Info
x
Cum ar arata o planeta creata de tine?
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 28/01/2010 |
Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 21:11
Pentru Aryn ,
Daca ai sa-mi trimiti adresa unei casute postale,am sa-ti ofer Biblia mea,scrie pe acolo pe undeva, ca nu el ,primul barbat al planetei si-a cerut jumatatea.Aprimit-o cadou, pt.a nu se plictisi.....Daca ar fi stiut el ce va urma,sigur si-ar fi dorit sa fi fost creat hermafrodit..... Ideea insasi ma amuza teribil, dar, te rog totusi sa-mi scuzi rautatea !Sigur pamintul ar fi fost complet altfel,dar,ar fi fost viata mai frumoasa?....Eu cred ca nu! Cu multa stima si consideratie pt.tine,dar si pt.toata partea femeiasca tm.dorel 03.07.2010.Bucuresti-Romania Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 05:35
O planeta plina de pomi fructiferi.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
tobadornottobad 1292 mesaje Membru din: 19/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 07:32
De la: nastasemihail, la data 2010-07-04 05:35:54O planeta plina de pomi fructiferi. care sa faca morcovi, nu?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 07:35
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-04 07:32:31Azi ma simt foarte bine si as dorii ca si voi ceilalti sa va simtiti bine macar o zi....De la: nastasemihail, la data 2010-07-04 05:35:54O planeta plina de pomi fructiferi.
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Aryn 140 mesaje Membru din: 4/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 18:01
De la: 9am181027, la data 2010-07-03 21:11:56 Pentru Aryn , Buna, imi cer scuze...eu azi am primit mesajele tale....si iti multumesc pt ideei:)...sincer? m-au amuzat si pe mine intradevar....:P:)..( ca sa fiu si eu rea:P:) In primul rand as vrea sa iti spun ca...nu e nevoie sa imi trimiti biblia ta...o studiez cam de vreo 11 ani...si tind sa cred, desi nu tot timpul demonstrez asta...ca, stiu foarte bine cam tot ce e scris in ea cat sa fiu judecata dupa ceea ce fac in raport cu ceea ce stiu.....:).....insa sunt optimista asupra faptului ca in realitate am intentii bune si o inima sau un sol bun...:P:)...o sa reusesc sa fiu si perfecta intr o buna zi..... In al doilea rand...era o forma de a spune ca EL A CERUT O PE MANDRA....respectiva EA..., dupa cum te-ai exprimat tu... In realitate Dumnezeu ii oferise totul pentru a putea fi fericit..insa ii lipsea ceva, acel ajutor despre care insusi Dumnezeu vorbeste atunci cand descrie Femeia!....Eu vroiam de fapt sa sugerez...De ce oare nu s-a multumit cu atat?..... Si apoi scuza-ma, Nu era Obligat Barbatul sa dea vina pe Femeie pentru greseala lui??? Asta sincer ma enerveaza.... Si de altfel ma fustreaza faptul ca datorita unei ignorante...suferim si celelalte Ele....cum se spune... Insa Daca Barbatul ar demonstra ca isi poate folosi RATIUNEA Fara a fi influentat de o oarecare EA, care face orice din El , poate ca lucrurile intre EL si EA ar avea un oarecare echilbru, cel putin am stii cine Canta in Casa!.... Insa, pentru ca lucrurile sunt si au evoluat de fapt asa cum sunt.....trebuie sa acceptam fiecare rolul sau in raport cu celalalt si sa ne bucuram ca totusi cei doi, atat EL cat si EA....formeaza o familie..si ca fiecare este creat spre fericirea celuilalt...si sa ii multumim lui Dumnezeu ca nu suntem singuri in lume!.....:) Imi pare rau ca ti-ai sters contul, puteam sa mai dezvoltam si alte ideei pe tema asta...lucru care mi-ar fi placut foarte mult....insa...daca vei citi mesajul....iti transmit toate cele bune si un gand mai bun si un pic mai multa iubire nu resentimente....crede-ma, din experienta iti spun...te poate distruge... Si sunt totusi atatea lucruri frumoase!...
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 21:47
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 23:00
O planeta cu diguri gata facute.
|
|
Ghibortz 54 mesaje Membru din: 13/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 08:16
Mi se pare foarte interesanta intrebarea, asa ca i-am adresat-o si lui Basescu. Iata ce mi-a raspuns: "Eu as crea o planeta patrata, pentru ca noi gandim altfel decat toata lumea!
As plasa-o in sistemul solar X74205476C, pentru ca acolo nu exista moguli. As dota-o cu atmosfera portocalie, bineinteles. As numi-o Pedeleaua, un nume romantic ce indeamna la meditatie si totodata la actiune. As face nenumarate forme de relief, dar multe foarte multe prapastii. De ce? Pentru ca locuitorii ei au obiceiul sa le sustina si sa dea in gropi si prin urmare trebuie sa le asiguram toate conditiile. Pe planeta mea, nu vor exista pensionari. Toti cei care trec de varsta de 60 de ani vor fi dusi in fata unei prapastii si vor verifica acceleratia gravitationala. Nu vom avea nevoie de sistem de invatamant, acesta se va realiza prin bunovointa activistilor de partid, care stiu mai bine ce le trebuie la copii. Vom pune borduri peste tot si vom face sali de sport, pentru ca generatia tanara sa fie viguroasa si sanatoasa. Vom construi casele si orasele doar in varf de munte, ca sa nu existe pericol de inundatii. Vom incheia un acord cu Fondul Monetar Universal al Omuletilor Verzi, prin care ne vom lua angajamentul ca vom reduce deficitul bugetar la 6,8% prin investitii masive in OZN-uri de lux, statii spatiale in paradisuri astrale sau gaurile negre deschise prin colaborarea cu diverse firme personale. Ce mai: va fi superb, iar eu nu voi mai fi numit marinar debusolat, ci astronauc de frunte!"
|
|
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 13:29
Asta ar fi planeta gaunosilor dupa cum o descrii...
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 08:14
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-06-16 16:30:20In primul rand as avea mare grija sa nu existe acolo rusi si tigani,ordinea nu este importanta...... Gabitule,Quasare,am sa-ti dau o veste buna si una rea.Cu care vrei sa incep ? Hai sa incep cu cea rea deoarece stiu ca asta este preferinta generala...Quasare,RUSII au castigat dreptul de a exploata cam jumatate din campurile petrolifere castigate la Haga de catre Romania. Vor plati redevente intre 3 si 13,5% pentru asta .Firmele romanesti nu au castigat la licitatie, nici cele europene, in afara de cateva firme unguresti (cu astia nu cred ca ai treaba acum deoarece sunt aliati cu Base) care au primit dreptul de a exploata teritorii din vestul tarii .Urata treaba cu rusii,nu ?Sub mandatul lui dom' Basescu care ca si tine ii uraste de moarte, iata ca astia au pus mana pe petrolul Romaniei. Sa-ti faci cruce ,nu alta! Vestea buna este ca tiganii nu au castigat nimic, ei nevand firme de explorare petrolifera.
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:40
De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 08:14:41De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-06-16 16:30:20In primul rand as avea mare grija sa nu existe acolo rusi si tigani,ordinea nu este importanta...... Deja am o confirmare pe care au tinut-o unii ascunsa vreo 25 de ani. De fapt avem. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 09:32
De la: nastasemihail, la data 2010-07-07 20:40:57De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 08:14:41De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-06-16 16:30:20In primul rand as avea mare grija sa nu existe acolo rusi si tigani,ordinea nu este importanta...... Baaaaii...........tu ce ai?.................ai ramas numai cu.........fulgerele

As plasa-o in sistemul solar X74205476C, pentru ca acolo nu exista moguli. As dota-o cu atmosfera portocalie, bineinteles. As numi-o Pedeleaua, un nume romantic ce indeamna la meditatie si totodata la actiune. As face nenumarate forme de relief, dar multe foarte multe prapastii. De ce? Pentru ca locuitorii ei au obiceiul sa le sustina si sa dea in gropi si prin urmare trebuie sa le asiguram toate conditiile. Pe planeta mea, nu vor exista pensionari. Toti cei care trec de varsta de 60 de ani vor fi dusi in fata unei prapastii si vor verifica acceleratia gravitationala. Nu vom avea nevoie de sistem de invatamant, acesta se va realiza prin bunovointa activistilor de partid, care stiu mai bine ce le trebuie la copii. Vom pune borduri peste tot si vom face sali de
Hai sa incep cu cea rea deoarece stiu ca asta este preferinta generala...