Info
x
Linistirea nervilor!
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 13:45
De la: Merry, la data 2010-06-27 13:38:45unii chiar se cred lideri chiar daca.............lasa ca azi nu vreau sa ma enervez........deci cine stie ceva de Mihai sa ne dea si noua un semn!!! Cred ca a luat o pauza de 9am.A si anuntat asta.Si eu sper sa revina.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 13:48
Eu imi doresc din tot sufletul!!!........am dorit sa revina si altii dar au revenit cu caruta de resentimente si frustrari......astea ar trebui sa le lase acasa...............aici intram sa ne distram si sa relationam!!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
1_____1 58 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 14:01
Atunci cand un intrus, soseste-ntr-o colectivitate eterogena, dar de buna calitate si arunca-n stanga si-n dreapta, mizerii la adresa diferitilor membrii ai acelei colectivitati, reactiile unora sau altora la adresa intrusului sunt pe masura caracteriala a fiecarui membru-n parte.
Daca sexul frumos al celei comunitati,s-a complacut in relatii de joasa speta, uneori incurajand atitudinea acelui intrus fata de restul comunitatii, fie ele chiar si de factura dialogala, daca le-a facut placere sa fie tratate de catre intrus ,pe acelasi palier pe care el trateaza damele ieftine de consum, atunci de ce va mai puneti intrebari atunci cand acea comunitate se destrama?... Nu cumva cei care o parasesc, nu-si negociaza principiile ce-au stat la baza formarii lor, caracterial?... o eroare de softwer . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 14:07
De la: pettrusu_melbourne, la data 2010-06-27 14:01:00Atunci cand un intrus, soseste-ntr-o colectivitate eterogena, dar de buna calitate si arunca-n stanga si-n dreapta, mizerii la adresa diferitilor membrii ai acelei colectivitati, reactiile unora sau altora la adresa intrusului sunt pe masura caracteriala a fiecarui membru-n parte. unii chiar isi dau seama de greseala facuta si chiar daca mai tirziu mai bine decit niciodata!!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 14:20
De la: pettrusu_melbourne, la data 2010-06-27 14:01:00Atunci cand un intrus, soseste-ntr-o colectivitate eterogena, dar de buna calitate si arunca-n stanga si-n dreapta, mizerii la adresa diferitilor membrii ai acelei colectivitati, reactiile unora sau altora la adresa intrusului sunt pe masura caracteriala a fiecarui membru-n parte. Ai dreptate. Desi generalizezi in privinta sexului frumos.
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 14:54
De la: adakaleh, la data 2010-06-27 14:20:35De la: pettrusu_melbourne, la data 2010-06-27 14:01:00Atunci cand un intrus, soseste-ntr-o colectivitate eterogena, dar de buna calitate si arunca-n stanga si-n dreapta, mizerii la adresa diferitilor membrii ai acelei colectivitati, reactiile unora sau altora la adresa intrusului sunt pe masura caracteriala a fiecarui membru-n parte.
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 1293 mesaje Membru din: 22/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 15:06
De la: Merry, la data 2010-06-27 13:48:35Eu imi doresc din tot sufletul!!!........am dorit sa revina si altii dar au revenit cu caruta de resentimente si frustrari......astea ar trebui sa le lase acasa...............aici intram sa ne distram si sa relationam!!! De la: Merry, la data 2010-06-27 13:48:35Eu imi doresc din tot sufletul!!!........am dorit sa revina si altii dar au revenit cu caruta de resentimente si frustrari......astea ar trebui sa le lase acasa...............aici intram sa ne distram si sa relationam!!! incearca sa spui adevarul si totul va fii bine,invata-l si pe ipocritu' de simion sa procedeze la fel si lasa gargara ieftina,nu te prinde hoasca bolnava
Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua
Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 15:25
De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-27 15:06:58cind unul iti spune ca esti beat,zici :da lasa-l draqu,cind iti spun doi sau mai multi ...te duci si te culci...sau...de obicei, schizofrenia, care debuteaza sau evolueaza de ceva vreme, poate sa dea un delir acut.....aici este un forum .nu un teren de lupta pentru orgolii familiale...capisci!!!De la: Merry, la data 2010-06-27 13:48:35Eu imi doresc din tot sufletul!!!........am dorit sa revina si altii dar au revenit cu caruta de resentimente si frustrari......astea ar trebui sa le lase acasa...............aici intram sa ne distram si sa relationam!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1159 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 18:35
sexul frumos? adica, noi astia, care tinem pe linga casa cite-o femeie!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 18:44
oleleu, Don Pedro, da' supartzat mai esti!
da' ci, bre, ti-o fi luat boii de la bicicleta?
|
tobadornottobad 1292 mesaje Membru din: 19/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 18:48
De la: printzfermecator, la data 2010-06-27 18:44:32oleleu, Don Pedro, da' supartzat mai esti! da, si plange dupa tine
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 19:34
De la: Merry, la data 2010-06-27 15:25:06De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-27 15:06:58cind unul iti spune ca esti beat,zici :da lasa-l draqu,cind iti spun doi sau mai multi ...te duci si te culci...sau...de obicei, schizofrenia, care debuteaza sau evolueaza de ceva vreme, poate sa dea un delir acut.....aici este un forum .nu un teren de lupta pentru orgolii familiale...capisci!!!De la: Merry, la data 2010-06-27 13:48:35Eu imi doresc din tot sufletul!!!........am dorit sa revina si altii dar au revenit cu caruta de resentimente si frustrari......astea ar trebui sa le lase acasa...............aici intram sa ne distram si sa relationam!!! De la: Merry, la data 2010-06-27 15:25:06De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-27 15:06:58cind unul iti spune ca esti beat,zici :da lasa-l draqu,cind iti spun doi sau mai multi ...te duci si te culci...sau...de obicei, schizofrenia, care debuteaza sau evolueaza de ceva vreme, poate sa dea un delir acut.....aici este un forum .nu un teren de lupta pentru orgolii familiale...capisci!!!De la: Merry, la data 2010-06-27 13:48:35Eu imi doresc din tot sufletul!!!........am dorit sa revina si altii dar au revenit cu caruta de resentimente si frustrari......astea ar trebui sa le lase acasa...............aici intram sa ne distram si sa relationam!!! io lucrul asta il stiam de mult,se pare ca tu nu prea il cunosti sau nu vrei sa-l cunosti,nu io sunt ala care a improscat cu minciuni si mizerii,promitand ca va distruge tot ce tine de familia mea,mariano,canta la alta masa,poate ceilalti au maruntis de dat la pomanagii,io de mult nu mai socializez cu persoanele schizoide care au incercat sa-mi destrame familia si sa-mi faca rau,cand vei intelege culpa in care te afli si vei incerca sa indrepti raul facut prin cererea de iertare,atunci totul va putea reveni la normal,daca vei continua sa umbli cu gargara filozofala de doi bani gauriti si cu intrigi de culise,veninul din sufletu-ti bolnav de ura,in loc sa-l inghiti se va revarsa pe forum
Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 19:41
Oha,iha,aha,aha! O sa fie si mai bine !!!!?
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 23:52
Mihai e-n conceada la mamaia, sau la Mamaia?
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 00:03
Multumesc ,Emil !!! Ar trebui sa intri mai des, sa-i mai linistesti si pe tinerii nelinistiti!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 00:37
De la: Merry, la data 2010-06-28 00:03:56Multumesc ,Emil !!! Ar trebui sa intri mai des, sa-i mai linistesti si pe tinerii nelinistiti!!!... si pe cei batrani ce n-au liniste?? Ei nu intra in calcul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 00:39
De la: M_Elody, la data 2010-06-28 00:37:12De la: Merry, la data 2010-06-28 00:03:56Multumesc ,Emil !!! Ar trebui sa intri mai des, sa-i mai linistesti si pe tinerii nelinistiti!!!... si pe cei batrani ce n-au liniste?? Ei nu intra in calcul... probabil au prea multe pacate si linistea ii ocoleste......"crestini" ce sa le faci....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 00:51
Sieg Heil Viktoria------The March of Waffen SS
---- Ade, mein liebes Sch�tzelein, Ade, ade, ade, Es m... Ade, mein liebes Sch�tzelein, Ade, ade, ade, Es mu�, es mu� geschieden sein Ade, ade, ade, Es geht um Deutschlands Gloria, Gloria, Gloria, Sieg Heil! Sieg Heil! Viktoria! Sieg Heil! Viktoria! Visier und Ziel sind eingestellt Ade, ade, ade, Auf Stalin, Churchill, Roosevelt, Ade, ade, ade, Es geht um Deutschlands Gloria, Gloria, Gloria, Sieg Heil! Sieg Heil! Viktoria! Sieg Heil! Viktoria! Wir ruhen und wir rasten nicht Ade, ade, ade, Bis da� die Satansbrut zerbricht, Ade, ade, ade, Es geht um Deutschlands Gloria, Gloria, Gloria, Sieg Heil! Sieg Heil! Viktoria! Sieg Heil! Viktoria! Reich mir die Hand zum Scheidegru� Ade, ade, ade, Und deinen Mund zum Abschiedsku� Ade, ade, ade, Es geht um Deutschlands Gloria, Gloria, Gloria, Sieg Heil! Sieg Heil! Viktoria! Sieg Heil! Viktoria!
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 00:53
De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-28 00:51:45Sieg Heil Viktoria------The March of Waffen SS traducerea pe cand? vrem sa stim si noi ce injuraturi ne-ai dat....
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 00:58
e noaptea cutitelor lungi herra, o noapte linistita sa ai,macar tu,te pup
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 01:03
De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-28 00:58:40e noaptea cutitelor lungi herra, o noapte linistita sa ai,macar tu,te pup multam' la fel florine......lasa noaptea cutitelor, ca amu ma delectez cu ce fac niste vrajitoare......fierb la ceaun niste ierburi si delireaza niste "blesteme", chestii crestinesti, stii tu.....
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 01:05
Music of the Third REICH----Das SS Lied German original Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! SA marschiert mit ruhig, festem Schritt. Kam'raden, die Rotfront und Reaktion erschossen, Marschier'n im Geist in unser'n Reihen mit. Die Stra�e frei den braunen Batallionen. Die Stra�e frei dem Sturmabteilungsmann! Es schau'n aufs Hakenkreuz voll Hoffnung schon Millionen. Der Tag f�r Freiheit und f�r Brot bricht an! Zum letzten Mal wird schon Appell geblasen! Zum Kampfe steh'n wir alle schon bereit! Bald flattern Hitlerfahnen �ber alle Stra�en. Die Knechtschaft dauert nur mehr kurze Zeit! Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! SA marschiert mit ruhig-festem Schritt. Kameraden, die Rotfront und Reaktion erschossen, Marschieren im Geist in unseren Reihen mit. English Translation The flag high! The ranks tightly closed! SA march with calm, firm steps. Comrades shot by the Red Front and reactionaries March in spirit in our ranks. Clear the streets for the brown battalions, Clear the streets for the stormtroopers! Already millions look with hope to the swastika The day of freedom and bread is dawning! Roll call has sounded for the last time We are all already prepared for the fight! Soon Hitler's flag will fly over all streets. Our servitude will soon end! The flag high! The ranks tightly closed! SA marches with a calm, firm pace. Comrades shot by the Red Front and reactionaries March in spirit in our ranks.
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 01:08
De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-28 01:05:07 buna pt. caracterizarea politicii actuale din romania....
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 07:25
De la: M_Elody, la data 2010-06-28 00:37:12De la: Merry, la data 2010-06-28 00:03:56Multumesc ,Emil !!! Ar trebui sa intri mai des, sa-i mai linistesti si pe tinerii nelinistiti!!!... si pe cei batrani ce n-au liniste?? Ei nu intra in calcul... 'neata Rody!!!....nu stiu ,pentru ca inca nu sint batrina si nu cunosc acea stare!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 10:04
De la: herra, la data 2010-06-28 00:39:16De la: M_Elody, la data 2010-06-28 00:37:12De la: Merry, la data 2010-06-28 00:03:56Multumesc ,Emil !!! Ar trebui sa intri mai des, sa-i mai linistesti si pe tinerii nelinistiti!!!... si pe cei batrani ce n-au liniste?? Ei nu intra in calcul... Cei mai in varsta..... trebuie sa se linisteasca singuri ....ca ei nu sant bagati in seama ...
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 10:24
De la: Merry, la data 2010-06-28 07:25:31Neata ,Merry, nu stiu de ce ai avut tu impresia ca as fi facut referire la tine.... nici macar in treaca nu m-am gandit !! Sa ai o zi minunata. Mai vorbim, cand ne-ntalnim... Azi sunt putin mai ocupata insa voi intra sa va ,,vad''. Pupici !!De la: M_Elody, la data 2010-06-28 00:37:12De la: Merry, la data 2010-06-28 00:03:56Multumesc ,Emil !!! Ar trebui sa intri mai des, sa-i mai linistesti si pe tinerii nelinistiti!!!... si pe cei batrani ce n-au liniste?? Ei nu intra in calcul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 14:54
O, DA, MI-ATI DAT TOPICUL LA PAGINA 3?
LASA CA VA LINISTESC EU! CUM NU SINT ACASA VA FACETI DE LUCRU CU ALTCEVA?
|
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 15:00
Alo! Concediatii!
Toata lumea la concediu?
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 15:03
De la: printzfermecator, la data 2010-06-30 15:00:43Alo! Concediatii! toata lumea-i linistita bre printe ! Daca veneai ieri....................... Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 15:07
a fost ceva actiune? Sa dau cartea cu susu-n jos, ca sa vad?
|
|
|

unii chiar isi dau seama de greseala facuta si chiar daca mai tirziu mai bine decit niciodata!!!
Oha,iha,aha,aha! O sa fie si mai bine !!!!?