Info
x
Ar fi bun un ghid de emigrare ?
|
9am208807 1 mesaj Membru din: 19/07/2010 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 17:11
"OPEN BORDERS" - un ghid practic si util pentru cei care se gandesc sa lucreze si sa traiasca in alta tara. Veti gasi sfaturi despre pregatirea plecarii, despre cum sa gasesti un job, o casa, despre gestionarea veniturilor, educatia copiilor, care sunt pasii pentru integrare in noul mediu social si profesional si multe altele. Totul este rezultatul experientelor reale traite, pe propria piele, de catre autorul cartii. Site personal al autorului: www.theimmbook.org
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 18:33
De la: 9am208807, la data 2010-07-19 17:11:38"OPEN BORDERS" - un ghid practic si util pentru cei care se gandesc sa lucreze si sa traiasca in alta tara. Veti gasi sfaturi despre pregatirea plecarii, despre cum sa gasesti un job, o casa, despre gestionarea veniturilor, educatia copiilor, care sunt pasii pentru integrare in noul mediu social si profesional si multe altele. Totul este rezultatul experientelor reale traite, pe propria piele, de catre autorul cartii. Site personal al autorului: www.theimmbook.org[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 01:06
Mai bine un ghid cum sa devii cetatean international cu drepturi in orice tara din lume.
Dreptul de a fi OM.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 01:09
De la: nastasemihail, la data 2010-07-20 01:06:51Mai bine un ghid cum sa devii cetatean international cu drepturi in orice tara din lume. .Mda....
|
peter_satran 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 12:01
M....da.....aveti dreptate!
Problema e ca esti foarte defavorizat ca cetatean Roman in EU.....
|
sexypleasure 8 mesaje Membru din: 20/12/2009 |
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 10:15
dupa ce ne au facut tiganii de ras ...toti strainii arata spre romani si zic tiganii , tiganii ascund gentile si baga portofelul in pantaloni ptr ca s au dus la furat si cersit........si multi cred ca gata plec in spania , italia si gasesc loc de munca platesc chiria si o duc bine ....e f f f f greu in tarile astea multi romani vin inapoi ca numai au loc de munca sora mea e in spania de 7 ani si a zis ca in septembrie sar putea sa vina aici
si lua 1300 de euro pe luna si sotul ei 1500 pe luna in 7 ani au facut casa la brasov si au 2 masini ford mondeo si citroen aproape noi 2005 si 2008 eu in 7 ani nu au reusit nimic
|
artafengshui 183 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 15:16
De la: sexypleasure, la data 2010-07-25 10:15:26dupa ce ne au facut tiganii de ras ...toti strainii arata spre romani si zic tiganii , tiganii ascund gentile si baga portofelul in pantaloni ptr ca s au dus la furat si cersit........si multi cred ca gata plec in spania , italia si gasesc loc de munca platesc chiria si o duc bine ....e f f f f greu in tarile astea multi romani vin inapoi ca numai au loc de munca sora mea e in spania de 7 ani si a zis ca in septembrie sar putea sa vina aici DE CE plangi "draga "???? te duuuuuuuuuuu si pune si tu osul la treaba >>ORICE ROMAN VINE INAPOI ,LA PAMANTUL LUI mai devreme sau mai tarziu !! zici: ba o duc bine ..?! ba o duc rau ?! TE DUUUUUUUUUUUU tu ,si vei vedea si simtii pe pilea TA ce sacrificii fac ..
Raporteaza abuz de limbaj
AMI.
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 21:46
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
|
|
|
9am187740 190 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 10:58
AR FI BINE SA STIM CE TARA NE PRIMESTE SA PUTEM MURI DECENT, CA IN ROMANIA E DICTATURA BANULUI, SARACI NU MAI AU VOIE LA VIATA DECENTA DUPA 40 ANI DE MUNCA SI PLATIT TAXE SI INPOZITE.DACA AR FI SARMA GHIPATA IN JURUL TARI M-AI SIMTI CA IN LAGARUL LUI HITLER.
|
9am180133 8 mesaje Membru din: 8/01/2010 |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 12:34
Buna ziua. Dupa mine- cred ca un ghid de emigrare ar fi foarte bun, ca si asa in tara nu ai avem ce face . Din pacate ragaliile de la conducere din ziua de astazi nu stiu altceva ce sa faca decat sa taie din salarii, sa dea afara din unitati de stat , din invatamant si sanatate . e bine ca facem spoturi publicitare de milioane si lasam batranii sa ne moara de frig si de foame in tara .pacat ca lasam valorile sa plece . Oare unde o s aajungem ???
natiunii, naste trezitiva frati romani
|
peter_satran 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:44
Buna ziua!
Cu emigrarile e c-am greu...ca cetatean romandar, sa vedem....daca cunoaste sau stie cineva o firma de plasare forta de munca NU TEPAR....cu tarife de iti sar ochii anuntatima si pe mine....cum reusesc sa gasesc ceva sincer mi-am luat bagajul si am plecat....stiu ca nu va fi usor dar nu-i totuna ca lucrezi si se vede ceva ceva din ea sau abia te scoti din datoriri.... In Romania pe cand va fi bine mai trec poate peste 50 de ani....pana cand poporul Roman ajunge sa fie unit ca doar atunci va reusi sa se faca ceva in tara ...pana atunci....altii manca carnea si noi doar ramanem cu oasele....asta este .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am189696 38 mesaje Membru din: 16/06/2010 |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 11:37
Ca tot criticam abuzul de sex - cica sexypleasure, bai sunteti obsedati acolo in Romania :)
In strainatate ca strain platesti chirie de de usuci, dar macar scapi de nebunia din Romania. Cand auzeam de 100-150 $ chirie in Bucuresti ma ingrozeam si ma intrebam de unde au aia bani sa plateasca atat (la cursul zilei:). da' chirii incepand de la 600 pana peste 2500 euro, ce ziceti baieti ? Mai vreti in strainatate? Ah, nu va luati dupa aia care vin la cersit. Aia platesc PE NOAPTE care 20 de euro unor "gazde" ca sa doarma pe jos cate 15 intr-o camera... halal cerseala .... pot pune pariu ca nu se spala cu lunile. Am intrebat un tiganel simpatic care cersea in fata la Spar iar eu trebuia sa-mi termin de fumat tigara .... :) Altul venise cu piranda cu fuste crete care ... hehehehehehehe.... scuzati, voia sa se ANGAJEZE ca femeie de serviciu pe la oameni pe la case (intre timp el golea casa de ce era valoros, sa inteleg ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
emy_eml 17 mesaje Membru din: 22/02/2009 |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 16:09
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 16:13
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 16:13
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 20:03
De la: emy_eml, la data 2010-07-27 16:09:24
|
|
9am189696 38 mesaje Membru din: 16/06/2010 |
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 14:03
(adica fara cuvinte ....:) MAN !
|
Amok 5 mesaje Membru din: 16/11/2008 |
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 14:57
De la: 9am189696, la data 2010-07-27 11:37:37Ca tot criticam abuzul de sex - cica sexypleasure, bai sunteti obsedati acolo in Romania :) wow! dar matale unde locuiesti? la Ritz?....eu sincer,in Budapesta platesc 40.000 ft(aprox 160 euro) chirie+taxe inca 100 euro,cea ce nu cred ca este mult de loc......avand in vedere ca in Baia-Mare chiriile sunt mai scumpe,orasul fiind aproape mort,din punct de vedere economic..... bineinteles ca sunt chirii scumpe si la 10.000 euro,sau chiar mai mult,dar nu cred ca cine munceste afara,ia in chirie asa ceva...... si asa ca strain platesti de te usuci.......ce sa zic poate ai gresit locatia
|
ROMANACHE 5 mesaje Membru din: 7/06/2010 |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 10:53
cred ca ar fi cel mai nimerit moment de lansare a acestui ghid----cit mai curind posibil.
stiu ce bine mi-ar fi prins acest ghid acum citiva ani----dar niciodata nu e prea tirziu daca ai nevoie de sfaturi pentru america ---apeleaza-ma !! succes autorului acestui ghid !!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 20:03
emigrare unde? unde-i mai bine ca aici? unde se doarme mai mult? unde se munceste mai putin? unde-i berea mai ieftina? unde-i mai multi proprietari de case ca aici? unde-ti vin mai multe mosteniri ca aici? etc
... nu puneti boii inaintea carului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

si lua 1300 de euro pe luna si sotul ei 1500 pe luna in 7 ani au facut casa la brasov si au 2 masini ford mondeo si citroen aproape noi 2005 si 2008 eu in 7 ani nu au reusit nimic
>>ORICE ROMAN VINE INAPOI ,LA PAMANTUL LUI mai devreme sau mai tarziu !!
zici: ba o duc bine ..?! ba o duc rau ?! TE DUUUUUUUUUUUU tu ,si vei vedea si simtii pe pilea TA ce sacrificii fac ..
natiunii, naste
(adica fara cuvinte ....:)
MAN !