Info
x
Am gasit solutia de esire din criza !
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 11 August 2010, ora 10:28
Baragladinilor,ati jefuit prea mult prostii cu bocetele voastrede manele,acum vine judecata !
Comentarii pe articolul Manelistii se revolta: Nu platim taxe pe spaga! Trimis de bseceta la 11 August 2010, ora 10:24 Fiecare manelist, va trebui sa plateasca impozit pe avere ,pe masinile care depasesc valoarea de 10000 euro,pe casa daca depaseste 8000 de euro si sa facadovada profesionala care sa demonstreze ca are studii sa poata cistiga 400 euro pe luna,restul se impoziteaza cu 90%.Banii vor intra in fondul pentru construirea de fabrici ,la care vor lucra rromii in 3 schimburi .
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2010, ora 10:39
Haoleu!mai bine sa plecam cu totii in India ,la mamma noastra ! Ca astia iar nediscremineaza !
Vasile Blaga a fost ales pre�edinte al PDL cu 1097 de voturi pentru �i 28 �mpotriv�. El a candidat cu mo�iunea "PDL pentru o societate dreapt�" . Noul pre�edinte a spus c� partidul are nevoie de unitate �i este dispus s� colaboreze cu fostul premier Mihai R�zvan Ungureanu �n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat� de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal� din care s� fac� parte al�turi de PDL, Noua Republic�, PN�CD, PER �i Mihai R�zvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
9am210160 3 mesaje Membru din: 11/08/2010 |
Postat pe: 11 August 2010, ora 15:10
De la: VANGHELIED, la data 2010-08-11 10:39:31Haoleu!mai bine sa plecam cu totii in India ,la mamma noastra ! Ca astia iar nediscremineaza ! OFER TOT CE DORESTI frumoasa, noua pe site, sexy, tandra, stilata, manierata si curata, noua pe site, vino sa petreci clipe de neuitat alaturi de o fata de vis, poza spune tot, igiena si discretie, locatie centrala, lux, 11 Aug 15:07 0725451714 |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 12 August 2010, ora 20:17
Aha,deci asta e solutia...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 12 August 2010, ora 20:21
cine e manelisti, ca io nu stiu! sa moara daca stiu ceva
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 13/08/2010 |
Postat pe: 13 August 2010, ora 16:50
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 13 August 2010, ora 20:44
De la: 9am210315, la data 2010-08-13 16:50:45 Atitia prosti sunt in Romania ?
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|