Info
x
Bugatti veyron in romania?!
|
cosmin15021976 16 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 17:20
Oricum, mi se pare o masina inutila din cauza raportului pret/performante. Mai exista Koenigsegg CCXR, Dauer C62 Le Mans, SSC Aero s.a., masini cu performante in zona lui Veyron sau chiar peste si care costa mai putin. Ca si realizare inginereasca, Veyron e un monument al tehnologiei, tehnicii, ingineriei si know-how-ului german! Tot respectul pentru asta! Dar, repet, nu e decat o investitie in imaginea personala a unora!
|
|
cosmin15021976 16 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 17:23
La aproximativ 300.000 euro poti sa ai un Nissan Skyline R34 GT-R tunat pana la 1.200 CP. 0-100 km/h in aprox. 2,2 sec., v. max >400 km/h!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
viliky 1 mesaj Membru din: 20/07/2008 |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 00:57
De la: edisonjohn86, la data 2009-01-07 12:30:14Ba o fi veyronu masina de impresii. dar mai documentativa :)) ce-a mai tare masina care are voie sa circule cu acte pe sosea o are un america care face cutii automate pentru nu stiu ce firma din america,a aratato la tv. motorasu are 4 turbo gigante si un motor de 8.2 litri V8 si are 2500 CP a declarat ca 2 veyroane nu are ce sai faca. masina consuma 40 de litri la 5-6 mile,si 0-100 intr-o sec si ceva si viteza maxima nedeterminata. Suma totala investita in masina 120000$ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Andrey_1987 4 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:55
Am vazut multe pareri pe aici , mai avizate sau nu , mai corecte sau nu ...
On topic : Daca ziceti ca e masina in Romania ... asa o fi ... Off topic : Nu cred ca exista masina la fel de completa ca un Veyron la ora actuala. Intradevar exista masini care au viteza max mai mare sau care accelereaza mai repede pana la 100/200/300 km/h insa nu stiu cate dintre ele iti ofera confortul si mersul relaxat al unui Veyron. Nu stiu cate din variantele prezentate de voi au perioade de service , de garantie sau fiabilitatea Veyron-ului. Intradevar spunea cineva ca masina se vinde mult mai ieftin decat ar costa productia. Ceea ce a facut Bugatti este un exercitiu de imagine. Exact cum foarte multi producatori investesc in F1 , in WRC exact asta au facut si ei. Ma rog ... nu ei ci VW. Sincer cred ca nu va mai exista o masina completa ca asta cel putin nu una care sa mearga pe combustibili fosili (a se citi benzina/diesel). Cat ca ar fi o masina de impresii ... parerea mea este ca nu este singura care se incadreaza la categoria asta ... Succese ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
dany_dany3051 1 mesaj Membru din: 22/02/2009 |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 16:06
in primul rand bugatti veyron are un motor w16/4 si 1000 cai da?!..deci sa sthiti de la mn k consumul la aceasta masina este de 100L de benzen in 12 min
asa k ganditiva in oras asteaaa..........:))
|
Andrey_1987 4 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 01:19
De la: dany_dany3051, la data 2009-04-26 16:06:30in primul rand bugatti veyron are un motor w16/4 si 1000 cai da?!..deci sa sthiti de la mn k consumul la aceasta masina este de 100L de benzen in 12 min Consumul este cel precizat de tine doar la viteza maxima ... Asa ca sa stim de la tine care stii tot ... e o mare prostie . Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 02:35
da ma si ai ceva impotriva k am aduso in moldova si leam dat clasa la toti???
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 02:36
cele mai tari masini le voi duce doar la mine in piatra neamt
|
|
|
|
9am056202 1 mesaj Membru din: 21/05/2009 |
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 12:47
Exista Bugatti veyron!Il are Casuneanu din Onesti!exista demult l_am vazut demult si de multe ori,este unul albastru!
|
sotto012026 1 mesaj Membru din: 5/04/2009 |
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 01:13
da este nu e in piatra neamt e in onesti si e a lu casuneanu;)
scrie pe youtube casuneanu si ai sa vezi de cn e vorba Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am060078 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 04:49
are bah Costel Casuneanu din bacau bugatti
|
sotto041977 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 13:13
Exista un singur Bugatti veyron in Romania si este a lu Casuneanu din comuna Oituz judetul Bacau. .... nu din Oneste care e la cativa kilometri de Oituz
|
maryboss 1 mesaj Membru din: 17/07/2009 |
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 23:59
nu prea cred ca o sa vedem bugatti veiron in romania
|
gear28 8 mesaje Membru din: 23/06/2009 |
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 17:30
veyron ohiar a fost facuta la o liniuta dar nu de o masina de 25 mii ci de una un pic mai scumpa de un m power mi se pare vezi pe youtube era una cu m vs veyron si una cu slr vs veyron si pana la vreo 200 era m in fata la veyron
|
Fosta membra 9am.ro 132 mesaje Membru din: 4/09/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 19:15
Bugatti veyron in romania=fitze inutile.sa il vad ce draq face la gropile din asfalt si la deniv pt limitarea vitezei......asa,doar de impresii e ok,dar nui vad utilitatea si sincer nu prea imi place fata(spatele e super insa,sunt subiectiv).are casuneanu da crek il conduce numai p drumul acela din fata palatului(ca pe altundeva il rupe).in plus la 3 sau patru sch de gume tb sch si jantele,consuma fenomenal de mult,intretinere fffff scumpa(bine,cand tata face bani garla e ok,app banii sunt de pe spatele nostru,cei ce muncim pe 700ron pe luna bagamias.........da lasa ca termin faculta si am zburat din tara hotilor)
din partea mea sa fie plin de super cars pe sosele pt ca cei ce le posed tot gay cu lac pe unghii raman.acu imi exprim frustrarea fata de cei ce vor si ei sa ajunga asa,oricum romanii adevarati stiu ce simt si ce leas face lesinatilor astora,scuipati in gura merita si chiar daca ai un amarat de golf sau un audi tb sa fii mandru ca e pe banii tai.eu asa simt,iar noaptea cand pun capu pe perna ma culc impacat stiind ca nu ma f..e nimeni in gura pt ca tatal meu nu da salariile si ca isi bate joc de noi.hai sal romanasii mei(dacii cand se uneau erau de neoprit,noi de ce am uitat sa stam uniti in fata sclavilor astora?)
|
gabriel_georgel 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:48
iordache_octavian ti-ai exprimat frustrarea in topicu asta e nasol ca esti si off topic si problema este cum gandesti tu, nu ce au altii.
Revenind la masina: Numai cuvinte de lauda, ceea mai rapida masina de serie, ceea mai luxoasa masina sport, prestigiu, etc etc orcum si cine isi permite o asemenea masina o ia pentru distractie nu sa faca piata cu ea. Ai avantaje ca daca mergi des cu ea cunosti multi angajati din benzinari :), multi politisiti, si multi harfisti care mai de care cu masini scumpe si averi. Partea negativa la ea nu exista. (Stiu ca toti sa o ziceti costa mult intretinerea ei, taxe etc) Dar si precum maybach care este o masina urata este facuta doar pentru anumite categori de oameni asa ca nu ii plangeti). A si ceea mai buna masina din lume asa pentru noi toti care suntem muncitori este masina pe care o ai in fata casei : indiferent de marca culoare etc. Salutare all. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 132 mesaje Membru din: 4/09/2009 |
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:57
seall stiu ca am fo putin
si credema ca apreciez masina.dar cand esti implicat direct nu poti fi nepasator.ai dreptate:cea mai buna masina pt noi muncitorii e cea pe care o detzii.am mai spus parca lucrul acesta intrun alt post.mersi de atentionare.oricum bugatti e o marca exclusivista destinata unui anumit segment de piata;eu unul mias dori un veyron!!!las vinde si mi-as lua un bowler.de restu gaz si etc...bafta all
|
9am084329 1 mesaj Membru din: 21/06/2011 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 22:47
De la: zon, la data 2008-07-16 23:28:52mai Janos ok27 nu stiu cat stii tu despre Veyron dar le cam incurci. masina costa 1mil nu 2. nu are motor Audi ci Bugatti chiar daca grupul VW ii detine. www.bugatti.com/en/veyron-16.4/manufacturing.html si nu sunt 2 motoare in V ci e un motor in W cu 16 cilindri si 4 turbo si chiar suna ca un motor de 8000cmc mai bine ca un autobuz , apoi sa mai afli ca masina chiar e echilibrata dinamic cu 45% si 55% dispunand de 4X4, rezultand {prin combinarea materialelor compozite precum si prin distribuirea lor } un centru de greutate ideal.Peste treaba cu liniuta, vs o masina de 25mii :)) cred ca fiecare am vrea asta (sa facem un Veyron) dar nici teoretic nici fizic NU ESTE POSIBIL.Altceva sa stii ca in momentul de fata e cea mai confortabila masina super-sport, cu benzina si cauciucurile ai dreptate dar cred ca la orcine ii ajunge 10 min sa ajunga la orgasm cu cei 407 km/h.Dar la chestia cu costurile de productie mai mari decat cel de vanzare ai pecit-o rau, nimeni nu face masinii de dragu lor numa ci ca sa scoata un profit. Pentru cei care-si permit una BRAVO LOR ,iar pentru noi restu : Poate in viata asta o sa avem norocu sa detinem una, doar asa in garaj.nu sincer...chiar e costul de productzie decat pretul de vanzare....am vazut park la top gear sau....in vreun documentar.....cand au fost intrebatzi cei de buggati ..De ce?...au raspuns...Pt ca pot!! :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am137025 1 mesaj Membru din: 14/01/2014 |
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 19:18
il are casuneanu
|
|
|

asa k ganditiva in oras asteaaa..........:))
din partea mea sa fie plin de super cars pe sosele pt ca cei ce le posed tot gay cu lac pe unghii raman.acu imi exprim frustrarea fata de cei ce vor si ei sa ajunga asa,oricum romanii adevarati stiu ce simt si ce leas face lesinatilor astora,scuipati in gura merita si chiar daca ai un amarat de golf sau un audi tb sa fii mandru ca e pe banii tai.eu asa simt,iar noaptea cand pun capu pe perna ma culc impacat stiind ca nu ma f..e nimeni in gura pt ca tatal meu nu da salariile si ca isi bate joc de noi.hai sal romanasii mei(dacii cand se uneau erau de neoprit,noi de ce am uitat sa stam uniti in fata sclavilor astora?)
si credema ca apreciez masina.dar cand esti implicat direct nu poti fi nepasator.ai dreptate:cea mai buna masina pt noi muncitorii e cea pe care o detzii.am mai spus parca lucrul acesta intrun alt post.mersi de atentionare.oricum bugatti e o marca exclusivista destinata unui anumit segment de piata;eu unul mias dori un veyron!!!las vinde si mi-as lua un bowler.de restu gaz si etc...bafta all