Info
x
Daca stiti cumva ...!
|
ilinca71 3 mesaje Membru din: 10/08/2010 |
Postat pe: 10 August 2010, ora 18:31
Ati auzit despre firma ACS EUROPE din Brasov?Este o firma de recrutare a fortei de munca pentru strainatate...Daca aveti impresii , va rog sa le impartasiti, multi sunt tepari,despre ei nu stiu nimic...m-au contactat in urma aplicatiei mele pe un site de joburi. Va rog preveniti-ma , daca stiti ca nu sunt corecti ! Multumesc !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2010, ora 00:08
De la: ilinca71, la data 2010-08-10 18:31:48Ati auzit despre firma ACS EUROPE din Brasov?Este o firma de recrutare a fortei de munca pentru strainatate...Daca aveti impresii , va rog sa le impartasiti, multi sunt tepari,despre ei nu stiu nimic...m-au contactat in urma aplicatiei mele pe un site de joburi. Va rog preveniti-ma , daca stiti ca nu sunt corecti ! Multumesc ! io zic sa treci intai pe la redactia ,,playboy'' sau ,,hustler'' si abia pe urma cu pozele din reviste te prezinti la astia de care zici tu
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
ilinca71 3 mesaje Membru din: 10/08/2010 |
Postat pe: 12 August 2010, ora 14:59
Asteptam un raspuns ,totusi...
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 August 2010, ora 16:42
Mare, mare grija sa ai !!!
In nici un caz sa nu crezi ca ceea ce promit este real 100% Din pacate marea majoritate a firmelor de care am auzit eu, nu tratau contractele cu seriozitate (ca sa nu spun ca sunt multi aceia care asteapta cu nerabdare sa insele) Unde promit locuri de munca ? In ce domeniu ? Sunt capabili sa te puna in legatura directa cu alte persoane ce au beneficiat de serviciile lor, pentru a afla daca totul este ok ? Ce conditii de contract cer ? Ce garantii ofera ? Sper sa ai succes si sa-ti mearga totul spre implinirea si bunastarea ta !
Raporteaza abuz de limbaj
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 12 August 2010, ora 16:56
Nu stiu cumva ....