back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Iti faci usor abonament dar vai de tine daca vrei sa il reziliezi..

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 11:17

Pe cat de simplu se face un abonament de telefon mobil pe atat de greu se face rezilierea sa. In primul rand cauti pe internet pana iti sar capacele sa gasesti un numar de telefon care sa fie accesat pentru rezilierea contractului si nu il gasesti.Gasesti tot ce vrei pe site-urile companiei respective in afara de aceasta informatie.Te informeaza de toate tipurile de cartele si abonamente ,de roamning,de respectul lor pentru clienti,iti ureaza viata lunga si sanatate dar nu iti spun cum dracu' poti rezilia abonamentul. Dupa indelungi cautari pe diverse numere in care apesi pe rand tasta 1 ,apoi 0 apoi 2 sau 3 sau 5 ajungi si la un operator care iti da un numar cu plata la care chipurile se face suspendarea.Suni acolo si o iei de la capat ,apesi 1 pentru romana ,apoi 2,3 sau 4 si ajungi la un operator. Dupa ce te interogheaza cu calm asupra motivelor ,dupa ce te intreaba daca in cateva luni revii sau nu asupra deciziei tale ,dupa ce iti explica pe banii si timpul tau ce alte variante minunate mai ai in afara de rezilierea contractului se trece la etapa 2. Dai date .Multe date de parca nu le aveau in calculator si ei .Aparent aceasta masura are drept scop identificarea apelantului deci pare de inteles.Lucrurile nu stau insa deloc asa deoarece in final iti spune sa trimiti un fax cu toate aceste date la un numar de telefon dat de ei. Asa am procedat si eu ,am trimis faxul in care am trecut datele firmei,serii de buletin,am pus stampile ,semnaturi etc. Am lasat si doua "deste" la margine ca sa fie totul ok. Problema insa nu s-a terminat ci abia a inceput .Dupa ce trimiti faxul trebuie sa telefonezi la un alt numar pentru confirmarea sosirii si inregistrarii faxului trimis de tine. Telefonezi,apesi iar 1,0,4,5 etc si dai de un operator.Acesta te asculta si te intreaba la ce ora ai trimis faxul si de pe ce numar. Apoi se lasa linistea circa 10-15 minute .Asculti melodia lor si te intrebi daca operatorul a plecat acasa sau va mai vorbi candva cu tine. Apare in final operatorul si iti spune ca nu a gasit faxul dar probabil din cauza ca nu a fost trimis decat de 20 de minute si poate mai este inca pe ...teava. Ok,ramane sa suni peste 30 de minute .Suni peste 30 de minute si procedeul se reia ,apesi taste,astepti ,mai dai date,ora ,nr. de telefon de unde ai trimis faxul ,nr de telefon la care ai trimis faxul,numarul care trebuie suspendat etc etc etc. Apoi astepti iar 10-15minute si asculti muzica. In final cand te-ai enervat bine ,apare si bomba:faxul nu a fost primit .Stii ca a fost trimis la acel numar ,stii ca nu esti tampit,ai martori,ai redial si alte lucruri care confirma trimiterea dar faxul tau cica nu a fost primit si gata. Intrebi cu calm atunci :"nu va suparati dara daca il mai trimit de zece-cinspe ori si imi spuneti ca nu a fost primit eu ce anume trebuie sa fac ca sa scap dracului de acel abonament ? Exista cumva un sef al dumnevoastra in viata cu care sa pot discuta?".Operatoarea isi da cuvantul de onoare ca nu a gasit faxul si tu o crezi .Dupa voce pare o fata buna.Il trimiti iar insa iar nu il gaseste asa ca iar ajungi sa o intrebi ce faci tu mai departe ,este posibila pana la urma rezilierea contractului sau nu ?Ii explici ca daca depasesti termenul de reziliere atunci contractul se prelungeste automat cu inca un an lucru care nu esti sigur daca o bucura sau daca sufera cu compasiune alaturi de tine.Ii spui ca treci cu toate numerele pe care le mai ai pe alta companie de telefonie si ca te superi pe ei rau de tot .Iti spune ca exista si o alta varianta,scanezi cererea si o trimiti prin email. Iti da o adresa pe care nu o gaseai nicaieri altundeva,un fel de mic secret al lor pentru cei carora le cedeaza nervii.Cica asa se primesc si se triaza mult mai repede dar ,te sfatuieste painteste,sa ai grija sa treci in titlu REZILIERE CONTRACT SI NR DE TELEFON. .Nu ti-a spus asta de la inceput ,la inceput a spus doar de fax .Bine insa si acum,viata merge inainte....

Eu in aceasta etapa am ajuns ! Am convingerea deja ca nici emailul nu va ajunge si ca voi primi aceasta veste dupa cca 15 minute de ascultat muzica ...Oricum,trimit emailul si dupa 30 minute le telefonez. Va urma !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 11:24

Chiar sunt curioasa daca exista scapare dintr-o retea de telefonie...astept. Imi pun si muzica...

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 11:52

Era mai simplu daca ai fi trecut de la abonament pe cartela, dar asta presupunea sa fi trecut deja perioada pentru care ai facut abonamentul... si apoi... daca nu doresti sa pastrezi numarul, sa nu mai incarci cartela...Asa am procedat cu cateva telefoane de serviciu ce le-am preluat de la angajati ce au plecat...totul s-a rezolvat in cinci minute.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 06:41

De la: vaneamarin, la data 2010-07-13 11:17:37Pe cat de simplu se face un abonament de telefon mobil pe atat de greu se face rezilierea sa. In primul rand cauti pe internet pana iti sar capacele sa gasesti un numar de telefon care sa fie accesat pentru rezilierea contractului si nu il gasesti.Gasesti tot ce vrei pe site-urile companiei respective in afara de aceasta informatie.Te informeaza de toate tipurile de cartele si abonamente ,de roamning,de respectul lor pentru clienti,iti ureaza viata lunga si sanatate dar nu iti spun cum dracu' poti rezilia abonamentul. Dupa indelungi cautari pe diverse numere in care apesi pe rand tasta 1 ,apoi 0 apoi 2 sau 3 sau 5 ajungi si la un operator care iti da un numar cu plata la care chipurile se face suspendarea.Suni acolo si o iei de la capat ,apesi 1 pentru romana ,apoi 2,3 sau 4 si ajungi la un operator. Dupa ce te interogheaza cu calm asupra motivelor ,dupa ce te intreaba daca in cateva luni revii sau nu asupra deciziei tale ,dupa ce iti explica pe banii si timpul tau ce alte variante minunate mai ai in afara de rezilierea contractului se trece la etapa 2. Dai date .Multe date de parca nu le aveau in calculator si ei .Aparent aceasta masura are drept scop identificarea apelantului deci pare de inteles.Lucrurile nu stau insa deloc asa deoarece in final iti spune sa trimiti un fax cu toate aceste date la un numar de telefon dat de ei. Asa am procedat si eu ,am trimis faxul in care am trecut datele firmei,serii de buletin,am pus stampile ,semnaturi etc. Am lasat si doua "deste" la margine ca sa fie totul ok. Problema insa nu s-a terminat ci abia a inceput .Dupa ce trimiti faxul trebuie sa telefonezi la un alt numar pentru confirmarea sosirii si inregistrarii faxului trimis de tine. Telefonezi,apesi iar 1,0,4,5 etc si dai de un operator.Acesta te asculta si te intreaba la ce ora ai trimis faxul si de pe ce numar. Apoi se lasa linistea circa 10-15 minute .Asculti melodia lor si te intrebi daca operatorul a plecat acasa sau va mai vorbi candva cu tine. Apare in final operatorul si iti spune ca nu a gasit faxul dar probabil din cauza ca nu a fost trimis decat de 20 de minute si poate mai este inca pe ...teava. Ok,ramane sa suni peste 30 de minute .Suni peste 30 de minute si procedeul se reia ,apesi taste,astepti ,mai dai date,ora ,nr. de telefon de unde ai trimis faxul ,nr de telefon la care ai trimis faxul,numarul care trebuie suspendat etc etc etc. Apoi astepti iar 10-15minute si asculti muzica. In final cand te-ai enervat bine ,apare si bomba:faxul nu a fost primit .Stii ca a fost trimis la acel numar ,stii ca nu esti tampit,ai martori,ai redial si alte lucruri care confirma trimiterea dar faxul tau cica nu a fost primit si gata. Intrebi cu calm atunci :"nu va suparati dara daca il mai trimit de zece-cinspe ori si imi spuneti ca nu a fost primit eu ce anume trebuie sa fac ca sa scap dracului de acel abonament ? Exista cumva un sef al dumnevoastra in viata cu care sa pot discuta?".Operatoarea isi da cuvantul de onoare ca nu a gasit faxul si tu o crezi .Dupa voce pare o fata buna.Il trimiti iar insa iar nu il gaseste asa ca iar ajungi sa o intrebi ce faci tu mai departe ,este posibila pana la urma rezilierea contractului sau nu ?Ii explici ca daca depasesti termenul de reziliere atunci contractul se prelungeste automat cu inca un an lucru care nu esti sigur daca o bucura sau daca sufera cu compasiune alaturi de tine.Ii spui ca treci cu toate numerele pe care le mai ai pe alta companie de telefonie si ca te superi pe ei rau de tot .Iti spune ca exista si o alta varianta,scanezi cererea si o trimiti prin email. Iti da o adresa pe care nu o gaseai nicaieri altundeva,un fel de mic secret al lor pentru cei carora le cedeaza nervii.Cica asa se primesc si se triaza mult mai repede dar ,te sfatuieste painteste,sa ai grija sa treci in titlu REZILIERE CONTRACT SI NR DE TELEFON. .Nu ti-a spus asta de la inceput ,la inceput a spus doar de fax .Bine insa si acum,viata merge inainte....

Eu in aceasta etapa am ajuns ! Am convingerea deja ca nici emailul nu va ajunge si ca voi primi aceasta veste dupa cca 15 minute de ascultat muzica ...Oricum,trimit emailul si dupa 30 minute le telefonez. Va urma !

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 19 August 2010, ora 17:13

De la: vaneamarin, la data 2010-07-13 11:17:37Pe cat de simplu se face un abonament de telefon mobil pe atat de greu se face rezilierea sa. In primul rand cauti pe internet pana iti sar capacele sa gasesti un numar de telefon care sa fie accesat pentru rezilierea contractului si nu il gasesti.Gasesti tot ce vrei pe site-urile companiei respective in afara de aceasta informatie.Te informeaza de toate tipurile de cartele si abonamente ,de roamning,de respectul lor pentru clienti,iti ureaza viata lunga si sanatate dar nu iti spun cum dracu' poti rezilia abonamentul. Dupa indelungi cautari pe diverse numere in care apesi pe rand tasta 1 ,apoi 0 apoi 2 sau 3 sau 5 ajungi si la un operator care iti da un numar cu plata la care chipurile se face suspendarea.Suni acolo si o iei de la capat ,apesi 1 pentru romana ,apoi 2,3 sau 4 si ajungi la un operator. Dupa ce te interogheaza cu calm asupra motivelor ,dupa ce te intreaba daca in cateva luni revii sau nu asupra deciziei tale ,dupa ce iti explica pe banii si timpul tau ce alte variante minunate mai ai in afara de rezilierea contractului se trece la etapa 2. Dai date .Multe date de parca nu le aveau in calculator si ei .Aparent aceasta masura are drept scop identificarea apelantului deci pare de inteles.Lucrurile nu stau insa deloc asa deoarece in final iti spune sa trimiti un fax cu toate aceste date la un numar de telefon dat de ei. Asa am procedat si eu ,am trimis faxul in care am trecut datele firmei,serii de buletin,am pus stampile ,semnaturi etc. Am lasat si doua "deste" la margine ca sa fie totul ok. Problema insa nu s-a terminat ci abia a inceput .Dupa ce trimiti faxul trebuie sa telefonezi la un alt numar pentru confirmarea sosirii si inregistrarii faxului trimis de tine. Telefonezi,apesi iar 1,0,4,5 etc si dai de un operator.Acesta te asculta si te intreaba la ce ora ai trimis faxul si de pe ce numar. Apoi se lasa linistea circa 10-15 minute .Asculti melodia lor si te intrebi daca operatorul a plecat acasa sau va mai vorbi candva cu tine. Apare in final operatorul si iti spune ca nu a gasit faxul dar probabil din cauza ca nu a fost trimis decat de 20 de minute si poate mai este inca pe ...teava. Ok,ramane sa suni peste 30 de minute .Suni peste 30 de minute si procedeul se reia ,apesi taste,astepti ,mai dai date,ora ,nr. de telefon de unde ai trimis faxul ,nr de telefon la care ai trimis faxul,numarul care trebuie suspendat etc etc etc. Apoi astepti iar 10-15minute si asculti muzica. In final cand te-ai enervat bine ,apare si bomba:faxul nu a fost primit .Stii ca a fost trimis la acel numar ,stii ca nu esti tampit,ai martori,ai redial si alte lucruri care confirma trimiterea dar faxul tau cica nu a fost primit si gata. Intrebi cu calm atunci :"nu va suparati dara daca il mai trimit de zece-cinspe ori si imi spuneti ca nu a fost primit eu ce anume trebuie sa fac ca sa scap dracului de acel abonament ? Exista cumva un sef al dumnevoastra in viata cu care sa pot discuta?".Operatoarea isi da cuvantul de onoare ca nu a gasit faxul si tu o crezi .Dupa voce pare o fata buna.Il trimiti iar insa iar nu il gaseste asa ca iar ajungi sa o intrebi ce faci tu mai departe ,este posibila pana la urma rezilierea contractului sau nu ?Ii explici ca daca depasesti termenul de reziliere atunci contractul se prelungeste automat cu inca un an lucru care nu esti sigur daca o bucura sau daca sufera cu compasiune alaturi de tine.Ii spui ca treci cu toate numerele pe care le mai ai pe alta companie de telefonie si ca te superi pe ei rau de tot .Iti spune ca exista si o alta varianta,scanezi cererea si o trimiti prin email. Iti da o adresa pe care nu o gaseai nicaieri altundeva,un fel de mic secret al lor pentru cei carora le cedeaza nervii.Cica asa se primesc si se triaza mult mai repede dar ,te sfatuieste painteste,sa ai grija sa treci in titlu REZILIERE CONTRACT SI NR DE TELEFON. .Nu ti-a spus asta de la inceput ,la inceput a spus doar de fax .Bine insa si acum,viata merge inainte....

Ai omis sa ne spui operatorul, dar cam toti sunt la fel.

Abonamentul este o mare teapa la orice il faci, telefonie sau internet. Personal f competent in intocmirea contractelor si total incompetent in a-ti rezola o cerere.
Grija lor pentru clienti este o gogorita si mincina sfruntata.
Au contracte beton pentru ei si subtiri pentru client.
Ar trebui ca toti oiperatorii sa-ti ofere contra cost servicii de proba 1-3 luni cu un precontract si apoi sa inchei un contract definitiv.
S-a anuntat ca se va da o lege in parlament in care sa ai posibilitatea sa schimbi operatorul daca esti nemultumit si contractele sa fie pe un an. Poate stie cineva mai mult.
Protectia Consumatorului face mai mult protectia operatoruluyi si mai putin a clientului, de, _ corb la corb nu-si scoate ochii- Ar fi necesar ca toti clientii nemultumiti de operatorii de telefonie si internet sa aduca sugestii si sa fie depuse pe Site-ul ministerului comunicatiilor si chiar la Parlament, o fi pe acolo o comisie pentru sesizari. Ce ziceti?

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 August 2010, ora 22:28

Domnule Vanea, in primul rand ma bucur ca suntem virtuali si ca nu ma puteti injura in direct ca ma amuz! Dar nu de necazul dvs. ci pe cel pe care l-am trait si eu cu Orange care dupa un an de la reziliere m-am trezit ca am de platit o factura si o suma dubla provenita din penalizare. Am purtat corespondenta in care stipulam la fel toate datele si nu, si nu! M-am trezit cu executorul cu care am negociat (prin corespondenta in plicuri cu confirmare de primire), si am platit numai suma pe care scriau ca le-o datorez pe abonament nu si penalizarile. Cred ca si la mine se depasise termenul de reziliere si s-a reactivat abonamentul, eu fiind sigura ca am scapat de el. Au asteptat sa treaca anul fara sa intervina cu vreo factura.
Dar eu am mai ras si pentru stilul caragialesc in care scrieti. Daca ati fi avut rabdare ati fi putut sa scrieti totul intr-un dialog care s-ar fi incadrat alaturi de alte lucrari ale lui Ion Luca in "Momente si schite"!
Cand vi se v-a rezilia contractul sa vedeti scris negru pa alb ca eu nu am vazut decat telefonic si m-a costat jumatate din pensie. Succes! Dar pana la succes imi permit sa va servesc

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 August 2010, ora 02:08

adica nu poti rezilia un contract de telefonie?....violenta. Ii apuci de git.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
| Varianta pentru tiparire a topicului Iti faci usor abonament dar vai de tine daca vrei sa il reziliezi..
Mergi la: