back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Unde se termina universul???

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2018, ora 13:47

cum se numeste cel care preia idei timpite preluate de la altii , ma-ntrebi ? poiii, cum sa se cheme : @NicioLaeAen !

NicioLaeAen

337 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Septembrie 2018, ora 20:18

Phă, tâmpitâmpi2...
Ți-am spus ca "irefutabil" nu e înjurătură, dar nu mai crezut.
Ideile sunt "tâmpite" în accepţiunea voastră, pentru nu coincid cu ale voastre, ba chiar dimpotrivă.
Încearcă să priveşti realitatea în faţă.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2018, ora 17:12

alooo, ADMINISTRATORE, ce se-ntimpla cu postarea ? imi spui ca s-a incheiat cu succes de 2 ori, dar nu apare-n pagina ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2018, ora 17:15

@Niciolaie si voi rezistentii : dragii mamii , n-au trecut decit 29 ani decind Gindeam - sau trebuia sa gindim - toti la fel ...adica sa Coincida cu linia iubitului partid !
ASTA vreti ? sa Ne COINCIDA IDEILE si sa devenim tot- una ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2018, ora 19:32

De la: gabigabi2, la data 2018-09-22 17:15:08@Niciolaie si voi rezistentii : dragii mamii , n-au trecut decit 29 ani decind Gindeam - sau trebuia sa gindim - toti la fel ...adica sa Coincida cu linia iubitului partid !
ASTA vreti ? sa Ne COINCIDA IDEILE si sa devenim tot- una ?

Phă, tâmpitâmpi2...
Ete, na!
Tocmai că existența mai multor păreri puse în dezbatere duce la progres.
Dar voi n-aveți decât o linie: să scăpați de pușcărie, să vă păstrați averile și să furați în continuare.
De aceea vă combatem.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2018, ora 14:57

De la: NicioLaeAen, la data 2018-09-20 20:18:16Phă, tâmpitâmpi2...
Ideile sunt "tâmpite" în accepţiunea voastră, pentru nu coincid cu ale voastre, ba chiar dimpotrivă.

mai @nea Nicolaie , cea careia-i spui TU " pha, tampatampa2"sunt eu si nu-i Invers , caci in opinia voastra ideile mele NU COINCID cu ale voastre si voi ati vrea ca Toata Ro sa Gindeasca la fel ca voi ! nu eu va reprosez ideile politice timpite pe care- chipurile - le-ati exprima aici, ca nu le exprimati....voi doar ma Insultati pe mine !
si , as vrea sa va atrag atentia asupra unui lucru : atunci cind Toti Gindesc la fel, inseamna ca Nimeni Nu mai gindeste !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2018, ora 17:02

De la: gabigabi2, la data 2018-09-23 14:57:37
De la: NicioLaeAen, la data 2018-09-20 20:18:16Phă, tâmpitâmpi2...

mai @nea Nicolaie , cea careia-i spui TU " pha, tampatampa2"sunt eu si nu-i Invers , caci in opinia voastra ideile mele NU COINCID cu ale voastre si voi ati vrea ca Toata Ro sa Gindeasca la fel ca voi ! nu eu va reprosez ideile politice timpite pe care- chipurile - le-ati exprima aici, ca nu le exprimati....voi doar ma Insultati pe mine !
si , as vrea sa va atrag atentia asupra unui lucru : atunci cind Toti Gindesc la fel, inseamna ca Nimeni Nu mai gindeste !

Phă, tâmpitâmpi2...
Tu ai citit ce am scris eu? Și dac-ai citit, ai înțeles? Vrei să-ți și desenez?
Las-o moartă!
Mai bine spune-mi: te duci la referendum? Ți se pare clară întrebarea? Dar de modificarea propusă a Constituției, ce zici?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2018, ora 14:48

mai ca ma si scoti din papucii mei de casa, moi si pufosi, enervindu-ma !
PENTRU CE ma insultati zi de zi ? ca doar te-am intrebat de ce ma INSULTATI voi pe mine ?
si ce mi-ai raspuns ?
ca am idei timpite , da ?
DE CE sunt asa ? pentru ca NU COINCID cu ale voastre, da ?
si atunci : UNDE-i dialogul si dreptul la opinie, devreme ce TOTI care nu sunt militanti # Rezist sunt prosti, timpiti si idioti ?
TU Intelegi ce haos e-n mintea voastra si cum o balmajesti, neicushorule ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2018, ora 17:54

Phă, tâmpitâmpi2...
Las-o moartă!
Mai bine spune-mi: te duci la referendum? Ți se pare clară întrebarea? Dar de modificarea propusă a Constituției, ce zici?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2018, ora 14:25

inca nu stiu cum suna intrebarea, dar la cit de greu inteleg unii sensul cuvintelor si la cit se rastalmacesc ele si la cit de flexibila a ajuns notiunea de Normal si Libertatea Sexuala a luat-o razna, ma astept ca miine- poimiine sa acceptam si pedofilia, ca doar de cam pe acolo provin homosexualii de azi si Cred ca TREBUIE Specificat CLAR ca o CASATORIE si o FAMILIE este formata dintr-un Barbat si o Femeie !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2018, ora 14:40

Babeto stulta latrinista, tu faci parte din familia nevertebratelor acefale ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2018, ora 13:39

poate tu, ca eu sunt OM si Cred in Sfinta Familie si asa vreau sa ramina !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2018, ora 18:49

De la: gabigabi2, la data 2018-09-26 13:39:45poate tu, ca eu sunt OM si Cred in Sfinta Familie si asa vreau sa ramina !

Phă, tâmpitâmpi2...

Te referi la familia tradițională Mragnea semicentenar + ibovnica sfertcentenară?

Sau la Sfânta Familie Maria + Iosif? În care tatăl lui Isus nu este bărbatul Mariei. Deci Isus este rezultatul unui adulter!
DEX-ul ne spune:
curvă [At: COD. VOR. 121/14 / E: vsl кypъвa] (Pop) 1-2 sf, a (În morala creștină) (Femeie) care întreține relații sexuale în afara unei căsătorii.
În concluzie, Maria a fost o curvă.

Asta e familia tradițională pe care vrei tu să o votezi la referendum?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2018, ora 14:01

timpitule , daca parintii tai aveau idei de' astea - moderne si revolutionare, desi pederastia e veche de cind lumea, dar nu la acest nivel - Tu NU ERAI, imbecilule !
dar, poate ca fiind deja prea multi pe Terra care nu ne mai suporta , aceasta homosexualitate ridicata la rang de atitudine curenta, sa mai reduca din numarul nasterilor !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2018, ora 19:52

De la: gabigabi2, la data 2018-09-27 14:01:41timpitule , daca parintii tai aveau idei de' astea - moderne si revolutionare, desi pederastia e veche de cind lumea, dar nu la acest nivel - Tu NU ERAI, imbecilule !
dar, poate ca fiind deja prea multi pe Terra care nu ne mai suporta , aceasta homosexualitate ridicata la rang de atitudine curenta, sa mai reduca din numarul nasterilor !

Phă, tâmpitâmpi2...
Vai ce frică îți este de homosexuali.
De ce nu-i suporți? Ăștia nu te violează. Sau poate tocmai d-aia!
Câți homosexuali cunoști tu?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2018, ora 15:59

mie mi-e scirba de rahatul in care se balacesc- si la propriu si la figurat, dar tie de ce-ti plac ?

Citi cunosc ? poi, cu 2 etaje mai sus sta unul care-si tot schimba partenerii, dar asta pina cind i-au aparut niste pete urite pe fata, pe nas, pe corp....acum il vad singur si , cam atit !
pacat de el ca-i tinar si frumusel !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2018, ora 16:05

si iata s' un banc ptr. tine :
la ce trebuie sa te gindesti atunci cind vezi un tinar domn, elegant si educat ? exact : ca are deja un prieten !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2018, ora 16:48

De la: gabigabi2, la data 2018-09-28 16:05:54si iata s' un banc ptr. tine :
la ce trebuie sa te gindesti atunci cind vezi un tinar domn, elegant si educat ? exact : ca are deja un prieten !

Phă, tâmpitâmpi2...
Și care e poanta? Că era un "curv"?
Așa și? Numai femeile au voie să fie curve? Bărbații nu?
Voi militați să aveți drepturi egale cu bărbații. Iată că ați ajuns să aveți chiar mai multe drepturi!
Ciudat simț al umorului ai!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2018, ora 14:19

baii, barbatii "curv " se cheama gigolo , pe cind homosexualii sunt intro mare deruta si morala si fiziologica, intrucit Nu Stiu ce sunt, d'aia unii se-mbraca si se fardeaza precum femeiele ! mai bine i-ar demasca pe pedofilii care i-au nenorocit , cindva,in copilaria sau adolescenta lor, indiferent ca sunt chiar din familia lor, ca sa nu mai faca si altora rau !

dar, nu mi-ai spus DE CE -ti plac tie ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2018, ora 15:01

De la: gabigabi2, la data 2018-09-29 14:19:03baii, barbatii "curv " se cheama gigolo , pe cind homosexualii sunt intro mare deruta si morala si fiziologica, intrucit Nu Stiu ce sunt, d'aia unii se-mbraca si se fardeaza precum femeiele ! mai bine i-ar demasca pe pedofilii care i-au nenorocit , cindva,in copilaria sau adolescenta lor, indiferent ca sunt chiar din familia lor, ca sa nu mai faca si altora rau !
dar, nu mi-ai spus DE CE -ti plac tie ?

Phă, tâmpitâmpi2...
N-am eu treabă cu homosexualii.
Dar pe pedofili îi detest. De exemplu, atunci când un semicentenar f.te o sfertcentenară. Și se mai și afișează cu ea la congrese, nunți... Iar aia dă ordine la telefon, recomandându-se drept țiitoarea celui mai tare om din țară.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2018, ora 14:41

pssst, dar tiitoarea oficiala a lui Base', citi ani are ? in cazul ala de ce nu te-a ofensat diferenta de virsta dintre el si E. Udrea dar si jignirea adusa sotiei lui, zi de zi , hai ?
dar, stai linistit, caci nici mie nu-mi place chestiunea asta nici in cazul lui Dragnea si nici alt caz, asta dovedind cit de putin barbat au devenit barbatii , ...e usor sa fi potent linga o prospatura, dar adevarata rezistenta e sa iubesti aceeasi femeie o Viata ! si aseara am vazut o emisiune in care se vorbea despre ingrijoratoarea - la nivel mondial - Efeminare a barbatilor , proces ce pare a fi declansat cu buna intentie !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2018, ora 17:40

De la: gabigabi2, la data 2018-09-30 14:41:50pssst, dar tiitoarea oficiala a lui Base', citi ani are ? in cazul ala de ce nu te-a ofensat diferenta de virsta dintre el si E. Udrea dar si jignirea adusa sotiei lui, zi de zi , hai ?
dar, stai linistit, caci nici mie nu-mi place chestiunea asta nici in cazul lui Dragnea si nici alt caz, asta dovedind cit de putin barbat au devenit barbatii , ...e usor sa fi potent linga o prospatura, dar adevarata rezistenta e sa iubesti aceeasi femeie o Viata ! si aseara am vazut o emisiune in care se vorbea despre ingrijoratoarea - la nivel mondial - Efeminare a barbatilor , proces ce pare a fi declansat cu buna intentie !

Phă, tâmpitâmpi2...
Așa, dă-ți cu kktul din latrină pe față.
Hai să încerc sa te lămuresc eu.
Țiitoarea aia nu a fost de loc oficială - a fost mai pe ascuns și nu s-au afișat ostentativ în public. Iar diferența de vârstă nu era așa de mare.
Madam Udrea era pe meserie din liceu și a știut să și-o folosească pentru a ajunge sus, ea lucrând foarte mult jos, în genunchi.
Prima țiitoare de acum a țării provine dintr-un hotel, unde lucra ca hostesă și mulțumea foarte bine clienții. Așa a ajuns, din "floare" în "floare", până la nivelul actual.
Deci amândouă sunt de aceeași speță.

Iar tu, nu știu de ce ești îngrijorată de "efeminarea bărbaților". Credeam că ai terminat demult cu capitolul ăsta.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2018, ora 14:23

baaa, esti capiu, ce ai ? cum n-a fost oficiala, cind isi petrecea destul timp cu ea , la ea sau ea cu el, la Cotroceni ?
Nici asta nu v-au aratat oficinele, ca nu cumva sa va scandalizati de curvaraseala de la nivel inalt ?
si, sa stii ca si diferenta dintre ei este marisica ghinisor, daca vei considera ca un 27 de ani e o diferenta, cam tot atit ca si-n cazul lu' Liviuta....iar cifra 27 e cu tilc, neicushorule, caci adunate fac 9 , iar cifra asta este karmica....adicatelea era musai sa fie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2018, ora 14:27

si, apropo de intrebarea ta de final , am sa-ti spun ca EFEMINAREA barbatilor va conduce spre titlul acestui topic si asta ma-ngrijoreaza, caci nu stiu in ce fel de lume ma voi reintrupa !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2018, ora 18:11

De la: gabigabi2, la data 2018-10-01 14:23:08baaa, esti capiu, ce ai ? cum n-a fost oficiala, cind isi petrecea destul timp cu ea , la ea sau ea cu el, la Cotroceni ?
Nici asta nu v-au aratat oficinele, ca nu cumva sa va scandalizati de curvaraseala de la nivel inalt ?

Phă, tâmpitâmpi2...
Da? Au dat latrinele tale imagini (în direct?) de la întâlnirile lor de taină? Sau sunt făcături și elucubrații?
Au spus și până la adâncime a pătruns-o? Au făcut măsurători la "fața" locului?
La câte petarde aruncă ăia, nu m-ar mira! Partea proastă ca "ciumpalacii" nu se prind și le iau de bune.

De la: gabigabi2, la data 2018-10-01 14:23:08si, sa stii ca si diferenta dintre ei este marisica ghinisor, daca vei considera ca un 27 de ani e o diferenta, cam tot atit ca si-n cazul lu' Liviuta....iar cifra 27 e cu tilc, neicushorule, caci adunate fac 9 , iar cifra asta este karmica....adicatelea era musai sa fie !

Dacă 27 e cu tâlc, atunci și 72 este cu tâlc, 90 este cu tâlc, pentru că suma cifrelor este 9.
Deci dacă tu ai 67, ți s-ar potrivi (cu tâlc) unul de 157 de ani - diferența e cu "tâlc"!
Asta dacă nu luam în considerare 235, 900 sau 5211, Și mai sunt o grază de numere cu "tâlc".
Ti-ar conveni un faraon de acum peste 5000 de ani, bineînțeles cu condiția ca diferența de vârstă să fie un număr "cu tâlc", chiar dacă e un număr cu 4 cifre?

Greșit: si, sa stii
Corect: Și să știi

Greșit: cifra 27
Corect: 27 nu e o cifră - cifrele sunt semne grafice, 27 este un număr.

Greșit: caci
Corect: probabil căci, nu "caci"

Greșit: adunate fac 9
Corect: Cine se adună? Probabil suma cifrelor este 9

Greșit: musai sa fie !
Corect: musai sa fie!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2018, ora 14:21

nu, draga, am vazut imaginile cu un Craciun in care tiitoarea l-a petrecut cu fam. Basescului....am vazut imagini cu concedii petrecute impreuna si d'aia am si spus ca femeie mai Insultata si umilita ca dna Maria si care accepta asta, n-am vazut !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2018, ora 22:39

Phă, tâmpitâmpi2...
Ți-ar conveni un faraon de acum peste 5000 de ani, bineînțeles cu condiția ca diferența de vârstă să fie un număr "cu tâlc", chiar dacă e un număr cu 4 cifre?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2018, ora 14:58

tot bati moneda pe TILCUL cifrei 9 , crezindu-te spiritual, dar hai sa-ti spun ceva ce nu-i nici-un secret ptr. nimeni : NU ESTI , caci nu intelegi nimic .... bayyy, nu-i nicio suparare ca nu le ai cu ezoterismul , cu ideea de karma sau destin , dar nu mai face bascalie ca abia asa te faci de ris !
daca nu sti, taci si asculta ....

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2018, ora 18:39

De la: gabigabi2, la data 2018-10-03 14:58:58tot bati moneda pe TILCUL cifrei 9 , crezindu-te spiritual, dar hai sa-ti spun ceva ce nu-i nici-un secret ptr. nimeni : NU ESTI , caci nu intelegi nimic .... bayyy, nu-i nicio suparare ca nu le ai cu ezoterismul , cu ideea de karma sau destin , dar nu mai face bascalie ca abia asa te faci de ris !
daca nu sti, taci si asculta ....

Phă, tâmpitâmpi2...
Fi atentă că ai început să hulești și vei fi trasă la răspundere la judecata de apoi!
Cum se împacă "ezoterism" și "karma" cu credința creștină? Așa susținătoare a familiei "tradiționale" ortodoxe ești tu?
Mai mult, folosind metode de tipul cifrei cu tâlc, iscodești trecutul și viitorul, adică intri peste lucrarea Domnului.
Vei avea de tras, atât în viața asta, cât și în cele viitoare.
De fapt, te-a ajuns deja: uite cum gândești! Vai de capul tău!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2018, ora 15:37

ietete unde era lupul moralist !
n-am chef sa mai intru in discutia de ce cred ca biserica refuza atit ideea de karma , cit si cea de ezoterism ....o poti gasi , daca ai timp si rabdare, pe topicul " Ce este Dumnezeu " !

daca-mi spui cind te-ai nascut si ,eventual , ora la care ai tras prima oara aer in piept si-ai tipat cit te-a tinut gurita, iti spun cite ceva din cele pe care nu le sti !

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului UNDE SE TERMINA UNIVERSUL???
Mergi la: