La spitalul gestionat de stat?Sau la spitalul gestionat de un privat?Si sanatate la ala micut!

S-A NASCUT LA UN SPITAL DE STAT DESPRE CARE AUZISEM NUMAI LUCRURI BUNE.Spre norocul meu, aceste lucruri bune s-au si confirmat. Asa ca, o maternitate micuta si modesta s-a dovedit a fi marele noroc al meu si al altor femei. Mai sunt medici si asistente sufletiste sa stiti!!!! Eu cred ca marea problema o reprezinta aparatura veche si managementul defectuos al spitalelor romanesti!!!

Raporteaza abuz de limbaj
blueali208

110 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 August 2010, ora 18:12

TRAMP: ma retine in tara o bunica bolnava care nu mai are pe nimeni,pentru care ,de altfel,m-am si intors din Anglia,ca nu vrea sa plece din Romania,dar nici singura nu se mai descurca; ma mai retine dorinta de a face facultatea,ca sa nu mai sterg rahati in Anglia,ci sa lucrez ceea ce imi place; chiar si stersul rahatilor in Anglia mi-a oferit 700 lire /luna,bani care ramineau dupa ce mi se trageau toate taxele SI chiria,cit si conditii decente de munca- am lucrat intr-un azil de batrini sarac,dar nu am pomenit apartinatori sa aduca ceva de acasa pentru batrini...
Atit.
Dar ce voiai sa sugerezi cu intrebarea ta? Ca ma retine ciubucul gras pe care-l primesc? Ei bine,afla ca lucrez la un laborator,deci nu pup ciubuc.
Mi-as dori insa din suflet sa pot ramine in tara si dupa ce moare bunica,sa vorbesc/gindesc romaneste in tara mea,sa imi invat si eu copiii despre genialitatea lui Eminescu,mai mult decit despre genialitatea lui Shakespeare,sa ma duc in concediu la Herculane,nu in Brighton,dar un Herculane care sa arate cel putin la fel de bine ca Brighton...
Mi-as dori sa lucrez intr-un laborator dotat cu tot ce ai nevoie ca sa faci ceea ce ai invatat in scoala,sa poti intr-adevar sa oferi ingrijire de calitate pacientilor,care sunt uneori parintii/fratii/prietenii tai...
Mi-as dori ca orasele mari din Romania sa arate cel putin ca oraselul mic din Uk unde am lucrat eu...

9am209877

4 mesaje
Postat pe: 25 August 2010, ora 21:43

De la: ciepuras, la data 2010-08-17 19:48:26 Dragi prieteni de pe acest forum! nimeni nu spune nimic,,, mor oamenii pe capete, mor copii care nici macar nu au vazut lumea! De ce stam cu mainile incrucisate si ne miram? chiar nu mai vrem sa construim nimic? chiar lasam tara sa se duca naibii? pai nu noi, i-am ales pe acesti iresponsabili si indiferenti de societate? Pai cum i-am ales , tot asa sa-si dea demisia din functie. Nu-i mai satura ,Dumnezeu sa stranga averi, ,,,societatea , poate sa moara, trebuie sa existe cineva din acest popor , intelept, sa puna capat acestor dezastre. e foarte dureros ce se intampla ! cineva , vrea sa se distruga ROMANIA. intr-un cuvant, noi Romanii am fost si vom ramane cei mai prosti, analfabeti,si imorali. cam acesta e catalogarea noastra vazuta de dincolo Ar trebui sa gandim si serios despre spitale, si despre toati oamenii capabili , care au parasit aceasta tara, folosindu-se strainii de profesionalismul nostru . OARE CE VOR SA FACA CU ROMANIA?
www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/24608/quote/547824.html#

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 25 August 2010, ora 22:03

De la: ciepuras, la data 2010-08-17 19:48:26 Dragi prieteni de pe acest forum! nimeni nu spune nimic,,, mor oamenii pe capete, mor copii care nici macar nu au vazut lumea! De ce stam cu mainile incrucisate si ne miram? chiar nu mai vrem sa construim nimic? chiar lasam tara sa se duca naibii? pai nu noi, i-am ales pe acesti iresponsabili si indiferenti de societate? Pai cum i-am ales , tot asa sa-si dea demisia din functie. Nu-i mai satura ,Dumnezeu sa stranga averi, ,,,societatea , poate sa moara, trebuie sa existe cineva din acest popor , intelept, sa puna capat acestor dezastre. e foarte dureros ce se intampla ! cineva , vrea sa se distruga ROMANIA. intr-un cuvant, noi Romanii am fost si vom ramane cei mai prosti, analfabeti,si imorali. cam acesta e catalogarea noastra vazuta de dincolo Ar trebui sa gandim si serios despre spitale, si despre toati oamenii capabili , care au parasit aceasta tara, folosindu-se strainii de profesionalismul nostru . OARE CE VOR SA FACA CU ROMANIA?

