Info
x
Elena udrea
|
Fosta membra 9am.ro 61 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 14:54
De la: ANCA2010, la data 2010-07-26 14:24:03foarte bine ai punctat Catalin, ai perfecta dreptate...este foarte buna de promovat in exteriorul tarii Mai sa fie! N-am zis nicaieri ca ma cheama Catalin. Cine oare sa fii tu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 16:21
De la: 9am118716, la data 2010-07-18 18:25:55Da este mai buna la pat decat Boc Da, tu de unde stii??
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am209186 3 mesaje Membru din: 26/07/2010 |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 17:02
Pai eu le incerc lalansare !
|
Fosta membra 9am.ro 31 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:13
O PITIPOANCA PD-LISTA
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 23:22
De la: click_cont, la data 2010-07-26 16:21:00De la: 9am118716, la data 2010-07-18 18:25:55Da este mai buna la pat decat Boc Stie tot despre cei de la PDL ......s-a interesat de la sotul ei .......
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 00:01
De la: 9am118716, la data 2010-07-18 18:25:55Da este mai buna la pat decat Boc pai e homo? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 27 mesaje Membru din: 1/01/2009 |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 15:04
Nu trebuie sa-i dam mai multa importanta, decat e cazul. Dansa poate deveni (cel putin teoretic) un bun prim ministru, dar dupa ce mai "creste". Adica sa mai urmeze niste stagii, ocupand mai multe functii, in ordine ierarhica, acest lucru necesintand o munca de 10-15 ani. Nu cred ca, fiind femeie, reprezinta un handicap si totodata frumusetea fizica nu i se poate dauga la competenta. Competenta se compune din cunostinte profesionale, aptitudini si atitudini. La toate este o incepatoare, nimic nu a profunat. A ajuns direct sus, sarind peste treptele de urcare. Daca va intelege sa aiba rabdare, muncind mult si cu perseverenta si daca se delimiteaza de personaje, asupra carora planeaza suspiciuni, privitoare la conduita, atunci ma va avea printre votanti. Momentan nu e cazul.
|
9am180083 2 mesaje Membru din: 7/01/2010 |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 15:34
Am si eu o intrebare....de unde stiti d-voastra , ca e mai buna la pat decat Boc? I-ati avut pe mandoi , de=i puteti compara?
|
|
|
|
9am180083 2 mesaje Membru din: 7/01/2010 |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 15:37
De la: 9am209186, la data 2010-07-26 17:02:17Pai eu le incerc lalansare ! Sunteti pe post de.......TAURUL FUNCTIILOR?
|
ruksanda 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 16:43
Elena Udrea, Prima Doamna a Romaniei!!!! Merita din partea tuturor romanilor plecaciune si admiratie. Nimeni nu se sfieste sa vorbeasca urat fata de aceasta doamna de fier a Romaniei, chiar asa?? sa nu ne respectam valorile??? sa nu respectam femeia aceasta care a demostrat tarie de caracter si stoicism??? Asa suntem noi, poprul acesta, aruncam cu noroi in cele mai luminate minti, ne batem joc de aceasta doamna, care ne-a demonstrat de fiecare data cata inteligenta si cumpatare are. Elena fii tare!!! esti printre cele mai frumoase femei din Romania, iar pe langa faptul ca esti nurlie D-zeu te-a inzestrat cu har si charisma. Oameni buni, apelez la spiritul dumneavoastra civic , nu mai batjocoriti asa, sa nu patim Doamne fereste necazul, sa se sinucida intr-un moment de grea incercare acest inger pentru Romania (precedentul a fost creat). Elena te iubim!!!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 16:46
Eu stiam ca prima doamna e sotia presedintelui. Iar apelativul de prima doamna e mai mult ptr case regale.
Prima doamna a mea, e doamna mea, nu a altuia. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 117 mesaje Membru din: 29/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 17:03
De la: ruksanda, la data 2010-07-27 16:43:31Elena Udrea, Prima Doamna a Romaniei!!!! Merita din partea tuturor romanilor plecaciune si admiratie. Nimeni nu se sfieste sa vorbeasca urat fata de aceasta doamna de fier a Romaniei, chiar asa?? sa nu ne respectam valorile??? sa nu respectam femeia aceasta care a demostrat tarie de caracter si stoicism??? Asa suntem noi, poprul acesta, aruncam cu noroi in cele mai luminate minti, ne batem joc de aceasta doamna, care ne-a demonstrat de fiecare data cata inteligenta si cumpatare are. Elena fii tare!!! esti printre cele mai frumoase femei din Romania, iar pe langa faptul ca esti nurlie D-zeu te-a inzestrat cu har si charisma. Oameni buni, apelez la spiritul dumneavoastra civic , nu mai batjocoriti asa, sa nu patim Doamne fereste necazul, sa se sinucida intr-un moment de grea incercare acest inger pentru Romania (precedentul a fost creat). Elena te iubim!!!Daca si aceasta doamna poate fi admirata pentru calitatile ei?????????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 00:27
De la: ruksanda, la data 2010-07-27 16:43:31Elena Udrea, Prima Doamna a Romaniei!!!! Merita din partea tuturor romanilor plecaciune si admiratie. Nimeni nu se sfieste sa vorbeasca urat fata de aceasta doamna de fier a Romaniei, chiar asa?? sa nu ne respectam valorile??? sa nu respectam femeia aceasta care a demostrat tarie de caracter si stoicism??? Asa suntem noi, poprul acesta, aruncam cu noroi in cele mai luminate minti, ne batem joc de aceasta doamna, care ne-a demonstrat de fiecare data cata inteligenta si cumpatare are. Elena fii tare!!! esti printre cele mai frumoase femei din Romania, iar pe langa faptul ca esti nurlie D-zeu te-a inzestrat cu har si charisma. Oameni buni, apelez la spiritul dumneavoastra civic , nu mai batjocoriti asa, sa nu patim Doamne fereste necazul, sa se sinucida intr-un moment de grea incercare acest inger pentru Romania (precedentul a fost creat). Elena te iubim!!! Linisteste-te draga, ca nu stiu ce vezi tu la ea da` mie mi sa pare cam prea grasa si nu te supara, cam trecuta. Merge deja binisor catre 40 de ani ceea ce pentru o dama ca ea, e cam fatal. Auzi spune-mi si mie unde ai vazut la ea tarie de caracter? Poate doar tarie ca in ceea ce priveste caracterul, nu este si gata!!!! Si auzi, "minte luminata" la udrea? Pai atunci de ce le-a dus necajitilor cu casele inundate ciocolata si pantofi cu toc? Daca avea vreo farama de minte le ducea niste kilograme de faina, de zahar si ulei si cizme de cauciuc sa poata umbla prin ape. Si niste paturi sa le tina noaptea de cald!!!!! Las-o prietena mea si n-o mai lauda ca nu ai ce lauda la ea, intelege!!!! Ce tu nu stii sa te dai cu bicicleta, sa mergi calare, si sa te plimbi cu salupa? Ca altceva nu a mai dovedit ca stie!!!!! Si nu se sinucide stai linistita, ca-i prea ambitioasa, orgolioasa si avara de bani pentru asta!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 01:01
"A fi tare de cap" nu este sinonim cu "a avea tarie de caracter". Cineva facea o mare confuzie pe aici.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 09:50
De la: ruksanda, la data 2010-07-27 16:43:31Elena Udrea, Prima Doamna a Romaniei!!!! Merita din partea tuturor romanilor plecaciune si admiratie. Nimeni nu se sfieste sa vorbeasca urat fata de aceasta doamna de fier a Romaniei, chiar asa?? sa nu ne respectam valorile??? sa nu respectam femeia aceasta care a demostrat tarie de caracter si stoicism??? Asa suntem noi, poprul acesta, aruncam cu noroi in cele mai luminate minti, ne batem joc de aceasta doamna, care ne-a demonstrat de fiecare data cata inteligenta si cumpatare are. Elena fii tare!!! esti printre cele mai frumoase femei din Romania, iar pe langa faptul ca esti nurlie D-zeu te-a inzestrat cu har si charisma. Oameni buni, apelez la spiritul dumneavoastra civic , nu mai batjocoriti asa, sa nu patim Doamne fereste necazul, sa se sinucida intr-un moment de grea incercare acest inger pentru Romania (precedentul a fost creat). Elena te iubim!!!
|
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 12:25
Noi cetatenii mai avem o solutie de protest impotriva clientelei politice prezidentiale, acei lupi flamanzi care duc la infometare populatia tarii:
REVOLUTIA FISCALA- NIMENI, NICI UN CETATEAN ROMAN SA NU MAI PLATEASCA DE LA O ANUMITA DATA, NICI O TAXA SI NOCI UN IMPOZIT LA STATUL ROMAN!!!! SA VEDEM CE NE VA FACE PUTEREA ACTUALA, CA ORICUM VREA SA RATIONALIZEZE SALARIILE SI PENSIILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
dinugrigoras 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 14:22
Si eu am remarcat faptul ca mediatizarea excesiva a Elenei Udrea nu-i face altceva decat un bun serviciu.Daca ar fi ignorata,sigur s-ar plasa intr-o zona de umbra,asadar am ignora-o si posibila aparitie a ei pe scena politica ar fi usor trecuta cu vederea.Insa,dupa parerea mea,scaunul destinat(ghiciti de cine)Elenei Udrea,nu este cel de primar al capitalei ci acela de prim-ministru.Sa dea Domnul sa gresesc.
|
Amok 5 mesaje Membru din: 16/11/2008 |
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 14:34
se pare ca majoritatea care au scris aici la acest topic,au stat langa fundul lui Boc si Udrea,ca prea bine sunt informati despre abilitatile sexuale ale dansilor....
iar aceeasi majoritate,se pare ca si-au gresit cariera,avand in vedere solutiile de guvernare care le propun......ori sunt din opzitie,si privesc cu interes sporit 'realitatea tv'........sau alte televiziuni de 'profil' nu pot sa cred ca unii romani pot sa fie asa naivi,punand'botul' la tot ce mass-media arunca la stiri sau emisiuni,avand in vedere faptul ca aceste televiziuni,radiouri,ziare,etc,sunt conduse de cei care au 'supt' tara asta timp de 20 ani,si se pare ca nu este indeajuns....... Udrea o fi ea asa cum o fii,grasa,expirata,sau cum o mai caracterizati,(as vrea sa vad cati dintre barbatii care au scris in acest topic ar refuza-o),deci o fii ea cum o fii,dar e foarte posibil ca dansa sa fie unul din mai buni ministrii care i-a avut tara asta.....dar noi nu avem nevoie de asa ceva,asa ca.....cereti demisia....... bineinteles e usor sa critici si sa acuzi cand nu esti in pozitia lor,mai ales acum in perioada asta.....dar bravo pentru comunistii din psd,care si-au inceput campania electorala mai devreme.....si doar cuvinte de 'lauda' pentru romanii care i-i sustin......cand ei au sa fie la putere nu au sa va 'taie'din salarii......in fond nu o sa primiti de loc.....bineinteles vina fiind a guvernantilor anteriori......bafta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 15:31
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-07-28 01:01:38"A fi tare de cap" nu este sinonim cu "a avea tarie de caracter". Cineva facea o mare confuzie pe aici.[/quote Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 15:34
De la: Ebony, la data 2010-07-28 09:50:45De la: ruksanda, la data 2010-07-27 16:43:31Elena Udrea, Prima Doamna a Romaniei!!!! Merita din partea tuturor romanilor plecaciune si admiratie. Nimeni nu se sfieste sa vorbeasca urat fata de aceasta doamna de fier a Romaniei, chiar asa?? sa nu ne respectam valorile??? sa nu respectam femeia aceasta care a demostrat tarie de caracter si stoicism??? Asa suntem noi, poprul acesta, aruncam cu noroi in cele mai luminate minti, ne batem joc de aceasta doamna, care ne-a demonstrat de fiecare data cata inteligenta si cumpatare are. Elena fii tare!!! esti printre cele mai frumoase femei din Romania, iar pe langa faptul ca esti nurlie D-zeu te-a inzestrat cu har si charisma. Oameni buni, apelez la spiritul dumneavoastra civic , nu mai batjocoriti asa, sa nu patim Doamne fereste necazul, sa se sinucida intr-un moment de grea incercare acest inger pentru Romania (precedentul a fost creat). Elena te iubim!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 15:38
De la: ruksanda, la data 2010-07-27 16:43:31Elena Udrea, Prima Doamna a Romaniei!!!! Merita din partea tuturor romanilor plecaciune si admiratie. Nimeni nu se sfieste sa vorbeasca urat fata de aceasta doamna de fier a Romaniei, chiar asa?? sa nu ne respectam valorile??? sa nu respectam femeia aceasta care a demostrat tarie de caracter si stoicism??? Asa suntem noi, poprul acesta, aruncam cu noroi in cele mai luminate minti, ne batem joc de aceasta doamna, care ne-a demonstrat de fiecare data cata inteligenta si cumpatare are. Elena fii tare!!! esti printre cele mai frumoase femei din Romania, iar pe langa faptul ca esti nurlie D-zeu te-a inzestrat cu har si charisma. Oameni buni, apelez la spiritul dumneavoastra civic , nu mai batjocoriti asa, sa nu patim Doamne fereste necazul, sa se sinucida intr-un moment de grea incercare acest inger pentru Romania (precedentul a fost creat). Elena te iubim!!![/quote Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 16:25
De la: ruksanda, la data 2010-07-27 16:43:31Elena Udrea, Prima Doamna a Romaniei!!!! Merita din partea tuturor romanilor plecaciune si admiratie. Nimeni nu se sfieste sa vorbeasca urat fata de aceasta doamna de fier a Romaniei, chiar asa?? sa nu ne respectam valorile??? sa nu respectam femeia aceasta care a demostrat tarie de caracter si stoicism??? Asa suntem noi, poprul acesta, aruncam cu noroi in cele mai luminate minti, ne batem joc de aceasta doamna, care ne-a demonstrat de fiecare data cata inteligenta si cumpatare are. Elena fii tare!!! esti printre cele mai frumoase femei din Romania, iar pe langa faptul ca esti nurlie D-zeu te-a inzestrat cu har si charisma. Oameni buni, apelez la spiritul dumneavoastra civic , nu mai batjocoriti asa, sa nu patim Doamne fereste necazul, sa se sinucida intr-un moment de grea incercare acest inger pentru Romania (precedentul a fost creat). Elena te iubim!!! Sa nu exageram !...totusi..
|
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 22:48
De la: nastasemihail, la data 2010-07-27 16:46:20Eu stiam ca prima doamna e sotia presedintelui. Iar apelativul de prima doamna e mai mult ptr case regale. Este foarte adevarat ce susti .....pana si in avatar esti insotit ........ce sa mai zicem ?
GINA
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 09:17
Noi cetatenii mai avem o solutie de protest impotriva clientelei politice prezidentiale, acei lupi flamanzi care duc la infometare populatia tarii:
REVOLUTIA FISCALA- NIMENI, NICI UN CETATEAN ROMAN PERSOANA FIZICA SAU JURIDICA SA NU MAI PLATEASCA DE LA O ANUMITA DATA, NICI O TAXA SI NOCI UN IMPOZIT LA STATUL ROMAN!!!! SA VEDEM CE NE VA FACE PUTEREA ACTUALA, SA VEDEM CUM O SA NE EXECUTE SILIT PE TOTI , CA ORICUM VREA SA RATIONALIZEZE SALARIILE SI PENSIILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]PUTEREA ACTUALA, GUVERNUL CRIMINAL SI MAFIOT TREBUIE SANCTIONATE DE NOI SOCIETATE CIVICA PENTRU CA AUTORITATILE PUBLICE SUNT PARALIZATE. SINGURA SPERANTA ESTE IN NOI, HAIDETI SA HOTARAM ZIUA SI ORA DE LA CARE NOI CETATENII UMILITI DE GUVERNUL PORTOCALIU VOM INCETA ORICE PLATA CATRE GUVERNUL MAFIOT. :sml-mad0217
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 09:31
De la: 9am178165, la data 2010-07-28 00:27:11De la: ruksanda, la data 2010-07-27 16:43:31Elena Udrea, Prima Doamna a Romaniei!!!! Merita din partea tuturor romanilor plecaciune si admiratie. Nimeni nu se sfieste sa vorbeasca urat fata de aceasta doamna de fier a Romaniei, chiar asa?? sa nu ne respectam valorile??? sa nu respectam femeia aceasta care a demostrat tarie de caracter si stoicism??? Asa suntem noi, poprul acesta, aruncam cu noroi in cele mai luminate minti, ne batem joc de aceasta doamna, care ne-a demonstrat de fiecare data cata inteligenta si cumpatare are. Elena fii tare!!! esti printre cele mai frumoase femei din Romania, iar pe langa faptul ca esti nurlie D-zeu te-a inzestrat cu har si charisma. Oameni buni, apelez la spiritul dumneavoastra civic , nu mai batjocoriti asa, sa nu patim Doamne fereste necazul, sa se sinucida intr-un moment de grea incercare acest inger pentru Romania (precedentul a fost creat). Elena te iubim!!! Si le mai putea trimite sinistratilor niste conserve, niste masini cu saci de cartofi, de varza, de fasole, daca era o femeie practica si se punea putin in pielea amaratilor. Dar se vede ca e cu capul in nori, iar creierul il tine doar de fantezie, sa nu-i ploua in gat!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ruksanda 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 15:28
TRAIASCA INGERUL NUTI!
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:17
De la: ruksanda, la data 2010-07-29 15:28:10TRAIASCA INGERUL NUTI!
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:20
De la: ktn91land, la data 2010-07-26 14:54:16De la: ANCA2010, la data 2010-07-26 14:24:03foarte bine ai punctat Catalin, ai perfecta dreptate...este foarte buna de promovat in exteriorul tarii Pai arati a ..Catalin . .Cam asa arata toti Catalinii pe care ii stiu eu .
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:41
De la: ruksanda, la data 2010-07-27 16:43:31Elena Udrea, Prima Doamna a Romaniei!!!! Merita din partea tuturor romanilor plecaciune si admiratie. Nimeni nu se sfieste sa vorbeasca urat fata de aceasta doamna de fier a Romaniei, chiar asa?? sa nu ne respectam valorile??? sa nu respectam femeia aceasta care a demostrat tarie de caracter si stoicism??? Asa suntem noi, poprul acesta, aruncam cu noroi in cele mai luminate minti, ne batem joc de aceasta doamna, care ne-a demonstrat de fiecare data cata inteligenta si cumpatare are. Elena fii tare!!! esti printre cele mai frumoase femei din Romania, iar pe langa faptul ca esti nurlie D-zeu te-a inzestrat cu har si charisma. Oameni buni, apelez la spiritul dumneavoastra civic , nu mai batjocoriti asa, sa nu patim Doamne fereste necazul, sa se sinucida intr-un moment de grea incercare acest inger pentru Romania (precedentul a fost creat). Elena te iubim!!! Eu nu prea ma pot apleca. Din 2 in 2 zile, am chestia asta. Ce sa fac? Sa ma aplec pe spate, cumva..... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 21:57
De la: ruksanda, la data 2010-07-29 15:28:10TRAIASCA INGERUL NUTI! Are calitati ...dar chiar inger ....nu as crede ............
GINA
|
|
|
|

.Cam asa arata toti Catalinii pe care ii stiu eu .