back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Permis marca pitesti !

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

ADR

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 August 2009, ora 11:11

POLITISTII SI TOATA GASCA DIN AFACEREA ASTA SUNT NISTE CRIMINALI CE TREBUIE JUDECATI CU CIRCUMSTANTE AGRAVANTE, IAR BENEFICIARII DE PERMISE CONDAMNATI SI EI, NU DOAR ANULATE PERMISELE.

alexxl

11 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:23

Daca ai o constinta si cat de cat minte in cap il iei pe bune si atunci te poti lauda ca ai facut ceva.Din pacate exista multi baietasi de bani gata cu permise luate pe naspa si masinuta tunata de la taticu`.din cauza unor inconstienti ca ei se intampla atatea pe soselele tarii.Parerea personala este ca asta nu se va schimba curand,pt k si in politie lucreaza oameni ca noi cei de rand pe niste salarii de mizerie,nu-i de mirare ca iau spaga,desigur nu sunt toti asa.Revenind la permise ar trebui k examenul sa fie mult mai greu,sa se dea poligonul precum si o gramada de alte teste.Oricum pana se va face cva in privinta asta vor trebui sa treaca multe generatii.

Raporteaza abuz de limbaj
dante

1 mesaj
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 09:25

Ciao a tutti ....Perchè non mi stupisco? da un anno e mezzo vivo in Romania, ho portato con me la moto, una BMW 1150 GS, pensando di poter viaggiare tra i migliori panorami d'Europa, ma ho dovuto annullare questo desiderio a causa della inadeguatezza degli autisti, non rispettano le priorità, parcheggiano come le mucche, non usano gli indicatori di direzione e viaggiano a zig zag per evitare le buche nell'asfalto.... così ho pensato di venderla per viaggiare in una più sicura "scatola a quattro ruote", anche se non mi evita le continue critiche agli autisti "improvvisati" .

sorin_gliga_teodor

49 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 10:32

cel mai nou permis pe spaga se poate lua din tara vecina UNGARIA.
Sunt niste cetatenii de culoare dubioasa (din cluj si mures )si au permise unguresti (nu stiu citi si scrie nici in romana darami-te in maghiara)politya romana nu face nimic dar cunosc situatia

9am167275

17 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 08:18

Ai plecat ca sa faci bani si sa te intorci sau din ignoranta?
Sa nu-mi spui ca acolo ai caine care produce covrigi,sau nu vrei sa recunosti?

9am167275

17 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 08:20

RATACITULEEEEEEEEEEEEE!

sotto077419

1 mesaj
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 11:58

O masina este mai periculoasa ca o arma usoara ,o masina paote fi transformata in orice? nu dau detalii pt. a nu da idei.
Acei ce dau permise pe spaga ,adica fara scoala ,examen ,este exact cum ai pune un analfabet s adesamorseze o bomba.Sunt inconstienti ,iresponsabili.
in trecut(ani 1995) cineva, cauta sa-si ia permisul fara scoala si examen( cu spaga), imi cerea ajototrul,eu am zis sa invete ca numi permit sa distrug viata nimanui ,a invatat acel domn si a luat permisul in examen fara spaga dupa ce a facut scoala.A da masina pe mana unui analfabet pui in pericol,pe cei din jur participanti la deplasare prin locurile unde se plimba,analfabetul cu masina pe el si cei ce sunt in masina lui.
In Romania nu se vor indrepta lucrurile pana fiecare persoana va fi responsabilizat pt. faptele sale.Adica sa fie rsplatita corect pt. cea ce face si sanctionata drastit pt. greseli ,cu prejudivciul ecvonomic recuperat,chiar daca se transforma acea valoare economica prejudiciata(suma de bani) in zile de detentie si cu mult credinta si rugaciune ,fapte bune .Bafta

9am109678

49 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 09:18

De la: rothmans, la data 2009-03-23 01:15:17
De la: danielbotescu, la data 2009-03-22 16:28:29 Dragilor, chiar va sfatuiesc sa plecati in Congo, am fost si am vazut si in sinea mea mi-a fost rusine ca sunt europan din Ronanica. Daca-i faci o observatie unui congolez, va raspude cu "Merci chef", in trafic (si au si ei niste sosele infernale), te va ajuta careva sa te inscri in trafic sau se vor opri sa te ajute sa schimbi directia de mers la stanga. Uluitoare este setea lor de cunostinte, uluitoare este dorinta de a invata si usurinta de a o face. In week-end vezi o groaza de lume ,dis de dimineata, alergand pe marginea soselelor, apoi ducandu-se la biserica.
E drept au si ei buruienile lor, dar sincer, nu se prea vad.
Sunt multi cei care au studiat in Romania, sunt ospitalieri, cand au inteles ca esti roman, au si adus unul care-ti va face surpriza sa-ti ureze de ex. "pofta buna". Surprize care nu costa bani, dar care te marcheaza.
Va spun din suflet,nu congolezii sunt de plans,ci noi, cu toate aerele noastre de baieti destepti,cu bani, ifose, si crasa incultura.
Suntem deja multi cei ce lucram pe meleaguri straine, deci cine ramine in tara, desigur in afara de politicieni?
Deja procentul buruienilor a devenit notabil si extrem de vizibil.
Singura noastra sansa este o educatie sanatoasa data copiilor nostii si ignorarea non valorilor, fie ca sunt romani sau tigani.
Si totul se va regla natural, se vor elimina singuri, chiar fizic, fiinca multi dintre cei care ajung cu rotile in sus , sunt secaturi de bani gata, obraznici, mitocani si agresivi.
Va urez drum bun in Congo fratilor, plecati si intorceti-va peste 20 de ani.

OK. Foarte bine, de ce nu ai ramas in COngo?
Te rog sa ne scutesti de silogisme si milogisme.
De ce nu stai tu acolo cu "caffers" aia din Africa.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca vrei sa dai o educatie, cui?
Analizeaza-ti textul din punct de vedere morfo-orto-gramatical si dupa aceea te rog sa ne mai scrii.
Pai tu vrei sa-mi fac eu copilul egal sau in linie cu tziganii?
Vrei sa stau eu la coada cu tziganul, poate vreau dar el nu vrea, n-o sa stea niciodata tziganul la coada, asa ca trebuie exterminatzi din fasha. De fapt nu trebuie sda mai fie lasatzi sa se nasca.
Vrei cumva sa-i intzelegi, pai te rog fa-o fara ajutorul nostru. Daca tot ai fost pe la "caffers" de ce nu te duci tu inapoi sa traiesti bine sa-ti spuna aia "Oui chef" sau "Why not".
Hai, te rog, du-te si sa ne spui si noua dupa aceea cum a fost... daca mai apuci.

Bai nume de tigara,shut yourself!!!!!

ondin666

204 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 15:41

De la: sotto054557, la data 2009-12-06 09:25:11Ciao a tutti ....Perchè non mi stupisco? da un anno e mezzo vivo in Romania, ho portato con me la moto, una BMW 1150 GS, pensando di poter viaggiare tra i migliori panorami d'Europa, ma ho dovuto annullare questo desiderio a causa della inadeguatezza degli autisti, non rispettano le priorità, parcheggiano come le mucche, non usano gli indicatori di direzione e viaggiano a zig zag per evitare le buche nell'asfalto.... così ho pensato di venderla per viaggiare in una più sicura "scatola a quattro ruote", anche se non mi evita le continue critiche agli autisti "improvvisati" .

ma cose dici, che "scatola a guattro ruote" hai preso signiore? logan o pure fiat.
:)
Buche nell'asfalto sono anche in Italy, no?

Fosta membra 9am.ro

140 mesaje
Oras: Cernavoda

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 16:57

De la: gabi_69, la data 2010-02-14 09:18:49
De la: danielbotescu, la data 2009-03-22 16:28:29 Dragilor, chiar va sfatuiesc sa plecati in Congo, am fost si am vazut si in sinea mea mi-a fost rusine ca sunt europan din Ronanica. Daca-i faci o observatie unui congolez, va raspude cu "Merci chef", in trafic (si au si ei niste sosele infernale), te va ajuta careva sa te inscri in trafic sau se vor opri sa te ajute sa schimbi directia de mers la stanga. Uluitoare este setea lor de cunostinte, uluitoare este dorinta de a invata si usurinta de a o face. In week-end vezi o groaza de lume ,dis de dimineata, alergand pe marginea soselelor, apoi ducandu-se la biserica.
Sunt multi cei care au studiat in Romania, sunt ospitalieri, cand au inteles ca esti roman, au si adus unul care-ti va face surpriza sa-ti ureze de ex. "pofta buna". Surprize care nu costa bani, dar care te marcheaza.
Va spun din suflet,nu congolezii sunt de plans,ci noi, cu toate aerele noastre de baieti destepti,cu bani, ifose, si crasa incultura.
Suntem deja multi cei ce lucram pe meleaguri straine, deci cine ramine in tara, desigur in afara de politicieni?
Singura noastra sansa este o educatie sanatoasa data copiilor nostii si ignorarea non valorilor, fie ca sunt romani sau tigani.
Si totul se va regla natural, se vor elimina singuri, chiar fizic, fiinca multi dintre cei care ajung cu rotile in sus , sunt secaturi de bani gata, obraznici, mitocani si agresivi.

Analizeaza-ti textul din punct de vedere morfo-orto-gramatical si dupa aceea te rog sa ne mai scrii.
Vrei sa stau eu la coada cu tziganul, poate vreau dar el nu vrea, n-o sa stea niciodata tziganul la coada, asa ca trebuie exterminatzi din fasha. De fapt nu trebuie sda mai fie lasatzi sa se nasca.
Vrei cumva sa-i intzelegi, pai te rog fa-o fara ajutorul nostru. Daca tot ai fost pe la "caffers" de ce nu te duci tu inapoi sa traiesti bine sa-ti spuna aia "Oui chef" sau "Why not".
Hai, te rog, du-te si sa ne spui si noua dupa aceea cum a fost... daca mai apuci.

Te-am intrebat cumva ceva sau am facut polemica cu tine?
Te-ai bagat ca musca-n c___l calului!

snail_boss

4 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 18:52

salut

am si eu o intrebare! va rog, sa raspunda cei care stiu. Daca doresc sa imi aman examenul pentru permisul auto, trebuie sa dau obligatoriu sala, dupa care ma duc la politie sa ma amane, sau nu?
Va multumesc

Fosta membra 9am.ro

140 mesaje
Oras: Cernavoda

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 02:12

De la: gabi_69, la data 2010-02-14 09:18:49

Mai fraierica, nick'ul nu vine de la tigare, se trage de departe din niste turnee de snooker (daca stii ce-i ala). Inainte se numea Grand Prix Snooker si apoi, mai tarziu, a fost finantat de ROTHMANS si numele s-a schimbat in Rothmans Grand Prix. Apoi au venit cei de la LG Electronics si numele s-a schimbat in LG Grand Prix (LG Cup).
Acum nu mai exista RGP.
Te-ai trezit si tu ca musca pe... vorba lui Chilian!
Mare-i gradina Domnului si incapatoare!

dragos_boy02

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 11:17

oricum toti posesorii de autovehicule inmatriculate in AG cunt varza in trafic. Absolut toti, sunt pericole pe drumurile publice.

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Permis marca Pitesti !
Mergi la: