back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Delicatese pentru chinezi

pandora

23 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:07

cu stupoare, am citit pe internet cu ce se hranesc acesti oameni...si nu toti, doar cei care isi permit. Mai nou, chinezii cu stare se �delecteaza� cu supa de fetus uman. In supa se mai adauga si o serie de ierburi extrem de scumpe si foarte rare si o� bucata de placenta. Totul se fierbe la foc mic timp de opt ore, dupa care se serveste intr-un bol. Chinezii sustin ca supa de fetus este extrem de benefica pentru intretinerea conditiei fizice si a sanatatii, ba, mai mult, are chiar proprietati afrodiziace.
Vine sfarsitul lumii!!!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:13

De la: trici, la data 2010-08-11 15:07:13cu stupoare, am citit pe internet cu ce se hranesc acesti oameni...si nu toti, doar cei care isi permit. Mai nou, chinezii cu stare se �delecteaza� cu supa de fetus uman. In supa se mai adauga si o serie de ierburi extrem de scumpe si foarte rare si o� bucata de placenta. Totul se fierbe la foc mic timp de opt ore, dupa care se serveste intr-un bol. Chinezii sustin ca supa de fetus este extrem de benefica pentru intretinerea conditiei fizice si a sanatatii, ba, mai mult, are chiar proprietati afrodiziace.
Vine sfarsitul lumii!!!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
pandora

23 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 11 August 2010, ora 15:34

si caini, si pisici... dar asta e criminal

Raporteaza abuz de limbaj
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 August 2010, ora 07:26