Info
x
Afacere la cheie!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 1293 mesaje Membru din: 22/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 21:39
bei,am inteles,afaceri faci si talica la fel ca toti romanii,mai mult la negru decat cu carte de munci,da' ce nu inteleg io,UNDE-I CHEIA BRE ???
Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua
Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
|
|
9am189841 5 mesaje Membru din: 19/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 09:48
De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-22 21:39:12bei,am inteles,afaceri faci si talica la fel ca toti romanii,mai mult la negru decat cu carte de munci,da' ce nu inteleg io,UNDE-I CHEIA BRE ??? bre cheia o gasesti an profilul meu!!!!! afacerea e cu plata impozitului pe venit,bre , nu e la negru!!!!!!!1 carte de munca,bre??? sistemul de pensii e an colaps(falimentar!!!!!!) ce faci cu cartea de munca??? taxe suplimentare??? Raporteaza abuz de limbaj
730306490
|