Info
x
Inginer mecanic auto?
|
mirelya 11 mesaje Membru din: 6/02/2010 Oras: Focsani |
Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 21:38
stie cineva vreun site unde pot gasi mai multe detalii despre ambreiajul modelului Audi A4 1,9 TDI? imi trebuie pentru proiect la facultate si nu gasesc nimic pe net. ma puteti ajuta? plsss
|
|
9am245424 1 mesaj Membru din: 7/02/2011 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:36
Buna,sunt elev in clasa a xII-a,ma gandit da urmez facultatea de Inginerie Mecanica pe specializarea automobile, dupa ce termini liceul ,se da ceva examen ca sa intri la astfel de facultate?eu sunt din Zalau,unde mai exact is aceste facultati?as aprecia sa ma ajutati cu mai multe informati!merci
Raporteaza abuz de limbaj |
|
uniristu91 1 mesaj Membru din: 22/03/2009 |
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 20:11
Salut! Din cate stiu facultati de mecanica sunt la bucuresti, brasov,iasi,craiova si poate or mai fi. Eu sunt student in anul I la Facultatea de Mecanica din Iasi si pana acum sunt multumit de ceea ce poate oferi aceasta facultate. Daca esti pasionat de autovehicule nu ai decat sa incarci la o asemea facultate. La iasi si brasov stiu ca admiterea este pe baza de dosar iar la bucuresti e pe baza de test la fizica si mate. Sper ca ti-am fost de folos.
|
sebastien 1 mesaj Membru din: 22/06/2011 |
Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 15:15
Buna ziua!Am si eu o intrebare...de la liceu cu profil stiinte sociale se poate intra la Universitatea Transilvania Brasov(sau ceva cu profil auto).
|
catalin_ene 1 mesaj Membru din: 11/07/2011 |
Postat pe: 11 Iulie 2011, ora 22:52
salut,sunt clasa a-XII-a si nu stiu la ce facultate sa dau pentru a lucra la Centrul Tehnologic Renault de la Titu
|
andrei_moshu 1 mesaj Membru din: 12/07/2011 |
Postat pe: 12 Iulie 2011, ora 11:47
Salut! Sunt absolvent al FACULTATII DE UTILAJ TEHNOLOGIC din Bucuresti. Am absolvit aceasta facultate in 2010 si nici pana in acest moment nu mi-am gasit de lucru in domeniu. In prezent urmez si master-ul la aceeasi facultate avand ca specializare sisteme mecanice avansate. In timpul facultatii am avut foarte multe batai de cap la materii foarte grele ca de exemplu Masini de ridicat si transportat. Ma gandesc cu graoza daca nici dupa ce termin masterul in 2012 nu mi gasesc de lucru. Va rog sa-mi dati un sfat.... Mai trebuie sa astept sau sa plec in strainatate sa lucrez in constructii ?
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 12 Iulie 2011, ora 12:12
De la: andrei_moshu, la data 2011-07-12 11:47:45Salut! Sunt absolvent al FACULTATII DE UTILAJ TEHNOLOGIC din Bucuresti. Am absolvit aceasta facultate in 2010 si nici pana in acest moment nu mi-am gasit de lucru in domeniu. In prezent urmez si master-ul la aceeasi facultate avand ca specializare sisteme mecanice avansate. In timpul facultatii am avut foarte multe batai de cap la materii foarte grele ca de exemplu Masini de ridicat si transportat. Ma gandesc cu graoza daca nici dupa ce termin masterul in 2012 nu mi gasesc de lucru. Va rog sa-mi dati un sfat.... Mai trebuie sa astept sau sa plec in strainatate sa lucrez in constructii ? ... ce sa mai astepti ? ... ciinele cu covrigi in coada ? ... daca stai si astepti te trezesti vinzind cine stie ce prostii pentru altii ... daca ai orice oportunitate prinde-o si mergi mai departe ... o facultate nu inseamna mare lucru cind e vorba de lucru practic sau proiectare ... de undeva trebuie sa incepi ... Raporteaza abuz de limbaj |