Cu Romania nu se ntampla nimic altceva decat ceea ce faceti voi!!! Toate catastrofele care se vor intampla de aici inainte nu incercati sa le puneti in carca conducerii tarii ci in carca celor ce nu mai au chef de lucru pentru ca nu-si mai primesc salariile intregi. Asa cum s-a intamplat la maternitatea aceea asa se poate intampla oriunde unde domneste doar dorinta de a trece vremea mai repede, fara rezultate pozitive si a pleca acasa, salariul nu-si merita efortul! Nu??? In toate institutiile statului se intampla la fel dar, nimeni, chiar nu se intreaba nimeni cine lucreaza in ele????

9am209877

4 mesaje
Postat pe: 25 August 2010, ora 22:34

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 10:51

Ministerul Sanatatii este o institutie inutila la noi in tara !!!
Pur si simplu pentru ca nu avem "sanatate".
Am mers cu cineva la spital. Nu aveau:

- vata
- spirt
- seringi
- ace
- aspirina
- ser fiziologic
- etc. etc. toate lucrurile elementare, toate au trebuit cumparate.

Paturile arata mai rau decat cele ale detinutilor de la inchisoarea Jilava.
Chiar daca am mers la urgenta, bolnavul a fost bagat in seama dupa circa 30-45 min
Holul spitalului fusese dat cu o vopsea care acum se cojea.

Am crezut ca am nimerit la un spital mai prost insa ulterior am aflat ca 90 % dintre spitale din Romania arata la fel.

Mi se pare amuzant ca se incearca acum introducerea unor carduri de sanatate (mai erau niste carnete de sanatate odata).
Poate se cumpara niste seringi si vata inainte si apoi se dau banii pe carduri ... zic si eu ...

Deci, daca spitalele sunt doar niste "cladiri goale de continut" , de ce ar mai exista ministru, secretari de stat, sefi de departamente si agentii in minister?

9am037261

58 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 15:02

De ce cautam mereu pe acarul Paun? dupa cate stiu la 1q-12 bebelusii trebuie minim5[cinci] asistente Oare nu este PROTECTZIA MUNCII IN SANATATE???? Daca da inspectorii sint cei mai vinovatziDaca vand pepene in piatza nu am voie sa o tai pe incercate ca nu ma lasa sanepidul CORB LA CORB NU SCOATE OCHII da la amarata aia de asistenta DA!!!!!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 16:02

DEMISIA DONULE MINISTRU!

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 18:15

De la: blueali208, la data 2010-08-25 18:12:03TRAMP: ma retine in tara o bunica bolnava care nu mai are pe nimeni,pentru care ,de altfel,m-am si intors din Anglia,ca nu vrea sa plece din Romania,dar nici singura nu se mai descurca; ma mai retine dorinta de a face facultatea,ca sa nu mai sterg rahati in Anglia,ci sa lucrez ceea ce imi place; chiar si stersul rahatilor in Anglia mi-a oferit 700 lire /luna,bani care ramineau dupa ce mi se trageau toate taxele SI chiria,cit si conditii decente de munca- am lucrat intr-un azil de batrini sarac,dar nu am pomenit apartinatori sa aduca ceva de acasa pentru batrini...
Atit.
Dar ce voiai sa sugerezi cu intrebarea ta? Ca ma retine ciubucul gras pe care-l primesc? Ei bine,afla ca lucrez la un laborator,deci nu pup ciubuc.
Mi-as dori insa din suflet sa pot ramine in tara si dupa ce moare bunica,sa vorbesc/gindesc romaneste in tara mea,sa imi invat si eu copiii despre genialitatea lui Eminescu,mai mult decit despre genialitatea lui Shakespeare,sa ma duc in concediu la Herculane,nu in Brighton,dar un Herculane care sa arate cel putin la fel de bine ca Brighton...
Mi-as dori sa lucrez intr-un laborator dotat cu tot ce ai nevoie ca sa faci ceea ce ai invatat in scoala,sa poti intr-adevar sa oferi ingrijire de calitate pacientilor,care sunt uneori parintii/fratii/prietenii tai...
Mi-as dori ca orasele mari din Romania sa arate cel putin ca oraselul mic din Uk unde am lucrat eu...

Dna Blueali 208
Imi place mult cum ganditi.Ce bine ar fii daca majoritatea tineretului nostru ar gandi la fel!!
Va doresc mult succes in viata.Cu o astfel de gandire este imosibil sa nu reusiti.Cu bine.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 22:19

Nu mai zic nimic. Sa se duca pe unde a venit sau de unde a venit. Poate e mai bun la ocupatia sa de baza. Poate.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 27 August 2010, ora 19:03

as fi vrut sa-si piarda si el copilasul asa cum si l-au pierdut acei oameni si apoi mai vad ce pot sa spun dupa....deocamdata nu face nimic.

nicugh25_gmail_com

43 mesaje
Postat pe: 28 August 2010, ora 15:47

Is a magyar o`s, a Boc szolgaja , aki szeretne mindem aron fenntartani a kormanynak , hogy nem szamit az RMDSZ sem , aki iranyitja,hanen hogy hogyan esznek szar szamos szel. A miniszter,azt hiszem barmelyik felcer vagy saman neb jo! Jobb volna , elloptak Budapesten!

nicugh25_gmail_com

43 mesaje
Postat pe: 28 August 2010, ora 15:49

Mai are vata folosita de la femeile care sunt la ciclu menstrual!

july

563 mesaje
Postat pe: 28 August 2010, ora 15:52

Incearca si in germana, poate se intelege ceva.

blueali208

110 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 August 2010, ora 15:45

Pe mine m-a deranjat enorm la acest ministru al sanatatii rinjetul pe care l-a afisat atunci cind,intrebat fiind daca s-a gindit sa isi dea demisia, a spus ca da,s-a gindit,dar de la a gindi si pina la a face e cale lunga...E acelasi rinjet pe care l-a afisat Videanu cind le-a recomandat profesorilor sa isi ia un al doilea job. E acelasi rinjet pe care il afiseaza toti politicienii nostrii din 89 incoace,rinjetul unor oameni care ni se cred superiori! Care au impresia ca noi suntem turma si ei ciobanul,si ne conduc direct spre abator! E rinjetul unor nesimtiti smecheri si tare mi-as dori sa mai existe cineva capabil sa le stearga acest rinjet de pe fata...Sper ca spiritul patriotic si mindria nationala nu a disparut cu totul din Romania,sper ca mai exista o sansa...Desi,cind vad ca dupa aceste taieri de salarii oamenii,in loc sa se intrebe cum ii dau in judecata pe cei din guvern ca sa-si recupereze banii,se apuca de facut socoteli cum sa intinda 200 euro sa le ajunga o luna,imi pierd orice urma de speranta ca romanii se vor trezi vreodata la realitate!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 10:24

De la: blueali208, la data 2010-08-31 15:45:23Pe mine m-a deranjat enorm la acest ministru al sanatatii rinjetul pe care l-a afisat atunci cind,intrebat fiind daca s-a gindit sa isi dea demisia, a spus ca da,s-a gindit,dar de la a gindi si pina la a face e cale lunga...E acelasi rinjet pe care l-a afisat Videanu cind le-a recomandat profesorilor sa isi ia un al doilea job. E acelasi rinjet pe care il afiseaza toti politicienii nostrii din 89 incoace,rinjetul unor oameni care ni se cred superiori! Care au impresia ca noi suntem turma si ei ciobanul,si ne conduc direct spre abator! E rinjetul unor nesimtiti smecheri si tare mi-as dori sa mai existe cineva capabil sa le stearga acest rinjet de pe fata...Sper ca spiritul patriotic si mindria nationala nu a disparut cu totul din Romania,sper ca mai exista o sansa...Desi,cind vad ca dupa aceste taieri de salarii oamenii,in loc sa se intrebe cum ii dau in judecata pe cei din guvern ca sa-si recupereze banii,se apuca de facut socoteli cum sa intinda 200 euro sa le ajunga o luna,imi pierd orice urma de speranta ca romanii se vor trezi vreodata la realitate!

Realitatea ,a fost este si va fi de fiecare data cruda!Toate formele de societate prin care a trecut romanul, au fost forme de generatii de sacrificiu!De ce?Pentru cine?Pentru ce?

nicugh25_gmail_com

43 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 12:56

IULY,spunean ca acest maghiar este o sluga de-a lui Boc ca si tot UDMR-ul care oricum ei sunt mereu tradatori deoarece vor sa fie la putere in toate guvernele.Acest ministru nu e bun nici de felcer ori saman si cel mai bine ar fi sa plece la furat in Budapesta!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE SPUNETI DE MINISTRU SANATATII?
Mergi la: