back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Logan nou sau alta masina second hand?

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

egigica

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 22:50

Iati un logan nou... si nu te mai lua dupa ce zic unii si altii de logan...tara e plina de snobi care nu au dupa ce sa bea apa... dar isi ea un sh din germania si nu le mai ajunge nimeni la nas...

Raporteaza abuz de limbaj
egigica
Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 02:10

egigica, ia-ti tu logan nou dar ai grija sa iti ramana si de un manual de romana...
on topic: logan benzinar nu merita, din mai multe puncte de vedere. am facut 3000 km cu unu diesel, ce nu mi-a placut au fost franele(raspund prea rapid) si directia, mai bine zis lipsa ei, in rest nici o reclamatie. dupa cum au mai zis si altii, sunt banii tai, faci ce vrei cu ei. cand o sa inceapa si uzina dacia sa faca masini, atunci o sa imi iau si eu una, pana atunci germania e sfanta...

tzepelin

48 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 09:43

myker2002 :ai mai condus si alte masini frantuzesti in afara de logan? sau ce masini ai mai condus in afara de masina ta proprie? toate masinile frantuzesti si unele nemtesti au franele asa si directia. directia este electronica si merge mult mai usor decat cele hidraulice(si deaia raspund prea rapid).

Mondeo
adigeorgescu2001

1 mesaj
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 10:48

salut!ar trebui sa iei in calcul si faptul ca la mashina noua esti legat de garantii, care te cam rup la buzunar...in plus un logan isi pierde valuarea foarte repede si este si foarte slab ca mashina...parerea mea sa cauti un SH de afara care e bun ...daca vrei mashina noua , rabla au si la masinile straine...

sotto014393

13 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 12:06

consum 4.5% @2000rot/min...;)...si eventual sa nu depasesti 90-100km/h.....si sa schimbi la 2500rot/min...ce drq e asta?...dak mergi cu logan 1.5 diesel (75 CP) cum se merge cu o masina, are consum ~6%....la fel ca audi A4 1.9 TDI (131 CP)

vanila_nebunu

3 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 12:14

Mai bine iti cumperi un logan 1.6 mpi NOU si te duci la Dacia service sau Renault service sa iti schimbe softul pt un consum mai mic(asta se poate face cu un 5-10 milioane maxim) cum am si eu pe masina..si iti zic eu ca masina noua nu se compara cu una la mana a doua..ca e nemteasca sau nu stiu de care..Lucru nou nu se compara cu cel folosit..Parerea mea..AAA sa nu uit:de iti iei pe motorina gandestete ca doar consumul este mai redus insa cand te duci la revizie cu diesel iti spun sigur ca te costa mai multi bani decat modelul pe benzina..si nu uita ca motorul ce functioneaza cu benzina are o durabilitate mult mai ridicata decat cel care functioneaza cu motorina. Acum faci cum crezi insa te rog sa ma anunti si pe mine ce alegere ai facut [email protected]

sotto014393

13 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 12:20

De la: soringirghescu, la data 2009-09-06 19:28:36ia-ti un logan nou
asa la mana a doua nu stii ce are si poate mai bagi in ea
nou e nou, ce sa mai

gogule....dak vb de alta marca de masina, te-as crede...dar mai calculeaza tu 1 data si spune-mi in ce tara traiesti....america?...anglia?..germania?....japonia?...nu gogule...traiesti in romania....si aici se fabrica loganul....nu hyundai, ford, mercedes...bmw...opel...sau altceva...oricare din masinile astea...chiar si sh la 80000-130000 km ofera mult mai mult decat orice logan full la 0 km....

jejnk

138 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:23

vanila nebunu: si nu uita ca motorul ce functioneaza cu benzina are o durabilitate mult mai ridicata decat cel care functioneaza cu motorina!!

CE MA????????
la motoare pe benzina ai cuplu si putere mare la turatii mari deci rezulta ca uzura motorului este mai mare..aolo ce oameni se gasesc sa vorbeasca despre masini!!

vanila_nebunu

3 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 16:37

prietene(jejnk)...mai informeaza-te..mai ai de invatat..poate ar trebui sa citesti mai mult cu toate ca daca te gandesti mai in amanunt ai sa fii de aceeasi parere cu mine. Motorina este mult mai pretentioasa..da in fine poate ca esti prea naiv sa poti intelege asta!

george_84mac

12 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 16:47

ideea este simpla, loganul este cea mai buna masina noua, intre cele de pana in 10000 mii de euro, cost achizitie mic, revizii ieftine. masina noua ramane noua, masina sh ramane sh, sunt vandute "ca si-au trait traiul si-au mancat malaiu" nu sunt vadute de bune. am prieteni care si-au cumparat sh-uri dinastea, nici unul dintre ei nu a scapat de reparatii majore (fie 407, glof IV, c-classe 2004, skoda octavia, citroen xsara) si o masina care de noua a fost peste 15 -20 de mii de euro va fi mult mai scumpa la piese decat una ieftina (asa daca nu vrei sa continui la nesfarsit cu piese sh). in fine fiecare este stapan pe bani lui si face ce vrea, dar macar sfaturile pe care le dam sa fie ok sa isi faca omul o idee buna nu una influentata de oameni de mana a doua care nu stiu nimic altceva decat sa faca loganul in fel si chip. bafa multa la toti

sotto013014

8 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:55

De la: bairavamihai, la data 2009-09-06 05:01:55mai bine tine-ti masina veche ... si pastreaza banii ca nu se stie cu vremurile astea....

..de tinut masina nu se mai poate de 4 ani tot zic ca iau alt alta alta alta... si tot rabla de dacie o am pana acum ..
..iar cu vremurile sper ca suntem pe drumu de plutire al crizei ca spre cel de iesire nu sunt sanse , daca ne-om adanci si mai .... dumnezeu stie

sotto013014

8 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:00

De la: vanila_nebunu, la data 2009-09-07 12:14:35Mai bine iti cumperi un logan 1.6 mpi NOU si te duci la Dacia service sau Renault service sa iti schimbe softul pt un consum mai mic(asta se poate face cu un 5-10 milioane maxim) cum am si eu pe masina..si iti zic eu ca masina noua nu se compara cu una la mana a doua..ca e nemteasca sau nu stiu de care..Lucru nou nu se compara cu cel folosit..Parerea mea..AAA sa nu uit:de iti iei pe motorina gandestete ca doar consumul este mai redus insa cand te duci la revizie cu diesel iti spun sigur ca te costa mai multi bani decat modelul pe benzina..si nu uita ca motorul ce functioneaza cu benzina are o durabilitate mult mai ridicata decat cel care functioneaza cu motorina. Acum faci cum crezi insa te rog sa ma anunti si pe mine ce alegere ai facut [email protected]

merci pentru sfat cam in o luna o sa iau decizia ... o sa ajung cu alte treburi prin austria si poate imi sare(nu aia de bucatarie) ceva in ochi ..dar cum ai zis si tu lucru nou e lucru nou ...poate am ghinionul sa iau o masina SH si sa mai bag cateva zeci de mil bune in ea

sotto005113

1 mesaj
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 20:11

sint curios ce masina ai tu fratioare de iti dai cu parerea? loganul e o masina care e, vorba antevorbitorului, noua in primul rand si ieftina ,si cel mai important lucru te duce de la A la B. De ce sa dau banii pe care in cazul meu , (am uitat sa mentionez si eu am un logan de 2 ani )i-am muncit de mi-au sarit capacele , pe toate cazanele omorite de toti aurolacii pe afara si apoi le aduc in tara si baga fraierii banii in ele Parerea mea pe care mi-am exprimat-o de fiecare data ca la banii pe care ii dai pe el nou un Logan este super bun Ai trei ani garantie si este relativ ieftin la piese,asta din auzite ptr ca eu nu am avut nevoie pina acum de piese de schimb

marianradu_brazi

10 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 21:49

Va dau un sfat inainte de a urca in LOGAN sau in orice alta " masina": pune-ti mana pe carte, in special pe cea de gramatica ( sau cel putin la semafor, bariera, etc...)

9am126598

1 mesaj
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 01:54

salut all,sunt nou aici..am si eu o rugaminte stie cineva un site unde pot casi piese si accesorii pt un vw golf 4? multumes..ast un rasp daca se poate

oreste_adalbert

1 mesaj
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 08:10

pt katut, wvforum.ro

transportorul

11 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 11:52

Eu vas recomanda o masina second hand decat dacia logan.Dacia logan este de fapt o dacie 1310 care are doar motorul schimbat si caroseria remodelata si iteriorul scimbat dar scaunel sunt puse la fel ca la dacia 1310 si rugineste la fel ca o dacie 1310, adica decat sa dati o rabla si sa luati o alta o alta rabla noua la un pret destul de mare cu care va puteti lua o masina nemteasca second hand care va tine mai mult decat o dacie logan. Cred la incept va pare ca este buna dar defat peste catva ani adica doi trei adi incepe rugina ,apoi pretul de vanzare a unui logan seconhad este la jumate fata de una noua dece pentru ca au probleme cu caroseria si nu se merita sa luati un logan fiindca are garanti ,garantia o are numi pe cativa ani apoi va enervati vazand ca apre rugina si ati dat si o suma de bani destul de mare cu care va luati Vw Passat,Golf,Polo care sa va tina mullt mai mult de cat o dacie logan.

Daca vreti sa va luati o masina ganditiva bine nu va uitati ca consuma putin ca si un polo consuma la fel de putin dar conteaza cai putere. Ganditiva de doua ori pe ce dati bani nu dati pe o rabla ci dati pe o masina nemteasca cu caroseria dublu galvanizata.

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 12:45

pt tzepelin: da, intamplator mai am un citroen c3, si nu seamana deloc nici frana nici directia cu cea a unui logan. directia la logan e intr-adevar electronica, dar in nici un caz nu raspunde rapid, oricine a condus un logan iti poate spune asta, tot cu ambele maini trebuie sa il conduci... cu franele ce pot sa zic, la un mom dat te obisnuiesti cu ele.

jejnk

138 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 15:12

pt vali nebunu: ce am zis eu despre motorul pe benzina este o chestie banala de care ti-ai fi dat seama si singur, oricine stie ca un motor pe benzina se duce mai repede decat ala pe motorina, un motor pe motorina la 100.000 de km rulati merge ca la prima cheie, nu este cazul si celui pe benzina , ma rog nu stau sa ma cert sau sa ma cotnrazic pe chestia asta, fiecare cu ce stie.

in schimb ce ma nelamureste pe mine la posesorii de logan: toata lumea zice ca e buna ca te duce de la A la B. pai stati ma un pic, dati 9-10.000 pe o masina doar ca te duce din a in b? chiar in halul asta am ajuns? pe banii nostri (multi de altfel, ca totusi 10.000 sunt bani) sa ne multumim ca ne ducem din a in b? din a in b te duce si dacia 1310!

tzepelin

48 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 18:14

myker2002 :tata are un citroen c4 care raspunde aprox. la fel de rapid si la frane si la directie ca loganu( am facut scoala pe logan , am condus logan si cu abs si fara abs , si 1.4 si 1.6 si 1.5 85 cp) si sigur c4 nu e farmat sau are ceva pentru ca e nou. fordu meu avand mai multe chestii hidraulice se conduce altfel.nu stiu de ce lumea are o parere proasta despre logan, e o masina de familie perfecta la banii pe care ii dai pe ea.

jejnk : da , dar dacia 1310 te duce din a in b dar pe drum tre sa mai legi cu sarma ceva pe la ea, pe cand la logan bagi cheia si motorina sau benzina si te duce fara sa legi nimic la ea.

Mondeo
ondin666

204 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 20:34

nou e nou, dar cand vezi ca vecinul pune la golful din germania numai ulei si filtre si tu mergi toata ziua la service cu masina ca doar ai garantie, nu? si dai mult mai mult pe acel schimb de ulei decat face, nu cred ca e prea indicat pentru cine nu are bani de aruncat.
aplicati principiul prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine. sa fugiti mereu de lucrurile ieftine ca nu degeaba costa atat.
:)

14romi14

2 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 22:01

eu am la firma unde lucrez mai multe loganuri atat pe benzina cat si diesel,atat modele mai vechi cat si ultimul model.pot sa-ti spun ca sunt forjate si se comporta minunat( atat cat se poate comporta o masina relativ ieftina. cele pe benzina 1,4 sunt puturoase dar silentioase -grija mare la atacarea virajelor-cele de 1,5 diesel sunt mai nervoase.cele de 1,6 benzina mcv sunt cele mai stabile si la fel de nervoase .piese de baza am schimbat uimitor de putine,in rest revizii la timp ulei si carburant de calitate.daca tot ai bani recomand sa-ti cumperi un ford focus 1,6 benzina ,au prima de casare de 7800 lei, plus banii de care mai dispui si recomand un credit auto - vezi la cec-asta in cazul in care nu ai cumparat ceva deja. te pot sfatui cu dealeri competenti atat pentru logan cat si ptr. ford (eu am un ford focus hacthback si sunt deosebit de multimit de aceasta masina), pentru relatii suplimentare suna-ma la 0745043240

sotto013014

8 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 03:08

multumesc de sfat ..cat despre rredit nici vorba , nu sunt dispus decat de suma pe care o am, despre ford am auzit ca e o masina super pentru gama ei . insa acum cateva zile am vazut pe site-ul Fiat oferta �
------------
Avans - 50%. Restul in 2011!
� 18 luni fara rate
� Posibilitate de esalonare pe o durata de 2 ani de zile a sumei ramase de plata in 2011
� 10 modele incluse in oferta
� accesibila persoanelor fizice, indiferent de venituri

Prin Impuls Leasing, in limita stocului disponibil.

*Oferta valabila in intreaga retea de concesionari, pana la 31 august 2009.
-------------- nu prea stiu despre fiat cat e de buna ca masina si costurile de intretinere---

ideea e ca prin octombrie o sa dispun de toata suma rabla+banii mei~300 mil pana atunci tot ma documentez sa nu regret dupa ce imi iau noua masina

vanila_nebunu

3 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 15:09

Am auzit ca sunt cam pline service-urile fiat..si ca sunt cam proste la incheieturi..ca si design sunt superbe, chiar nu am nimic rau de zis pe acest subiect(ma refer la linea, bravo, 500,punto, grande punto etc.)...Parerea mea..Totusi as fi tentat si eu sa imi cumpar un bravo daca as avea ocazia..nush..acum e alegerea ta. Mai intereseazate..si am sa ma mai interesez si eu..am cateva cunostinte care sunt mai pe tema Fiat!

sotto059974

3 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 21:42

Loganul diesel e cea mai proasta masina care poate exista.Am un logan 1.5 din 2006. I-a picat distributia de doua ori au picat injectoarele a picat turbosuflanta si astazi mi-a picat si motorul.Distributia m-a costat 13 milioane injectoarele 50 milioane turbosuflanta 20 mil plus testele de calculator care costa aproape 2 milioane. Cu ce bani o sa bag si in motor cumparam masina noua. Daca totusi aveti logan diesel vindeti-l repede pina nu incepe sa cada. Sunt cele mai proaste masini feriti-va de ele.

george_84mac

12 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 17:07

De la: sotto059974, la data 2009-09-16 21:42:55Loganul diesel e cea mai proasta masina care poate exista.Am un logan 1.5 din 2006. I-a picat distributia de doua ori au picat injectoarele a picat turbosuflanta si astazi mi-a picat si motorul.Distributia m-a costat 13 milioane injectoarele 50 milioane turbosuflanta 20 mil plus testele de calculator care costa aproape 2 milioane. Cu ce bani o sa bag si in motor cumparam masina noua. Daca totusi aveti logan diesel vindeti-l repede pina nu incepe sa cada. Sunt cele mai proaste masini feriti-va de ele.

scuza.ma da la cate probleme ai avut cu maina aia sigur tu esti vinovat pentru chestile asta din mai multe motive, tu alegi pe cel care crezi ca ti se potriveste:
- ai incurcat masin cu tractorul (ce ai zis daca merge cu motorina e clar tractor) si ai bagat motorina din toate benzinarile "fantomatice" de pe piata
- tu chiar nu ai treaba cu condusul
- sau ai un mare mare ghinion cu masin asta
- si ultima varianta ar fi ca toate astea sa fie in mintea ta
bafta multa.

tanasegheorghe99

154 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 17:31

De la: sotto013014, la data 2009-09-12 03:08:38multumesc de sfat ..cat despre rredit nici vorba , nu sunt dispus decat de suma pe care o am, despre ford am auzit ca e o masina super pentru gama ei . insa acum cateva zile am vazut pe site-ul Fiat oferta �
------------
Avans - 50%. Restul in 2011!
� 18 luni fara rate
� Posibilitate de esalonare pe o durata de 2 ani de zile a sumei ramase de plata in 2011
� 10 modele incluse in oferta
� accesibila persoanelor fizice, indiferent de venituri

Prin Impuls Leasing, in limita stocului disponibil.

*Oferta valabila in intreaga retea de concesionari, pana la 31 august 2009.
-------------- nu prea stiu despre fiat cat e de buna ca masina si costurile de intretinere---

ideea e ca prin octombrie o sa dispun de toata suma rabla+banii mei~300 mil pana atunci tot ma documentez sa nu regret dupa ce imi iau noua masina

Atentie marita la LEASING ca s-ar putea sa iei o teapa mareeeeeeeeeee rau.
Am citit tot, decizia finala iti va aprtine dar....."rasuceste dovleacul pe toate partile" ca sa nu iti para rau dupa.Daca castigi banii usor si alergi mult cu masina cumpara dupa cum pofteste inimioara, daca totusi trasnpiri pt fiecare banut si intentia de a tine masina este "pe viata" cumpara ceva nou ( nu conteaza marca).Daca circuli peste 30.000Km/an cumpara Diesel, daca circuli sub 30.000km/an cumpara benzinar.MULT NOROC IN CUMPARAREA MASINII.

ady_enesed

17 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 17:59

o masina nou e fff buna . . . dar nu Logan . . . mai bine o masina consacrata la mana a doua decat un Logan . Sfat Skoda Octavia 2006 motor 1.9 diesel consum mediu 4.8 l/100km (undeva la 250 mil ) . super masina pt saracia romanilor

sotto013014

8 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:56

deja ajung in jur de 9000 E cu o Skoda de care zici tu ....

sotto013014

8 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 22:04

M-am decis si ramane Logan Laureat 1.6/ 90c ajunge la 7500 E si ma bucura ca are mai toate dotarile strict necesare si la pretul asta 7500 nu am gasit alta masina cu dotarile pe care le are Laureat.
-----------
Nu o sa fac curse, nu o sa iau virje cu viteza ca sa scartaie rotile, nu vreau sa plec de la semafor primul :) , asa ca imi ajunge Loganu'.

-----------

.... pana la urma masina dupa bugetul,dorintele si nevoile fiecaruia.

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Logan nou sau alta masina second hand?
Mergi la: