back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este fericirea?

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 10:00

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 09:12

De la: 9am045616, la data 2010-07-19 08:47:10
De la: emil_pislaru, la data 2010-07-18 14:17:32
De la: 9am045616, la data 2010-07-16 08:25:19
De la: 9am076753, la data 2010-07-15 22:57:47
De la: emil_pislaru, la data 2010-07-14 23:21:30 Fericirea.

Fericirea nu-i deplina;
e o stare trecatoare
ce te-mbata momnentan,
ea se risipeste-n van
cand nu este pretuita.
Totusi este o comoara,
rareori e dobandita
prin hazard si fara truda.
E un scop, un tel, o tinta,
pentru ea omul asuda.
Fericirea nu e darul permanent,
omul cu multa bmigala
si-creaza constient.

Sa porti in suflet bucurie,
pentru orice fapta buna,
sa nu porti nici o manie,
sa fii pur ca o lumina,
sa nu faci nimic din fuga,
sa indrepti la cer o ruga
pentru clipa de prezenta,
pentru-un dram de sanatate,
sa ai setea de dreptate,
sa fi sadit macar un pom,
sa porti numele de OM,
sa te scoli de dimineata,
sa ai zambetul pe fata,
sa nu porti in suflet ura,
sa te bucuri de natura,
sa te simti in libertate,
pasare plutind in zbor,
sa poti lesne multumi
pentru paine, zi de zi,
sa te simti in cutezanta
si sa-ti vezi infaptuite,
orice vis, orice speranta.
Daruindu-te pe tine
sa te-mparti cu orisicine
si sa poti varsa din suflet,
rauri, rauri de iubire,
semenului tau de-alaturi,
sa nu dai de griji in laturi,
Iata marea FERICIRE!

Frumos .........

Baaaaiii.....................iati o pereche de ochelari sa nu-ti sara ochii de la locul lor .....................si apoi sa vezi tu fericire

BAAAAIIIIII,
ia-ti o portie de bun simt, sigur n-o gasesti in boscheti, si ai sa intelegi ca doar omul civil;izat, bine-crescut, constient, isi creaza o anumita ferricire, nicidecum mitocanii..

Apropo; Madalina n-a fost lipsita de partea materiala si totusi..

Baaaaaii........................dar ce tu ai fost contabilul iei ?................impresarul iei?..............daca tot esti asa de bun spune de ce nu a mai aparut la televizor sau la spectacole dupa despartirea de sotul care a lansat-o si ia sustinut cariera?...............democratie asai?,lume civiliozata asai?..........bine crescuti si mitocani sunteti voi care va dati a tot stiutori la toate si de toate...............

...616

Eu in general sunt tolerant, accept si glumele spontane, geniale, dar sunt si caustic cu cei ca tine, gregari, adica vezi dictionar ca-ti prinde bine..
Poezia "Fericirea" nu avea nici in clin nici in maneca o aluzie la cazul Madalina, fusese scrisa cu multi ani in urma. Ignorant cum esti, potrivesti nuca in perete, postant ineptii care te caracterizeaza.
Imi permit sa-ti dau cateva sfaturi:
- Cand nu intelegi ceva, nu este umilitor sa intrebi, umilitor este sa dai cu batul in balta, stropindu-te..
- Nu intra ca musca in lapte, deoarece risti sa te ineci!
- cartea de vizita, (eticheta ta pe frunte), iti este pecetluita de modul cum te exprimi si ce idei comunici.
- Nu uita ca nu esti singurul pe forum! Sunt multe persoane cu mult bun simt, doamne de diferite varste si tinere respectabile, carora le repugna atitudini de prost gust, si vulgaritati..
- In sfarsit, totul tine de educatie, de minima cultura, dar mai ales de un bun simt pe care oricine si-l poate forma cu eforturi minime.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 09:23

De la: emil_pislaru, la data 2010-07-20 09:12:01
De la: 9am045616, la data 2010-07-19 08:47:10
De la: emil_pislaru, la data 2010-07-18 14:17:32
De la: 9am045616, la data 2010-07-16 08:25:19
De la: 9am076753, la data 2010-07-15 22:57:47
De la: emil_pislaru, la data 2010-07-14 23:21:30 Fericirea.

Fericirea nu-i deplina;
e o stare trecatoare
ce te-mbata momnentan,
ea se risipeste-n van
cand nu este pretuita.
Totusi este o comoara,
rareori e dobandita
prin hazard si fara truda.
E un scop, un tel, o tinta,
pentru ea omul asuda.
Fericirea nu e darul permanent,
omul cu multa bmigala
si-creaza constient.

Sa porti in suflet bucurie,
pentru orice fapta buna,
sa nu porti nici o manie,
sa fii pur ca o lumina,
sa nu faci nimic din fuga,
sa indrepti la cer o ruga
pentru clipa de prezenta,
pentru-un dram de sanatate,
sa ai setea de dreptate,
sa fi sadit macar un pom,
sa porti numele de OM,
sa te scoli de dimineata,
sa ai zambetul pe fata,
sa nu porti in suflet ura,
sa te bucuri de natura,
sa te simti in libertate,
pasare plutind in zbor,
sa poti lesne multumi
pentru paine, zi de zi,
sa te simti in cutezanta
si sa-ti vezi infaptuite,
orice vis, orice speranta.
Daruindu-te pe tine
sa te-mparti cu orisicine
si sa poti varsa din suflet,
rauri, rauri de iubire,
semenului tau de-alaturi,
sa nu dai de griji in laturi,
Iata marea FERICIRE!

Frumos .........

Baaaaiii.....................iati o pereche de ochelari sa nu-ti sara ochii de la locul lor .....................si apoi sa vezi tu fericire

BAAAAIIIIII,
ia-ti o portie de bun simt, sigur n-o gasesti in boscheti, si ai sa intelegi ca doar omul civil;izat, bine-crescut, constient, isi creaza o anumita ferricire, nicidecum mitocanii..

Apropo; Madalina n-a fost lipsita de partea materiala si totusi..

Baaaaaii........................dar ce tu ai fost contabilul iei ?................impresarul iei?..............daca tot esti asa de bun spune de ce nu a mai aparut la televizor sau la spectacole dupa despartirea de sotul care a lansat-o si ia sustinut cariera?...............democratie asai?,lume civiliozata asai?..........bine crescuti si mitocani sunteti voi care va dati a tot stiutori la toate si de toate...............

...616

Eu in general sunt tolerant, accept si glumele spontane, geniale, dar sunt si caustic cu cei ca tine, gregari, adica vezi dictionar ca-ti prinde bine..
Poezia "Fericirea" nu avea nici in clin nici in maneca o aluzie la cazul Madalina, fusese scrisa cu multi ani in urma. Ignorant cum esti, potrivesti nuca in perete, postant ineptii care te caracterizeaza.
Imi permit sa-ti dau cateva sfaturi:
- Cand nu intelegi ceva, nu este umilitor sa intrebi, umilitor este sa dai cu batul in balta, stropindu-te..
- Nu intra ca musca in lapte, deoarece risti sa te ineci!
- cartea de vizita, (eticheta ta pe frunte), iti este pecetluita de modul cum te exprimi si ce idei comunici.
- Nu uita ca nu esti singurul pe forum! Sunt multe persoane cu mult bun simt, doamne de diferite varste si tinere respectabile, carora le repugna atitudini de prost gust, si vulgaritati..
- In sfarsit, totul tine de educatie, de minima cultura, dar mai ales de un bun simt pe care oricine si-l poate forma cu eforturi minime.

Ai fost impresarul iei?..............faceti din asta un nou serial ELODIA?Lasati-o frate sa se odihneasca in pace!

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 09:29

Opusul Fericirii: Ne-Fericire

El romanas satul de truda,
ea englezoaica de pripas:
el cere-ntruna sa-i deschida,
ea nu pricepe si da pas...

"Love poveste
you razi necontenit

i know esti englezoaica
but it isn't important
amorul meu for tine
is very palpitant

i can't to sleep azi-noapte
si-am stat sa learn ceva
from cartea de engleza
sa-ti tell iubirea mea

ah ar fi atat de bine
but you see nu-i chiar asa
caci eu speak what i can spune
dar mai zi si tu ceva

te-ai gasit sa ma-ntelegi!
vad ca dear te iubesc
understand i love you draga
cum naiba sa-ti mai vorbesc??

you are totul pentru mine
and i want sa ne iubim
dar it's difficult vezi bine
caci we nu ne potrivim

nu e clar sa-ncep mai bine
uite Shakespeare, Juliette
eu Romeo love pe tine
vrei ceva si mai concret!

concret i can't know mai bine
and i speak ca un nauc
si i'm sorry langa tine
intru in the balamuc!!! "

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 09:35

Acest topik parca era intitulat Ce este fericirea ? ..........Fericirea nu consta in faptul ca ne contrariem in idei unul cu altul .Ar fi bine fiecare sa posteze ce vrea si sa fie apreciat sau nu . Nu convine cuiva sa nu se uite . Este loc pentru fiecare si nu au rost polemicile .Trebuie sa ne respectam unii pe altii ca fiecare din noi are valoarea personala .

GINA
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 09:47

De la: 9am076753, la data 2010-07-20 09:35:26Acest topik parca era intitulat Ce este fericirea ? ..........Fericirea nu consta in faptul ca ne contrariem in idei unul cu altul .Ar fi bine fiecare sa posteze ce vrea si sa fie apreciat sau nu . Nu convine cuiva sa nu se uite . Este loc pentru fiecare si nu au rost polemicile .Trebuie sa ne respectam unii pe altii ca fiecare din noi are valoarea personala .
Desigur, asa ar trebui insa unii citesc si interpreteaza cele citite, dupa mintea si sufletul lor... si de aici se isca cele mai multe neintelegeri.
Daca am avea aceeasi ingaduinta si fata de ceilalti useri , cum avem fata de noi insine, ne-am putea intelege perfect si acea atmosfera placuta , mult dorita de toti s-ar restabili.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 09:58

De la: emil_pislaru, la data 2010-07-20 09:29:39Opusul Fericirii: Ne-Fericire

El romanas satul de truda,
ea englezoaica de pripas:
el cere-ntruna sa-i deschida,
ea nu pricepe si da pas...

"Love poveste
you razi necontenit

i know esti englezoaica
but it isn't important
amorul meu for tine
is very palpitant

i can't to sleep azi-noapte
si-am stat sa learn ceva
from cartea de engleza
sa-ti tell iubirea mea

ah ar fi atat de bine
but you see nu-i chiar asa
caci eu speak what i can spune
dar mai zi si tu ceva

te-ai gasit sa ma-ntelegi!
vad ca dear te iubesc
understand i love you draga
cum naiba sa-ti mai vorbesc??

you are totul pentru mine
and i want sa ne iubim
dar it's difficult vezi bine
caci we nu ne potrivim

nu e clar sa-ncep mai bine
uite Shakespeare, Juliette
eu Romeo love pe tine
vrei ceva si mai concret!

concret i can't know mai bine
and i speak ca un nauc
si i'm sorry langa tine
intru in the balamuc!!! "

superb !!!....
......se potriveste multor minti inteligente de pe forum !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 10:35

Sunt fericita atunci cand il simt in mine ! ( in suflet )

originala ...nu-mi plac copiile .
Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 17:15

'Sunt suflete de oameni dincolo de ecranul acesta rece al monitorului. Unii ne iubesc, al�ii nu...unii ne privesc, al�ii trec nep�s�tori pe l�ng� profilele noastre. Cei mai mul�i se uit�, f�r� s� citeasc�, peste �n�iruirea de cuvinte. Uneori un mesaj poate �nc�nta, poate face s� tresalte inima. Dincolo de toate, de zbuciumul vie�ii, de tr�irile interioare, cuvintele pot fi emo�ionante, ziditoare de bucurii, pot face s� r�sune acorduri �n suflet �i �n inim�. Suntem suflete cu to�ii - tr�itori �n cuvinte, �n imagini. Un om, la un cap�t de lume, ne umple ochii de lacrimi, inimile de �nc�ntare...altul, ne aduce �n suflet un lic�r de bucurie prin simplul fapt c� ne-a privit profilul...ne-a citit mesajul...! Totul e un mister �i arde �n noi...�n fiecare zi"

Am remarcat de mult ca fiind unul dintre mesajele profunfe care caracterizeaza starea sufleteasca si gandurile frumoase..

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 18:35

Fericirea e in noi ! Uneori e nevoie si de un partener , simti nevoia sa oferi o parte din fericirea ta si sa primesti o parte din fericirea lui !

originala ...nu-mi plac copiile .
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 12:01

De la: ana__totir, la data 2010-07-20 18:35:45Fericirea e in noi ! Uneori e nevoie si de un partener , simti nevoia sa oferi o parte din fericirea ta si sa primesti o parte din fericirea lui !

Depinde cati ...........bani are in cont

deep_in_thought

158 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 12:23

Si acum urmeaza sa vina vreun nostalgic/a sa spuna ca banii nu aduc fericirea..ca nu conteaza....

"Intre marginile mele ,lumea mea fara de margini"
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 12:47

Desigur.Nu doare sa fii nostalgic.Ptr ca afirmatia asta nu mai e nici macar romantism.E doar nostalgie.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 13:20

De la: aishra, la data 2010-07-21 12:47:37Desigur.Nu doare sa fii nostalgic.Ptr ca afirmatia asta nu mai e nici macar romantism.E doar nostalgie.

Poti fi fericit si fara bani , conditia este sa iubesti ! Banii se fac usor ,cu iubirea este mai greu !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 13:24

Deci..banii se fac usor? spuneti-mi si mie cum se fac usor? Iubire stiu ca fac mai repede decit fac bani.Banii ii am cam in 30 de zile..iubire fac in fiecare zi..si iubesc in fiecare zi.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 13:31

De la: aishra, la data 2010-07-21 13:24:45Deci..banii se fac usor? spuneti-mi si mie cum se fac usor? Iubire stiu ca fac mai repede decit fac bani.Banii ii am cam in 30 de zile..iubire fac in fiecare zi..si iubesc in fiecare zi.

Iubire ai in fiecare zi , daca iubesti si esti iubita ! Daca faci altceva se cheama sex ! Banii se fac usor daca ai o afacere sau daca ai un patron care stie sa te eficientizeze ! Banii se pot castiga si zilnic daca ai un post in care produci bani sau daca patronul considera ca ii meriti ! Daca esti deosebita , poti avea tot ce iti doresti , conteaza mult caracterul tau precum si charmul tau ! Conteaza bineinteles sa ai si putin noroc ,sa dai de o persoana care sa stie sa te aprecieze .

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 13:38

Din tot ce mi-ati spus imi sare in ochi ceva...totul depinde de o a doua persoana si nu numai de mine.Complicata teorie ptr mine.E vorba despre dependenta.Eu nu vreau sa depind de un sef bun sau de un patron bun sau de un barbat care sa ma puna in valoare.Eu ma pun singura in valoare si depind doar de mine.Cit depre fericire exista ,e acolo.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 13:44

De la: aishra, la data 2010-07-21 13:38:17Din tot ce mi-ati spus imi sare in ochi ceva...totul depinde de o a doua persoana si nu numai de mine.Complicata teorie ptr mine.E vorba despre dependenta.Eu nu vreau sa depind de un sef bun sau de un patron bun sau de un barbat care sa ma puna in valoare.Eu ma pun singura in valoare si depind doar de mine.Cit depre fericire exista ,e acolo.

Daca esti fericita , atunci e bine ! Restul se rezolva in timp , mai greu sau mai usor ! Trebuie sa ai rabdare! Eu la un moment dat am platit o colaboratoare doar pentru a-mi tine de urat la intalnirile de afaceri pe care le aveam ! Imi transmitea ceva aparte , ceva din calmitatea ei ! Aveam nevoie de asa ceva intr-o perioada grea , la inceputul crizei ! Se mira si ea de jobul asta insa asa am gandit eu in acel moment si am considerat ca isi merita toti banii !

deep_in_thought

158 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 15:07

De la: CR0N0S, la data 2010-07-21 13:20:14
De la: aishra, la data 2010-07-21 12:47:37Desigur.Nu doare sa fii nostalgic.Ptr ca afirmatia asta nu mai e nici macar romantism.E doar nostalgie.

Poti fi fericit si fara bani , conditia este sa iubesti ! Banii se fac usor ,cu iubirea este mai greu !

Se poate ca banii sa nu-ti aduca fericirea...dar cu siguranta o intretin..Daca ti se umple cutia postala cu facturi si tu n-ai decat un amarat de somaj si partenerul nimic,poate mai ai si vreo cativa copii,desi e deajuns unul...presupun ca seara,nebun de iubire ,spui da-le-n colo de facturti,vedem noi cum le platim ,te dusulesti,te parfumezi,iti golesti mintea de ganduri si bifezi o partdida reusita de amor.Ca dragostea invinge totul,nu?..Ok..Azi asa,maine asa,..cat poti ignora facturile?Ai nevoie si de bani printre altele pt a-ti intretine fericirea...Ca ne place sau nu ne place...cam asa stau lucrurile...Aaa,ca depasesti cu iubire situatii financiare precare pe termen limitat de timp,nu neg..Dar pe termen lung,lipsa banilor,orice lipsa,isi spune cuvantul intr-un fel sau altul..Astea-s timpurile pe care le traim,nu trebuie sa ne fie rusine sa recunoastem ca avem nevoie si de bani ca sa ne simtim bine...

"Intre marginile mele ,lumea mea fara de margini"
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 15:26

De la: CR0N0S, la data 2010-07-21 13:44:36
De la: aishra, la data 2010-07-21 13:38:17Din tot ce mi-ati spus imi sare in ochi ceva...totul depinde de o a doua persoana si nu numai de mine.Complicata teorie ptr mine.E vorba despre dependenta.Eu nu vreau sa depind de un sef bun sau de un patron bun sau de un barbat care sa ma puna in valoare.Eu ma pun singura in valoare si depind doar de mine.Cit depre fericire exista ,e acolo.

Daca esti fericita , atunci e bine ! Restul se rezolva in timp , mai greu sau mai usor ! Trebuie sa ai rabdare! Eu la un moment dat am platit o colaboratoare doar pentru a-mi tine de urat la intalnirile de afaceri pe care le aveam ! Imi transmitea ceva aparte , ceva din calmitatea ei ! Aveam nevoie de asa ceva intr-o perioada grea , la inceputul crizei ! Se mira si ea de jobul asta insa asa am gandit eu in acel moment si am considerat ca isi merita toti banii !

nu am trait experiente de genul asta.sper sa nu.ar fi umilitor.

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 05:31

Ce �nseamn� dragostea

Un grup de psihologi a pus unor copii cu v�rste cuprinse �ntre 4 si 8 ani urmatoarea �ntrebare: �Ce �nseamna dragostea?" Raspunsurile primite au fost mai ad�nci decat ne-am putea imagina. Iata-le:

"Cand bunica mea a facut artrita, nu mai putea sa se aplece sa-si faca unghiile de la picioare. Asa ca bunicul i le face de atunci mereu, desi are si el artrita la maini. Aceasta este dragostea." (Rebecca- 8 ani)

"Cand cineva te iubeste, felul in care iti rosteste numele este diferit. Chiar stii ca numele tau este in siguranta in gura lui." (Billy - 4 ani)

"Este dragoste cand o fata se parfumeaza, un baiat se da cu after shave, ies impreuna in oras si se miros reciproc." (Karl - 5 ani)

"Este vorba de iubire atunci cand mananci in oras si ii dai cuiva cei mai multi dintre cartofii tai prajiti, fara sa ii ceri in schimb cartofii lui." (Chrissy -6 ani)

" Dragostea este ceea ce te face sa zambesti atunci cand esti obosit." (Terri - 4 ani)

"Este dragoste atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura inainte de a i-o da, pentru a fi sigura ca gustul este OK." (Danny - 7 ani)

"Dragoste este atunci cand te saruti tot timpul. Apoi, cand obosesti de atata sarutat tot vrei sa fii impreuna si sa stai de vorba. Asa sunt mami si tati. Sunt caraghiosi cand se saruta." (Emily - 8 ani)

�Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti." (Bobby - 7 ani)

"Daca vrei sa inveti mai bine sa iubesti, trebuie sa incepi cu un prieten pe care il urasti..." (Nikka - 6 ani - ne-ar trebui cateva milioane de Nikka pe aceasta planeta)

"Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi." (Noelle - 7 ani)

"Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine." (Tommy - 6 ani)

"In timpul recitalului meu la pian eram pe scena si imi era frica. M-am uitat la oamenii care ma priveau si l-am vazut pe tatal meu care imi facea cu mana si imi zambea. Era singurul care facea asta. Si nu mi-a mai fost frica." (Cindy -8 ani)

"Mama ma iubeste mai mult decat oricine altcineva. Nimeni altcineva nu ma saruta seara inainte de culcare." (Clare - 6 ani)

"Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati transpirat si mirositor si tot ii spune ca este mai frumos decat Robert Redford." (Chris - 7 ani)

"Este dragoste atunci cand catelusul tau te linge cand ajungi acasa, desi l-ai lasat singur toata ziua." (Mary Ann - 4 ani)

"Stiu ca sora mea ma iubeste pentru ca imi da intotdeauna hainele ei vechi si trebuie sa se duca sa isi cumpere altele." (Lauren - 4 ani)

"Atunci cand iubesti pe cineva genele ti se ridica si coboara si mii de stelute ies din tine." (Karen - 7 ani)

"Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati pe toaleta si nu i se pare ridicol." (Mark - 6 ani)

"Nu trebuie sa spui te iubesc daca nu este adevarat. Dar daca este adevarat, trebuie s-o spui cat mai des... Oamenii uita." (Jessica - 8 ani)

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 08:39

Fericirea este o stare trecatoare care vine, isi lasa semnul pe dorinta ta implinita la un moment dat, este bucuria ca ai trecut printr-un necaz pe care l-ai rezolvat promt, este un fel de varf al unui munte: urci spre el cu toata speranta ca te vei odihni in varful lui si apoi cobori si o iei de la capat cu alte probleme pentru care lupti sa ti le rezolvi si iar ajungi in varf pentru ca le-ai inhvins. Dar este si o stare permanenta de bine pe care ti-o creezi cand vezi ca nu mai esti agasat de oricine numai pentru ca i-ai spus odata un adevar care l-a durut dar care i-a prins bine. Poate si faptul ca ai inteles ca o greseala ai putut-o indrepta si nu o mai repeti. Eu sunt fericita tot timpul dar nu-mi dau seama decat atunci cand unele probleme imi dau tarcoale si uit ca luptandu-ma sa le rezolv, de fapt lupt pentru a ma mentine la starea de fericire. Ca sa fii fericit nu trebuie sa-ti doresti a obtine imposibilul ci mai degraba sa te folosesti de ceea ce ai. A dori ceva ce nu vei putea obtine inseamna a trai intr-o stare tranzitorie permanenta. Micile bucurii iti alimenteaza starea de bine si te echilibreaza. Cel mai bine e sa nu luam in seama toate rautatile scrise pe forum pentru ca am fost naivi si ne-am destainuit unor avatare care ne-au luat in deradere, care s-au folosit de ele pentru a ne blama, pentru a le amplifica dupa mintile lor si a le folosi atunci cand, crezand ca ai prieteni de fapt sunt niste dusmani care abia asteapta sa te loveasca daca nu direct, pe la spate printr-o aluzie crezand ca astfel sunt fericiti. Ura nu va crea fericire desi tu asta crezi cand lovesti. Eliberarea de ceea ce salasluieste urat la un moment dat in sufletul tau, te poate echilibra, te poate aduce la starea aceea de fericire pe care nu o sesizezi desi iti este bine.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 11:39

Precupet de fericire.

Je suis garcon placut,
amoreux, viril facut.
Este eu francez, mon age vengt six
je a un maison et un Matiz.
Eu venit la Romania heureux
la femei frumos..sont ils!...
Facut fericit la ele, je promise.
Toutes les jours eu ma ocup
les dames sa iubesc beaucoup...
Je recherche quelques pe Internet,
Ils sont aici tres berechet.
Je suis Filipe, ma cheama,
dau la tine mon adress,
Cheri, ca sa fac reclama,
si tu a vre-un interes,
ecrire ici, cunosti pe mine;
[email protected],
pour a nuit, rai la tine...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 11:45

De la: emil_pislaru, la data 2010-07-25 11:39:37Precupet de fericire.

Je suis garcon placut,
amoreux, viril facut.
dau la tine mon adress,
si tu a vre-un interes,
[email protected],

Filp garcon, tres grand merci,
Tu est gentil venir p'aci,
Je suis dulce si jolie
Je veux la nuit, mais...a Paris!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 11:51

De la: 9am187185, la data 2010-07-25 08:39:52Fericirea este o stare trecatoare care vine, isi lasa semnul pe dorinta ta implinita la un moment dat, este bucuria ca ai trecut printr-un necaz pe care l-ai rezolvat promt, este un fel de varf al unui munte: urci spre el cu toata speranta ca te vei odihni in varful lui si apoi cobori si o iei de la capat cu alte probleme pentru care lupti sa ti le rezolvi si iar ajungi in varf pentru ca le-ai inhvins. Dar este si o stare permanenta de bine pe care ti-o creezi cand vezi ca nu mai esti agasat de oricine numai pentru ca i-ai spus odata un adevar care l-a durut dar care i-a prins bine. Poate si faptul ca ai inteles ca o greseala ai putut-o indrepta si nu o mai repeti. Eu sunt fericita tot timpul dar nu-mi dau seama decat atunci cand unele probleme imi dau tarcoale si uit ca luptandu-ma sa le rezolv, de fapt lupt pentru a ma mentine la starea de fericire. Ca sa fii fericit nu trebuie sa-ti doresti a obtine imposibilul ci mai degraba sa te folosesti de ceea ce ai. A dori ceva ce nu vei putea obtine inseamna a trai intr-o stare tranzitorie permanenta. Micile bucurii iti alimenteaza starea de bine si te echilibreaza. Cel mai bine e sa nu luam in seama toate rautatile scrise pe forum pentru ca am fost naivi si ne-am destainuit unor avatare care ne-au luat in deradere, care s-au folosit de ele pentru a ne blama, pentru a le amplifica dupa mintile lor si a le folosi atunci cand, crezand ca ai prieteni de fapt sunt niste dusmani care abia asteapta sa te loveasca daca nu direct, pe la spate printr-o aluzie crezand ca astfel sunt fericiti. Ura nu va crea fericire desi tu asta crezi cand lovesti. Eliberarea de ceea ce salasluieste urat la un moment dat in sufletul tau, te poate echilibra, te poate aduce la starea aceea de fericire pe care nu o sesizezi desi iti este bine.

Toleranta, iertarea, gandurile pozitive, si "micile bucurii" : admiratia florilor, dragostea fata de pasari si animale, admiratia naturii, prieteniile sincere, ne aduc clipe de fericire, care estompeaza grijile zilnice
, ne imbogateste sufletul si ne fac viata totusi frumoasa.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 12:01

De la: Ingrid, la data 2010-07-25 11:45:11

Je suis garcon placut,
amoreux, viril facut.
dau la tine mon adress,
si tu a vre-un interes,
[email protected],

Je suis dulce si jolie

Un cuplu de francezi nu are copii. Pana la urma sunt indemnati sa vorbeasca cu un doctor american. Cei doi soti ajung in America , obtin o programare la consultatie.
Cum ei nu stiau engleza si nici doctorul franceza nu au alta solutie decat intelegerea prin gesturi.
Doctorul le mimeaza ca vrea sa-i vada in "actiune". Un pic jenati cei doi soti trec la "treaba".
Doctorul ramane un moment cu bratele incrucisate si dintr-o data striga: -STOP!
Merge la birou si scrie o reteta.
Foarte fericiti cei doi se intorc la Paris , intra in prima farmacie unde intreaba farmacistul:
- Aveti Triteoterol?
Perplex, farmacistul reflecta putin... Triteoterol... Triteoterol..., nu, nu am asa ceva.
- Sunteti sigur, uite reteta primita de la medic, spune barbatul si ii arata hartia scrisa.
- Ei, dar ati citit aiurea, aici scrie: Try the Other Hole!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 12:04

Bine Coradu, pui si tu umarul la fericire, omenirea iti va fi recunoscatoare

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 12:16

De la: coradu, la data 2010-07-25 12:01:11
De la: Ingrid, la data 2010-07-25 11:45:11

Je suis garcon placut,
amoreux, viril facut.
dau la tine mon adress,
si tu a vre-un interes,
[email protected],

Je suis dulce si jolie

Un cuplu de francezi nu are copii. Pana la urma sunt indemnati sa vorbeasca cu un doctor american. Cei doi soti ajung in America , obtin o programare la consultatie.
Cum ei nu stiau engleza si nici doctorul franceza nu au alta solutie decat intelegerea prin gesturi.
Doctorul le mimeaza ca vrea sa-i vada in "actiune". Un pic jenati cei doi soti trec la "treaba".
Doctorul ramane un moment cu bratele incrucisate si dintr-o data striga: -STOP!
Merge la birou si scrie o reteta.
Foarte fericiti cei doi se intorc la Paris , intra in prima farmacie unde intreaba farmacistul:
- Aveti Triteoterol?
Perplex, farmacistul reflecta putin... Triteoterol... Triteoterol..., nu, nu am asa ceva.
- Sunteti sigur, uite reteta primita de la medic, spune barbatul si ii arata hartia scrisa.
- Ei, dar ati citit aiurea, aici scrie: Try the Other Hole!

9am209085

4 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 12:19

De la: yxz, la data 2010-06-09 10:35:59..DOUA BLONDE SEXY OFERIM SEX TOTAL ORAL ,NEPROTEJAT ANAL SI NORMAL CU FINALIZAREA UNDE DOSRESTI TU AVEM 1,70 55KG SAN NR.4 FUNDULET BOMBAT 80 RON ORA CU DOUA FINALIZARI POZE 100% REALE TE ASTEPTAM LA DOMICILIU NOSTRU 25 Jul 00:55
0731.595.266 0731.595.268
ZONA-UNIRI
.e un vis...intr-un alt vis...

Haideti la programare!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 12:20

De la: Ingrid, la data 2010-07-25 12:04:47Bine Coradu, pui si tu umarul la fericire, omenirea iti va fi recunoscatoare

pai....trebuieeeeeee???????????
s-a impotmolit pe undeva?

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE ESTE FERICIREA?
Mergi la: