back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Noul golf mk vi

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

ondin666

204 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 10:14

De la: csaby89csaby, la data 2009-05-01 08:03:51sincer nu prea vad mare schim,bare la ia doar ca are cutie de viteza automata si farurile de pe spate schimbate si de pe fata in rest mai nic asta ma dispera cel mai mult la ce de la wv ca nici o alta schimbare nu fac toate de acelas model vechi naspa rau

numai un producator cu un management nebun gen 'renault' sau 'citroen' ar schimba radical o masina ajunsa la generatia 6 si care se vinde foarte bine, doar de dragul schimbarii, ca sa riste un esec rasunator.

9am138272

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 17:16

sincer nu stiu cum teai uitat u la acest golf 6 dar cred ca teai uitat cu ochii inchisi ... nu seamana de loc absolut cu sandero si nu se comopara e o masinuta ok si din puntul meu de vedere destul de buna pentru .... oricine:D....

Raporteaza abuz de limbaj
ondin666

204 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 15:25

stati linistiti ca este o super masina, numai sa cititi lista de optionale sa vedeti pana unde a ajuns industria auto.costa e adevarat cu toate acele dotari insa daca esti domn si ai obrajul subtire vrei sa iti spuna masina din start despre tot ce se intampla cu ea fara sa cobori deloc din masina, si fara sa rogi pe cineva sa iti ridice capota, etc.
tehnologie de ultima ora
bravo lor.
astept cu interes si urmatoarele generatii VII si VIII, ca dupa aceea imi cumpar direct Audi.
:)

modus

26 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 15:04

Si care e tehnologia aia asa de extraordinara?

ondin666

204 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 16:07

mergeti numai la showroom, cereti un drive test si apoi o sa renuntati imediat la renault, fie el chiar si modus.

modus

26 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 09:08

Mégane 3 e o masina foarte buna, cu nimic inferioara lui Golf 6. Exista si showroom Renault, si acolo se poate face drive-test.

ondin666

204 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 23:01

nu va ajunge niciodata renault pe vw, ca sa nu mai vorbesc de audi sau bmw, iar la pretul pieselor si a manoperei in reprezentanta vw sta cu mult mai bine.
renault in ultima vreme concepe niste masini spatiale pe care multi clienti de frica nu le cumpara, plus fiabilitatea scazuta, plus preturi mari in service, noroc cu logan ca e ieftina, altfel erau jos de tot cu vanzarile, pentru ca aici se vede succesul unei marci sau al unui model, cum sta pe piata la capitolul vanzari.
iar renault in ultima vreme a avut parte de multe esecuri rasunatoare, sa vedem acum ce face si cu megane cc, dar cred ca nu va sparge nici el vreun top pozitiv.
bafta!

modus

26 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:08

La fiabilitate nu ai nimerit. Ultimele modele Renault sunt printre cele mai fiabile la clasele lor, iar in ceea ce priveste costurile de intretinere si service chestia e discutabila: in Timisoara serviceul Renault AutoEuropa e scump, nu stiu cum e cel VW, insa in Ploiesti serviceul Renault Ipso e mult mai ieftin decat serviceul VW Cardinal Motors.
Tin sa-ti reamintesc ca Laguna 3 GT bate Audi A4 si BMW seria 3 la dinamica de departe, Mégane 3 RS sta mult mai bine in curbe decat seria 1 sau Audi S3.
Care sunt esecurile rasunatoare Renault in ceea ce priveste vanzarile din ultima vreme? In afara de Laguna, Twingo, Clio, si Mégane se vand foarte bine.

ondin666

204 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 16:01

Depinde la ce raportam acest foarte bine. eu am condus mult timp un renault si recunosc ca acesta a mers destul de bine, insa nu mi-as cumpara niciodata o asemenea masina, deoarece nu se compara la condus cu nici o alta masina din grupul vag.nu comparam aici versiunile sportive, vorbim de Golf VI, nu GTI nu GTD.
Renault nu pot sa recomand insa nimanui pentru ca stiu de la alti cunoscuti ce probleme intampina cu ele, si ce preturi au piesele de schimb pentru aceste masini.
Daca tie iti place acesta marca, asta conteaza cel mai mult, si iti respect decizia.

modus

26 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 15:22

Multumesc frumos pentru intelegere si toleranta. Nu pot sa nu recunosc ca Golf 6 e o masina foarte buna, chiar daca nu ma dau in vant dupa designul partii din spate.

valentin_anca

6 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:38

hmm , ce discutie aprinsa .. :)) renault vs vw . e gluma nuu ?
doar un vanzator de renault poate fi asa impatimit ..cum esti tu probabil 'modus' .
detin un megane , 1.5 dci / 100 cp din 2004 , si sunt multumit de motor si consum , tinand cont ca e un motor common rail , in 2004 vw nici nu visa la coommon rail , pompe duze si atat , dar cam atat in favoarea renault-ului .
sa dau cateva ex. : macara electrica usa spate stanga -- 12 mil , la vw golf costa 2,5 mil . eee ... bun renaultu nuuu ?
rulment din capatul amortizorului -- megane -- 1 mil , vw --- 200 mii , sa mai zic , injector renaul -- 17 mil , vw -- 8 mil
vw - bord moale , spuma ... calitate , renault -- plastic , scartaie , croncane , te doare capu .
in fine renault --- ieftin la cumparare , sa te prinda de client si pe urma te rupe , ies milioanele din buzunar de nu-i adevarat .
parerile sunt impoartite , totusi sa nu comparam renault cu vw .

boris0

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 12:01

Pretene cred ca nu stii ce e ala BW, VW

modus

26 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 08:57

De la: ank02, la data 2010-01-08 15:38:15hmm , ce discutie aprinsa .. :)) renault vs vw . e gluma nuu ?
doar un vanzator de renault poate fi asa impatimit ..cum esti tu probabil 'modus' .
detin un megane , 1.5 dci / 100 cp din 2004 , si sunt multumit de motor si consum , tinand cont ca e un motor common rail , in 2004 vw nici nu visa la coommon rail , pompe duze si atat , dar cam atat in favoarea renault-ului .
sa dau cateva ex. : macara electrica usa spate stanga -- 12 mil , la vw golf costa 2,5 mil . eee ... bun renaultu nuuu ?
rulment din capatul amortizorului -- megane -- 1 mil , vw --- 200 mii , sa mai zic , injector renaul -- 17 mil , vw -- 8 mil
vw - bord moale , spuma ... calitate , renault -- plastic , scartaie , croncane , te doare capu .
in fine renault --- ieftin la cumparare , sa te prinda de client si pe urma te rupe , ies milioanele din buzunar de nu-i adevarat .

Depinde la ce serviceuri. Daca te duci in Ploiesti s-ar putea ca la Cardinal Motors Volkswagen sa vezi ca e mult mai scump decat la Ipso Renault.
Si inca ceva: pentru VW produc piese sub licenta o groaza de firme care au preturi diferite, inclusiv foarte mici, si cu o calitate pe masura; Renault are o alta politica: are un singur furnizor agreat (de exemplu Valeo) care produce piesele scumpe dar la o calitate de top!
Nu lucrez pentru Renault.

ondin666

204 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 12:50

pai aici este problema, decat sa cumpar o piesa foarte scumpa care sa ma tina putin, mai bine cumpar ceva mai ieftin, ca tot acelasi lucru il face si tine tot atat.
crezi ca la renault nu poate face si altcineva piesele?
nu vor insa cei pe care ii aparati atat sa va bucurati de masina voastra la preturi cat mai mici, musai originale si musai bani multi.

Fosta membra 9am.ro

132 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 18:18

De la: ank02, la data 2010-01-08 15:38:15hmm , ce discutie aprinsa .. :)) renault vs vw . e gluma nuu ?

ma doare capul,ai dreptate,nu putem compara un renault cu un vw.o singura nelamurire,cat ziceai ca costa un injector de vw?8 mil daca zici tu...eu nu te contrazic,te contrazice realitatea.app,de ce zici ca cei de la vw nu visau in 2004 la commonrail?erau prosti probabil,au ramas la fel din cate vad ca n-au adoptat sistemul asta,,,,,sau sunt fff destepti si de aia.ia documenteaza-te un pic in leg cu ceea ce spun eu.si in legatura cu schimbarile subtile si nu majore la capitolul design,nemtii sunt conservatori,au descoperit o marca ce se vinde si are succes(marca se confunda cu produsul-GOLF),oriunde in lumea asta vei spune Golf,lumea se va gandi automat la un hatchback mic si rau....bine,acum nu mai e mic dar tot rau ramane.rau in sensul bun.salut si......cam atat

valentin_anca

6 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 19:21

vw a adoptat tehnologia comon rail , :))) , deci...erau prostii, uitate un pic pe vw.ro la configuratoare si o sa vezi ca polo, golf jetta passat tiguan au motoare de 1.6 tdi cr si 2.0 tdicr. cu norme de poluare euro 5, eee altceva nene .

Fosta membra 9am.ro

132 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 18:36

ank02 n-ai prins ironia!!!si comparatia nu-si are rostul....

cocas

9 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 18:10

se pare ca esti fan pana la moarte ranault, bravo, o sa propunem celor de la renault sa te recompeseze, chiar faci o reclama buna, ,

ccs
ondin666

204 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 15:35

De la: cocas, la data 2010-02-13 18:10:07 se pare ca esti fan pana la moarte ranault, bravo, o sa propunem celor de la renault sa te recompeseze, chiar faci o reclama buna, ,

din pacate si masina trebuie sa sustina reclama si din nefericire nu este cazul. la renault sunt cele mai scumpe piese, si daca se strica ceva la partea electrica stau toti in service si se minuneaza, nimeni nu stie ce are masina.
stiu caz real al unui cunoscut

modus

26 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 16:33

Nu e singura marca cu probleme. Ce te faci cand la un S class ramai fara ABS si ESP, etc.?
Iar de probleme majore la Laguna 3, Clio 3, sau Mégane 3 nu am auzit.

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Noul Golf MK VI
Mergi la: