back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce pericol ameninta viitorul...romaniei?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

9am106095

13 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 14 August 2010, ora 12:55

Imi pare rau ,ca aveti gandari de agest gen ! Nu stiti sa convietuiti ! Cu sovinism nu ,cu extremism nu rezolvati nimic ! Luptati impreuna pentru bunul mers al Romaniei ! IUBITI OAMENII !!!! D-zeu a creat OMUL , si nu NATIE ! Daca ungurii din Romania cred ca poate ajuta tara daca vorbesc in limba lor .lasati -le sa lucreze asa ! Daca timpul trece pentru lucruri minore UNDE VOM AJUNJE ? MAI JOS DE NIVELEL DE TRAI ce avem acum >! IUBITI_VA !!!!!

Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 August 2010, ora 12:59

De la: 9am106095, la data 2010-08-14 12:55:57Imi pare rau ,ca aveti gandari de agest gen ! Nu stiti sa convietuiti ! Cu sovinism nu ,cu extremism nu rezolvati nimic ! Luptati impreuna pentru bunul mers al Romaniei ! IUBITI OAMENII !!!! D-zeu a creat OMUL , si nu NATIE ! Daca ungurii din Romania cred ca poate ajuta tara daca vorbesc in limba lor .lasati -le sa lucreze asa ! Daca timpul trece pentru lucruri minore UNDE VOM AJUNJE ? MAI JOS DE NIVELEL DE TRAI ce avem acum >! IUBITI_VA !!!!!

Banuiesc ca mesajul este adresat exclusiv ungurilor prost crescuti, sovini si cozi de topor care traiesc in Romania!!!!

Te rog sa nu acuzi de sovinism romani revoltati de comportamentul NESIMTIT si CRETIN al ungurilor ROMANI!!!!

Oricum, noi te iubim ma Gyuri....problema e ca tu nu ne iubesti pe noi!!!

Raporteaza abuz de limbaj
9am175401

16 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 15:01

adevartul pericol ce ameninta Romania si care deja a invinso este necredinta celor ce ne conduc/cit timp au nevoie de voturi fac cruce si spun ca sunt credinciosi si cinstiti iar dupa ce sunt alesi uita ,ca a fii credincios inseamna si ai iubi pe ceilalti, ai sluji si nu ai subjuga ai exploata /ei uita ce a zis DOMNUL:"cine vrea sa fie mai mare el insusi sa spele picioarele tuturor "adica intii sa faca spre binele celor din jur, si apoi sa se gindeasca la el/ADEVARAT GRAESC?!!!!!!!!!!!!! IN FELUL ACESTA OAMENII AU DEVENIT IGNORANTI SI NU MAI AU SPERANTA NU MAI MERG LA VOT SI NU MAI AU NICI PUTERE DE MUNCA DE LUPTA CE ZICETI AM DREPTATE??!!!!!!!!!

Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 14 August 2010, ora 17:16

De la: terzi_p_yahoo_com, la data 2010-08-14 12:23:18Afla dragule ca, numai cominernist nu ma poti numi. Tatal meu a pus in noaptea de 23 aug. 1944, trei copii intr-o caruta de care a legat o vaca, si a reusit sa treaca prutul pe la RENI, pentru ca pe bunicul il arestasera in prima saptamana de la venirea sovieticilor in Basarabia parasita de partidele politice si camarila lui Carol a II-lea, si a fost trimis sa-i putrezeasca oasele in Siberia. Celelalte rude carea au plecat la drum a doua zi, nu li s-a mai permis trecerea podului, cu toate ca prin comunicatul oficial se acorda 72 de ore, si au fost trimise direct in Siberia.
Sa nu ma intrebi cum a reusit familia noastra sa se salveze de la returnare direct in Siberia. Voi nu va puteti imagina cum au lucrat sovieticii, si slugile mercenare din Romania. Culmea ca si astazi Moscova continua sa controleze situatia Romaniei prin urmasii lor.
Cand veti intelege asta nu o sa mai stati cu gura cascata la emisiunile posturilor TV ale mogulilor constienti de raul pe care il fac natiei romane, dar lacomia de mercenar, ii face capabili de orice.
Trezeste-te din "somnul cel de moarte" !
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Da aveti mare dreptate! Nu avem ,oameni competenti, care sa ne conduca. Dar,,,,,,,,,,avem ;;,patrioti;; Tokakas,, Lazlo,,,care ,,sa destabilizeze tara! Maghiarilor din Romania,nuuuuuu le trebuie autonomie!! Sunt ardeleanca, noi romanii aici in ARDEAL,,mereu am trait bine cu natia maghiara, pt, ca, n au dus o ei mai rau decat ,romanii,niciodata!

-
9am173019

299 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 18:10

De la: printzfermecator, la data 2010-07-25 05:03:04PE VOI SA VA MACINE INTREBAREA ASTA!
SI DUPA AIA CELALTE!

VIITORUL Romaniei este distrus prin fasificarea ISTORIEI ROMANIEI de catre copii kominternistilor evrei rusi agenti NKVD care au venit pe tancurie sovietice in Romania cu sprijinul REGELUI MAGAR MIHAI.

Gregorian Bivolaru a atras atenrtia ca Romania va fi inrobita finaciar de KOMINTERNISTI EVREI RUSI agenti NKVD care au venit in Romania cu sprijinul REGELUI MIHAI si a fost unul din motivele pentru care a atacata SCOALA DE YOGA MISA.
Sunt multi oameni care nu stiu ca BIVOLARU si membri ai scoli de yoga MISA au tiparit si vandut cartea ROMANIA CA O PRADA in care se vorbeste de activitatea komiternistilor in ROMANIA, dar a suparat nou conducere FSN si pe kominternistul SILVIU Brucan si pe copii lor; VLADIMIR TISMANEAU care acum conduce PARLAMENTUL, GUVERNUL, PARCHETUL SI JUSTITIA din comisiile prezidentiale BASESCU, ASCULTA TELEFOANELE ROMNILOR CU AJUTORUL STS, CSAT, SRI si cu VALERIU STOICA vanzator de copii si organe de copii fabrica dosre penale pentru toti romanii pe un simplu raport sau REZOLUTIE SIONISTA emis de CSM ori DNA.

TISMANEANU si gasca GDS -RADIO EUROPA LIBERA, adica copii tortionarilor kominternisti evrei rusi agenti NKVD care au venit pe tancuri in Roania impreuna cu armata sovietica si cu sprijinul REGELUI MAGAR MIHAI atacau si vanau romani care se impotriyea implantarii COMINISMULUI in Romania si deportarilor in SIBERIA SOVIETICA, deportari care se faceau prin DECRET EMIS DE casa regala, respectiv REGELE MAGAR MIHAI.

Si, priviti acum, dupa falsificare ISTORIEI ROMANIEI de catre grupul GDS -RADIO EUROPA LIBERA A inceput inrobirea finaciara a Romaniei, prin procese in care fosti detinuti politici din perioada KOMITERNISTA, respectiv 1944-1964, cer despagubiri de sute de mii de euro statului roman, printre care si ION DIACONESCU membru PNTCD care a fost vanat de regele Mihai, adica intreaga conducere a PNTCD si condamnata la ani grei de detentie pentru ca se impotriveau comunismului adus si implementat de KOMINTERNISTI, dar condamnati prin decrete regele emise de REGELE MIHAI pentru ca se impotriveau implantari comunismului in Romania.

Acesti fii de tortionari kominternisti condamna ROMANIA si poporul roman pentru crimele comise de KOMINTERNISTI EVREI SI REGELE MIHAI si mai mult, platesc cetateni ai romaniei nascuti dupa 1944 si dupa 1989 pentru CRIMELE evreilor, pentru ca si regele Mihai de rasa evreu-jidan imputit, membru al lojei B`nai B`rith si pentru asta nu a fost condamnat pentru CRIME DE RAZBOI la fel ca si MENGELE, pentru ca si REGELE MIHAI a fost pe front alaturi de ANTONESCU.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:53

De la: Bi_anca, la data 2010-08-14 12:59:14
De la: 9am106095, la data 2010-08-14 12:55:57Imi pare rau ,ca aveti gandari de agest gen ! Nu stiti sa convietuiti ! Cu sovinism nu ,cu extremism nu rezolvati nimic ! Luptati impreuna pentru bunul mers al Romaniei ! IUBITI OAMENII !!!! D-zeu a creat OMUL , si nu NATIE ! Daca ungurii din Romania cred ca poate ajuta tara daca vorbesc in limba lor .lasati -le sa lucreze asa ! Daca timpul trece pentru lucruri minore UNDE VOM AJUNJE ? MAI JOS DE NIVELEL DE TRAI ce avem acum >! IUBITI_VA !!!!!

Banuiesc ca mesajul este adresat exclusiv ungurilor prost crescuti, sovini si cozi de topor care traiesc in Romania!!!!

Te rog sa nu acuzi de sovinism romani revoltati de comportamentul NESIMTIT si CRETIN al ungurilor ROMANI!!!!

gyuri, TE IUBIM si UN RUG iti PREGATIM

Sa fii iubit !!!

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:55

De la: Bi_anca, la data 2010-08-14 12:59:14

De ce v-ar iubi cineva?
Aveti ceva de oferit?

9am106095

13 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 14 August 2010, ora 21:51

Nu am cuvinte cum vorbesti despre o natie -oameni -creatii de Dumnezeu ! Esti un sovinist ! Nu ai fost in occident sa vezi cum convietuiesc diferite natii ! Trezeste-te ! Iubeste oamenii de langa tine ! Dumnezau cunoaste OMUL nu NATIA ! Pe tine te a adus pe aceasta lume sa traiesti in pace ,nu sa fii dusmanul lor ! Nu-I place Lui cine nu face ca El.! Esti ca politicienii ! Nu stiu nici ei ce vor ! Dar nici TU.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 August 2010, ora 22:56

De la: Will, la data 2010-08-12 19:40:19Minoru'
mai poti?
Nu se mai face curatenie la Bucuresti?
Toate e vraiste p-acolo!

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 15 August 2010, ora 07:42

@019
Dle ,nu-mi vine sa cred cate ineptii spuneti.!
Din ce surse va trageti informatiile astea ?!
Este un talmes- balmes in "teoria "dvs incat ,datorita amploarei afirmatiilor ,nu pot sa-l explic decat printr-o imaginatie necontrolata sau o ignoranta desavarsita.
Cat despre Gregorian Bivolarul,semidoct si escroc ,mai bine nu ne pomeneati.Asta este un alt moment in care prea multa libertate la unii naste aberatii.

Fosta membra 9am.ro

329 mesaje

Postat pe: 15 August 2010, ora 13:52

lipsa de comunicare, lipsa de respect, rautatea si ipocrizia. As mai adauga lasitatea si felul de a ne obisnui cu raul. Toate acestea sunt mai rele decit criza actuala economica!

cind ai observat ultima data ca persoana din oglinda a uitat sa zimbeasca?
Fosta membra 9am.ro

60 mesaje
Postat pe: 15 August 2010, ora 15:24

De politica de distrugere sistematic� a viitoarelor generații. Manelismul și atitudinea șmechereasc� nu sunt numai atribute ale copiilor de bani gata needucați sau ale țiganilor. Veți g�si aceast� atitudine la aproape toți tinerii deoarece cultura se face pe strad� și la TV care prezint� ce se vinde cel mai bine.
Mercantilismul criminal din politicile guvernelor �n Ministerul educației și �nv�ț�m�ntului a dus la apariția de fabrici de diplome și transformarea facult�ților de prestigiu �n locuri �n care studenții știu c�t cost� un examen sau o diplom� , dar mult mai puțini știu c�t trebuie s� �nvețe ca s� ia o diplom�.
De fapt acuz aceast� �ntreag� clas� politic� de faptul c� f�r� s� vrea a devenit un model de succes de urmat de tinerii de azi.
LIPSA DE MORALITATE ESTE MAREA PROBLEM� A SOCIET�ȚII ROM�NEȘTI ȘI V� ASIGUR C� NICI O INSTITUȚIE DIN ȚAR� , INCLUSIV BOR , NU FAC NIMIC CA S� PROMOVEZE MORALITATEA ȘI S� FIE UN EXEMPLU DE URMAT PENTRU TINERI ȘI B�TR�NI.

9am210430

3 mesaje
Postat pe: 15 August 2010, ora 23:33

inca ma rog la acea zi in care vom fi din nou mandri ca suntem romani.... dar lucru acesta nu se va intampla cu basescu PDL la putere...in nici un caz. Si nu stiu daca vom mai avea rabdare pana la sfarsitul mandatului, dupa care va veni un altul, care cine stie de cine a fost sustinut si ce obligatii are fata de el... si vor mai trece anii iar noi o sa imbatranim iar copii nostri vor creste in acelasi sistem corupt ca pana acum . Si asta din cauza ca noi nu facem nimik, desi avem tot dreptul. Avem nevoie de cineva care sa ne uneasca intr-o singura directie, in aceea de a inlatura puterea si coruptia de acolo, iar acest lucru nu este imposibil. eu cred in asta, si a rtrebui sa credeti si voi

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 16 August 2010, ora 10:58

dle @430
Eu sunt mandru ca sunt romana indiferent cine este la putere,indiferent de e gafe fac conationalii nostri in diferite tari occidentale,indiferent de saracia in care ne zbatem.
Sa-ti iubesti tara si poporul este ceva neconditionat.
Sunt c onvins ca si dvs va iubiti tara ,dar ati exagerat .
Am strabatut lumea de cca 35 de ani in continuu.Niciun moment nu mi-a venit ideea de a ma dezice de tara mea.Sa stiti ca in fiecare tara sunt si multe probleme,au si ei mizeria lor ,inclusiv morala ,chiar daca economic si la capitolul display stau mult mai bine.
Si-apoi,tara este familia,parintii,copii,nepotii,prietenii,dusmanii...
Unde-i ai mai bine adunati langa tine decat in tara ta??!!
Lasati exagerarile si ,cum zic italienii,bon laboro!!

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 16 August 2010, ora 12:38

ROMANIA a trecut prin multe greutati...razboaie,..seceta...inundatii... si viata a mers mai departe...

Daca politicenii se lupta intre ei...

Este un semn bun...

Se vor elimina reciproc...

SI VICTORIA VA FI A NOASTRA>>>a electoratului....

Politiceni falsi...au fost sunt si vor fi...

Dar poporul unit va izbandi....Si aceste momente de nesiguranta se vor uita...

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 16 August 2010, ora 13:04

Viitorul ROMANIEI este amenintat de POLITIC, de actualii parlamentari aflati la conducerea tarii. NU CREDETI? astept raspunsurile voastre.

reio

486 mesaje
Postat pe: 16 August 2010, ora 13:20

Romanii

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 16 August 2010, ora 13:22

kuhn

20 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 16 August 2010, ora 15:21

Pericolele sunt multe:
- continuarea coruptiei in stulul actual
- continuarea hotiei mari
- scaderea salariilor si deci a puterii de cumparare a populatiei
- instabilitatea politica si economica

9am188648

241 mesaje

Postat pe: 16 August 2010, ora 17:14

CARACATITA....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 August 2010, ora 17:47

De la: 9am210430, la data 2010-08-15 23:33:44inca ma rog la acea zi in care vom fi din nou mandri ca suntem romani.... dar lucru acesta nu se va intampla cu basescu PDL la putere...in nici un caz. Si nu stiu daca vom mai avea rabdare pana la sfarsitul mandatului, dupa care va veni un altul, care cine stie de cine a fost sustinut si ce obligatii are fata de el... si vor mai trece anii iar noi o sa imbatranim iar copii nostri vor creste in acelasi sistem corupt ca pana acum . Si asta din cauza ca noi nu facem nimik, desi avem tot dreptul. Avem nevoie de cineva care sa ne uneasca intr-o singura directie, in aceea de a inlatura puterea si coruptia de acolo, iar acest lucru nu este imposibil. eu cred in asta, si a rtrebui sa credeti si voi

Monarhia poate salva Romania ?

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 16 August 2010, ora 17:50

Da eu William 1-iul, de Dunare Albastra, pot salva!

9am173019

299 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 14:39

Falsificarea ISTORIEI ROMANIEI de catre KOMINTERNISTI EVREI-RUSI criminali poporului roman .
Kominternisti evrei -rusi au venit pe tancurile sovietice cu sprijinul REGELUI MAGAR MIHAI si su ucis romani care se impotriveau implantarii comunismului in ROMANIA si DEPORTARILOR in SIBERIA SOVIETICA BOLSEVICA, crime, arestari, condamnari la moarte si deportari se faceau prin DECRETE emise de CASA REGALA REGELE MAGAR MIHAI 1944-1947 si dupa abdicarea regelui MAGAR MIHAI la ordinul ALIATILOR pana in 1964 cand DEJ a emis decrete de GRATIERE PENTRU DETINUTI POLITICI.

KOMITERNISTI EVREI RUSI IN FRUNTE CU SILVIU BRUCAN si copii altor komiternisti au provocat LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 si celelate avenimente care au avut loc in ROMANIA, respectiv 15 martie 1990, TARGU MURES pentru AUTONOMIE MAGHIARA, 13-14 iunie 1990 cand au atacat institutiile statului, armata si politia-militia cu STICLE INCENDIARE, iar acestia ne falsifica istoria si sunt in comisiile prezidentiale BASESCU, in frunte cu semnatarii declaratiei din 16 iunie 1989 de la BUDAPESTA, UNGARIA pentru AUTONOMIE MAGHIARA IN ROMANIA SI ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI, respectiv, VLADIMIR TISMANEANU, BACONSKY, TRAIAN UNGUREANU si alti.

Povestea foarte grava este ca tineri cetateni ai ROMANIEI care reprezinta VIITORUL ROMANIEI este vanat de pe bancile scolii sa nu treaca examenele pentru a nu ajunge in institutiile statului ROMANA, iar din 1990 se aduc cetateni straini din RUSIA, BELARUS, UCRAINA, R.MOLDOVA si altele, PENTRU A INLOCUI CETATENII ROMANI IN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN, pentru ca prin acestia FMI din AMERICA sa controleze, economic, militar, social, politic si financiar ROMANIA..

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:13

eurodacicus !
Am inteles pozitia ta si in mare masura sunt de acord ca Romania trebuie sa-si pastreze integritatea teritoriala , limba si cultura . Nu am inteles insa la urma : cine are ce cu iranienienii ? cine ameninta pe cine cu arma atomica ? Ramai in perimetrul Europei si a balcanilor si nu te aventura unde nu prea cunosti ce se intampla.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 18 August 2010, ora 00:12

De la: 9am175401, la data 2010-08-14 15:01:21adevartul pericol ce ameninta Romania si care deja a invinso este necredinta celor ce ne conduc/cit timp au nevoie de voturi fac cruce si spun ca sunt credinciosi si cinstiti iar dupa ce sunt alesi uita ,ca a fii credincios inseamna si ai iubi pe ceilalti, ai sluji si nu ai subjuga ai exploata /ei uita ce a zis DOMNUL:"cine vrea sa fie mai mare el insusi sa spele picioarele tuturor "adica intii sa faca spre binele celor din jur, si apoi sa se gindeasca la el/ADEVARAT GRAESC?!!!!!!!!!!!!! IN FELUL ACESTA OAMENII AU DEVENIT IGNORANTI SI NU MAI AU SPERANTA NU MAI MERG LA VOT SI NU MAI AU NICI PUTERE DE MUNCA DE LUPTA CE ZICETI AM DREPTATE??!!!!!!!!![/quote

100%]

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 00:14

De la: 9am210504, la data 2010-08-17 15:13:52eurodacicus !
Am inteles pozitia ta si in mare masura sunt de acord ca Romania trebuie sa-si pastreze integritatea teritoriala , limba si cultura . Nu am inteles insa la urma : cine are ce cu iranienienii ? cine ameninta pe cine cu arma atomica ? Ramai in perimetrul Europei si a balcanilor si nu te aventura unde nu prea cunosti ce se intampla.

DE ACORD

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 00:23

De la: 9am173019, la data 2010-08-17 14:39:25Falsificarea ISTORIEI ROMANIEI de catre KOMINTERNISTI EVREI-RUSI criminali poporului roman .
Kominternisti evrei -rusi au venit pe tancurile sovietice cu sprijinul REGELUI MAGAR MIHAI si su ucis romani care se impotriveau implantarii comunismului in ROMANIA si DEPORTARILOR in SIBERIA SOVIETICA BOLSEVICA, crime, arestari, condamnari la moarte si deportari se faceau prin DECRETE emise de CASA REGALA REGELE MAGAR MIHAI 1944-1947 si dupa abdicarea regelui MAGAR MIHAI la ordinul ALIATILOR pana in 1964 cand DEJ a emis decrete de GRATIERE PENTRU DETINUTI POLITICI.

KOMITERNISTI EVREI RUSI IN FRUNTE CU SILVIU BRUCAN si copii altor komiternisti au provocat LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 si celelate avenimente care au avut loc in ROMANIA, respectiv 15 martie 1990, TARGU MURES pentru AUTONOMIE MAGHIARA, 13-14 iunie 1990 cand au atacat institutiile statului, armata si politia-militia cu STICLE INCENDIARE, iar acestia ne falsifica istoria si sunt in comisiile prezidentiale BASESCU, in frunte cu semnatarii declaratiei din 16 iunie 1989 de la BUDAPESTA, UNGARIA pentru AUTONOMIE MAGHIARA IN ROMANIA SI ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI, respectiv, VLADIMIR TISMANEANU, BACONSKY, TRAIAN UNGUREANU si alti.

Povestea foarte grava este ca tineri cetateni ai ROMANIEI care reprezinta VIITORUL ROMANIEI este vanat de pe bancile scolii sa nu treaca examenele pentru a nu ajunge in institutiile statului ROMANA, iar din 1990 se aduc cetateni straini din RUSIA, BELARUS, UCRAINA, R.MOLDOVA si altele, PENTRU A INLOCUI CETATENII ROMANI IN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN, pentru ca prin acestia FMI din AMERICA sa controleze, economic, militar, social, politic si financiar ROMANIA.. [/quote

DE ACORD SI MAI DEPARTE?IA FACETI SAPATURI SI VETI VEDEA DIN CE NATIE AVEM IN FRUNTEA DEMOLATORILOR

PE NEWLANDER L-ATI UITAT? CU PEDRO? GENERALU LUI FRANCO?EL A VENIT CU TANCUL DIN RUSIA SI COINCIDENTA,GHICI CINE A FOST PRIM IN 1989 DUPA LOVITURA?CARE A DECLARAT INDUSTRIA ROMANIEIMORMAN DE FIARE VECHI,DAR ILICI GHICI DE UNDE A VENIT?DAR TAPU GHICI DE UNDE-I CAPRA? DARMARINELU GHICI DE UNDE NVINE?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 00:25

De la: sageataalbastra, la data 2010-08-16 13:04:03 Viitorul ROMANIEI este amenintat de POLITIC, de actualii parlamentari aflati la conducerea tarii. NU CREDETI? astept raspunsurile voastre.

1000%cred si am dreptul sa cred

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 00:28

De la: 9am178850, la data 2010-08-16 12:38:50ROMANIA a trecut prin multe greutati...razboaie,..seceta...inundatii... si viata a mers mai departe...

Daca politicenii se lupta intre ei...

Este un semn bun...

Se vor elimina reciproc...

SI VICTORIA VA FI A NOASTRA>>>a electoratului....

Politiceni falsi...au fost sunt si vor fi...

Dar poporul unit va izbandi....Si aceste momente de nesiguranta se vor uita...

SE LUPTA DE FATADA SA CREADA FRAIERIMEA,DAR SCOPUL LOR COMUN ESTE DOARDISTRUGEREA TARII CARE DEJA AU REUSIT SA O FACA ACUM SUNT CA HIENELE PE CADAVRUL TARII SA ZMULGA FIECARE CAT POATE SI CAT MAI POATE DE REPEDE PANA NOI DORMIM

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 00:33

1 din 2 nascuti dupa ce vorba aia, sint vinduti rusilor, unul din 2 americanilor, si unul din 2 turcilor. Ca dadaia sintem asa cum sintem.....1 din 2.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce pericol ameninta viitorul...ROMANIEI?
Mergi la: