back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Radarele mobile sunt ilegale?

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

140 mesaje
Oras: Cernavoda

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 00:40

De la: GYGYCL, la data 2009-03-20 18:55:33
De la: 090304150211, la data 2009-03-12 12:21:01Nu stiu daca sint legale sau nu.dar eu am a alta problema.IN 28/2/2009AM TRECUT PRIN LOCA. INSURATEI jud.braila. dupa osaptamina am primit prin posta 2 instiintari precum ca la ora 20:25 am trecut pe DN21 km46+100 cu viteza de 105km/hiar cea dea doua la ora 10:26[diferenta 1 min] pe acelasi drum km45+500 cu viteza de67.9km/h.Oare au voie sari dea 2 amenzi in600m siun minut diferenta.

Zimi si mie cum s-a terminat poveste pt ca eu sunt intr-o situatie similara( cu 2 amenzi, una cumulata sau cum ) a si au radare fixe puse pe stalpi de metal

Da, te pot amenda pt amandoua, de fapt poti sa-ti pierzi carnetul.
Legislatia in vigoare nu face cumul de pedeapsa sau de fapta.
Adica, daca ar fi dupa astia ti-ar lua carnetul de doua ori sau doar o data prin acumulare de puncte. Asta nu-i drept, aici te poti da in gura cu ei, nu poti fi pedepsit de doua ori pt aceeasi infractiune (vezi Constitutia Romaniei).
In al doile rand, scrisoarea aia cu amenda trebuie musai trimisa recomandata, adica trebuie sa semnezi pt ea. Nu te gaseste postasul acasa, inseamna ca nu s-a trimis in termen legal. Ei mai incearca de cateva ori si dupa aia le trece, nu semnezi nimic, poate nici fluturasul de salariu.
Cam atat, nu pui botul la nimic, nu stii nimic, nu cunosti, n-ai vazut, n-ai auzit, etc.
Pace

Fosta membra 9am.ro

140 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 00:45

De la: radarufix, la data 2008-11-23 09:23:37Nu depui nici o plangere la judecatorie, costurile depasesc amenda. Iar sansele sunt reduse. Exista metode mai ieftine si mult mai sigure sa eviti amnda, le-am descris pe piataSM (w...ro), adica:
- fie declari ca la volan s-a aflat alta persoana, si alegi una decedata recent
- fie refuzi sa semnezi, si refuzi sa primesti/ridici rocesul verbal...
- fie trimiti instiintarea cu numele persoanei care a fost la volan prin curier, cu plata la DESTINATIE, iar politia refuza plata. Plicul ti se returneaza, iar tu ai dovada ca ai incercat sa instiintezi... etc...

Ai fost pus in situatia descrisa?
Nu mai dezinforma oamenii.
Vezi-ti de carnetul tau, ca sa zic asa.
Te rog stai cuminte si nu mai spune ce nu trebuie.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

140 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 00:51

De la: rothmans, la data 2009-03-23 00:45:50
De la: radarufix, la data 2008-11-23 09:23:37Nu depui nici o plangere la judecatorie, costurile depasesc amenda. Iar sansele sunt reduse. Exista metode mai ieftine si mult mai sigure sa eviti amnda, le-am descris pe piataSM (w...ro), adica:
- fie declari ca la volan s-a aflat alta persoana, si alegi una decedata recent
- fie refuzi sa semnezi, si refuzi sa primesti/ridici rocesul verbal...
- fie trimiti instiintarea cu numele persoanei care a fost la volan prin curier, cu plata la DESTINATIE, iar politia refuza plata. Plicul ti se returneaza, iar tu ai dovada ca ai incercat sa instiintezi... etc...

Ai fost pus in situatia descrisa?
Nu mai dezinforma oamenii.
Vezi-ti de carnetul tau, ca sa zic asa.
Te rog stai cuminte si nu mai spune ce nu trebuie.

Ca sa completez. Ultima varianta descrisa de tine este valabila doar in cazul in care esti inregistrat fiscal ca si firma particulara. Deci din nou, stai cuminte si vezi-ti de carnetul tau.

ady_mana2006

3 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 03:26

Fratilor io am un detector cobra cu 12 benzi ,360 grade laser.....il am de 2 ani si nici o amenda......si uneori merg si cu 200km/ora.......asa ca decat sa dai o amenda si sa ti ia si permisul mai bine un detector si te scapa 99%din griji...bafta

sorin_vintilescu

10 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 21:09

Aparent ai dreptate cu un antiradar de 1km, dar uiti ca tot politia are in dotare si radare cu bataie de peste 1,5 km. Deci, ce poti face cu 1km cand esti vazut cu vitaza ilegala de la cca 2 km si chiar peste?

tanasegheorghe99

154 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 22:50

De la: nicu_sorin, la data 2009-06-07 21:09:57Aparent ai dreptate cu un antiradar de 1km, dar uiti ca tot politia are in dotare si radare cu bataie de peste 1,5 km. Deci, ce poti face cu 1km cand esti vazut cu vitaza ilegala de la cca 2 km si chiar peste?

Dar exista o mica problema, aparatele de masurare(radar)pot detecta de la 3km dar "proba" doar de la 800m (in conditii optime) de ce crezi ca umbla cu basca pe radar?, sau mai nou il sucesc spre dreapta la 90de grade si cand intri in campul viuzual il rasucesc inapoi, stai linistit ca sunt atat de versati incat cu greu ( dar nu imposibil) ii mai poti pacali.Alta este problema mare indicatoarele de limitare amplaste justificat, drumurile jalnice si bonus babalacii din trafic.

nica_stefan2004

1 mesaj
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:06

ce stiti despre amenzile platite cu privire la camerele fixe? banii se mai returneaza sau nu/

AlexM

4 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 09:47

sunt multe detectoare f bune, dar eu nu sunt multumit de modelele cobra (esd 787)ca .anunta mult prea tarziu radarul.....acuma am un quintez xt7000 si sunt f multumit de el..pana acum nu ma pus intr-o situatie "grea" si nu am nevoit sa franez brusc ca sa evit politia...
va urez un drum fara evenimente

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 15:24

pe cine nu ar interesa...!daca ai timp,imi poti scrie cam despre ce e vorba, pe mail-ul: mitu_kz@yahoo.com. Ramin dator ,sincer!

Nick_mnt07

8 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 21:19

Salutare! Dac esti oprit de politie cu Radar IN MISCARE,"ruga-ti-l pe to'arshu' sa mentioneze in PV acest acest apect,adik v-a surprins in trafic cu viteza respectiva,cu aparatul radar IN MISCARE....vpr avea o reactie de tot rasu'...am patit-o,si m-a dus mintea in clipa aia sa-i bag aluia textu' asta...aveam 68 km/h,pe E 85,intre Adjud si Focsani...mi-a dat actele inapoi,PUR SI SIMPLU!!!

Nick_mnt07

8 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 21:45

Salutare! Daca esti oprit de politie cu Radar "IN MISCARE",ruga-ti-l pe to'arshu' sa mentioneze in PV acest acest apect,adik v-a surprins in trafic cu viteza respectiva,cu aparatul radar IN MISCARE....va avea o reactie de tot rasu'...am patit-o,si m-a dus mintea in clipa aia sa-i bag aluia textu' asta...aveam 68 km/h,pe E 85,intre Adjud si Focsani...mi-a dat actele inapoi,PUR SI SIMPLU!!! Crede-ti-ma pe cuvant,a fost intamplator,sau nu,da' a mers....
Pe de alta parte,sunt satul de camerele fixe de pe E 85...fac Piatra-Neamt-Bucuresti saptamanal.iar la vremea cand au inceput sa puna camere fixe,aia de la COTORCA m-a umplut...am luat-o si la dus si la intors cu fantastica viteza de 68,respectiv 63 km/h!!! Am mai luat doua dupa aceea,una la PUFESTI-VN si una la iesirea din Focsani spre BUC,GOLESTI,parca...Deh,2 le-am platit,a mai venit si a 3-a,da' n-am mai ridicat-o de la Posta,ca au zis astia ca-s ilegale,bla-bla......Oricum asta s-a intamplat prin februarie-martie,iar "faptele" s-au produs prin mai-iunie-iulie 2008.....

mazilugeorge2002

4 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 18:38

Eu am un cobra cu 9 benzi luat din real la oferte cu 160 roni si pot spune ca si-a facut treaba.Cine vrea poate sa ma contacteze

ondin666

204 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 16:49

cum sa se mai returneze banii platiti pentru un radar de pe stalp? odata ce ai platit esti bun de client jumulit. poate daca te judeci cu toti dar e greu de restituit ca statul e sarac rau si cu banii si cu masurile anti criza.

sipuady

1 mesaj
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 10:05

FRATILOR ,AM TOT CITIT SI AMVAZUT CA NU PREA LE AVETI CU DETECTOARELE DE RADAR !!!! VA ROG SA MA IERTATI CA SUNT ASA DE DIRECT INSA CONSIDER CA AM LA ORA ACTUALA INCA CEL MAI BUN DETECTOR DE RADAR DIN LUME.....DA DA DIN LUME ESDTE FABRICAT IN CANADA S.U.A. ....DETECTEAZA UNDELE RADAR DE LA MINIM 3 KM , ESTE NEDETECTABIL DE NICI UN RADAR DE PE FATA PAMANTULUI SI ARE FOARTE MULTE ALTE CALITATI !!!!!SE NUMESTE BELTRONICS STI .....CAUTATI PE NET SI MAI VB !!!!DACA VRETI CU ADEVARAT SA NU MAI AVETI PROBLEME CU POLITIA.....CUMPARATI-VA ASA CEVA SI NU VETI MAI AVEA PROBLEME CU POLITIA ....ASTA NU INSEAMNA CA PUTETI SA FUGITI CU VITEZE DE ASTEA EXTREME ....PT CA AVETI DETECTOR PERFORMANT !!!!!!!!!GANDITI-VA LA CEEA CE IMPLICA VITEZA MAI MARE !!!!DOAMNE FERESTE!!!... ACCIDENTE GRAVE ...SI PARNAIE...IAR IN CELE MAI FERICITE CAZURI TE COSTA DOAR PERMISUL!!!!!!!!!!!!!CEEA CE V-AM SPUS PANA ACUM V-AM SPUS VOUA CELOR CARE NU VRETI SA MAI FITI VICTIMELE POLITISTILOR PREA ZELOSI SAU CORUPTI !!!!!!!!!!

kajal

1 mesaj
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 17:16

cobra cu 9 sau 12 benzi amandoua sunt identice....numi ca ala cu 12 benzi are in plus ceva pt lasare...da amandoua detecteaza si ambulantza si masinile cu gabarit depasit.....chiar il recomand...te ajuta destul de mult am si eu cobra cu 9 benzi si m-a scutit de multe amenzi....

9am124760

12 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 04:32

nu bag mana in foc...dar din cate stiu...politia nu iti poate da de 2 ori amenda in aceeasi zi pt aceeasi fapta contraventionala...nu stiu in cazul camerelor,dar sigur e valabil pt echipajele de rutiera

9am124760

12 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 04:40

De la: sipuady, la data 2009-10-01 10:05:02FRATILOR ,AM TOT CITIT SI AMVAZUT CA NU PREA LE AVETI CU DETECTOARELE DE RADAR !!!! VA ROG SA MA IERTATI CA SUNT ASA DE DIRECT INSA CONSIDER CA AM LA ORA ACTUALA INCA CEL MAI BUN DETECTOR DE RADAR DIN LUME.....DA DA DIN LUME ESDTE FABRICAT IN CANADA S.U.A. ....DETECTEAZA UNDELE RADAR DE LA MINIM 3 KM , ESTE NEDETECTABIL DE NICI UN RADAR DE PE FATA PAMANTULUI SI ARE FOARTE MULTE ALTE CALITATI !!!!!SE NUMESTE BELTRONICS STI .....CAUTATI PE NET SI MAI VB !!!!DACA VRETI CU ADEVARAT SA NU MAI AVETI PROBLEME CU POLITIA.....CUMPARATI-VA ASA CEVA SI NU VETI MAI AVEA PROBLEME CU POLITIA ....ASTA NU INSEAMNA CA PUTETI SA FUGITI CU VITEZE DE ASTEA EXTREME ....PT CA AVETI DETECTOR PERFORMANT !!!!!!!!!GANDITI-VA LA CEEA CE IMPLICA VITEZA MAI MARE !!!!DOAMNE FERESTE!!!... ACCIDENTE GRAVE ...SI PARNAIE...IAR IN CELE MAI FERICITE CAZURI TE COSTA DOAR PERMISUL!!!!!!!!!!!!!CEEA CE V-AM SPUS PANA ACUM V-AM SPUS VOUA CELOR CARE NU VRETI SA MAI FITI VICTIMELE POLITISTILOR PREA ZELOSI SAU CORUPTI !!!!!!!!!!

PT SIPUADY:ms pt sfat...dar nu ai raspuns la intrebarea initiala...aici se discuta urmatorul aspect:sunt radarele mobile ilegale sau nu?...raspunsul tau se refera la cu totul altceva...si nu stiu cat d mult intereseaza pe cineva ce detector de radar ai tu in masina...multumim oricum pt sfat...k o fi detectoru tau cel mai bun sau nu....asta e cu totu alt subiect!c oti cauta fratie s va laudati detectoarele...macar ramaneti la subiect dak tot ocupati spatiu p forumu asta....e chiar atat d greu?e ca si cum te'as intreba eu cati ani ai....si tu mi'ai raspunde ca ai 80 de kg....

ionciocodeiu

4 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:01

De la: dameth88, la data 2009-12-29 04:40:07
De la: sipuady, la data 2009-10-01 10:05:02FRATILOR ,AM TOT CITIT SI AMVAZUT CA NU PREA LE AVETI CU DETECTOARELE DE RADAR !!!! VA ROG SA MA IERTATI CA SUNT ASA DE DIRECT INSA CONSIDER CA AM LA ORA ACTUALA INCA CEL MAI BUN DETECTOR DE RADAR DIN LUME.....DA DA DIN LUME ESDTE FABRICAT IN CANADA S.U.A. ....DETECTEAZA UNDELE RADAR DE LA MINIM 3 KM , ESTE NEDETECTABIL DE NICI UN RADAR DE PE FATA PAMANTULUI SI ARE FOARTE MULTE ALTE CALITATI !!!!!SE NUMESTE BELTRONICS STI .....CAUTATI PE NET SI MAI VB !!!!DACA VRETI CU ADEVARAT SA NU MAI AVETI PROBLEME CU POLITIA.....CUMPARATI-VA ASA CEVA SI NU VETI MAI AVEA PROBLEME CU POLITIA ....ASTA NU INSEAMNA CA PUTETI SA FUGITI CU VITEZE DE ASTEA EXTREME ....PT CA AVETI DETECTOR PERFORMANT !!!!!!!!!GANDITI-VA LA CEEA CE IMPLICA VITEZA MAI MARE !!!!DOAMNE FERESTE!!!... ACCIDENTE GRAVE ...SI PARNAIE...IAR IN CELE MAI FERICITE CAZURI TE COSTA DOAR PERMISUL!!!!!!!!!!!!!CEEA CE V-AM SPUS PANA ACUM V-AM SPUS VOUA CELOR CARE NU VRETI SA MAI FITI VICTIMELE POLITISTILOR PREA ZELOSI SAU CORUPTI !!!!!!!!!!

PT SIPUADY:ms pt sfat...dar nu ai raspuns la intrebarea initiala...aici se discuta urmatorul aspect:sunt radarele mobile ilegale sau nu?...raspunsul tau se refera la cu totul altceva...si nu stiu cat d mult intereseaza pe cineva ce detector de radar ai tu in masina...multumim oricum pt sfat...k o fi detectoru tau cel mai bun sau nu....asta e cu totu alt subiect!c oti cauta fratie s va laudati detectoarele...macar ramaneti la subiect dak tot ocupati spatiu p forumu asta....e chiar atat d greu?e ca si cum te'as intreba eu cati ani ai....si tu mi'ai raspunde ca ai 80 de kg....

ionciocodeiu

4 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:28

beltronics sti este forte bun poate cel mai bun dar in america.
in romania nu sunt detectoare de radar cu laser,cei care utilizeaza pe detectoarele lor banda x nu fac altceva decat sa franeze la alrme false.
idiferent de tipul de detector pe care il aveti/utilizati nu va scapa de amenzi si de alte situatii neplacute.
utilizez detector de radar de aproximativ 7ani,de cele mai multe ori m au salvat dar cand eram in localiate si vb la tel si aveam cam 120km/h au dat drumu instantaneu,am franat si eu instantaneu si dupa m am uitat in oglinda si 2 echipaje de politie si multe masini franate brusc ,am dat permisul,am platit amenta,am dat examen si dupa 30zile aveam permis de conducere din nou.
cert este ca trebuie sa fie cineva care sa ne tempereze pe sosele prin diverse metode;
diferenta dintre o masina care circula cu viteza regulamentara si una care depaseste viteza regulamentara cu maxim 50km/h pe portiuni de drum, este de cateva minute la destinatie.
nu faceti altceva decat sa ti pui viata in pericol.
orice proces verbal de la rutiera(m.i.) contestat dureaza cel putin un an pana la solutionare(bani si timp pierdut).
daca gresesti nu trebuie sa si platesti??!!

chiracc

2 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:15

O atitudine corecta.

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Radarele mobile sunt ilegale?
Mergi la: