Info
x
Romania ,o tara in deriva ?
|
9am210390 6 mesaje Membru din: 15/08/2010 |
Postat pe: 15 August 2010, ora 06:18
De la: 9am208972, la data 2010-07-23 04:42:20Merita populatia Romaniei ,batjocura unor excroci ,erijati in politicieni ? Cu mare parere de rau ,pentru Romania,locul unde m-am nascut ,dar Guvernele de dupa 1989 ,prin politica de dezindustrializare a Romaniei,fara sa conceapa o alta strategie economica ,au adus la dezastru .Nu cred ca numai Basescu este vinovatul ,probabil in jurul lui misuna numai incapabili straini de orice si de toate,interesati doar de burtile si buzunarele lor,intr-un vid legislativ precar. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 August 2010, ora 12:37
De la: 9am210390, la data 2010-08-15 06:18:49De la: 9am208972, la data 2010-07-23 04:42:20Merita populatia Romaniei ,batjocura unor excroci ,erijati in politicieni ? Domnule avatar,daca ar trebui sa va sacrificti pentru binele tarii;cum ve-ti proceda? |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2010, ora 11:32
De la: 9am210390, la data 2010-08-15 06:18:49De la: 9am208972, la data 2010-07-23 04:42:20Merita populatia Romaniei ,batjocura unor excroci ,erijati in politicieni ? stiti ce ma intriga ? faptul ca ptr. toate relele din tara , Ceausescu si nevasta-sa au fost vinovati - singuri facuti vinovati ! si Iliescu a fost singurul vinovat .... ca si Constantinescu ! doar Basescu nu are, ptr, ca " probabil in jurul lui misuna numai incapabili straini de orice si de toate , interesati doar de burtile si buzunarele lor, intr-un vid legislativ precar.", sugerind astfel ca el, saracul ,Nu stie prea bine ce se-ntimpla-n tara si ce fac cei din spatele sau ! Doamna draga, Stie Foarte Bine si ne-a si atentionat ca-i foarte bine informat si stie tot ! ....cit despre Vidul Legislativ ....care VID ? cum poti sa faci vorbire despre vid, cind EL umple tot spatiul institutional al Romaniei, substituindu-se lui ? |
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 12/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 August 2010, ora 10:57
Romania in deriva? Toata lumea este in deriva. Se lucreaza la o noua ordine mondiala. Cel mai bun exemplu, Europa, care nu prea mai are suveranitate, drepturile nationale ale popoarelor care fac parte din aceasta au disparut o data cu integrarea lor, si toate natiile au acum cetatenia europeana. Autoritatea tarilor din compunerea U.E. este acum concentrata in noile structuri ale acestei uniuni, ceea ce inseamna ca regula autonomiei se manifesta de de sus in jos, si mai mult de atat, structurile acesteia sunt subordonate bunului plac al Statelor Unite, de moment ce, la cererea Washingtonului, toate fluxurile financiare in Europa vor fi monitorizate de catre serviciile de informatii americane si israeliene. Se poate vorbi, intr-o astfel de situatie, de o Europa suverana? Dreptul nostru la o viata privata este de mult apus. Guvernul libertatii si democratiei spioneaza intreaga lume. Ne intrebam ce se va intampla atunci cand dolarul se va prabusi si SUA nu va mai avea bani pentru a mitui? Atunci va aparea libertatea. Legea asigurarilor de sanatate, dupa modelul american, de altfel un lucru reusit, America fiind un experiment in acest caz, va fi impusa in toata lumea. Daca cel mai democratic popor a fost ingenuncheat, aplicarea acestui plan popoarelor europene (disparute dupa crearea UE) va fi floare la ureche. Exemplu? Grecia. Ingenuncherea grecilor inseamna disparitia tuturor popoarelor europene. O fi bine, o fi rau? Cred ca toti trebuie sa ne trezim. Este mai bine sa fim ce am fost. Aici suntem in trecere. Cand vom pleca nu vom lua nimic cu noi, ci cu ceea ce am venit, poate putin mai imbracati.
Sursa? Pentru cei care au aceasta pretentie � internetul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am187740 190 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 22 August 2010, ora 16:24
MERITA CA AU VANDUT VOTUL, SINGURA ARMA A DEMOCRATIEI LA 4 ANI POENTRU BANI, GALETI, UNBRELE, PIXURI, POZE CU BASESCU, POZE CU LIDERI PDL, SI UNGURI PENTRU MINCIUNA LUI MARKO.UITE UNDE AM AJUNS.DIASPORA A FOST CUNPARAT DE BAKONSKY, SI BRANZA CU EURO, SI CU TACEREA TACXITA A SRI, SIE.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 August 2010, ora 17:04
De la: 9am187740, la data 2010-08-22 16:24:42MERITA CA AU VANDUT VOTUL, SINGURA ARMA A DEMOCRATIEI LA 4 ANI POENTRU BANI, GALETI, UNBRELE, PIXURI, POZE CU BASESCU, POZE CU LIDERI PDL, SI UNGURI PENTRU MINCIUNA LUI MARKO.UITE UNDE AM AJUNS.DIASPORA A FOST CUNPARAT DE BAKONSKY, SI BRANZA CU EURO, SI CU TACEREA TACXITA A SRI, SIE. Cate prostii mai puteti sa vehiculati! S-a dus cineva prin toata lume cu sacul cu bani ca sa cumpere voturile? Si in Romania s-au cumparat voturile cu poze ale lui Basescu? Bai nene, este normal sa vi se mai para ciudat ca romanii iesiti in lume, care au avut ceva in cap putandu-se integra acolo, sa voteze cu Basescu? Pai daca ma uit la postarile pe forum ale unora dintre voi, pesedisti sau penelisti, care schiloditi limba romana si faceti afirmatii de genul asta, va spun clar: cei din diaspora au votat cu basescu pentru ca ii duce mintea, voi ati votat cu Geoana pentru ca nu are ce sa va duca! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2010, ora 17:50
la ce-i duce mintea pe cei ce l-au votat basescu ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2010, ora 20:39
Germania are datorii neachitate fa�� de Rom�nia de aproape 19 miliarde Euro
Deutsche Welle � 20-08-2010 Germania are datorii neachitate fa�� de Rom�nia de aproape 19 miliarde Euro O mai veche datorie a Germaniei fata de BNR ar putea aduce bani la bugetul statului. E vorba de contractul de Clearing semnat intre Guvernele Romaniei si Germaniei la 23 martie 1939, in care Romania se obliga sa livreze marfuri diverse catre Germania, care urma sa le achite la un pret mai mare cu 10 % fata de valoarea medie a preturilor mondiale. Germania urma sa achite facturile prin Casa Germana de Compensatie, dar platile trebuiau efecuate numai catre BNR, in marci germane imperiale. BNR, la randul ei, achita in lei romanesti exportatorilor. De-a lungul timpului, �n special dup� cel de-al Doilea R�zboi Mondial, datoriile Germaniei s-au acumulat la nivelul de 1,3 miliarde Reichmark (in 1944), noteaz� jurnalistul economic Dan Popa (Hotnews.ro). Astazi valoarea initiala pe care institutia condusa de Mugur Isarescu ar putea s-o recupereze de la Germania ar fi de 18,8 miliarde de Euro, conform unor calcule efectuate de membrii comisiei Bergier, din Elvetia. Valoarea in discutie ar putea fi cu mult mai mare, poate chiar undeva in jurul sumei de 100 miliarde de Euro, daca tinem cont de valoarea principalilor indicatori comparativi dintre anii 1944 si 2010 (preturile marfurilor exportate, costurile de transport, taxele vamale, etc.) Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|