back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Structura mafiei basescu -pdl,este model cosa nosstra ?

9am189406

5 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 23:46

Mafia ;
Basescu din Romania ,este formatadin mai multe familii
Fam.VIDEANU,UDREA,BERCEANU,BLAGA,,careau capusat institutiile statului,pentru interes si afaceri personale.Este oare structurata la fel ca la CosaNostra ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 19:11

Cosanostra este mic copil pe linga PDL

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
marco

627 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 19:30

De la: 9am189406, la data 2010-06-09 23:46:28Mafia ;
Fam.VIDEANU,UDREA,BERCEANU,BLAGA,,careau capusat institutiile statului,pentru interes si afaceri personale.Este oare structurata la fel ca la CosaNostra ?

... Nooooooo ... e prea mult ... e structurata mai simplu ... ca si psd-ul, pnl-ul, udmr-ul ... este sctrurata pe aceleasi principii ale majoritatii romaniilor (si conlocuitori) cind au o functie in administratie ... ... cit s-au tot scurs firimituri din spagi si furturi a fost bine si sloganul era - cine poate oase roade ... sau ... e baiat destept (pentru orice puturos/curvistina care se cocota politic sau prin relatii sa ciuguleasca de la stat - statull diind nopi toti de fapt) ... acum se stringe cureau si ce ati fi vrut sa vedeti ? ... pe comisarul Aldo Morro ??? ... ... de unde mai fratilor ??? ... mentalitatea romaneasca neo-comunista nu ne-a permis sa crestem si educam persoane de acest gen ... mai ales in politica si administratie (incluzind aici medicina, politia, judecatorii, administratia locala si centrala) ... de unde mai fratilor ? ... astia incearca sa se auto educe si asta e mare lucru ... cu apucaturile lor in momentul asta e chiar de admirat ...

POANTE

91 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 20:16

De la: 9am189406, la data 2010-06-09 23:46:28Mafia ;

In stilul lui Basescu

a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!! http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
viostup

21 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 15:38

Se pare ca tema asta nu prea are succes.Daca facea referire si la mafiotii din psd si remorca sa pnl,care au pus tara pe butuci in guvernarile anterioare,poate ar fi participat mai multi la discutii.
Deocamdata,cei ce guverneaza acum incearca sa carpeasca ce se mai poate dupa dezastrul comis de ceilalti.Deie Domnul ca romanii sa gaseasca resurse si sa depaseasca si nenorocirea asta de criza.Si sa analizeze la rece din ce cauze au ajuns asa repede atat de jos...Si sa-i lase in fruntea tarii pe cei care merita sa stea acolo.
In rest ,numai de bine.Iar salariile bugetarilor erau oricum prea mari pentru ceea ce poate da acest popor.Si bugetarii sunt mult prea multi pentru ce nevoi are statul.

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 22:21

Sa inteleg ca in prezent sunt mai multe MAFII in Romania,PDL,PSD,PNL,conduse de un singur sef ?

VINTURI

15 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 09:36

Mafia ,se instaleaza acolo unde exista prostie si saracie !

9am188648

241 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 11:17

Zvonerule, metoda de improsca cu noroi este din timpul impuscatului vad ca inca se mai practica,
Rusine!!

| Varianta pentru tiparire a topicului Structura Mafiei Basescu -PDL,este model Cosa Nosstra ?
Mergi la: